2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kızlar az önce gezmeden geldik
ada yı görmeliydiniz maşallah kuzuma nasıl mutlu nasıl lafçıydı anlatamam
bağırdı güldü çığlıklar attı çookk tatlıydıı herzamanki hali ama ortam değişince bebişler bile değişiyooo
şarkı sööledi kızım bizeee
sizler ve bebişler nasıllar umarım herkes iyidir
ayca ve saturunn maşallah bebişlere
allah bağışlasın
tatlıı ve deliksiz uykularrr

oy oy oy maşallah hepsine sonun da beylerimiz teşrif ettiler çok sevindim yav satürn o ne şeker dişler öyle çok büyümüşler ayçacım bu oğlan okur :) inşallah allah bağışlasın hepsini hep yüzleri gülsün böyle

adercim çok sevindim adanın durumuna bu kez biz kötü durumdayız grip olduk sonunda huysuzluk diz boyu uykusuzluktan geberiyom şu anda bişeyde yemiyo beyfendi yarın dr.a götürcem sanırsam yine ilaç ilaç ilaç bıktım ya

ayşegül canım yaa çok geçmiş olsun
kıyamam kuzuma yaww
canım doğaç hep hastanede üşüdüğü için hasta oldu
çocuğu iyi edecekleri yere ......
canım üzülme yer zorlama sende
ıhlamur içirip uyutsan biraz uyanınca kendisini daha iyi hissedeblir
belki yemeğinide yer...
tüühh yaa neler söylüyom böle ben mutlaka yapmışsındır canım benim
bilirim ayşegülcüüm o uykusuzluğu ben
kuzum uyurda biraz inş. sende dinlenirsin
öpüyorum canım benim
acil şifalar diliyorum

günaydın karlı bir ankara sabahından herkese GÜNAYDIN
SABAH KIZIMLA ÇIKIP KARTOPU OYNADIK aDA UYUMUŞKEN annecim nolursun dedi kıramadım sıcacık yatağımdan çıkıp aşağı indik kuzucukla kartopu oynadık kahvaltıdan sonrada babasıyla oynıycak
hepinizi çokk öpüyorm
kuzucuklarıda kokulusundan

selamm kızlarrrr :) bugun uludaga gıderız dıye umud etmıstım ama arabanın abs si bozulmuşş gıdemıyoruz hafta ıçı yapılıcak o zaman onumuzdekı hafta ınşallahhhh gıdıcemm...
herkese ıyı pazarlar dılıyorum bu arada...

ayca maşallahh cok cok tatlı bır oglun var buyumezmıı kocaman olmuşş bıleklerı aralınkı gıbı kat :)
cokta bılmış bılmışş duruoo kıtap okurken maşallahh

saturn oglanın dışlerı ne zaman cıktı kac hafta once baya buyumuşş onada maşallah saç baş yerınde anacıgım esmersınız galıbaaa :)

Allah hepınıze tum yavrularınıza saglık versın arkadaşlarım

ayşegül canım doğaçı merak ettim nasıl oldu umarım daha iyidir canım
denizciim sağlık olsun canım haftaya gidersinizzz

saturn maşallah bebeğine
bir değil hemde iki tane dişi çıkmış maşallah.nasıl zor oldumu çıkarması

iyi gecelerrrrr kızlarrr bursa cok soguk vallaa

yılbaşına ne yapacaksınız dıye sormuştumm kımse bışey yapmıyormu yahuuu

iyi gecelerr kızlarrrr
deniz canım yılbaşı için henüz bi program yapmadık canım
büyük bi ihtimalle dışarı çıkıycaz ama
nerde kimin ewinde oluruz açıkcası orası muamma
güsel uykular

tam 2 ay oluyo bizim dişlerimiz çıkalı.üstler de çıkacak herhalde yakında.biraz erkenciyiz biz.anasına çekmiş oğluşum.benim de 4 aylık çıkmış dişlerim.üstler de çıkınca napcam bilmiyorum.şimdiden ısırdı mı canımı baya bi yakıyo.o zaman napcam bakalım:1rolleyes:

bu arada babası esmer babasına benzemiş oğlum..bu saçları da 2 kez kesilmiş hali:roflol:yine uzadılar..

saturn maşallah bebeğine
bir değil hemde iki tane dişi çıkmış maşallah.nasıl zor oldumu çıkarması

pek fazla zorluğu olmadı.biraz huzursuzluk oldu sadece o da çok değil.ateş iştahsızlık falan olmadı.darısı sizin başınıza.inşallah siz de böyle kolay çıkarırsınız...

günaydın kızlarr
umarım hepimizi güsel bi hafta bekliyodur
herkese güsel bi hafta geçirmesi dileklerimle sevgiler,

saturnn inş. canım bütün kuzucuklar zorlanmadan çıkarırlar

günaydın hanımlar
kaymadan gelebildim ben çok korkuyorum yaww kardan buzdan
denizcim bizim yılbaşı programımız PTT (pijama terlik tv) şekerim ewde geçircez zaten kız huysuz onu bırakırsak gece annemelrin iyice canını çıkarır haftasonu sinemaya gittik bu bana uzun süre gider
kızlar dişleriniz çook güzel maşallah darısı başımıza bizim daha çıkmıcakk gibi
doğaç nasıl oldu ayşegülcüm inşallah iyi gelmiştir ialçlar üşüttü tabii hastanede acil şifalar diliyorum size
ayça kocaman olmuş arda maşşalah artık oturuyolar kendi kendilerine yaa büyüdüler keratalar
bizim kzında babası bilg kucağına alınca gözleri parlıyo hemen güdüyo yanına parmağını sokmaya uğraşıyo deliklerine nasıl den kgetiriyo bilmiyorum ama sokuoda yaniii damacana pompasıyla oymamayıda çok seviyo onunda deliğine sokumş geçende parmağını küççücük zaten acıtcak bide haberi yok ayyyy özledim kızım bide arkadan ağlamayı öğrendi o görmeden kaçıyoruz artık evden öfffffff ayrılmak daha zor oldu artık :'(

kızlar sizler nasıl giydiriyosunuz bebişleri kış geldi artık hava iyice soğudu evin sıcaklığı bizim 19 21 arası değişiyor zeynep te uzun kollu bady ve kilotlu çorap üstünde penye pijama takımı giyiyo zyzğına 1 çift daha çorap patik ve yürüteçe biniyosa içi pamuklu ayakabısını giyiyo
gecede uyku tulumu aldık ama üşüyomu üşümüyomu anlamıyorum nasıl anlarız onuyawww kullananlar napıyo ayşegül sen kullanıyodun canım nasıl yatırıyosun doğaçı gece kalkınca bakıyorum burnu soğuk vücududa üşürmü acaba bide başını örtüyomusunuz offfffff kış geldi walla zor olucak böyle inş hasta olmadan atlatırız

tanyeri canım büyüyolar ewet Ada da su damacanasıyla oynamaktan çok keyif alıyoo
bide pc nin yanına geliyoo hemen kablolarına sarılıyooo.....
canım yaz bebekleri oldukları için fazla giyinmeyi sevmiyolar Ada ayakkabı ve pandiflerini giymek istemiyoo zorla giydirince çok huzursuz oluyoo bende patik giydiriyorum
içine ince pijama üstüne normal kıyafetlerini giyiyoo
başınada şapka falan kullanmıyorum
gece uyku tulumuyla yatıyosa üşümez canım
ama burnu üşüyo demişsin istersen üzerine ince bişey atabilirsin canım
öpüyorum canım sağlıklı günler

günaydııın kızlar geldim sonunda kötü bi gece geçirdik doğaç uyumadı doğru düzgün akşam acile gittik öksürük ve burun akıntısı vardı üst solunum yolları sonuç üşütmüş tabi ilaç verdi dr. yavaş yavaş fayda ediyo sanırım şimdi 2.5 saat uyudu aralıksız adercim çok merak ettin biliyorum canım demiştim ya sana misafirim var diye o yüzden bakamadım fazla nete tanyericim tulum çok işe yarıyo gerçekten üşümüyolar tulumla ama yinede üstüne battaniyesini örtüyom atamıyo tulum varken üstünden yüzüne gelince yapcak bişey yok doğaç sinir oluyo atkıyı bile mama önlüğü hepsine alerjisi var gece lambasının lambası patlamış gece ona bile ağladı karanlık diye örtersem çıldırır anlıcan ama ben alışmalarından yanayım açıkcası yüzü üşüse üşüse nekadar üşür sanki buzdolabı gibimi evlerimiz sokakta olsak neyse bence vücut önemli diye düşünüyorum

haklısın canım ayağını sıcak tut başını serin diye boşuna dememilerdir elbet ben yalnız yatmasına kıyamıyorum gece uyanıyorum ohhh diyom biz üşüyünce sarılıp yatıyoruz o beşiğinde tek başına :'( hehe
doğaç a çççok ççççoooook geçmiş olsun bitki çaylarınıda dene ilacın yanında inş iyileşir hemencik bide göğsüne sırtına viks sürsen biraz belki faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…