2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy bi yemeğe gittim bi sürü yazmışsınız sabahlarıda beklerim kızlar zaman geçmiyo walla
bu arada benimde takvimim gözükmüyo yanlış kopyalıyomuşum senden kopya çektim ayşegül sağol:1hug:
streetpit canıım aynı gün doğmuş bizimkiler, bizim kızda dönüyo kaydıra kaydıra gidiyo yerde emeklemiyo yaaa belki emeklerdi artık ama yürütece koyduk biz pek yatmıyo artık o yüzden ben artık emekliceeni sanmıyorum
oturuyo tek başına en büyük zevki oturp oyuncaklarıyla oynamak
bu arada bizimki tüm ayağıyla basıyo yürüteç de ama boyu uzun geliyo biraz oturarak iki ayağını birden kaydırarak gidiyo sizinkiler adımlıyomu
ayşegül kilosu iyi doğaçın hiiiç üzülme zeynep 70 cm 7 buçuk kilo en zayıf biziz galiba sağlıklıo lduktan sonra hiiiç önemil değil yiyipte almayanlardan bizimki inş hep öyle olur

sağol elifnihalcim moral oluyo gerçekten bende öyle düşünüyorum canı yerinde olsunda önemli değil az yada çok yemiş bide hep doğaça çok zayıf diyolar neresi zayıf ya 8 kilo boyu 72cm zayıfmı oluyo acaba görüntüsü bana zayıf gelmiyo herkes benim oğlum yada kızım iki katıydı diyo onun kadarken ne alaka

bu sözlere gül ve ayşegülcüm hr bebek farklıdır her birey gibi. kilosu da az değil bence biz yarın gideceğiz doktora bakalım bizim kaç olacak.
kızımdan öenek veriyorum hep ama kızım doğduğunda 3.5kiloydu ama rahatsızlanınca ayda sadece 150 -160 gram alıyordu bir yaşına kadar düşünüyormusun ağlardım hep yemiyor diye şuan kızım 8 yaşında ve kilosunun üzerinde diyetisyene götürdük . alacakları zaman alıyorlar annelik işte hep tombik bebişler istiyoruz.

kızlarrr kafayı yiycem yaaa
ADA HİÇ durmuyooo
devamlı ağlıyoooo
bişeyde yemiyooo
emmiyoda
ne yapıcammmm yawww

bende normalmişim bebekken ergenlikte boy 150 kilom 65ti şişmanlamıştım baya dediğin gibi belli olmuyo ben sonra çok zayıfladım ama kendi gayretimle 47ye düşmüştüm hamile kaldığımda 50 idim 80le doğuma girdim mayam var ya hazırda bekliyodu aldım valla napıyım şimdi yine veriyom 63 kiloyum veriyorum yavaş yavaş alıştım alıp vermeye iradem güçlendi artık

adercim aşı yerleri acıyodur belki kıyamam yawruma deam edersede böyle ağlaması filan başka bi rahatsızlığıda olabilir dr a bi sor istersen

kızlar yine kimseler kalmadı galibaaa 2009 anneleri geçti bizi walla bu arada biz rep vermiyoz birbirimize nedeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2delikafadulden

ewet canım bende sabahtan beri arıyom
ama konferanstaymış ulaşamadım yaa
canım çok sııkkıınn

takvimler hayirli olsun kizlar....
aysegül dogac gayet iyi bu devirde gelisim geriliginden cokk(sindirim sisteminde önemli bir rahatsizlik olmadiktan sonra veya herhangi bir gelisim geriligine sebeb hastalik genetik filan) obezite sorun ben bi ara ondan korktum siz bebeklerimiz yemiyor derken ben kizimi doyuramiyordum,kilosu cok degil ama ilk ek gidaya gectigimizde zaten süt yetmiyor diye gectik kizim doymak bilmiyordu markette kavanoz mamalari görünce agliyordu suan iyiyz sükür zorlukta cikarmiyor doydugunuda anliyor..
ader bu arada adini merak ettim mahsuru yoksa ögrenebilirimiyiz?kizinin atesi yoksa veya ishali yani görünür bir rahatsizligi biraz ortam degistir havalar soguk evde kapali kaliyoruz birde kapali hava bebeklere iyi geliyor..

Kızlar tek başına Asrını yıkayım dedim babası çok güzel kullanışlı olduğunu düşündüğüm bir banyo oturağı almış alt tarafı vantuzlu o yüzden devrilmiyor oyuncakları falan da var ama gel gör ki benim küçücük ama iricik oğlum içine sığmadı bacağı sıkıştı, sırtı kızardı vs..ağladı çok kızdım kendime bende küvetine oturttum su doldurdum suyun içinde o oyuncaklarıyla oynadı ben yıkadım daha iyi oldu yıkamak için birilerini beklemeye gerenk kalmadı yani,siz tek başına yıkayabiliyormusunuz?yürütece koyuyorum ters ters gidiyo kafayı vuruyo sağa sola sizinkilerde öylemiydi ilk koyduğunuzda?herkesi öpüyoruzzzz bu da yazdırmıyoooo

Son düzenleme:
handeryaa ekledım cano senı ama gorunmıyorsun msn de ??
bızımkı yurutec te o kadar hoyrat ve hızlı gıdıyorkı ona yurumek deıl koşmak denır ancak.. kendını oraya oraya savuruyor halıdan taşlı bolumlere gecıncede cok hızlı ılerleyıpp kendını bırakıyor paten yapar gıbı . cok zekı yaa.
dışarı cıkmak ıçın kapı kulplarını tutup cekıştırdıgını soylemışmıydım . koltugun kenarından tutunup ayakta dıkılıyor.. cok cesur.. bızımkı hıc surunmedı babası 8 aylıkken yurumuş kayınvalıdem dırekt ayaklanıp yurudugunu soyluyor. Aral da oyle olabılır.. 2,5 aylıkken vıdeosu var pıtır pıtır koşuyorduu valla
bu arada top oynamaya bayılıyor 1 hafta once top aldık nasıl vuruyor bır gorsenız bırde abasıyla oturur maç ızler yandım ben yandımmmmmmmmmmm

bu arada korkma ıkıncı gun ustalasıyorlarr nede olsa erkekler anacıgım hemen surebılıyorlar arabayı

scapula canım ismim derya
ne mahsuru olacak kısss derya
saol bitanen önerilerin için emin ol dikkate alıcam
ishal kusma ateş bişey yok çok şükür
canım tek başıma yıkıyorum ben adişimi
2. çocuk dimi ama okadarda olsun
hiç olmazsa onu yapabiilm yaww
sende yıkamışsın bak oohh misler gibi olmuştur kuzucuk öp annesi benim için kokulusundan

Düzelttim canım çevrimdışında kalmış msn,gerçi oğluştan fırsat kaldıkça gidip gelip bakıyorum pc ye şimdi uyuttum bıcı bıcıdan sonra sızdı bizimkidelikafadulden Ayyy ne güzell aferin Arala sağa sola takılmadan düşmeden gitsin de Teo da öğrenir umarım kısa zamanda yoksa çocuklar için kasklar var onlardan mı alsam diye düşünüyorum kafayı gözü vurmasın diye.. Bu 2-3 gündür bi haller oldu oğluma kudurdu resmen büyüdü heralde acayip değişti hareketleri o bebek gitti yerine bi çocuk geldi sanki her yere atlıyor elimdekini kapıyor kendi kendine oynuyor büyüyülar yaaaa daha dün ememiyor ,göğüs yarası vs.. konuşuyoduk şimdi haylazlıklar başladı ne güselll

Saol adaş öperim tabi.. a.s.Adanın dişler ne alemde annesi belki ondandır,hatta muhtemelen ondandır bizimki diş zamanı çok huzursuzdu

ohh yaa kıslar ada uyandı accık emdi
az öncede azıcık yoğurt yedi
herzamankine göre az yiyo ama olsun
hiç yememesinden iyidir
hepinize ilginiz için çook teşekkür ederim şekerler

derya yanı handerya ve yasemıncımm bıze bebeklerın dişlerinin çıkmış halleriyle resimlerini gosterirmisinizz. ekleyin ya mrk ettim son hallerini

kızlar doğaç çok kötü huysuzlandı misafirler kaçtı resmen 4 çocukla 3 aile gelinirmi ya sinirden öldüm çocuklar her yeri karıştırmışlar hiç kimse ilgilenmedi onlarla ayıp ya ben doğaç büyüsün eğer yaramaz olursa gitmicem biyere mümkün olduğunca çok zor ya denizin dediğini bende dicektim kızlar bide satürn var dişi çıkanlardan onunda resim koyarmısınız kızlar çok merak ettim doğrusu incileri bu arada doğaçı salladık battaniyede zor uyuttuk yavrum ağlıya ağlıya harap oldu resmen bida mümkünse misafir kabul etmiyoz eşimle karar verdik doğaç büyüyüp herşeyi anlayana kadar sizlerde ne durum gerçi ben yalnız olduğum için zorlanıyorum adercim naptı acep ada hanım nasılki uyudumuki yavrum off offff ne zaman bu çileler geçecek misafirlerden biri sünnet yaptırıp kurtulmuşlar tavsiye ettiler bizde ciddi ciddi düşünüyoruz mart nisan gibi annem gelicek çünkü yalnız yapamam o kadarınıda dimi ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…