2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız ayşegül yaza hep birlikte ayvalıka gidek yol arkadaşım da gördüm çok beğendim orayı size de yakındırdemi

kız ayşegül yaza hep birlikte ayvalıka gidek yol arkadaşım da gördüm çok beğendim orayı size de yakındırdemi

yakın kız valla gidek yaz gelsinde her yere gitmek istiyorum özgürlüğümü ilan edicem yazın :):)kendimi ona hazırlıyorum hep bunu düşünüyorum psikolojimi düzeltmek için

inşallahbebişlerimizin yürüyüp koşturduğu bıcır bıcır konuştuğu zamanları da göreceğiz kızlar.naparsın işte umut dünyası:)))))

iyi geceler kızlarrr
nasılsınızzz
deniz canım geçmiş olsun tekrardan
bakıyomda tatil planlarıda yapılıyooo inş. şekerler
herşey gönlünüzce olsun
ayşegül canım doğaç nasıl oldu
görüşmek üzere kızlarrrrrrrrrr

ohh maşallah canım iyi eğlenmişsin
sefan olsun canım
nerdeee şekerim benim öle komşularım yok malesef canım
görüşürüz canım zeynebi ve seni öpüyorum:1hug:

burda yilbasi tatili 2 hafta..esim evde laptopta genelde o oluyor ben arada bakip cikmak zorunda kaldim bu ara,netten ders calismasi lazim...bugün -5 derece havada kizimla disardaydik insallah hasta olmaz,alisir,dayanikli olur..yüzüne soguga karsi kremi var ondan sürdüm,zaten yünden uyku tulumu gibi bisey var sicacik arabasinda etrafi seyretti ama eminim oda bu ne ya ne kadar soguk demistir...
bugün esimle biseyi farkettik minik kelebegim yürütecteydi mama sandalyesi ve sehpa arasindan gececekti egildi sanki araba kullaniyorda bu burdan gecermi diye bakiyor tam uygun sekilde yürüteci cevirdi ve gecti ..bu devrin cocuklari cok fena akilli...masaallah ya..
streetpitcim bende senin gibi kavanozdakilerden veriyordum sebzeyide meyveyide..onlar organik diyordum,sonra düsündüm bio olsalarda kimbilir nasil hazirlaniyor besin degerini koruyabiliyormu? ve kendim yapmaya karar verdim,burda marketlerde bio sebze meyve var pahali biraz olsun onlardan alip kendim yapiyorum ve sunu farkettim bizim yediklerimiz sebze degilmis yillarca hormonlu yiye yiye sebzenin meyvenin tadini unutmusuz..kizima hazirladigim sebze yemekleri tuz salca vs olmadan bile okadar lezzetliki bazen dayanamiyorum bende yiyorum..

günaydın annişler... hepinize sevdiklerinizle nice yıllar...dance:

denizcim geçmiş olsun ikimizde dişten muzdaribiz desene.

sevce süper olmuştur sevindim senin adına. değişiklikler insana güç katıyor.
bursadaki bu soğuk ne bırrrrr donuyor insan. birde benim gibi çok üşüyen birisi için kabus.a.s

ayşegül tulumun markası ne ben de almayı düşünüyorum üstü hep açık tüm gece savaş veriyoruz

günaydın güzeller güzeli annelerrrrrrrrr
hepimize sewdiklerimizle uzun nice yıllar diliyorum
bugün yoğun bi gün olıcak ewdeyiz bizde kızlar adayla cesaret edemedik
annemlere bırakabilirdim ama içim el vermedi
kızlardan ayrı eğlenemem zaten mutluluk demek onlar demek benim için
artık seneye kızlarla bunun acısını dışarda eğlenerek çıkarırız
yoğunluğun içinde her fırsatta yine gelirim şekerler
bebişleri ve sizi kocaman öpüyorum
mucxxxxxxxxxxxxx

günaydııınnnn herkese iyi seneler diliyorum bereketli sağlıklı mutlu bi yıl olur inş. elifnihalcim biz tulumu chicco mağazasından aldık ama markası chicco değil üstünde reci baby yazıyo ama astronot varsa dışarda kışta giyilen onuda kullanabilirsin onlarında fermuar yapıları rahat bizimki yandan boydan açılıyo onun için uyurken uyandırmadan giydirebiliyorum eğer marifetli hatunsan kendinde yapabilirsin bence iki kare bezi dikip poşet gibi içine sokabilirsin bebeğini düğme ada fermuarla kapatabilirsin açamaz onuda ben becerikli değilim hiç dikiş konusunda sadece hayal edebiliyorum kaydirigubbakcemile3

teşekkürler ayşegülcüm dikiş biraz biliyorum da makinem yok. anneme gittiğimde halledebilirim. önerin için çok teşekkürler.

2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin
Yaşamımızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerlçek dostluklar hep bizimle olsun ve yeni gelen yıl bize tüm sevdiklerimizle birliklte sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirsin:Saruboceq:
a.s.a.s.a.s.

günaydın hanımlaaar
2008 in son günü hepimiz için güzel geçsin bu gecee 2009 mutlu huzurlu umutlu karşılayalım
yeni yıl herkese sağlık sıhhat mutluluk bol kazanç getirsin
tüm dileklerimiz gerçek olsun
meleklerimiz sağlıklı olsun salıkla büyüsün bizde büyüdüklerini görelim inşallah
hepinizi ve bebişleri öpüyorummmm kaydirigubbakcemile5

selam kızlar
ben ve kızım hepinize mutlu yıllar diliyoruz
inşallah sevdiklerimizle birlikte daha nice sağlıklı yıllar geçiririz

bu arada zeynep bu songünlerde baya bir dillendi
oyuncaklarıyla konuşmaya başyadı
şunuda farkettim çok güzül bir sesi var
çok narin o kendi kendine konuşurken seyretmek çok keyifli
yiyesim geliyor
çok tatlılar yaaa hergeçen gün yeni şeyler öğreniyorlar
bizde heyecanla büyümelerini seyrediyoruz

selam kızlarrrrrrrrrrr

az once nooldu bılıyormusunuz.. sımdı ben dısımı yaptırdım ya dolgusu haftaya tamamlanıcak bırde karsı tarafında ustte bı dışım var senelerdır curuk onun cekılmesı gerekıyordu artıke rımış bıtmış bır haldeydı neyse bu dişimin işlemi tam bittiginde onun için gidicektim ama 3-4 gundur ıçı tarafı kırılmış sallanıyordu içide oyuk o dişimin .dolgusu fln duşmuştu ve dlgu tutmuyordu neyse dr hn bana cekıcez dedı sallanıyor ıç kısmı dedım ıstersen alayım demıştı ama ben aldırmamıştım (korkudan)
neyse az evvel bı baktım bukuldu banyoya gıttım egılmş iç tarafı dişimin. parmagımla hafıf tutuum elıme geldı şımdı o dişimin yarısı var yarısı yok .. :S cok tuhaf oldum .. neysekı dıgerının dolgusu bıtmıştı o tarafla yemek yıyebılıyorum

ayy dışsız olmak ne zor yaa ...

doğaç nasıl acaba aysegul nasıl oldu ?

aral aşağıda uyuyor yenı uyudu . bende hemen yukarı cıktıöm evı toplamam lazım yatagım duruyor . camasırlar yıkanıyor bı yandan da hazırlanmam lazım akşama dışarı çıkıcaz 3 cıft :) ehuuuu

aral hıc susmadan konusuyorr ve sarkı soyleyıp kendıını ıkı yana sallıyorr ..
bu arada bızde herkese guzel mutlu saglıklı huzurlu bol kazanclı bır yıl dılıyoruzzzzz

Alah tadımızı bozmasın daha nıce guzel yıllar nasıp etsın hepımızeee yavrularımızla..
Allah olmayanlara da bu yıl bebek nasıp etsın ınşallahh

sağol denizcim iyi gibi bugün biraz daha doğaç iyileşiyo yavaş yavaş gece 3te bi kalktı oyaladım 2saat bida uyuttum sonra öksürmesi devam ediyo ama hırıltısı baya azaldı gibi iştahta yeni yeni açılıyo sanki ıhlamurunuda baya içiyo severek sanada çok geçmiş olsun canım ihmal etme dişini unutma diş hastalıkları iç hastalıklarının en başta sebeplerinden bu arada bende şifayı buluyom boğazım acıyo yutkunurken ilaç aldım aman ben oluyum kuzum olmasında gelen bana gelsin onlar çok küçük bişey olmasın onlara

bu yılda bırakıırız hastalıkları kötu haberlerı ınşallahhhh

gulşahımında yenı yılının cok cok guzel gecmesını eşıyle hep mutlu olmasını dılıyorum belkı gırer burdan da yazayım dedım onaa. onu cok sevıyorum cnm arkadaşım bnm en guçlu anne o bnm ıçın ..

hep yanındayım .. kı bunu sende bılıyorsun

bakyorum da herkes yeni yıl msjı veriyor:)))ben de her yeni yılınızın bir öncekinden iyi olmasını dilerim..herkes eşi ve çocuğuyla sağlık ve mutluluk içinde yaşasın...benim kzım iyileşti sayılır allaha şükür..sizde çocuklarınıza iyi bakın eğer nezle yada grip olmuşsa bol bol sıvı verin ve giysileriyle çarşaflarını da değiştirin sık sık temiz tutun...ben öyle yaptım odasını da havalndırın yarım saat kadar yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…