yeni inciniz de hayırlı olsun yasemin bizdede yok daha bişey ama huysuzluk war aşegül aynı şekilde dur durak bilmiyo
aşılarımızıda çok iyi atlattık şükür öğleden sonra ikincisinide yaptılar ama akşam yürütecinde yine fıttır fıttrı gezdi evde maşallah kuzuma
gece uyutmadatırıyorum ı ama beni salladım durmadan kucaama alıyorum emmiyo uyuyo ybağırıyo memede uyucakmış hanım sersem gibiyim bugünaşıyı yaparken öğrendi öyle bağırmayısa yeni ağlama şeklimiz o oldu iştahıda azaldı gelcekmi acaba incimiz bakaım hayırlısı
ayyy yasemincıımmm cok mutlu oldum daırıs basımızaaaa optum herkesıı acelem var sora gelıp yazıcam
saolasiniz kizlar darisi basiniza,6.ay bebeklerin ergenlik dönemi gibi ek gidaya dise vs alismalari gerekiyor uyku düzenleri degisiyo,zamanda hizli geciyor tam bir düzen oturttuk derken yeni bir gelisim evresi yeni aliskanliklarin yerlesmesi sanirim ohh deyip rahat bir nefes uzun süreli olmuyor..hayırlı olsun canım incileriniz biz beklemedeyiz hala huysuzluklar devam ediyo ama tık yok aman başka rahatsızlıklar olmasında başka bişey istemem doğrusu fisfisfis
tünaydin...
ben sevceyi ve zeynebi merak ettim..insaallah iyilerdir..
bizde ikinci incimize kavustuk uzaktan belli oluyor artik minicik ama cok yakisti kuzuma..darisi bekleyenlerin basina..
karamsarcıgım nasıl oldun tatlım ecrin nasıl
bırde bı sorum var bebeklere kahvaltı hazırlarken kac cc mamaya yada ıste hangı sıvıyla verıceksenız kac cc sıvıya hazırlıyorsunuz.. ben yedıremıyorum ya tam olarak bı ogunde ne kadar yemesı gerekıyor . kasenın dıbıne koyuyorum onu zorla verıyorum ben bırde hep saatlerı karıstırıyoruzz. acayıp zor bı bebek aral bazen durmuyor meme verıyorum ee sorada yemek ıstemıyor boylelıkle saatler karısıyorr
şimdi geldim ader hastaneden tahliller temiz çıktı ama tomografi istedi böbreklerine bakılcakmış ne kadar kaçmak istesemde yine her ihtimale karşı antibiyotik verdi yine sadece akşamları yatmadan önce yarım ölçek vercekmişim neden bu kadar tetkik yapılıyo anlamadım sanırım ilk test çok berbattı diş çıkarıyo olabilir dedi huysuzluğu için ciğerleride iyi dedi ağzına kulaklarına baktı iyi dedi şubatta başka bi inceleme ddaha olcakmış ne bilmiyorum onu bide hastanede gerekli cihazlar yok sevk etti devlet hastanesine askeri hastanede bunlar var düşünün keşke özel bize baksa hiç çekmem bu hastaneyi sözde emekli sandığı ama bakmıyo özel bize tek tesellim sevk edilen hastane lojmanımızın yanı hemen rezillikti resmen bugün benim için doğaç kucağımda uyuyakaldı yerveren yok sevk kağıdı bekledim 2saat başhekimden allah kimseyi düşürmesin oralara offf offfgünaydınnnnnnnnnnnn
hepimiz güzel bir gün ve hafta geçiririz inş.
denizciim bende göz kararı yapıyorum
kahvaltısını kıvamına göre ayarla canım
ayşegül canım nasılsın doğaç nasıl oldu
bugün sonuçları alınca haber ver bitanem
güzel haberlerle bekliyoruz canım
canım önce tahlil yapıldı idrar yolları enfeksiyonu çıktı bide ultrason istedi antibiyotik yazdı 10 gün kullandık 2gün sonra tekrar tahlil yap dedi onuda yaptık temiz çıkmış şimdide tomograi istedi böbreklere bakılcakmış tahlil temiz ama neden hala bakıyo ve antibiyotik yazdı anlamadım nadir lökasit görülmüş tahlilin birinde ondanmı acaba diyorum kültür temiz çıktı huysuzluğunuda söyledim diş olabilir dedi öksürüğü yok doğaçın şükürki hiç grip olup burnu akmadı şimdiiye kadar sadece bu idrar yolları sorunu oldugeçmiş olsun ayşegülcüm çok kötü gerçekten hastanelerin durumu her zaman tıklım tıklım kalabalık bende hiç sevmiyorum ama hastalıkta da gidicez mecbur, Allah düşürmesin yokluğunu da göstermesin
bebekler bi hasta oldumu arkası bitmiyo galiba ilaç kullanmasan keşke ama geçmiyosa başka türlü napıcaksın sen ne iiçin götürmüştün doğaçı öksürüyor diye değilmi birde huysuz son zamanlarda diye yoksa ağzındaki leke içinmi ?
öksürük için bitki çayları wersen ıhlamur nane filan kaynatsan iyi gelmez mi acaba
.........
bayramd ateşlendi zeynep 1 gün acile gittik memlekette ishal ve ateş kaka tahlili yapıldı bişey çıkmadı antibiyotik werdi idrar tahlili yapmadığı için dr acaba idrar yolu enf war mıdır diye endişe ettik antibiyotiğe başladım 1 gün werdim sadece sonra döndük kendi druna götürdüm geçmişti zaten hastalığı keşke kullanmasaydın dedi antibiyotiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?