2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegül canım çok geçmiş olsun
iyi biraz uyumuş inş. en kısa zamanda toparlanır ve bidahada hasta olmaz
acil şifalar canım
seni ve doğaçı öpüyorum
Ada da arkadaşına geçmiş olsun dileklerini iletiyo .....

ayşegül çok geçmiş olsun arkadaşım
havalar çok soğukk ya bursa bırrrrrrrrrr donuyoruz
evin içi 23-24 arası bizim iyi yani ama doğalgaz faturası nekadar gelir bilmiyorum
zeynebin içine askılı bady üzerine uzun kollu bady onun üzerinede eşefman giydiriyorum
altınada kilotlu çorap üzerine kısa çorap eşefman yürütece binincede pappa giydiriyorum
yatarken başınada penye şapka takıyorum saçımız olmadığı için üşütmiyeyim kızımın başını diye

Son düzenleme:
sağolun kızlar güzel dilekleriniz için doğaç yine uyudu acaba ilaçlarmı uyutuyo uyuması iyi demi çabuk iyileşir sanırsam bi sürü şurup verdi grip için ayrı öksürük için ayrı antibiyotik zaten kullanıyoduk sadece akşamları onuda günde 3e çıkarttı dr. bide deniz suyu burnuna ben su yerine ıhlamur içiriyorum bide suyu neden içirmediğimi söyleyim az içiyo sıvıyı zaten iştah sıfır hiç bişey ağzına sokmuyo ağlıyo sürekli tatsız hep gülen oğlum gülmüyo artık oyun oynamak istemiyo oyuncakları dikkatini çekmiyo hemen iyileşmesini çok istiyorum ya ama ateşi hiç yok olmadıda hiç öksürüğüde çok fazla değil ama hırıltılı burnuda su şeklinde çok az akıyo sesinde değişiklik yok çok ağır değil herhalde ne dersiniz kızlar zaten doktora gripmi dedim üst solunum yollarını üşütmüş dedi gripten farklımı gripmi anlamadım bilen varmı acep bu durumu :))

selam herkese. aysegul dogac ıcın cok gecmısler olsun . umarım en kısa zamanda ıyılesır..
dun sabah kahvaltı ederken kanal tedavısı uygulanan dışımın ıç kısmı çıtt kırıldı . dun pazar oldugu ıcın arayamadım dr u ztn ışım gucum vardı . ama bugun aradım aslında yarına randevu vermıstı bana dolgusunu yapmak ıcın ama bugun 3 e araya aldı benı ..

ya nasıl kırabılır dışımı anlamıyorum
oraya gıtmeden once daha saglamdı dışım hee cok sınırlendım yaa. ıçı yok şuanda dışımınn nasıl dogu olucak bılemıyorum .. neyse gelınce durumları anlatırım ..

optum hepınızı..

bursa cok sogukk donuyorm

bu arada bızde dun kötu bı gece gecırdık yatagın ıcınde 5 dakka fln durabıldım vallaa
aral ın burnu tıkalıudı nefes alamadı tum gece hışır hışırdı .. end euyumadım o da dogru duzgun uyumadı bugun aferın surubunu verdım burnunu temızledım sımdı rahat yavrum ama geceyı bılemem uşutuyor yaa ne yapsamda

sağol canım sizede çok geçmiş olsun ne zor günler bunlar kızlar ilk defa oldu doğaç grip ya çocukta nerden geldiğini şaşırdı nasıl bi dünyaya geldim der gibi bakıyo kuzum melül melül :) hala uyuyo yavrum aman iyi dinlensin iyileşsin yeterki :Saruboceq:

kızlar dogumu haziran görünüpte temmuzda ya da mayısta doğum yapanınız var mı acaba ?
cevaplarsanız sevinirim şimdiden tesekkürler

denizciim sanada Aralada çok geçmiş olsun
dr gelince yaz canım inş. kolay olur dişinin dolgusu canım

kızlar dogumu haziran görünüpte temmuzda ya da mayısta doğum yapanınız var mı acaba ?

canım benim haziranın ilk haftası demişti dr ama 29 mayısta doğum yaptım ben
hemde son ana kadar normal doğum olucaktı malesef sezaryan oldum
ne zaman ne olucağı belli olmuyor canım
hakkımda ney hayırlısıysa rabbim onu nasip etsin diye dua etmiştim ben hep
sende dua et bence

2008 yılının en güzel anneleri bebişlere gün içinde neler veriyorsunuz ya merak ediyorum....

benim normalde SAT'a göre 9 hazirandı, ama 28 mayıs'ta (38+1) doğum yaptım.
normal doğum oldu.her şey kendiliğinden gelişti.
sana da kolay hamilelik ve doğumlar:)

2008 yılının en güzel anneleri bebişlere gün içinde neler veriyorsunuz ya merak ediyorum....

sabah bebelac kahvaltı + peynir + yarım yumurta sarısı (3 günde 1), bir tatlı kaşığı kadar pekmez.
öğlen az yoğurt + meyve püreleri, bazen de bebe bisküvisi.
4-5 gibi sebze püresi ya da çorbası
yatmadan önce bebelac gece tahılları.
gün oyunca istediği zaman emziriyorum.

hepsini çok az porsiyonlarda veriyorum.ek gıdayı şimdilik çok abartmıyorum, zaten altı ay sadece anne sütü emdi, hala devam ediyor, sütüm allaha şükür bol, kızıma yetiyor. kilosu, gelişimi de iyi
doktorumuz da şimdilik bunları yesin dedi.

slm milllet
bebişler iyidir umarım
ben yine uykusuz bi gece geçirdim niye uyanıyo yarım saatte bir fikri olan beri gelsin

günaydın kızlarrr
nasılsınızzz

tanyeri caNIM ÜZÜLDÜM YAW
bizde 2 de uyuduk canım
acaba aç mı kalıyoo onun içinmi uyumuyoo olabilirmi canım

dün bizde gece 1de yattık doğaç çok hasta ya bişey yemiyo ağlıyo sürekli kötü üşütmüş ciğerlerini hırıl hırıl ediyo nefes alıp verdikçe öksürüğü balgama dönüşüyo yavaş yavaş sanırım ne zaman geçicek bu durum yoruldum gerçekten kızlar çok zor hastalık illeti

mrb kızlarr
vee hoscakalın ben dışçıye gıdıyorum dun gıttıgımde sadece o ıcındekı gecıcı dolgu gıbı olan ılacı bıtraz yonttu dılıme degmesın dıye .
bugunde dolgumu yapıcak %90 ıgne yapmıycam dedı hadı hayırlısı

Allahım cok tırsıyorum yaaa bana dua edın nolur

günaydın kızlarrr
nasılsınızzz

tanyeri caNIM ÜZÜLDÜM YAW
bizde 2 de uyuduk canım
acaba aç mı kalıyoo onun içinmi uyumuyoo olabilirmi canım

adercim aç değil sanırsam uyumayınca alıyorum emmiyo uyuyo mama weriyorum yemiyo yatıyo 20 dk sonr yine ağlıyo anlamadım
ayşegülcüm inş iyileşir artık çok hırpalandı doğaç, bende uyumuyo filan diyorum ama çook şükür hasta değil yawrum uyumamaya razıyım walla böyle yeterki sağlıklı olsunlar doğaçada acil şifalar diliyorum tekrar
deniz geçmiş olsun bugün hallolcak inş korktuğun gibide olmıcak bak gör sinirini aldıktan sonra hiiiç bişey hissetmiyosun kii

ayşegül ve deniz allah yardımcınız olsun
ayşegül canım biraz sabret güzelim geçecek bu günlerde
seni inan çok iyi anlıyorum ilaçlarını kullan annesi
doğaç eskisindende sağlıklı olacak inş.
öpüyorum canım

tanyeri canım uyumamasının nedenlerini araştırdığımız için canım sölediklerinden acaba senin kokunamı alıştı diye aklıma geldi yanında memenin başında mı uyumak istiyo acaba

canım babası başında beklemiş tam dalıyomuş sıçrıyomuş yaa ben gündüz yokum yaa akşamları sık emzirmeye çalışıyorum sütüm kesilmesin diye (azaldı zaten iyice) başta dert değildi alıp alıp emziriyodum alıştı galiba gerçekten bide özlüyo bizi akşama kadar yalnız kaldığını düşünüyo korkuyomudur anlamadım ki canım rüyasında bizim gittiğimizi mi görüyo acab dedik :) belki de diştendir öfff bisürü şey geliyo aklımıza ama çareini bulamadık
ada neden uyumuyo acaba rahatsız filan değil dimi diş mi onunkide sen tecrübeli annesin böylemi gider dersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…