2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar naberr kocişler geldı kımse sıtede deıl tabıkı bnm eşim yok ek bi iş almıştı oraya desen vermeye gitti
aral alt katta uyuyor bende evıme cıktım utu yapıcam

günaydın şekerler
canım sıkıldı yaaa
kızımın rutin kontrolleri var
ama dr dan randevu alamadım m
kongreleri varmış yoğunmuş hasta kabul etmiyomuş yılbaşından sonra diyolar
cepten ulaşmaya çalışıyorum kapalı

günaydın kızlar sinirden gebermek üzereyim hastaneye gittim tomografi için bizdede o cihaz yok bizde özel hastanelere sevk ediyoruz askeri hastanelerinde anlaşmalı böyle durumlarda özel hastaneler var demesinmi çıldırcam yorgunluktan geberiyorum elimde doğaç ordan oraya sürüklendim yine zayıflamak isteyenler bebeğinizle turlayın bi hastaneyi 500gr gidiyo emin olun şimdi tartıldım gitmeden önce tartıldım 500gr oynadı az değil dorusu yarım kilo değilmi ! mause dabozulmuş yere düşmüş şu an laptopun sürükleme şeysinden yazıyom saçmaladım yine demi sabah sabah offf offf nefret ediyorum yalnız olmaktan iyikki varsınız kızlar

günaydın ader
günaydın ayşegül
canım yaa çok zor hem çocuk hem çanta taşı bide halledememişsin Allah kolaylık versin bu hastanelerin hali çok kötü bi cihaz olsa öteki olmuyo birini orda birini başka yerde insanlar perişan oluyo malesef inşallah ilerleyen zamanlarda düzelir :Saruboceq:
ayşegülcüm bide bişey sorucam sana sen doğaça gün içindede mama weriyomusun bi günde mamayı kaç cc içiyo hangi öğünlerde canım yazarmısın gecede uyandıkça içiyomu ne kadar içiyo zeynep in yeme düzenini ayarlamaya çalışıyorum da

canım ben dün dr. sordum sevmiyo devam sütünü diye içmesin o zaman önemli değil dedi ek gıdayı yesinde dedi ama ben sabah cici bebesini 2ölçek devam sütünden koyup yapıyorum bide gece 180 cc bi içiyo bazen 30cc sabaha karşı içiyo ama çok nadir o da umarım yardımcı olmuşumdur gün içinde biberonda asla içmiyo doğaç tek suyu içiyo biberonda onuda kendi eliyle tutup içiyo onu öğrendi şimdi :) emiyosa seninki sen sadece gece versende olur bence rahat uyumak için oda 180cc içebiliyolar bi içişte dene istersen

sağol canım yaa ben çalıştığım için mamada yiyo , sütümde azaldı zaten :'( önceleri gece emip uyurdu artık uyumuyo mama istiyo her uyandığında ve saat başı kalkıyo gece 100 filan içip uyuyo sabaha kadar da 150 kadar içiyo. kayınvalidem gün içindede mama weriyo uykuya dalmak üzereyken sonra tabii 2 saat uyuyo bizimki gece yatmak bilmiyo bu sefer bide akşamları nazlanıyo yemeklerini yerken oyunla yiyo 3 kişi oynuyo 1 kişi yediriyo çok sinirleniyorum.aslında gündüz mama wermesek hem daa az uyur hemde çorbalarını yoğurdunu daha sewerek yer diyorum

kızlar aşağı indikçe iniyo sayfamız ya gayret hadi 2009 anneleri geçti bizi daha kaç aylık hamişlerki fisfisfis puuuu bize kalıbımıza yav hamişlik doğum lohusalık şimdi bebişlerimiz büyüdü yav:1shok: bizi geçmişler gerçi biz yaramazlardan fırsat bulamıyoz onlar boşlar genelde ve heyecan içindeler değilmi

aşk olsunn sizeee tüüüüüüüüüü hıhhhh bugun dişciye gittim sesim solugum cıkmadı kımsecikler mrk etmemiş beniiiii ((((

diş dr una gittik eşimde izin aldı geldi elimi tutmak için . neysee dişim sadece dolguyla kurtarılamaz mışş dr hn bı oncekı sefer kurtarılabılıre benzıyor demıştıı neyse once sprey sonra ıgneeee (( sonrada sınırlerın alınması ışlemı 1 sat surdu cok zordu en son kalan sinir en buyuk olanıymış çek çek gelmedi allahım a neydı oyle bı kac sefer bogulma tehlıkesı gecırdım agzımdan nefes alayım derken ((
kanal tedavısı ışlemı bıttııı salı gunu dolgumu yapıcak ve ışlemlerım bıtıcek sonra bı kez daha gıdıcem en uste ozel bı beyaz dolgu mu ne yapıcakmış .. arala babannesı baktı
bugun yemeklerını dune nazaran daha ıyı yedı neyse onuda menude ne var a yazarım

sız nasılsınız
aysegul bırını alsaydın yanına hıcmı tanıdıgın yok canım ya cok zor olmustu ben aralla tek basıma gıdemem cok zor hıc bı yerde vede arabasında durmuyor bızım arabada da durmuyor hayatta basaramam su aralar bugun kakası ıshal gıbı kızlar sanırım dışten deıl mı ??

canım bebeğin kilosuna göre veriliyor benim kızım çok kilolu değil bu yüzden 150 200 arasıymış ama kiloluysa 3 buçuk saatte yada 4 saatde 150 olmalıymış benim kızım ama okadarda yemiyor 125 felan 3 saatde yerse onuda...ama oda iyi hareketliyse bebein az kilo alıyor.

canım geçmiş olsun ne oldu bebeğine bir sorun mu var .....

Slm güsell anneler bebişlerr...bıcırıklar büyüdükçe sütlerde yetmiyor biz de gece saat başı uyanmaya başladık sanırım mama vermeye başlıyacağım böyle giderse,gün içinde de zor yediriyorum 2-3 kaşık yedikten sonra ağzını bir kilitliyor açabilene aşkolsun yapmadığım soytarılık kalmıyor..kızlar iki diş çıktı diye sevindim başta ama diğerleri halaaaa zorluyor aynı şeyler,huzursuzluklar el ağızda ağlamalara devam.. bi kaç gündür oğluşuma 2009 takvimi yapıyorum tüm boş zamanımı ona ayırdım güzel olacak sanırım bitince sizinle paylaşıcağım, bu arada ayşegül ve deniz geçmiş olsun hepiniz öpüldünüz..

canım geçmiş olsun ne oldu bebeğine bir sorun mu var .....

ya hani önceki dava vardı ya idrar yolları enfeksiyonu canım ya ilaç sonrası bida test istedi ama hastanenin dandikliği yüzünden 3.de tuttu idrar kültürü uzadı zaman malum temiz çıktı ama genel bi kontrol amaçlı böbreklerede bakmak istedi tomografi çekilcekmiş hastanede cihaz olmadığı için sevk verdi devlet has. ama ordada yokmuş cihaz özel hastanelerde varmış fakat bunu nasıl oluyoda bizim dr. bilmiyo ve devlete sevkediyo beni süründürüyo anlamadım yarın komşuya bırakıcam tekrar sevk almak için özel hastaneye çocuğu götüremem iyi edelim derken soğuk havalarda hasta etcez çocuğu valla yüzümde kalmadı komşulara ya görseniz halimi yalvarır gibi şirinlik yapıyorum kapı kapı soruyom yarın karşı komşu bakçak 11e kadar yetşemezsem başka komşuya devretcek işi varmış eşimde yarın nöbetciymiş izin alması imkansız kaldık anlıcanız böyle of of kızlar daraldım iyice

gecmis olsun Denizcim,benimde gitmem lazim durmadan erteliyorum bakalim nereye kadar,iyi bir disci bulmak okadar zorki..

Dogacin diger sonuclardada bisey cikmaz ins Aysegül..

Karamsarcim sen nasil oldun?

günaydınnnnnnnnnnnnnn
karlı ve soğuk ankara sabahından hepinize sıcacık sevgilerimizi gönderiyoruz ada yla beraber
nasılsınız bu gün bakalım
görüşmek üzere

günaydın kızlar kar hala devam ediyor botlarım kayıyo umarım ewe düşmeden dönebilirim sabah zor geldim
zor bi geceydi bizim için kızım yine uyumak istemiyo çook uykusu war ama uyutmayın diye bağırıyo battaniyede salladık son çare 10 da başladık 12 de uyudu sabaha kadar mızırdandı uykum war şu an
denizcim geçmiş olsun zor kısmı bitmiş bundan sonrası kolay olur
karamsarcım sende hoşgeldin inş iyileşmişsindir

günaydın kızlarrrrrrrrr hepinize sonunda gittim geldim yeni sevkimle bu sefer başka bi devlet hastanesine sevk edildim ondan başkada hastane yok eğer ordada yoka dedi dr. özel hastaneye kendi imkanlarımızla gitcekmişiz nasıl bi iş anlamadım ben askeri hastane özele sevketmiyomuş bilseydim direk özele giderdim hiç uğraşmazdım zor yetiştim eve komşu tam başka komşuya devretmiş doğaçı ondan aldım hemen uyuttum kuzumu çok uykusu gelmiş pohaça falan vermiş komşular azıcık iyi yiyo kız bu diyolar hiç hayır demeden zaten doğaçın bi huyu var bizle birlikte önlük takılmadan yicek önlüğe sinir oluyo sizdede varmı böyle bi fobi bu arada eşim yarın nöbetten çıkıyo o gitcek hastaneye bakalım nolcak

bu arada tanyeri ve ader kıskanıyorum sizi bilmiş olun ankarayı memleketimi çok özledim karını bile burnumda tütüyo isli pisli havası :)dün eşimede dedim ank.çok özledim diye oda dedi orda hiç sıkılmıyoduk demi diyo bütün dostlar arkadaşlar orda benim akrabalar offff offf gurbet çok zor yaaaaaaaaaaa benim içinde nefes alın kızlar oluymuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…