denizcim sizi beklerim tabi buyrun gelin canım ben sevdiğim halden anlayan misafiri severim zaten sünnet işine gelince bu idrar yolları enfeksiyonuna karşı en güzel önlem sünnetmiş oğlu olan yakınımda dahil herkes bunu söyledi dünkü misafirlerimden biri (bu arada onlar çok iyiydi çocuklarını getirmemişler halası bakıyomuş ) 9 aya kadar hep acillik omuş çocuk hep gaz sancısı demişler buna huysuzmuş hep bizded öyle oldu hep ne test yaptılar nede bişey çocuk cerrahına götürmüşler bide demişki bunda ne gaz var ne bişey idrar yollarından rahatsız bu demişler sünnet ettirmişler 1gün çektik inan diyo sünnetin acısını ama o gün bugündür kuzu gibi dediler sizi görünce kendimiz aklımıza geldik dediler teyzemde oğlunu 9 aylıkken yaptırmış aynı şikayetten o da diyo kurtulduk gerçekten diyo dr.da ne kadar küçük olursa o kadar iyi dedi bana sünneti hem teyzem bezinide bağlamış sünnetliyken bişey olmuyomuş tam bizde dün konuşmuştuk eşimle napalım diye 2. düşündüğümüz için düğün için erken dedik ama sünneti ettirip düğünü sonra yaptırabiliriz dedik ailelerde karışırsa tınlamayız dedik zaten benim ailem karışmaz laf aramızda martta kendi annem geliyo antalyadan o olunca rahat ederim onu bekleyelim dedik yaptırıp kurtulalım büyüyünce düğün yaparız düğün önemliymiş eşim dedi erkek olarak çocuk özeniyomuş yaşıtlarında görünceen sınır oldugum seylerden bırıde annelerın cocuklarına dur dememesı .. gecmıs olsn aysegulcum
ya ınsan bı yanına alır deılmı ılk kez gıtmııssın ne bırakıyorsun cocugunu ortalıga..
dusuncesızler.
anam bız gelelım sana valla hıc bzmıcaz ortalıgı hatta yardımda ederız. ben gecen gun kayınvalıdemın halısını bıle yıkadım balkonumda gece 12 gıbı aslında yasak ama cok kötuydu yıkamam lazımdı aral mahfetmıstı :)
aysegul sunnet yaptırınca gecıyormuymuş o kısmı anlamadım pek..
valla eşımın aılesınden herkes Aral ın sunnetını beklıyor . padşah gıbı bişey ve bende kokrkuyorum cok ustune duşuldugu ıcın şımarık olmasından
bu arada gunnyadınnnnnnnnnn
derya yanı handerya ve yasemıncımm bıze bebeklerın dişlerinin çıkmış halleriyle resimlerini gosterirmisinizz. ekleyin ya mrk ettim son hallerini
[/IMG]
dislerrimiz daha minicik,ama deniz teyzesi icin kizim agzini kocaman acti sanirim farkediliyor böyle
[/IMG]
dislerrimiz daha minicik,ama deniz teyzesi icin kizim agzini kocaman acti sanirim farkediliyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?