2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Henüz başlamamıştık bilmiyordum iyi oldu söylediğin canım ben bi araştırıyım o zaman ,çok kişiden duydum yararlı diye o yüzden...ayrıca ben ankaradayım ama aynı şekilde sitede sadece apartman görevlisini tanıyorum ,gerçi biraz benden de kaynaklı tanımak için bi çabamda yok oğlumla evden çıktığım yok ,bu arada ayşegül dediğin yeri biliyorum tabi bize yakın bizde optimum avm ye yakınız

optimum çok güzel gittim oraya o zaman çok yakın gerçekten orası yol üstü tam kaçıncı etaptasınız biraz büyüsün gidersin teoyla optimmuma zaten başka yerde yok dimi aaa harikalar diyarı var fatihe giderken havalar güzelleşsin gidersiniz bizde oda yok şekerim valla kız burda yaylada diye bi yer var sadece alışveriş yapılıyo markaların olduğu biyer oturcağın bi yeri yok bl bol kafe var öğrenci şehri olduğu için

offffffffffffff kızlar
ada çok huysuzlaştııı
az önce uyudu
bende size iyi geceler diyip gidiyom
şekerlerrrrr
deliksiz uykularrrrrrrrrrrrrrr

canım inşallah uyumuşsundur ihtiyacın var senin adanın huysuzluğu mahvetti seni doğaçta iyi uyudu sayılır sabah 6da huysuzlaştı ama ben doyamadım uykuya ayakta gezyom ölü gibi grip olcam herhalde burnum akıyo doğaç su içmeye korkuyo çiş gelcek diye mamayıda zor yiyo şimdi çok az yedi iyileşsin yer kuzum zorlamıcam zaten işkence çekiyo bide ben yüklenmeyim off offf bide akşam misafirler geliyo valla bişey yapamıcam kimse kusura bakmasın bebekl kadınım ben hazır pasta aldık onu vercem derdim bana yetiyo zaten kafamçokkarıştı

günaydın kızlar ohh be cuma geldi çook şükür
ayşegülcüm bugün daha iyi olur inşallah doğaç, bişey çıkmadığına sevindim amaaaaan misafirlerde anlar seni zaten tek başına kaç gündürde hastanelerde koşturuyosun yakın olsaydık gelir yapardım kız sana pasta börek ben evde olup mutfakta uğraşmayı özledim dün biraz ocağı sileyim yerleri sileyim dedim kzımda yürüteçte poposunu sokmaya çalışıyo yanıma çoook komikti yaa bi beze uzanıyo yere ne döktüm diye bakıyo uzanıyo filan bende anlattım sende büyü birlikte temizlik yapıcaz böyle siliceksin bak bu süngerr haha gitti sonra koridora korktu galiba eline bezi tutuşturcam diye
sonra baktım koridorda ortada durmuş gidemiyo biyere noldu dedim kıpkırmızı oldu yüzü meğer işi warmış geze geze doldurdu bezini sonrada evi bi koku sardı sırnaşık şey

bu arada denizcim geçmiş olsun başaldılar artık düşmelere bide ayaklansalar yandık :)
handerya walla bizde seyredip duruyoruz yemekteyizi ama ben rejimdeyim kızlar bakalım faydası olcakmı sanki biraz bacaklarım inceldi gibi yürüyorum bide işe gidip gelirken ya iyi oulyo
aderciiim nolcak bu zeyneplerin huysuzluğu uyku gözlerinden akıyo oyuncaklarıyla oynıcakmış dede demeye çalışıyo gaiba e de e de diye diye oynadı 12 ye kadar uyudu sonra offffffff çook yorgunum sabah saati kapatıp uyumuşum sağolsun uyandırdı bebeğim bizi yoksa geç kalcaktık
elifnihal aramıza hoşgeldin umarım birlikteliğimiz kalıcı olur
streetpit saturn bennubeyzam sizde daha sık gelin canııım canlansın biraz buralar

:lepi:daha sık görüşelim kızzzzlaaaaaaaaar :sm_cool:

günaydınnn
herkese hayırlı cumalar
canlarım nasılsınız
Ada gece mahvetti beni
ttanyeri senin zeyno 12 de uyumuş maşallah canım
benim cadım 6 da uykuya daldı
uykusu var ama ağlıyoo aşıdan sonra kuzumun huyu suyu değişti yaaa
ayşegül canım kıyamam kuzumun canı yanıcak diye yiyip içmiyoo
inş. bian önce düzelir
şekerler herkesi öpüyorum

ahhh canım keşke uyuduğunda şöyle bi kaç saat uyusa saat başı uyanıyo 5 ten sonra eşim yeter diyo sen uyu biraz ben sallarım sonrada kalkı geliyoz işte
inş düzene girer tüm bebişlerin uykuları

yerim ben onu ya kızı olanlar ne şanslı ilerde bezi verip eline yaptırcaksınız biz hala bebek gibi ütüsü çamaşırı falan koşturcaz beylerin arkasında neyseki gelinimiz olma şansı var bizimde ama ben iyi kaynana olurum kıyamam gelinim değil kızım gibi görürüm gibi geliyo bakalım dereyi görmeden paçaları sıvamayalım demi kaka olayı evet ya çok kokuyo yapınca evde kokuyo zaten zor havalandırıyom evi soğuycak diye saatli yanıyo bizim kaloriferler ısınmıyo hiç ev ufo sağolsun idare ediyoz
adercim canım ya kıyamam sana ben uffff adacım iyileş kuzum ya biran önce :Saruboceq:

doğaç ta büyüyp delikanlı olunca alır annesini koluna gece dolaşmaya çıkarır ana oğul gezersiniz walla ne güzel sen gelin alcan bide sevine sevine biz gelin etcez oyyyyyyyyyy wermem ben kızımı

Tanyeri teşekkürler. kalıcı olmam dileğim.

Deniz arkadaşım ben yıldırımda oturuyorum. bize haber vermediler bakalım bekliyoruz. aşı olurken evet ağlıyorlar ama benim 2.bebeğim olduğu için biraz daha soğukkanlıyım herhalde. kızımda iğnelerle kan almalrla o kadar haşırneşirdikki zamanla alışıyorsun.üzülme düştü diye büyüdükçe marifetleri de değişecek ki bizimkiler erkek yapacaklar haylazlıklar.

ayşegül bizim bakteri çıktığı için ve sık idrar yolu enfeksiyonu olduğu için ilk 1 yıl koruyucu tedavi görmiştük ki allah düşmanıma yaşatmasın ilk bir yıl yaşadıklarımı. üzüntüden beyazlarmı saç derler kızımın ilk yılında saçlarımın çoğu beyazladı.ama atlattık işte. bir daha yaşatmasın rabbim inşallah.

herkese hayırlı cumalar diliyorum.

ahhh canım keşke uyuduğunda şöyle bi kaç saat uyusa saat başı uyanıyo 5 ten sonra eşim yeter diyo sen uyu biraz ben sallarım sonrada kalkı geliyoz işte
inş düzene girer tüm bebişlerin uykuları

canım ne yapalım işte böyle böyle büyücekler
ama çookk tatlılar
az önce komşum geldi
neyi var ada nın diyo hastamı
bütün gece uyumadı sesinizi duydum dedi
yok dedim huysuzluğundan
ama sende çok güldürüyon uykusunu kaçırıyon diyo
ne yapiim yaa
sallıyom kafasını kaldırıyo gülüyo
ozaman bizde eşimle dayanamayıp seviyoz
dedim hak verdi
dimi ama boncuk boncuk bakışları
şeker gibi gülüşleri
bütün yorgunluğumu alıyooo
rabbim hiçbirinin yüzünden gülümsemeyi eksik etmesi
inş. biran öncede düzene girerler canım
öpüyorum görüşmek üzere

doğaç ta büyüyp delikanlı olunca alır annesini koluna gece dolaşmaya çıkarır ana oğul gezersiniz walla ne güzel sen gelin alcan bide sevine sevine biz gelin etcez oyyyyyyyyyy wermem ben kızımı

yok anam ne gelin etmesi kıssss
eşimde diyo asla kızlarımı vermem
çok istiyolarsa iç güveysi alıcaz biz şekerim

gerçi ayşegül gibi kaynana olursa
orta yol bulunup halledilir canım

elifnihal hoşgeldin canım bende bursa güzelyalıda oturuyorum
daha öncede teleferikte oturmuştum
çok özlüyorum teleferiğin havasını
bebeğinin adı ney

tunaydınnnn hatunlarr :) ancak vakıt bulabıldım
bızde yum gece dogru durust uyumadık .. aral dun aşı oldu ya bu aşı cok etkıledı yavrumu bırde burnu akıyor bugun bı hapşırdı burnundan bı suru cıktı valla ( adını vermıyıym sımdı ) :))
dun gece cok zordu yaa .. sureklı mızıldandı uzerını perk acmaz actı hep uzerını . debelendı sacını basını yolma huyu var bırde yuzu gozu sac dıplerı hep kuru kan. hap kaşınıyor yaa
dr dışlerı cıkarken yuzunde fln kaşınmalar olur demıştı ne ılgınc yaa buyumek...

herkes ıyıdır umarım doğaç paşamızda ıyı sanırım arka sayfalara bakamadım daha .. oyyy ıyı olsun valla aklımdan cıkmadı yavruşş yaa kıyamam ben onaa. pis kaka doktorlar

ben bırde kzım olsun ısterım hemde ck uzun sure sonra deıl.. kız bebeklerıne bayılıyorummmm dun esımle cıktım arala bıseyler bakarken hep kız kıyafetlerıne gozum takıldı ne seker seyler yaa
Allahım bana ınsallah bı kız evlat nasıp eder .. cok dua edıyorum bunun ıcın ..

deniz bacım bak ankaralılar buluşmaya hazırlanıyor
ne dersin bizde havalar biraz ısınınca özdilekte buluşsakmı
senin evle benim evin arası tam

aaa olmaz mı olur canımm ozdılek mudanya yolundakı dımı cok sevdım ben orayı olmaz mıı olur alısverıste yaparukk :) sımdı gıtmem lazım gelıcem aral uyandıııııı

nerdesın seennnn ??? hayırsızz

ah cnm ya rüya dan fırsat kalmıyor ki...geçenlerde faranjit oldu hep ateş 3 gün boyunca sonra doktor ilaç verdi iyileşti şimdi de katı gıdalara geçtiğimizden midir nedir kabız oluyor gece uyuyamıyor yine 20 dk da bir uyanıyor halim kalmıyor ki internete girmeye...bir de bütün gün emekliyor o odadan bu odaya hep onunlayım bi yere çarpmasın diye..evde de hep köşeli şeyler var yada kırılacak şeyler valla yanmışız biz kızlar bebekler harektlendikçe hiç fırsatınız olmayacak ...şşimdi uyuyor da ondan burdayım...ayşegülçüm geçmiş olsun ne diyim bana doğumda sonda takmışlardı çok gıcık bişey herhalde 1 haftada bişeyi kalmaz merak etme zaten zor olanı atlatmışsın...

streetpit sende bursadasın sende gelırsın bulusmaya
havalar bı ısınsın .. bebeklerde tanısır artık

teşekkürler sevcecim sağolasın. oğlumun ismi"AHMET". Ablamız karar verdi kardeşinin ismine. bize de koymak kaldı.
teleferiğin havası evet güzel ben daha alt tarafta yıldırım belediyesine yakın oturuyorum. güzelyalı bence daha iyi deniz var en azından kızın çok şanslı. yıldırımda binalar sıkışık yeşillik az.. çocuklar için hapis hayatı apartmanlar.

buluşacak olursanız müsait olursa ben de gelmek isterim uzak olsa da bakarız.

slm arkadaşlar..
haziran bebişlerinin hepsi emekliyo mu yaa?bizimkinde pek bi çabalama yok.yüzüstü dönüyo kollar bacaklar kıpır kıpır yüzüyo sanki.hemen sıkılıyo zaten.sadece yuvarlanıp duruyo bi de kendi etrefında dönüyo.benim oğluşum biraz tembel mi ne:)yere bastırdığımda da biraz basıyo çabuk yoruluyo.yürüteç kullanmadık hiç.kullansak basmayı öğrenir herhalde dimi?kullansak mı biz de acaba?

bir de hiç su içmiyo yaa?siz günde ne kadar su veriyosunuz?bol bol emiyo ama su yerine geçmez herhalde dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…