kız ayşegül yaza hep birlikte ayvalıka gidek yol arkadaşım da gördüm çok beğendim orayı size de yakındırdemi
kızlar ben bugün bomba gibiyim
dün akşam apartmanda bir arkadaşın evinde kadınlar matinesi yaptık
bir normalde hergün mutlaka toplanırız ama herkesin çocukları olduğu için fazla oturamıyoruz
bizde plan yaptık akşama herkes çocuklarını eşlerine bıraksın şöyle rahatça felekten birgece yaşayalım dedik
ben zeynebi 8 de doyurdum uyuttum ve üst kata çıktım
eşime uyanırsa beni ararsın dedim
gece boyu aklım kızımda kulağım hep telefondaydı şimdi arar diyordum
arkadaşlarda 1-2 saatliğine çocukları düşünmeyelim onlar emin ellerde keyfimize bakalım dediler
tabi zeynep yarım saat içinde uyanmış ama eşim sağolsun benim eğlencemi yarıda bırakmamak için beni aramamış karnıda tok olduğu için oynamışlar
bizde yukarda pasta börek yedik muhabbek ettik finalde ise cd yi açıp birgüzel kurtlarımızı döktük baya bir oynadık valla süper bir geceydi
uzun zamandır böyle bir eğlence yaşamamıştım
12 ye doğru bitirdik eğlencemizi indiğimde ise kızımı uuyanık görünce eşimin ince düşüncesinden dolayı ona kocamannn bir öpücük kondurdum
biz kızlarla bu tür eğlenceleri tekrarlamayı düşünüyoruz
sizede şidetle tavsiye ediyorum
günaydın annişler... hepinize sevdiklerinizle nice yıllar...dance:
denizcim geçmiş olsun ikimizde dişten muzdaribiz desene.
sevce süper olmuştur sevindim senin adına. değişiklikler insana güç katıyor.
bursadaki bu soğuk ne bırrrrr donuyor insan. birde benim gibi çok üşüyen birisi için kabus.a.s
ayşegül tulumun markası ne ben de almayı düşünüyorum üstü hep açık tüm gece savaş veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?