kızlar dua edin biraz sonra eşim gelcek ve askeri hastanede sonda takılıp devlet hastanesine götürcez doğaçın yavrum habersiz hepsinden uyuyo şimdi of yaaa
soyada gen teknige dikkat et canim en cok maruz kalan gidalardan eminim biliyorsundur ama ...bende ankaraliyim ama 18 yasimdan beri o memlekete seni bu memleket benim unuttum ankarayi..benim kaligim bu binada sadece bina sorumlusunun yüzünü biliyorum digerlerini yolda görsem tanimam en yanliz benim galiba..Hepinize slmmmmmm...ancak gecenin bu saatinde boş vakit bulabildimevet bugün karla uyandık teo ilk karını görmüş oldu çok hoşuna gitti pencerden karın yağışını izledik şaşırdı,sevindi..ama kar yağınca evden iyice çıkamaz olduk market alışverişi bile lüks oldu gidemiyorum hiç biryere çıldırcammmmmm ben gurbette değilim ama bu aralar kendimi çok yanlız hissediyorum üniversiteyi şehirdışında okudum Ankara'ya döndüğümde tüm yakın arkadaşlarımla boncuk gibi ayrı şehirlere dağıldık Ankara'da çok az arkadaşım kaldı görüştüğüm ev de merkeze uzak herkes gelmeyi gözünde büyütüyor bende herkese kızıyorum ve gerçekten bende antisosyal oldum iyice haftasonları eşimle çıkıyoruz o kadar,gerçi 2 hafta önce ev arkadaşım eşiyle yalovadan geldiler 2-3 günlüğüne dünyalar benim oldu..Bu arada Ankaralı arkadaşlar görüşelim gerçekten bende eryamandayım...
Biz kahvaltımıza soya unu ve ceviz ekleyeceğiz bu gün yarın başlayacağım beyin gelişimi için çok iyiymiş bir de çorbaları yaparken ben yağını pişerken koyuyordum ocaktan aldıktan sonra konulması gerekiyormuş zeytinyağının ben bilmiyordum yeni öğrendim bilginize..
Denizcim ben takvimi photoshopta yapıyorum o biraz karışık bir program ama internetten bir program indirdim takvim yapılıyor denemek istersen EZ photo calender Creator plus bu programla çalışabilirsin canım
uyku tulumu tavsiye ederim tanyericim ozaman üstünü acma korkusu olmaz,benim kizimda sesten hemen uyaniyo bizim ayri oda sansmizda yok..düb 9 gibi uyudu diye sevinirken bi uyandi 12yi gecirdikmi hatirlamiyorum bazen geciyor cünki..offf yaa nerden çıktı bu sonda işi bilmem inş canı filan yanmaz doğaç ın canım üzülme hiçbişey de çıkmıcak Allah ın izniyle
Allah kimseyi hastanelere düşürmesin yokluklarınıda göstermesin Allah tüm haastalara şifa wersin inş
bende çook yorgun vede uykusuzum kızlar nolcak böyle bilmem zeynep dün gündüz toplasak 2 saat anca uyumuştur akşma üstü uykusu geldi çok uyumasın diye bşiğine yatırmadım yanımızda koltukta uyudu 20 dk.akşam 10 da acayip uykusu geldi emerken uyudu hemencik 10 buçukta biz yattık bizim sesimizden uyanıyo yaa offfffff odasınıda değiştiremeyiz başka odadada yatamam üstünü çok açıyo.zorla uyuttuk battaniyede sallayarak sonra bütün gece mızırdandı müziği war beşiğinde onu dinleye dinleye uyudu oda 5 dk çalıyo kapanıyo tam dalıyorum ağlıyo basıyorum düğmesine sallıyorum uyuyo ayyyyyy kızdırıyo beni ama sabahta bi uyanıp gülüveriyo unutuyorum herşeyi canım kızım düzene ne zaman gircek uykularımız sabahta pili bitti
bu arada handerya takvim fikri benimde çok hoşuma gitti bende denicem inş yapabilirim
dualarimiz dogacla sonuc temiz ciksinda bu zorluklari unutursun aysegül..kızlar dua edin biraz sonra eşim gelcek ve askeri hastanede sonda takılıp devlet hastanesine götürcez doğaçın yavrum habersiz hepsinden uyuyo şimdi of yaaa
sanada günaydin Adayla ablasinada..günaydın güzel meleklerin
güzellergüzeli anneleri
nasılsınız bugün
inş. hepimiz için iyi bir gün olur şekerlerrrr
bizde cok planliyoruz ama olmuyor,evde bi cocuk daha olmasi büyük avantaj diye düsünüyorum tamam sorumluluk artiyor ama Ada eminim ablasiyla oyalaniyordur benim kizim 2 sn beni görmesin cigligi basiyor..uyanikken yanliz birakamiyorum uyurken bile farkediyor..tanyeri canım iyiki var anacıım bu form olmasa kafayı yerdim heralde
hımm 2 çocukla fırsat bulmaya gelince canım
herşeyimi planlıyorum şekerim
yemk işler çocukların düzeni derken zamanım oluyooo
bekarlığımdan beri herşeyim planlıdır benim aniden başka bişey olmadığı sürece şaşmaz şekerim
görüşmek üzere şekerim
deniz geçmiş olsun canım
bizde cok planliyoruz ama olmuyor,evde bi cocuk daha olmasi büyük avantaj diye düsünüyorum tamam sorumluluk artiyor ama Ada eminim ablasiyla oyalaniyordur benim kizim 2 sn beni görmesin cigligi basiyor..uyanikken yanliz birakamiyorum uyurken bile farkediyor..
kızlar dua edin biraz sonra eşim gelcek ve askeri hastanede sonda takılıp devlet hastanesine götürcez doğaçın yavrum habersiz hepsinden uyuyo şimdi of yaaa
gecmis olsun denizcim,benimde gitmem lazim durmadan erteliyorum bakalim nereye kadar,iyi bir disci bulmak okadar zorki..
Dogacin diger sonuclardada bisey cikmaz ins aysegül..
Karamsarcim sen nasil oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?