2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ada geç uyanmıştı o yüzden geç uyudu
uyuyunca kakasını yaptı altını temizlerken uyandı .....
derken gece 2 yi yaptık anlıycaan
canım kıyamam tabi sizin yokluğunuzu farkediyodur
bu aralar geçiş dönemleri,
diş sıkıntı yapıyooo....
yok bööle gitmez
düzene girerler canım
öpüyorum kib

kızlar hepinize geçmiş olsun yaaa...benim bebeğim de dün hastalandı sanırım nezle oldu ateşi pek yok ama burnu akıyor,bütün gece uyumadım kucağımda uykuya dalıyor yatırınca uyanıyor..yastıkla yatırmayı denedim ama sağ sola ve yüzüstü dönmeyi çok sevdiği için yine uyanıyor çünkü yüzüstü olunca nefes alamıyor bağıra bağıra uyanıyor..ne yapacağımı şaşırdım deniz suyu kaç defa damlattım zaten fobi haline geldi artık onu görür görmez ağlıyor burun pomasıyla temizledim o da işe yararmadı bitmiyor bir türlü şu tıkannıklık yaaa...şimdi yine yastık üstünde uyuttum..kafası biraz yüksekte olunca rahat uyuyor ama bakalım ne kadar uyuyacak..zaten doğduğundan beri şöyle deliksiz uyumadı bir gece..ne zaman düzelecek bu yaaa..tecrübeli anneler varsa sööylesinler lütfen..ben daha kaç sene uykusuz kalıcam??böyle giderse daha ne kadar yaşarım bilmiyorum valla..hepinize kolay gelsin çok zor çocuk büyütmek...

bir de ben milupanın organik kavanoz mamalarından veriyorum,evde her zaman sebze meyve bulunmuyor hazırlayamıyorum.sabah tahıllı ballı yada pekmezli hazır mamalı karışım veriyorm bazen yumurtalı hazır mama veriyorum..sabah öğle arası meyve suyu veriyorum ya benim taze hazırladığım yada milupanın organik meyve sularından..öğlen sebze püreleri.ikindi sade yada meyveli yoğurt yada hazır mama..akşam nuhallebi yine meyveli yada sade hazır mama ilave ediyorum.uyumadan önce de hazır mama ve anne sütünü de her zaman istediğinde veriyorum..su da veriyorum ama çok az içiyor günde 50cc anca ..sizce nasıl başka vermem gereken birşey var mı??

kızlar şükür doğaç mamasını yedi baya gülücük saçmaya başladı oyuncak oynuyo arada öksürüyo tabi ama daha iyi gibi sanki atlatcaz allahın izniyle inşallah streetpit canım organik vermeye çalışsan biraz daha iyi değilmi hep hazırda olmaz sağlıksız bence bende kullanıyorum hazırlardan ama inan organik yapmaya çalışıyorum genelde evde bulundurcağın ne olcakki sebze bi havucun olsa o da yeter canım patates hemen bozulmaz havuç bozulmaz mesela bunlarla pirinç şehriye falan karıştır pişir mikserden geçir ver arada kıyma at varsa muhallebileri hazır veriyom ben ama içine organik meyve koyuyom muz yada elma gibi armut gibi zaten yedikleri çok az alman gereken pazrdan yada marketten yarım kilo o kadar hastalığa gelince doktora bi göster canım allah muhafaza ilerlemesin ben kaç gündür ne çekiyorum dikkat et canım ihmale gelmez havalar çok soğuk bizlerde hastalanıyoruz onlar çok zayıflar biz gibi değiller

streetpit canım bence gereken bütün gıdalarını veriyorsun bebeğine
bende hemen hemen senin gibi besliyorum zeynebi
yalnız sebze meyve ve çorbalarını evde o an bulunanlardan hazırlamaya çalışıyorum
sütüm az olduğu için ben sma mama ile büyütüyorum kızımı
onun vijdan azabını çekiyorum hazır mama olduğu için
en azından diğerlerinin hazır olmamasına özen gösteriyorum

ayşegül doğaçın durumuna üzülüyorum canım ya
hepsi üstüste geliyor
yakın zamanda ilaçlar etkisini gösterirde iyileşir inşallah doğaçımız

ben geldım dişçiden okuyamadım yazıları bı yandan AraL la ugrasıyorum cunku nasılsınız
aysegul dogac nasıl oldu streetpitcım gecmıs olsun

sevcecim sende mama weriyosun benim gibi emiyomu hala bizimki akşama kadar yokum zaten uyurken emziriyorum ama sütüm azaldı iyice yaa üzülüyorum keşke emse daha
bide peyniri yumurtayı dönüşümlü mü weriyosun, nasıl zeynep in gece uykuları ne weriyosun yatmadan önce kaç saat önce weriyosun bide :)

ayşegülcüm bişeyi kalmıcak inş az kaldı düzelcek doğaçcık
streetpit bizimkilerde o şekilde besleniyo ama hazır yerine evde yap canımm arada hazır werrirsin kendi yemeklerinizi suyundan bile werebilirsin çook tuzlu baharatlı yağlı değilse

kızlar ada nın altını temizlerken üfff üfff diyorum gülüyoo o da üfff üüff diyooo
çok şekkkeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr
eminim sizin bebişlerde yapıyodur
paylaşmak istedim

Benn ufff aral burnumun diregi kırıldıııı diyorum oda gulup saga sola donmeye calışıyor o andaa

kızlar ben bugün bomba gibiyim
dün akşam apartmanda bir arkadaşın evinde kadınlar matinesi yaptık
bir normalde hergün mutlaka toplanırız ama herkesin çocukları olduğu için fazla oturamıyoruz
bizde plan yaptık akşama herkes çocuklarını eşlerine bıraksın şöyle rahatça felekten birgece yaşayalım dedik
ben zeynebi 8 de doyurdum uyuttum ve üst kata çıktım
eşime uyanırsa beni ararsın dedim
gece boyu aklım kızımda kulağım hep telefondaydı şimdi arar diyordum
arkadaşlarda 1-2 saatliğine çocukları düşünmeyelim onlar emin ellerde keyfimize bakalım dediler
tabi zeynep yarım saat içinde uyanmış ama eşim sağolsun benim eğlencemi yarıda bırakmamak için beni aramamış karnıda tok olduğu için oynamışlar
bizde yukarda pasta börek yedik muhabbek ettik finalde ise cd yi açıp birgüzel kurtlarımızı döktük baya bir oynadık valla süper bir geceydi
uzun zamandır böyle bir eğlence yaşamamıştım
12 ye doğru bitirdik eğlencemizi indiğimde ise kızımı uuyanık görünce eşimin ince düşüncesinden dolayı ona kocamannn bir öpücük kondurdum
biz kızlarla bu tür eğlenceleri tekrarlamayı düşünüyoruz
sizede şidetle tavsiye ediyorum

OHHHH bnm ıcındee şöylee yandan yandan attırsaydın sevcecımm ohh super olmuşş valla cok ıyı gelıyor bu tur seylerr . ıyı yapmışsın enışteyede hurmetler saygılar ınce duşunmuşş sagolsun
ben yılbaşında eglenıcem bır tek sanırım

dişin ne alemde denizzz
sevce şanslı kadınsın ne iyi komşuların war iyi yspmışsınız ben kızım uyusun uyuyorum yaaa işte oturuyoruz arkadaşlarla benim eğlencemde o kadar olur yaniii yılbaşındada uyucamm :)

eşımın annesı hıc emzırememış eşımı o yuzden hep ıçınde kalmış bı ukte olarakk
ılk zamanlar ben aralımı emzırırken onun gozlerı dolardııı
cok guzel ve mucızevı bı duygu emzırmek rabbım her kadına nasıp etsın

valla ben zeynebi hergün farklı şekillerde besliyorum
mesela peynirini birgün kahvaltısına ekliyorsam ertesi gün kahvaltısına eklemeyip kahvaltıdan sonra peynir ve pekmezi sade olarak veriyorum
yumurta içinde aynı şey geçerli
uykusuna gelince maşallah çok güzel gün içinhde yediklerirden sonra akşam üzeri muhallebisini veriyorum gece yatırkende 150 cc mama veriyorum uyutuyorum
hiç uyanmadangece 3 gibi mızıldanıyor hemen yine 150 cc mama hazırlıyorum gözleri kapalı bir şekilde yiyor ve tekrar dalıyor sabahta erken kalkıyor 7,30 hiç aksamaz ayakta oluyor babasını yolcu ediyor
bu arada gece mama isteyeceğini bildiğim için zaman kaybetmemek için akşamdan zeynebin küçük termosu var onun içine ılık su hazırlıyorum
gecede hemen suyu biberona ekleyip mamayı atıp çalkalıyorum
çok pratik oluyor zeynebin uykusu dağılmadan hemen yapıyorum

bi zamanlar bizimde öyleydi 2 kere kalkardı 2 aydır değişti gündüz kaç saat uyutuyosunuz kızlar ben gece uyusun diye iyiceazalttırdım gündüz uykusunu 1 saat öğlen 1 saat akşam üstü 1 saatte sabahtan uyuyo azmıııııııııı

sağolun kızlar desteklerinizden ötürü şimdi yine uyudu doğaç her yeni uyandığında iyi sonra yavaş yavaş huysuzlaşıyo uykusu geldi deyip ağlaya ağlaya uyutuyom napıyım oldu biiti öyle uyuyo doğaç uyku fobisi var :) denizcim çok geçmiş olsun canım böyle işte durumumuz yemek yönünden iyi gibiyiz sanki şimdi uyansın bida yer sonra ilaçlarını veririm yine yılbaşına gelince malesef eşim çalıştığı için bide çocuk huysuz vede bakcak kimse yok yine ptt tabiki inş. seneye oğlumla ağaç süslücem o günler nasip olur inş. hayal etmesi bile güzel geliyo bana daha neler neler planlıyorum o bi büyüsün gezdircem onu hep diyorum sizded oluyomu böyle düşünceler?

seninle tam aynıyız tanyeri doğaçta düzeni bozalı 2 ay oldu çok güzel uyurdu uykusunda beslerdim 2 kez devam ederdi uyumaya kalkmazdı hiç gündüzde toplasan 2 yda 2.5 saat uyurdu ama gece süperdi düzen bitti bizde bittik resmen :bbo:

sevce çok özendim kız sana valla ne iyiymiş bizde herkes yaş bakımından eleğini eleyip asmış tarzında zaten eşimde bitik durumda geliyo akşam ders çalışıyo yardımcı olamıyo bana baş başa kalıyoz haliyle doğaç efendiyle (annemin deyimidir çok özledim onuuuuuuu kızlar) çooo k ihtiyacım var tatile yazın istiyom güzel bi tatili sahil kenarında bi yere gitmeyi eşim ve kuzumla offfff offffffff

uyusun annesı uykuda gıdadır uyuycak ta toparlanacak yavruş.. kokla yerıme mis kokuluyu

dişim iyi kızlar dolgusu tamam sayılır salı gunu 2,30 da gıdıcez dolgumu tatamlıycak bıseyler yapıcakmış bembeyaz olucakmış sanırım

bu arada scapula nerde yaa msn de fln da gormuyorum ben onu .. mrk ettım ıyılerdır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…