sağol canım sizede çok geçmiş olsun ne zor günler bunlar kızlar ilk defa oldu doğaç grip ya çocukta nerden geldiğini şaşırdı nasıl bi dünyaya geldim der gibi bakıyo kuzum melül melül :) hala uyuyo yavrum aman iyi dinlensin iyileşsin yeterki :Saruboceq:selam herkese. aysegul dogac ıcın cok gecmısler olsun . umarım en kısa zamanda ıyılesır..
dun sabah kahvaltı ederken kanal tedavısı uygulanan dışımın ıç kısmı çıtt kırıldı . dun pazar oldugu ıcın arayamadım dr u ztn ışım gucum vardı . ama bugun aradım aslında yarına randevu vermıstı bana dolgusunu yapmak ıcın ama bugun 3 e araya aldı benı ..
ya nasıl kırabılır dışımı anlamıyorum
oraya gıtmeden once daha saglamdı dışım hee cok sınırlendım yaa. ıçı yok şuanda dışımınn nasıl dogu olucak bılemıyorum .. neyse gelınce durumları anlatırım ..
optum hepınızı..
bursa cok sogukk donuyorm
kızlar dogumu haziran görünüpte temmuzda ya da mayısta doğum yapanınız var mı acaba ?
cevaplarsanız sevinirim şimdiden tesekkürler
kızlar dogumu haziran görünüpte temmuzda ya da mayısta doğum yapanınız var mı acaba ?
cevaplarsanız sevinirim şimdiden tesekkürler
2008 yılının en güzel anneleri bebişlere gün içinde neler veriyorsunuz ya merak ediyorum....
günaydın kızlarrr
nasılsınızzz
tanyeri caNIM ÜZÜLDÜM YAW
bizde 2 de uyuduk canım
acaba aç mı kalıyoo onun içinmi uyumuyoo olabilirmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?