2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada benim kzım durmak bilmeyen bi tip olduğu için 3.aydan beri yürüme ve oturma isteği var srtık tek bsşıns oturup oyun oynuyor ama ben onu tutup yürütüyordum hep sonra yürüteçe koyduk fakat bu ay doktorumuz rüyanın tam ayak değil parmak ucu bastığını fark etti bu da yürüteçten oluyormuş sakın koymayın dedi tam basması gerekiyormuş şimdi artık koymuyorum yoksa yürümeyi öğrenmesi çok gecikiyormuş...dikkat edin bebekleriniz parmak ucu basmasın benden söylemesi...

orta bı yer buluruzz arkadasım cok kısı olursak bende nılufer ıhsanıyedeyım buralar cok guzel yesılı bol bıızm denızımız yok ama havuz var olmaz mı sımdılık ıdare ederız artık bunla :) denızede sevcelerın oraya gıderız bebekler denızs kenarında oynasın yeter benım koc aızın vermez orda denıze gırmeye fln :))

aral da koltuga tutunup ayakta durabılıyor.. kendı basına koltuktan ınebılıyor.. maşallah deyın kızlarrr

kızlar hepinize teşekkür ediyorum doğaçta bütün teyzelerini ilgileri ve sevgilerinden dolayı salyalıyo :) iyi yeme k yedi öğlen ama huysuzuz tabi aslında ben her yöne uyarım demi yazın ank. ama burasıda bursaya 1.5 saat unutmayın ha hem bursada eşimin halası oturuyo bi ayağımız orda sayılır yanılmıyosam deniz sizin o taraftı nilüferdi yanılmıyosam eşime bi sorayım hangi semtti

adercim güzel sözlerin için teşekkür ederim şekerim herkes diyo bana senden kaynana olmaz gelin olur diye bide ben geline ayak uydururum kesin yenilikçiyim çünkü eskiyi sevmem ileri bakarım hep kuralcı değilimdir .bi tane arkadaşım hep derdiki keşke görümcenin yerinde ben olsaydım diye kardeş gibi olduğumuz için kardeşim olsa o kadar severdim diye düşünüyorum görümcemde derki abim yenge değil abla getirdi bana diyo abimden daha ilgilisin diyo tek çocuk olmanın verdiği bi duygu olsa gerek ne dersiniz kızlar kardeş gibi görüyom arkadaşlarımıda öyle seviyom sizleride çok seviyom herşeyi çooook seviyom işte yaaaaaaaaaaaaaa :))))

olsun karışsın deniz.. buluşuruz bakarsın biz geliriz sizin oralara .bu aralar ev arıyoruz ama kısmet. bizim beğendiimiz evler bizi aşıyor aşmayanlar küçük geliyor ne zormuş ev aramak.
ihsaniye ve karaman yeşillik tabi ki çocuklar için istiyoruz buarda bitişik nizam evler boğuluyorum sanki. bir de ben yeşillikler içinde büyüdüm şimdiki çocuklara üzülüyorum.

denizcim maşallah arala .. ahmet çok tembel oturmak bile istemiyor emeklemekse hayal şuan bize .rüya cimcimesi emeklemeye başlamış. streetpit işler artyor. kızlar bu konuda daha aktif galiba kzımda 10. ayını bitirdiğinde yürüdü ama oğluştan beklemek hayal.

ayşegülcüm tedirgin olma yemiyor diye. düzeldiğinde yemeğe başlar. sağlıklı olması beni çok memnun etti. bir daha yaşamasın inşallah bebişçik.

sağol elifnihalcim moral oluyo gerçekten bende öyle düşünüyorum canı yerinde olsunda önemli değil az yada çok yemiş bide hep doğaça çok zayıf diyolar neresi zayıf ya 8 kilo boyu 72cm zayıfmı oluyo acaba görüntüsü bana zayıf gelmiyo herkes benim oğlum yada kızım iki katıydı diyo onun kadarken ne alaka (((

ne zayıfı ya gayet iyi sen dert etme yemezse zorlama nasılsa acıktığında nefes almadan yiyorlar kendiliğinden bak gör biraz aç bırak..

10 haziran 2008 cnm adı rüya ama özelden nasıl msjlaşılıyor???çok cahilim galiba:))

ben sana atınca okumasınıda öğretirim canım ok. yukarda sağda streetpit nickinin altında aldığın özel msj yerinde bildirileriniz yazar orayı tıklıcaksın canım bu arada kızınla doğum günümüz aynıymış bende 10 haziran
benim beğendiğim resmi beğencekmisin ona kabulmüsün canım bide yazı olarak ne yazalım istersin sadece rüyamı olsun

streetpit özel msj alımını kapatmışsın canım bak dediğim yerde arkadaşlık teklif etti sana kabul et

canım irtibat kurmak zor oluyo seninle buraya yapıştırıyorum umarım beğenirsin bu adresi kullanıcı panelinde profil düzenleyi aç en altta kilo doğum takip var oraya yapıştır sonra altta değişiklikleri kaydet var oarayı tıkla ok olur inşallah

cnm ben ekledim seni arkadaşım...irtibatı düzenledim..sen yap tabi beğenirim çok teşekkür ederim allah razı olsun daha ne diyeyim buraya yaz o zaman ben hallederim...ok..çok sağol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…