2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım kıyamam sana
ayşegül inan aklımdaydın ama bi türlü yazamadım adadan dolayıı
kuzum tabi etkilendi zaten yeni yeni iyileşmek üzereyken
oooh iyi yapmış kaçırtmış onları
yaa ne kadar düşüncesiz insanlar var neden o kadar kalabalık geliyolarki bide gezmeye gidince çocuklarını ortaya salmazlarmı sinir olurum kızımı büyüttüm gittiğimiz yerde benden izin almadan asla yerinden kalkmazdı canım minnoşum
amann sabah sabah sinirlendim
yine çenem düştü

kızlarrr günaydın
herkese güsel bi gün ve hafta sonu geçirmesini diliyorum
Ada çok şükür rahat bi gece geçirdi yanii ikimizde uyuduk çok şükürrr
sizler nasılsınız bebişlerde inş. iyidir
hepinizi öptm
bebişleride kokulu kokulu öpüyorum şekerlerrrr

herkese günaydııınnnn biz güzel uyku çektik bugün şükürki kötü bi akşamdı ama sabah güzel oldu iştah dışında tabi zorla yedirdim kahvaltıyı ama başardım neyseki hepinize güzel haftasonları diliyorum hanımlar ......................

en sınır oldugum seylerden bırıde annelerın cocuklarına dur dememesı .. gecmıs olsn aysegulcum
ya ınsan bı yanına alır deılmı ılk kez gıtmııssın ne bırakıyorsun cocugunu ortalıga..
dusuncesızler.
anam bız gelelım sana valla hıc bzmıcaz ortalıgı hatta yardımda ederız. ben gecen gun kayınvalıdemın halısını bıle yıkadım balkonumda gece 12 gıbı aslında yasak ama cok kötuydu yıkamam lazımdı aral mahfetmıstı :)
aysegul sunnet yaptırınca gecıyormuymuş o kısmı anlamadım pek..

valla eşımın aılesınden herkes Aral ın sunnetını beklıyor . padşah gıbı bişey ve bende kokrkuyorum cok ustune duşuldugu ıcın şımarık olmasından

bu arada gunnyadınnnnnnnnnn

kızlarrrrrrrrrrr

YILBAŞINDA NE YAPICAKSINIZ NERDE OLACAKSINIZ . BİZ GECEN SENE EŞİMİN TEYZELERİNE GİTMİŞTİK ONLAR EV İKİ DAİRENİN BİRLEŞİMİ Bİ İKİ AİLE DAHA VARDI BİZİM DIŞIMIZDA . COK EGLENCELİ GEÇMİŞTİİ . TOMBALA FLN OYNADIK BU SENE EŞİM DIŞARI ÇIKALIM DİYOR NEZİH Bİ YER VARMIŞ 10 KİŞİ GİDİCEKLERMİŞ EŞİMİN BURDAKİ ARKADAŞLARINDAN BELKİ ORAYA GİDERİZ ARALA BAGLI

denizcim sizi beklerim tabi buyrun gelin canım ben sevdiğim halden anlayan misafiri severim zaten sünnet işine gelince bu idrar yolları enfeksiyonuna karşı en güzel önlem sünnetmiş oğlu olan yakınımda dahil herkes bunu söyledi dünkü misafirlerimden biri (bu arada onlar çok iyiydi çocuklarını getirmemişler halası bakıyomuş ) 9 aya kadar hep acillik omuş çocuk hep gaz sancısı demişler buna huysuzmuş hep bizded öyle oldu hep ne test yaptılar nede bişey çocuk cerrahına götürmüşler bide demişki bunda ne gaz var ne bişey idrar yollarından rahatsız bu demişler sünnet ettirmişler 1gün çektik inan diyo sünnetin acısını ama o gün bugündür kuzu gibi dediler sizi görünce kendimiz aklımıza geldik dediler teyzemde oğlunu 9 aylıkken yaptırmış aynı şikayetten o da diyo kurtulduk gerçekten diyo dr.da ne kadar küçük olursa o kadar iyi dedi bana sünneti hem teyzem bezinide bağlamış sünnetliyken bişey olmuyomuş tam bizde dün konuşmuştuk eşimle napalım diye 2. düşündüğümüz için düğün için erken dedik ama sünneti ettirip düğünü sonra yaptırabiliriz dedik ailelerde karışırsa tınlamayız dedik zaten benim ailem karışmaz laf aramızda martta kendi annem geliyo antalyadan o olunca rahat ederim onu bekleyelim dedik yaptırıp kurtulalım büyüyünce düğün yaparız düğün önemliymiş eşim dedi erkek olarak çocuk özeniyomuş yaşıtlarında görünce

burda da mecburıyetten bı akrabamız sunnet ettırmıs cocugunu oyle gecenlerde oldu cocugun dugunu cocuk 9 yasındayken.. olabılıyor yanı boyle seyler.
dogac nasıl ıyı olucak ve rahat edecekse onemlı olan o bence. ..
ınsallah canı yanmaz hemencecık ıyılesır kuzum

[/IMG]
dislerrimiz daha minicik,ama deniz teyzesi icin kizim agzini kocaman acti sanirim farkediliyor böyle

ay kızzz nasıl duygulandım yaaaa canım benım agzını yirimm onunn maşallahh suphanallah :) dişlerde minicik oyyy ısırmasın memeni . benımkı şımdıden ısırıyor dişi olsa kopartır ucunu yaa

Son düzenleme:
güle güle kemirmeler diliyorum incinizle scapula darısı bizlere olsun bu arada doğaçın çişi gelince ağlaması bitti kurtulduk artık denizcim sünneti gerçekten düşünüyorum kuzum bida yaşaması o sıkıntıyı rahatlasın birazcık öksürüyoz dünden beri aderlede konuştuk bunu zaten akşamları antibiyotik kullandığı için beklicez geçmesini artık çok ciddi bi öksürme değil allahtan ama malum tomografi odasında çıplaktı ve sıvı ilaç döküldü üşüdü ayakcıkları yavru kuzumun geçer inş. oda öpüyorum hepinizi bebişlerimizide koskocaman kokluyorum

ay aysegull sen anlattıkca ıcım cızz edıyor .. dogac bı an once ıyılessın dıye hep dua edıyorum
sankı hepsı benımde yavrummuş gıbı kızlar cıdden.. o kadar sıkıntı cektı dogaç annesı eee artık gusel bı şımarma oyuncagı haketmıştır yavruşş

merhaba kızlar..ay scapula ne tatlı bir diş o öyle maaşallah..bizimki de çıkmak üzere görünüyo ama daha çıkmadı..bizimki şimdi jaluzileri çekiştiriyor gidip onu durdurmam lazım..

o hep iyi olsun ben ona neler neler alırım bana tatlı tatlı gülmesi yeter annelik nasıl bi duyguymuş ya şimdiye kadar başkalarının çocuğunu severdim ama şimdiki kadar değil eşimede dedim bütün yavrular çok tatlı geliyo bana anaç oldum çıktım çok seviyorum ya kıyamıyorum hiç birine bu gider artık deniz herhalde yapıştı bize bu hal çıkmaz artık allah sağlıklı ömür versin bütün yavrularımıza kız bende aralı özlüyom arada resmini at olmazmı şimdiki hallerinden hem doğaçın devresi o asker arkadaşı onlar :)

kizim büyüdü ya,eline kitabini almis sanki okuyacak gibi tutuyo babasindan mi ögrendi nedir..henüz beni isirmadi insallah isirmaz..
benim kardesim doktor tavsiyesiyle sünnet oldugunda sanirim 3 aylikti..dogac bir daha infektion olmaz insallah,idrar yollariniz saglikli olmasina sevindim yoksa hem maddi hem manevi cok yipranirdiniz..asagida baslayan infektion böbrege kadar ilerleyebiliyor..yani heran tehlikesi var..
streetpit senin ufaklik masallah hizli cikti..bizde emeklemeden yürümüsüz bakalim kizim ne yapacak..

ne güzel çıkmış dişleri maşallah..bencede darısı başımıza

nasıl kızlar büyümüşmü oğluşum..
bu arada yarın sınavı varda ders çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…