2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinize slmmmmmm...ancak gecenin bu saatinde boş vakit bulabildim evet bugün karla uyandık teo ilk karını görmüş oldu çok hoşuna gitti pencerden karın yağışını izledik şaşırdı,sevindi..ama kar yağınca evden iyice çıkamaz olduk market alışverişi bile lüks oldu gidemiyorum hiç biryere çıldırcammmmmm ben gurbette değilim ama bu aralar kendimi çok yanlız hissediyorum üniversiteyi şehirdışında okudum Ankara'ya döndüğümde tüm yakın arkadaşlarımla boncuk gibi ayrı şehirlere dağıldık Ankara'da çok az arkadaşım kaldı görüştüğüm ev de merkeze uzak herkes gelmeyi gözünde büyütüyor bende herkese kızıyorum ve gerçekten bende antisosyal oldum iyice haftasonları eşimle çıkıyoruz o kadar,gerçi 2 hafta önce ev arkadaşım eşiyle yalovadan geldiler 2-3 günlüğüne dünyalar benim oldu..Bu arada Ankaralı arkadaşlar görüşelim gerçekten bende eryamandayım...
Biz kahvaltımıza soya unu ve ceviz ekleyeceğiz bu gün yarın başlayacağım beyin gelişimi için çok iyiymiş bir de çorbaları yaparken ben yağını pişerken koyuyordum ocaktan aldıktan sonra konulması gerekiyormuş zeytinyağının ben bilmiyordum yeni öğrendim bilginize..
Denizcim ben takvimi photoshopta yapıyorum o biraz karışık bir program ama internetten bir program indirdim takvim yapılıyor denemek istersen EZ photo calender Creator plus bu programla çalışabilirsin canım

günaydın güzel meleklerin
güzellergüzeli anneleri
nasılsınız bugün
inş. hepimiz için iyi bir gün olur şekerlerrrr

kızlar dua edin biraz sonra eşim gelcek ve askeri hastanede sonda takılıp devlet hastanesine götürcez doğaçın yavrum habersiz hepsinden uyuyo şimdi of yaaa

offf yaa nerden çıktı bu sonda işi bilmem inş canı filan yanmaz doğaç ın canım üzülme hiçbişey de çıkmıcak Allah ın izniyle
Allah kimseyi hastanelere düşürmesin yokluklarınıda göstermesin Allah tüm haastalara şifa wersin inş
bende çook yorgun vede uykusuzum kızlar nolcak böyle bilmem zeynep dün gündüz toplasak 2 saat anca uyumuştur akşma üstü uykusu geldi çok uyumasın diye bşiğine yatırmadım yanımızda koltukta uyudu 20 dk.akşam 10 da acayip uykusu geldi emerken uyudu hemencik 10 buçukta biz yattık bizim sesimizden uyanıyo yaa offfffff odasınıda değiştiremeyiz başka odadada yatamam üstünü çok açıyo.zorla uyuttuk battaniyede sallayarak sonra bütün gece mızırdandı müziği war beşiğinde onu dinleye dinleye uyudu oda 5 dk çalıyo kapanıyo tam dalıyorum ağlıyo basıyorum düğmesine sallıyorum uyuyo ayyyyyy kızdırıyo beni ama sabahta bi uyanıp gülüveriyo unutuyorum herşeyi canım kızım düzene ne zaman gircek uykularımız sabahta pili bitti
bu arada handerya takvim fikri benimde çok hoşuma gitti bende denicem inş yapabilirim

günaydın adercim
walla bacım helal olsun iki çocukla iyi giriyon foruma ben evde hiiç bişey yapamıyorum
yaaaa bide çalışınca artık hiç bişey yapamıyorum kızlar evde iş istemiyo canım akşam gidince oturuyoz kızmla haftasonu yapıyom
bi sinemaya filan gidelim diyoruz gidemiyoruz kayınvalidem zaten haftaiçi bakıyo haftasonuda bak biz gezcez diyemiyorum off yaniii bende ev iş arası dolaıyorum işte

sagol handerycagım ınsallah vaktım olurda denerım

bu arada herkese gunaydınn dogac ıcın dua edıcem .. bılıyormusunuz yenı kalktım kızlar sersem gıbıyım gozlerım ıkı goruo hala .. sabah aral ın aşısı vardı babası ve kayınvalıdem goturdu..
gece cok gec yattım bazı sebeplerden dolayı. başımda çatlıyordu uyurken .
daha kahvalktı yapmadım oglum aşağıda uuyuyor.
şımdı gıdıcem .

sırtım cok agrıyor . hepınızı opuyorum kalın saglıcakla

kızlar dua edin biraz sonra eşim gelcek ve askeri hastanede sonda takılıp devlet hastanesine götürcez doğaçın yavrum habersiz hepsinden uyuyo şimdi of yaaa

ayşegül canım
allah yardımcınız olsun
üzülme şekerim canı acımıycaktır inş.
doğaç için dua ediyorum canım benim
inş. sonuçlarıda temiz çıkacak
gelince yaz merakediyorum
canım öpüyorum seni ve doğaçı

soyada gen teknige dikkat et canim en cok maruz kalan gidalardan eminim biliyorsundur ama ...bende ankaraliyim ama 18 yasimdan beri o memlekete seni bu memleket benim unuttum ankarayi..benim kaligim bu binada sadece bina sorumlusunun yüzünü biliyorum digerlerini yolda görsem tanimam en yanliz benim galiba..

tanyeri canım iyiki var anacıım bu form olmasa kafayı yerdim heralde
hımm 2 çocukla fırsat bulmaya gelince canım
herşeyimi planlıyorum şekerim
yemk işler çocukların düzeni derken zamanım oluyooo
bekarlığımdan beri herşeyim planlıdır benim aniden başka bişey olmadığı sürece şaşmaz şekerim
görüşmek üzere şekerim

deniz geçmiş olsun canım

uyku tulumu tavsiye ederim tanyericim ozaman üstünü acma korkusu olmaz,benim kizimda sesten hemen uyaniyo bizim ayri oda sansmizda yok..düb 9 gibi uyudu diye sevinirken bi uyandi 12yi gecirdikmi hatirlamiyorum bazen geciyor cünki..
dualarimiz dogacla sonuc temiz ciksinda bu zorluklari unutursun aysegül..
günaydın güzel meleklerin
güzellergüzeli anneleri
nasılsınız bugün
inş. hepimiz için iyi bir gün olur şekerlerrrr
sanada günaydin Adayla ablasinada..

bizde cok planliyoruz ama olmuyor,evde bi cocuk daha olmasi büyük avantaj diye düsünüyorum tamam sorumluluk artiyor ama Ada eminim ablasiyla oyalaniyordur benim kizim 2 sn beni görmesin cigligi basiyor..uyanikken yanliz birakamiyorum uyurken bile farkediyor..

canım mutlaka sizlerde planlısınızdır
ırmak saat 12 de okula gidiyo canım akşam 18. 30 evde oluyoo tabikide 5 dk sonra çıkacak servis gelir
ama hafta sonu yardımlarını inkar edemem
Ada da yanlız kalmıyoo canım benim inanki benim kızımda aynı sizinkiler gibi
pc oturma odasında devamlı açık
ada oyuncağıyla oynarken 2 dk girebiliyorum canım
yoksa hiç kalkmadan başında değilim
öpüyorujm canım:1hug:

Sağol canım iyiyim ben bebeğimle uğraşıyorum o benim ilacım zaten...
Allah bebeklerimize sağlık uzun ömür versin inşallah...
gecmis olsun denizcim,benimde gitmem lazim durmadan erteliyorum bakalim nereye kadar,iyi bir disci bulmak okadar zorki..

Dogacin diger sonuclardada bisey cikmaz ins aysegül..

Karamsarcim sen nasil oldun?

Arkadaşlar cevizve fındık ekleyeceim kahvaltıya ama ne kadar ölçüsü ....bilgilendirir misiniz beni...ve siz neler katıyorsunuz kahvaltıya.

ayşegül canım daha gelmedin canım
Allah yardımcınız olsun
güsel haberlerle bekliyoruz canım

karamsar canım 1 tane ceviz koyuyorum fındığa henüz geçmedim yeni başladık cevize biz
bunun için bilgim yok canım
kahvaltısına ben
kayısı üzüm kaynatıp onlarla ve suyuyla hazırlıyorum
peynir yumurta pekmez zeytin ceviz veriyorum
gerçi bu aralar iştahı yook yemiyooo

uyku tulumunu düşünüyorum yasemincim gece de çook terliyo burnu nasıl tıkanmış horluyodu resmen zaten zor uyutmuştum uyanmasın diye müdahale etmedim yastığını yükselttim uyanınca 15 dk sonra filan yanii :) süt sıktım açıldı çok şükür uyudu tekrar Allah tan sık sık uyanıyoda uykusu iyice açılmıyo kızlarbide oturalım 2 saat oynnıcam dese yandık bi ara onuda yapıyodu inş tekrarlamaz :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…