soyada gen teknige dikkat et canim en cok maruz kalan gidalardan eminim biliyorsundur ama ...bende ankaraliyim ama 18 yasimdan beri o memlekete seni bu memleket benim unuttum ankarayi..benim kaligim bu binada sadece bina sorumlusunun yüzünü biliyorum digerlerini yolda görsem tanimam en yanliz benim galiba..
offffffffffffff kızlar
ada çok huysuzlaştııı
az önce uyudu
bende size iyi geceler diyip gidiyom
şekerlerrrrr
deliksiz uykularrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnn
herkese hayırlı cumalar
canlarım nasılsınız
Ada gece mahvetti beni
ttanyeri senin zeyno 12 de uyumuş maşallah canım
benim cadım 6 da uykuya daldı
uykusu var ama ağlıyoo aşıdan sonra kuzumun huyu suyu değişti yaaa
ayşegül canım kıyamam kuzumun canı yanıcak diye yiyip içmiyoo
inş. bian önce düzelir
şekerler herkesi öpüyorum
yerim ben onu ya kızı olanlar ne şanslı ilerde bezi verip eline yaptırcaksınız biz hala bebek gibi ütüsü çamaşırı falan koşturcaz beylerin arkasında neyseki gelinimiz olma şansı var bizimde ama ben iyi kaynana olurum kıyamam gelinim değil kızım gibi görürüm gibi geliyo bakalım dereyi görmeden paçaları sıvamayalım demi kaka olayı evet ya çok kokuyo yapınca evde kokuyo zaten zor havalandırıyom evi soğuycak diye saatli yanıyo bizim kaloriferler ısınmıyo hiç ev ufo sağolsun idare ediyozgünaydın kızlar ohh be cuma geldi çook şükür
ayşegülcüm bugün daha iyi olur inşallah doğaç, bişey çıkmadığına sevindim amaaaaan misafirlerde anlar seni zaten tek başına kaç gündürde hastanelerde koşturuyosun yakın olsaydık gelir yapardım kız sana pasta börek ben evde olup mutfakta uğraşmayı özledim dün biraz ocağı sileyim yerleri sileyim dedim kzımda yürüteçte poposunu sokmaya çalışıyo yanıma çoook komikti yaa bi beze uzanıyo yere ne döktüm diye bakıyo uzanıyo filan bende anlattım sende büyü birlikte temizlik yapıcaz böyle siliceksin bak bu süngerr haha gitti sonra koridora korktu galiba eline bezi tutuşturcam diye
sonra baktım koridorda ortada durmuş gidemiyo biyere noldu dedim kıpkırmızı oldu yüzü meğer işi warmışgeze geze doldurdu bezini sonrada evi bi koku sardı sırnaşık şey
ahhh canım keşke uyuduğunda şöyle bi kaç saat uyusa saat başı uyanıyo 5 ten sonra eşim yeter diyo sen uyu biraz ben sallarım sonrada kalkı geliyoz işte
inş düzene girer tüm bebişlerin uykuları
doğaç ta büyüyp delikanlı olunca alır annesini koluna gece dolaşmaya çıkarır ana oğul gezersiniz walla ne güzel sen gelin alcan bide sevine sevine biz gelin etcez oyyyyyyyyyy wermem ben kızımı
Tanyeri teşekkürler. kalıcı olmam dileğim.
Deniz arkadaşım ben yıldırımda oturuyorum. bize haber vermediler bakalım bekliyoruz. aşı olurken evet ağlıyorlar ama benim 2.bebeğim olduğu için biraz daha soğukkanlıyım herhalde. kızımda iğnelerle kan almalrla o kadar haşırneşirdikki zamanla alışıyorsun.üzülme düştü diye büyüdükçe marifetleri de değişecek ki bizimkiler erkek yapacaklar haylazlıklar.
ayşegül bizim bakteri çıktığı için ve sık idrar yolu enfeksiyonu olduğu için ilk 1 yıl koruyucu tedavi görmiştük ki allah düşmanıma yaşatmasın ilk bir yıl yaşadıklarımı. üzüntüden beyazlarmı saç derler kızımın ilk yılında saçlarımın çoğu beyazladı.ama atlattık işte. bir daha yaşatmasın rabbim inşallah.
herkese hayırlı cumalar diliyorum.
nerdesın seennnn ??? hayırsızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?