- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
vay be ne çok şey olmuş görüşmeyeli...kızlar bebekleriniz emeklemeye başladı mı?dişleri çıktı mı?özel hastaneler de artık aşıları ücretsiz yapıyor biz olduk geçenlerde acıbadem de karma,hepatit b pnömokok fln hepsi ücretsiz ne güzell...bana da takvim yapın yaw..rüya'm 10 haziran doğumlu,bizimki pıtı pıtı emekliyor hep peşimde nereye gitsem geliyor ona bakmaktan iş yapamıyorum ev hep dağınık ne olacak böyle bilmem valla...(bu arada neden sonda takıldı bebeğine??idrar testi için mi?
merhaba ben de haziran annesiyim ve oğlum bugün 6.ayını doldurdu. genelde takip ediyorum ama yazmak mümkün olmuyor.
deniz oğluşuna pinomokok ta yaptılarmı ? ücretsiz yapacağız demişlerdi ama sağlık ocağından arayan soran olmadı.
kilosu da maşallh güzel ben oğluma bugünlerde pek bişi yediremiyorum.
ayşegül bebeğinin iyi olmasına sevindim.sonda takılması canını acıtıyor kızıma da 4 aylıkken takılmıştı.
sağlıcakla bebişlerimizle ve sevdiklerimizle beraber olalım inşallah:
vay be ne çok şey olmuş görüşmeyeli...kızlar bebekleriniz emeklemeye başladı mı?dişleri çıktı mı?özel hastaneler de artık aşıları ücretsiz yapıyor biz olduk geçenlerde acıbadem de karma,hepatit b pnömokok fln hepsi ücretsiz ne güzell...bana da takvim yapın yaw..rüya'm 10 haziran doğumlu,bizimki pıtı pıtı emekliyor hep peşimde nereye gitsem geliyor ona bakmaktan iş yapamıyorum ev hep dağınık ne olacak böyle bilmem valla...(bu arada neden sonda takıldı bebeğine??idrar testi için mi?
çok geçmiş olsun..Allah birdaha böyle sıkıntılar yaşatmasın inşallah...kızlar biz geldik anlatmadan önce denizcim sana çok geçmiş olsun canım herkese çok teşekkür ederim kızlar güzel dualarınız için tanyeri bizde uyku tulumu kullanıyoruz canım çok memnunum gerçekten üstünü açıyo yoksa hiç durmuyo neyse olayları anlatayım kızlar gittik askeri hastaneye sonda takılcak ama başka ilaçlar eksikmiş eşim gitti almaya kocaman şehirde 1tane kalmış onuda zar zor buldu aldı taaa nereden getirdi ordan başka hastaneye geççektik ya doktorlar dediki sondayla çocuk zorlanır burda yapalım bari demesinlermi delircem ya madem oluyo burda ne alaka sevk sevk demi neyse sondayı takarken doğaç bi ağladı sormayın sonra öğlen tatiline denk geldikmi 1.5 saat bekle babam bekle eşimle doğaç kıpır kıpır sondanın çıkmaması gerek yerinden uykusu geldi garibimin ağlıyo neyse saat 1.5 oldu tomografi odasına aldılar bu sondadan damar yolu gibi bi ilaç enjekte ettiler pipisinden geçiyo serum gibi neyse o baya sızıntı falan yaptı doğaç bi bağırıyo hastaneyi inletti resmen yarım saate yakın sürmüştür 3kere falan çektiler tomografiyi ayakları falan ıslanmış buz gibi olmuş oğlumun neyse işlem bitti hemen dr.a gittik temiz çıktı idrar kaçağı falanda yokmuş antibiyotiğe devam etcez akşamları sadece yarım ölçek 1ay iççekmiş bütün bunlar sadece önlemmiş kızlar bişey olduğu için değilmiş zaten enfeksiyon olsaydı bu işlemi yapamazlarmış erkek bebeklerde idrar yolları idrar kaçağı ve böbreklere zarar verme riski varmış bunu önlemiş olduk erken teşhis olcaktı bişey çıksaydı çok şükür bitti kuzucuk uyuyo mışıl mışıl uyanınca çok aç olcak büyük ihtimalle öpt. hepinizi canlarım muckkkk
hakketten kızlar ozelden de goruselım .. aysegul guclu annesın valla az once dedesı aralı duşurdu yere kütt dıye bır ses.. neyse bıseyı yokmuş ztn yerde oynuyorlardı bend eıkı lokma yıyem dedım bogazıma dızıldı ben cok etkılenıyorum yaa. helal olsun sana ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?