- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
günaydın ader
günaydın ayşegül
canım yaa çok zor hem çocuk hem çanta taşı bide halledememişsin Allah kolaylık versin bu hastanelerin hali çok kötü bi cihaz olsa öteki olmuyo birini orda birini başka yerde insanlar perişan oluyo malesef inşallah ilerleyen zamanlarda düzelir :Saruboceq:
ayşegülcüm bide bişey sorucam sana sen doğaça gün içindede mama weriyomusun bi günde mamayı kaç cc içiyo hangi öğünlerde canım yazarmısın gecede uyandıkça içiyomu ne kadar içiyo zeynep in yeme düzenini ayarlamaya çalışıyorum da
karamsarcıgım nasıl oldun tatlım ecrin nasıl
bırde bı sorum var bebeklere kahvaltı hazırlarken kac cc mamaya yada ıste hangı sıvıyla verıceksenız kac cc sıvıya hazırlıyorsunuz.. ben yedıremıyorum ya tam olarak bı ogunde ne kadar yemesı gerekıyor . kasenın dıbıne koyuyorum onu zorla verıyorum ben bırde hep saatlerı karıstırıyoruzz. acayıp zor bı bebek aral bazen durmuyor meme verıyorum ee sorada yemek ıstemıyor boylelıkle saatler karısıyorr
kızlar aşağı indikçe iniyo sayfamız ya gayret hadi 2009 anneleri geçti bizi daha kaç aylık hamişlerki fisfisfis puuuu bize kalıbımıza yav hamişlik doğum lohusalık şimdi bebişlerimiz büyüdü yav:1shok: bizi geçmişler gerçi biz yaramazlardan fırsat bulamıyoz onlar boşlar genelde ve heyecan içindeler değilmi
canım geçmiş olsun ne oldu bebeğine bir sorun mu var .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?