2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

biliyorum denizcim..hep yanımdasın..a.s.
bende sizler ve bebeklerinize iyi yıllar dilerim..burda arkadasların keyfini kaçırmak istemedigimden yazmıyorum pek..hatırladıgın için beni ve ilgin için çok sagol arkadasım..hep bir haziran annesi olarak kalcam tek farkım benim kızım kollarımda degil melek..o bizi izliyor..öpüyorummm

gülşahcım yeni yılın sana bol sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum canım bu yıl senin yılın olcak görceksin

yeni yıla girerken bi insan bu kadar talihsiz olur demin doğaç düştü kanepede uyudu sandım ardımdan hemen kalkmış sadece 1saniye boşlukta oluyo bu olay ya neyse zaten zor uyutmuştum ağlay ağlaya kaç saattir şimdide eşim mesaiye gitti 1gibi döncekmiş yalnızım doğaç uyuyo bende uyuyacağım şimdi çok yorgunum dilerim hepiniz eğleniyosunuzdur hanımlar

günaydın şekerlerrrr
ayşegül canım geçmiş olsun
doğaçın inş canı fazla acımamıştır canım seni ve doğaçı öpüyorum

günaydın şekerlerrrr
ayşegül canım geçmiş olsun
doğaçın inş canı fazla acımamıştır canım seni ve doğaçı öpüyorum

yok canım biraz ağladı sonra uyudu hatta hırıltısı düştükten sonra azaldı diyebilirim kaydirigubbakcemile3 günden güne iyi gidiyo bide gündüzler iyi ama kurt gibi akşamları uluyo yav kafamçokkarıştı hava kararıyo huy değişiyo anlamadım bi türlü hiç zorlanmıyorum gündüz uyuturken yada ilgilenirken ama akşam sürekli ağlıyo uyumak istemiyo falan gecede uykusunda ağlıyo gündüz bunların hiç biri olmuyo sizdede aynımı hanımlar

kızlarrr ada 2009 un ilk hediyesini babasına werdi
BABA DEDİ
eşim uçuyoo mutluluktan
yaw ırmakta önce baba demişti

günaydıııııın bütün hanımlaraaaaaaaaaaaaaaaa nasılsınız nasıl geçiyo yeni yıl !

günaydın şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
nerdesiniz ayollll daha ayılamadınız galiba
ayşegül ve ben yanlız kaldık
inş. sağlık problemleriniz yoktur cicişlerrrr

canım arkadaşım nasılsın doğaç nasıl oldun canım

günaydın hatunlar nasılsınız bebişler nasılll
hastalıklar üzüntüler tüm sıkıntılar geride kalsın bu yıl hepimize güzellik iyilik getirsin bebişler ve kocişlerle birlikte veeeeeeeeeeee yaz gelsin sıkılıyo artık bebişelr evde çıkalım ezelim
valla benim kızım artık arkamızdan ağlıyo kabanımızı giyerken görürse üstümüze atlıyo bende gidecem diye beni bile gözü görmüyo dedesi dışarı çıkıyodu giyinik görünce benim kucaamdan ona gitti gel diyorum dönüyo arkasını yawrum yaa sabahları kaçıyorum işe gelirken onlar başka odaya gidiyo filan ne çabuk büyüdüler kuzucuklar :)

ben iyiyim canım doğaçta çok iyi aslında ama akşam oldumu huysuzlanıyo sebebini anlamış değilim uyumakta direniyo şimdi uyuttum mesela hemen uyudu hiç direnmedi ağlamadı akşam ağlıyo sürekli b bişeylerden korkuyo olabilirmi acaba diyorum psikolojik gibi görünüyo çünkü acısa gündüzde acır bi yeri değilmi zaten yapılmadık tahllide kalmadı öksürmüyoda artık hırıltısida bitti sayılır iştahı eskisinden iyi şu anda yediği miktarı desem şaşarsınız şaştım ben ya diş desek gecesi gündüzü yoktur herhalde demi :bbo:

adercim sen nasılsın cicm yeni yıl nasıl gidiyo adayla ırmak nasıllar özledim kız valla seni geçen çıkmışsın msnden bende yazıyomda yazıyom:roflol:

karamsarcım hiç sesin çıkmıyo canım eğer okuyosan yazılarımızı ses ver gülüm ya iyisindir umarım merak ediyorum seni iyileştinmi nasıl oldun ?

ben geldimmmm
zeynebi uyuttum şimdi bakalım ne kadar uyucak
bu arada uyurken zbalkonu yıkıcam bende
bıktım şu balkonu yıkamaktan yaaaa
hemende kirleniyor 1 gün yıkayıp 1 gün yıkamıyorum şu anki halini görseniz günlerdir yıkanmamış gibi
bide yerler beyaz fayans olunca bütün kir belli oluyor
benimki uyanmadan yıkayayım
by byyyyın

Belki bu yil cok seye kizdin...delirdin...kirdin...

Belki kendinden odun verdin...savastin...tek kaldin...

Belki asik oldun...belki sevildin...belki terk edildin...

Belki aldatildin, belki istenilmedin...kim bilir...

Belki cok para kaybettin...belki isinden oldun...

Belki "ne yapiyorum ben yaa" cumlesini ard arda kurdun...

Her ne yaptiysan yaptin... bitti...

bu cok guzel bir yil olsun tamam mi?...buna sen de gayret et!....

Gulmekten cenen acisin.. parani koyacak cuzdan bulama... saglik bedeninden aksin... ask kalbini patlatsin... basarilarin dillerde dolassin.....yastiga koydugun kafanda "huzura" daha fazla yer kalsin....

En guzel yarinlar seninle olsun...

merhaba sevgili kuzucukların anneleri

yeni bir yıl yeni umutlar yeni beklentiler herkesin dileği yerine gelir inşallah. 2008 benim için kayıplar yılı oldutek sevincim ise oğlum oldu. 2009 iyi bir yıl olacak inşaalh.

ayşegülcüm üzülme sakın iştahı yerine gelir diyecem ama biz anneler üzülmden yapabilirmiyiz..herşey zamanla düzeliyor..

gülşahcım burayı takip ediyorsun sen haziran annesisin ve meleğin de sana şefaatçi.bu dünya sınavlarla dolu. sabredebilmek önemli ki sen de bunu başarıyorsun güzelim.kimimizden bebeğini alıyor kimi bebekten anne babasını.allah yardımcın olsun güzelim..

Slmmmm kıslarrrrrr...bir haftadır yoktum kayınvalidemlerdeydik giremedim internete ama aklım hep sizdeydi herkesin yeni yılını kutlarım bu arada Allah güzellikler dolu bir yıl nasip etsin inşallah:Saruboceq:. Biz yeni yılda dışarı çıkamadık ama akrabalarla dolu güzel eğlenceli bir yılbaşı geçirdik ,meleklerimiz de ilk yılbaşını yaşadılar saat 00.00 de özellikle uyutmadım o anı oğluşum da yaşasın istedim onunda çok hoşuna gitti evde maytaplar falan dışarıda havai fişekler çok eğlendi yavrum umarım sizlerinde güzel geçmiştir..Ben bir hafta tatil yaptım resmen babanemizde kaldık ben dinlendim ,oğluş eğlendi,onlar da mutlu oldular biz ordayız diye imkanınız varsa tavsiye ederim azıcık kendinize geliyorsunuz denizcim seni daha çok anladım :) Bu arada 1 hafta sonunda eve bir geldik sibirya gibi bırrrrrrr çok soğuk naptıysam ısınmıyor bir yandan kombi,bir yandan elektrik ocağı Teo'nun olduğu oda 15 dereceye yeni çıktı umarım hasta etmem aşkımı..babanesinde de tam tersi ev yanıyordu pijamasıyla terliyordu o da şaşırdı bi sıcak bi soğuk.. Hasta meleklere acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun, bizimki ağzını açarsa çekecem dişlerimizi koyarım teyzeleri..Bizim de ağzımız çok dolu enni,emme mem zaten aylardır diyor ama 1haftadır dedeyi öğrendi bakıp de-de diyor tabi dede mest bir de gel diyor babasını görünce dili tam dönmüyor bımmm bımm baa gibi şeyler söylüyor ,reklam manyağı oldu recep ivedikle konuşuyordelikafadulden

günaydıııınnnnnnn güzel anneler nasılsınız hava çok kötü burda ruhum karanlık evde aynen sizde durum nasıl...

bu arada gerçekten bazılarında hamile takvimi var yoksa bilmediğimiz bişeymi var dicem ama bu kadar kişide rastlantı zor olurdu herhalde

tünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız şekerlerrrr
herkese güzel bi hafta sonu diliyorum

ayşegül canım burda da hava çokk soğuk akşam biraz kar yağdı
canım arkadaşım içini ferah tut canım yaaa
bu havalarda normal bende aynı durumdayım
kalktığımdan beri canım hiç bişey yapmak istemiyoooo
offffffffffffff sıkıntı işte nedensizzzzzzzzz

selammmmmmmmmmm yoktum
sımdıde bı bakıp cıkmam lazım
yıl basında supper eglendımm kocişle ve 10 arkadaşla dışardaydık guzeldııı gozum arkada deıldı aralımı hep aradım babaannesı cok ıyı bakıyor ogluma ..

hepınızı opuyorum herkes ıyıdır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…