2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegülcüm hoşgeldin
yawrum yaa poğaca bile yiyo demek bizimkide önlük sevmiyo oyun yaparken bi çırpıda yediriyorum gündüz mamsını kestik bakalım nasıl olcak
hastane işinide inş eşin halleder artık sana kalmaz çok yoruldum kaç gündür ve inş bi şey çıkmıcak

hemen açıyorum camı
canım bende burayı sevemedim malesef bizde gurbetteyiz eş dost olmayınca çok sıkıcı oluyo inş siz bigün dönebilirsiniz buraya, biz de memleketimize :)

hastaneyi aradım şimdi orda varmış cihaz falan ama ürolojiyle görüşüp yapılcakmış çünkü sonda takılcakmış küçük olduğu için hala anlamış değilim kızlar bu kadar işlem neden yapılıyo ya tahlille bitmiyomu bu işler bişeydenmi şüpheleniliyo benim haberim yok gerçi bakılması güzel bişey olsun olmasın ama ne biliyim anlamadım ya

ayşegül ve cemredeniz ikinizede geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum zor bir dönemden geçiyoruz hepimizde diş problemi bende de var ama askıya aldım memlekete gidince hallettirecem inş. sizin bebekleri bırakabileceginiz kayınvalideniz yada komsularınız var benim kimse yok ne akraba ne komsu kimse kapımı çalmıyo ((( bende sevemedim tanyeri bu ankarayı memleketimi çok özledim (((
çok üzülüyorum çok yanlız hissediyorum kendimi sagolsun eşim işten gelince biraz olsun yardım ediyo ama oda çok yoruluyo işte hemen uyuyo
kızıma mama yedirme konusunda tedirginim agzını sıkı sıkı kapatıyo az bişey yiyo besleyemiyorum gibime geliyo beni çok emmek istiyo hala cemredeniz aral gibi aynı memeci gece sabaha kadar meme agzında dursa çok memnun kalacak sanki

heyoooooooooooooo yufffiii bursaya kar yagdııı uludag yolu bıze gozuktuuu allahımmm cok mutlu oldum valla bu kar yama olayına delırıcektım bu kadar asosyal oldugum ıçın hamıleyken bıle kayak yaptım ben kızlar o yuzden sevıncle karsıladım karın yagmasını
ınşallah hafta sonu uludaga gıdebılırım :)
bu arada dışarıda olanlara evı barkı olmayanlara Rabbım kolaylık versın kımse uşumesın ...
gulşahı ne zamandır goremıyordum msn de de burda da face den yazdım msj ınşallah ıyıdır .. :S
ogluma mılupanın kahvaltısını aldım rengı daha acık portakallı msıırlı fln ıcıne beyaz peynır ve bu kez pekmek yerıne bal kattım cok az kattım balı ama alısmasın sımdıden . bı guzel yedı az mıktarda yapmıstım korkumdan ztn. sımdıde yemegını yedırıcem bıraz zaman gecsın .
bugun aşımız vardı ama yarına erteledık yollara guvenemedık..
dişim iyi dun agrısını cektim ama olsun .. aman kızlar dişlerinize iyi bakınnnn

yılbaşında ne yapıcaksınızz ? bebeklerle dısco fln mı kapatsak ne etsek hehehehe
aslında guluyorum ama moralım cok bozuk bursa cok guzel ama ıstanbulu cok ozluyorum ya hıc arkadasımın olmaması ve arkadaslık kuramamam ( oglumdan dolayı vaktım yok) canımı cok sıkıyor .
can sıkıntısından ne yapacagımı sasırdım .. kahve ıcıp kendı falıma baka roldum hıcte anlamam ya oyalanmak ıcın kı kahveyı hıc sevmezdım ...

handerya takvımı cok mrk ettım bır programlamı yapıyorsun bende yapmak ısıtyorum oglumun resımlerınden nasıl yapıcagımı bılmyorum bı tarıfı yada programı varsa barı onunla oyalanayım

ufff arkadasım yaa burda hazıran annelerının cogunda bu yalnızlık var hatta hepsı dıyebılırım demek sende bızdensın bu konuda.. benım tum aılem ıstanbulda. orda dogdum buyudum tam bı ıstanbul kızıyım . dun aksam20,30 da mıgrosa gıdeyım dedım maksat oyle bı dolanmak olsun . eşim hemen peşimden geldi tek başıma gonlu razı olmadı.. korktu sanırım ben gece eve donerdım ıstanbulda kımı zaman korkmazdım mrk etme kacırmazlardı dedım .. yınede geldı .
bazen nefes alamıyorum burda.. ıstanbulu arkadaslarımı ozluyorum . tek mutlulugum esımın dogru ınsan ve melekler kadar guzel bır evladımın olması ..
senı cok ıyı anlıyorum .. aysegulude tanyerıyıde hepıınızı..
bazen aglıyorm gıdelım ıstanbula dıye ama burdakı kadar rahat olamayacagımı bılıyorum orda arala bakıcak kımse yok burda en azından babaannesıne bırakıp gezıyoruz arada.
bnmde esım cok calısıyor yorgun oluyor bazne konusurken uyuya kalıo adamcagız..
aral hala aynı gece maması tok tutarmıss ... falan hıcc umrunda deıll paşamın saat başı memee..

adını bılmıuyorum kusura bakma hıtap edemedım dogru durust fisfisfis

bız bı yemek molası verıyoruzz gelıcem

selam kızlar
bıııırrrrr hava çok soğuk kızımı hava alsın diye balkona çıkarıyordum ama 2 gühdün onuda yapamıyoruz eve hapsolduk kaldık
herkes arkadaşı olmadığından bahsetmiş bende buraya gelin geleli 3 sene oldu yaklaşık
ama ben çok şanslıyım 10 dairelik apartmanın 7 dairesi benim yaşlarımda ve onlarla çok iyi anlaşıyoruz hemen hemen hergün mutlaka birbirimizi yoklarız
eskilerde olduğu gibi yaptığımız yemeklerden böyle tabaklarla götürürüz ve gelen tabakta asla boş çevrilmez mutlaka dolu götürülür
bunun haricinde eşimin arkadaşları var çok onların eşleri ile toplanıyoruz arada
ben bu aralar onlara artık fazla katılamasamda zeynep yaza kadar biraz uslanırsa onlarla buluşmama devam edicem
ben çevre bakımından çok şanslı olduğumu düşünüyorum

canım üzülme lütfen:1hug:

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm sıkılma bea
bende ankaradayım şekerim
çık gel bana nerdesinki sen
kızlarda oynarlar
hımm mama yedirme konusuna gelince benimki de yemiyoo yaaa
ağzını bi kilitliyoo
açtırabilene aşkolsun
doyuramadığın için üzülme canım
emdiği için mutlaka doyuyodur
:ecrin_bebek:

canım bal vermek için daha çok erken değilmi
dr sakın bal verme 1 yaşına kadatr demişti
özellikle söylediği için uyarmak istedim,
hımm takvim olayını ben çözdüm biraz daha öğrenmem lazım ama
kib öptüm canım

canım selammm bnm bulundugum sıtede kayınvalıdemlerın 20 yıldır oturdukları bır sıte ve komsuluk mukemmel....
yaşıtlarım olmasada pek.. olanlar hep calışıyor cunku ..
bızde de yemek alısverışlerı pek yapılır. karşı komşum hacı teyze ç kocası geçen yıl vefat etti pasta fln yaptıgımda ona muhakkak ve yan komşum emine teyzeye o da yaşlıı ( her katta 4 daıre bulunuyor ) götururum onlarda bana pogaca fln getırırler bırda da gelen tabak boş yollanmıyor bu cok guzel bırşey..
benı ck cagırıyorlar evlerıne fakat ışte ben ev gezmesınden cok sıkıldım bırde yaşları hep buyuk olunca..

karşı komşum hacı teyzeye kanka dıyorum :)))) herkesın gelını oldum burda bırının telıne kontur yuklerım bırının tv sını yaparım bırının eklegını alırım .. bunlardan da zevk duyuyorum
o açıdan bende şanslıyım allahtan annemler yanı kayınvalıdemler alt katımda oturuyorlar. kafa dengı babamda o da :)
ama ıstanbul bı başka ışte ozlem hep duyarım..

canım bende ztn bal vermıyorum ama kahvaltı konusunda muzdarıp oldugum ıcın ılk etapta agzını açması ıcın bı çimdik verdim içine kattım daha dogrsu .
yemek konusunda bazen hepımız vermememız gereken şeylerı verıyoruz be canım o da hedıyesı olsunn..
sende yemeklerını ayrı yapmıyorsun dımı ada nın ? ben yemeklerını muhakkak ayrı yapıyorum yag cok az tuz kesınlıkle yok.. salça fln ztn yok bırde zeytınde verılmesının erken oldugunu duydum ben drlardan . cok ınceleyecek olursakk vermememız gerek bı ton şey var . ben genelde uyuyorum ama bazen yıkabılıyorum kuralları alışması ıcın yemesı ıcın

bu arada saranur un herkese selamı var sıteden sıldırmış kendını .. o kızına ınek sutu verıyormuş .. çok şaşırdım neyse. haberınız olsun sıtede yok yanı bacılar yerimseniben

canım kusura bakma işine karışmak istememiştim
haklısın bende yapıyorum hata uyarın ,ç,n teşekkür ederim
ben ciddi rahatsızlıklar ortaya çıkarıyomuş bal onun için uyarmak istedim
öyle biliyorumm
neyse canım öpüyorum seni ve Aral ı

ader cim batıkentte oturuyorum ben sen neresindesinki inş. yakınsındır ben pek bilmiyorum daha evlendim ardına hemen hamilelik sonra çocuk şimdi hep evdeyim yanlız çıkkamıyorum kızla çok zor bende beklerim buyur gel çok sevinirim
cemredeniz evlenmeden önce bende çok sosyal bir insandım mahallede genelde herkesi tanır elimden geldigince yardım ederdim özlüyorum o günleri ama eşimlede çok mutluyum bu günüme şükür kızım az büyüse yaparım inş. burda bi çevre sabrediyorum

estagfurullah adercim elbettekı bırbırımızı uyarıcaz. ama bende cok az kattıgım ıcın onu belırtmek ıstedım
hamılelıgmın ılk gunlerınden berı hamılelık ve bebek bakımı beslenmesı hakkında cok okudum arastırdım halada arastırıyorum ama annelık kıtapla okumakla olmuyor ıste asla dedıgım seylerı bazn yapmak zorunda kalıyorum ..

mucuxxx

adercim birde takvimin yok senin... ada ne kadar tam olarak bilmek isterdim. ben tum bebeklerimizi takip ediyorum genelde cunku

offf yaaa kıslarrr
Ada hiç bişey yemiyoo
aşıdan önce ne güsel yiyodu kuzum
ama aşıdan bu yana bişey yemiyooo
ne yapıcammm
canım çok sıkılyooo

hepinize güzel ve deliksiz uykular

canım ayşegülcüüm teşekkür ederim kısss
takvimim çok güsel oldu
ellerine sağlık canım

denizciim önerin için teşekkürler
daha önce hiç aklıma gelmemişti takvim
hatırlattığın için saol
ama nasıl olmuş
sabaha görüşürüzzz

yakışmış meleğime dimiiii

ader aralda oyleydı sımdı sımdı yemeye basladı mrk etme duzelıyorlar.. sakın zorlama cocugu sınırlendırmee heee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…