2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel anneler
burada hava soğuk bizz hala ev aramaya devam 2. döenm işe başlama ihtimali offffffffff çok sıkılıyorum kafam çok karışıyor oğluşumu bırakıp gitmek istemiyorum

tatin isteyebilmem için ücretsiz izinden dönmem gerekiyormuş çok karışıgım bugün arkadaşlar çokkk

ayşegül canım nasılsın bugün görüşemedik canım merak ettim kısss
elifnihal burda da hava çok soğuk canım
allah yardımcın olsun canım herşey gönlünce olsun inş.

ayşegül canım nasılsın bugün görüşemedik canım merak ettim kısss
elifnihal burda da hava çok soğuk canım
allah yardımcın olsun canım herşey gönlünce olsun inş.

evet canım bugün eşim sonunda izinli oldu bende temizlik ve alışveriş yaptım doğaça çorap ciciler aldım küçüldü herşeyi ya laf aramızda doğaç koca ayak ya 1yaş bebek çorabı geliyo ona :roflol: onlarla uğraştım canım fırsat bulamadım eşim genelde takıldı netteyerimseniben

güzel annelerr günaydınn
hepimizin güzel bir pazar günü geçirmesi dileğiyle
a.s.a.s.

günaydııın canım hiç sevmiyorum ben hafta sonlarını ya çok sıkıcı burda hava yine yağışlı ve kapalı dün nazardan saklasın allah doğaç süper uyudu ama drun dediğini yaptım diş çıkarıyo olabilir calpol ver dedi veriyorum 2 gündür mama için kalkıyo yiyo uyuyo yerken tekrar iştahta iyi şükür daha oyuncu olduk kuduruk oğlum iyi yiyo aslında ama kilo almıyo delircem ya nereye gidiyo yediği bilmem 4 öğün yiyo günde yediği miktardabüyük kase bide artı yoğurt ve meyve düşünün ya aman sağlığı iyi olsunda yedikten sonra almış almamış mühim değil hareketten oluyo sanırım baya apalıyor artık doğaç tek başına oturuyo devrilmeden çok güzel bi duygu ya büyüdüğünü görmek

günaydın hanımlar burdada hava soğuk bıırrrrrrrrrrrr
sabah sonunda kızı yıkadık ben artık haftada bir yıkıyorum kızlar çook soğuk walla üşür diye korkuyorum bi kaç gündür iyice soğuk olunca yıkayamadık walla 10 gün oldu yawrum unutcak diye korktum ama hemen suyla oynuyo oturunca küvetine çook seviyo suyu maşallah
ayşegülcüm zeynep te öyle yiyo ama zayıf aman sağlıklı olsunda herşeyi yiyolar işte az önce patates havuç mercimek pirinç kereviz brokolili çorba yaptık uyanınca içine 1 dilim ekmek doğrucam onu yicek seviyo sebze çorbasını maşallah bayaaaada pütürlü yiyoruz biz kızlar artık maşallah alıştı kuzum
yaa ben emeklesin istiyodum ama babasıda emeklememişiz kızım da babasına çekmiş ben yüzüstü koyuyorum o sırt üstü dönüyo ayaklarını yere diriyo veee gidiyo bazen dönüp bakıyo istediği yere gelmişmidiye sonra yine aynen devam bizimkide öyle apılıyomuşşş yavrum benim yaa çok tatlı oturmayı çoook seviyo hiçç devrilmiyo artık oyuncaklarını koyuyoruzönüne bizyatırana kadar oturuyo oynuyo tabiii bilg yada gazete görürse elimizde hemen yatıp gelmeye kalkıyo
işte biz böyleyiz Allah ıminş kışı hastalıksız atlatırız çoook şükür şimdiye kadar olmaadık
öpüyoruz bebişleri kızlar iyi pazarlarrrr

oh oh maşallah bebişlerimizin iştahları yerinde aman nazar değmesin MAŞALLAH
ada oyurmayı sewmiyoo
ya yürüteçte olıcak yada yatar vaziyettee...
gerçi yatar bırakınca bi bakıyom bıraktığım yerde yok bazende koyduğum gibi kalıyoo
sağlıklı olsunlarda önemli olan buu.

offf offf ya huysuzluk diz boyu odadan çıkınca yaygarayı basıyo bugün doğaç ne zaman bitcek ya huysuzluklar dişse çıksada kurtulsak oda bizde yoruldum yadelikafadulden sizlerde nasıl huysuzluklar kızlar devammı şiddeti nasıl CADIARZUadercim adada oturur zamanla her kesin bi tarzı var küçük meleğin tarzıda o:roflol:

elifcim bizim ust kat boş gelın ıstersenız 600 e fln verıyorlar havuzda var sıtede . sıtemız cok cok guzeldır merkezı sıstem burası . komşulukta harıka hem yan yana oluruz bu arada en ust kat oluyor 5 . kat 5 katlı bınalar sıteede ve 4 blok var bızım bloktan harıc dıger bloklarda da ıkı daıre var yok yok sanırım 3 daıre boş gel bı goruş derım ben begenırsen hem komşuda oluruz metroya 10 adım fln yanımızda mıgros var bırde karşı çaprazımızda carrefour var bu arada bırde belı gormuşsundur bırde medıa market dıye bır yer acıldı ..:içelim:

kızlar aral kac kılo oldu bılmıyorum kısmet olursa yarın tarttırmaya goturucem sızın kılolar ne alemdeee

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepimiz için güzel bir hafta olsun inş.

günaydıııııın aşıdan geldik bizde hanımlar malesef zayıflamışız hastalıktan dolayı 8 kilo olmuşuz boyumuzda 72cm olmuş boya gidiyoz galiba biraz ama iyileştiği için iştah geldi toparlarız herhalde kısa sürede yeni bi hafta başladı nasılsınız hanımlar keyifler nasıl :)

ayşegülcüm ne aşısı oldu doğaç pnömokokmu bize 21 ine randevu verdiler
nasıl oldu bu arada iyileştimi kuzucuk
kilosuda iyi annesi maşallah iştahı düzelsin toparlar hemen merak etme

gunaydınnnnnnnnnnnn mıllettttt hu huuuuu
her yerım tutulduu dun kayaga gıttımm hava berbattı dagda tipi vardı yuzum yandı resmen buz yagıyordu yuzume . ama stres attım eşım sagolsun valla cok sevıyorum onu yaaa cnm benım

ayşegül canım geçmiş olsun
kolay değil canım kuzucuk neler atlattı
üzülme kilosuda gayet iyi en kısa zamanda toparlar kendini inş.
maşallah zaten çokta hareketli canım benim çok öpüyorum

oh oh walla denizcim şanslısın kışın yapılabilecek en güzel aktiviteyi yapmışsın :lepi:
bende dün akşam kocişimle çekirdek almaya gittim eh eh çoook güzeldi kaydirigubbakcemile3

denizciim iyi yapmışsın canım gez kıss benim yerimede gez şekerim
kızlar ada nın dr dan yarın için randevu aldım dua edin meleğim için inş. kan değerleri normal çıkar dualarınıza ihtiyacımız var canlarım
görüşmek üzere hepinizi öpüyorum

tanyeri Allah canını almıya kızzz guldurdun benııı :)
olsun bende bazen eşımle tatlı bişeyler cnm cektıgınde akşamları yuruyerek almaya gıdıyoruz cok eglenıyoruz yolda bı zıllere basıp kaçmadıgımız kalıyor valla uludagdakı resımlerımıız bır gorsenz delı delı hepsı :)
bazen cocuk olmak hosuma gıdıyor bnm amannnnn dıyorum herseye kımseye aldırmadan bı opuyorum kocamııı yolda o bıle gulumsememe yetıyor kımı zaman

derya bnm oglumdan hıc kan ıstemedı dr u .. kan ılacı flnda vermedı ..

selam kızlar
bakıyorum herkesin haftasonu güzel geçmiş maşallah
bizimde çok güzel geçti taki akşam 10,30 a kadar ben ve zeynep kanepede oturuyorduk ben çerez yiyordum bi elimlede zeynebi tutuyordum eşimde çaprazımızda internetteydi bi yandan çerez yiyorum bi yandan eşimle konuşuyorum bi yandan tv izliyorum bi yandanda zeynebi tutuyorum güyaaa
zeynep öne doğru eğildi
ne olduğunu anlayamadan birden tepetaklak yere düştü ağlamaya başladı kaldırdık oynatıp susturmaya çalıştık sustu normale döndü
ama ben pipirikli durabilirmiyim hiç eşime hadi acile gidelim dedim gittik
düştüğünü söyleyince hemen film çektiler allaha şükür bişey çıkmadı
bizi 4 saat müşade altında tuttular uyutmayın bu süre içinde dedi dr
bizde oralarda gezindik oyalandık sonra dr bi daha kontrol etti maşallah çok hareketli dedi kusmadıda gidebilirsiniz dedi
2,30 a kadar hastanedeydik yani
bundan sonra çoook dikkatli olucam kızlar akşam çok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…