2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu arad bu gebelik takvimi nerden çıktı yaaaaa
hamile felan değim haaaaaaa :)))))))

evet pnömokok oldu ben özel yaptırmamıştım aşı takvimine girince rastgeldi 2. dozunu olduk 6 şubatta bida olcakmış denizcim çok güzel ya senin adına çok sevindim canım ne güzel eğleniyosunuz valla ben eşimin yüzünü göremiyom tek tesellim haftada 2gün görümcem gelcek bize stajı çıkmış burada bi okula çok yardımcı oluyo bana soluk almış olucam bende onun sayesinde azcık gerçi annemide getiriyorum şubat ayında inş. bitiyo yalnızlık

sevcecim sanada çok geçmiş olsun canım dikkat etmeliyiz gerçekten benim oğlan felaket yaramaz facebooka yeni videosunu koycam görmelisiniz sinirini falan çok komik yav

denizciim bizim durumumuz farklı canım
ada doğunca kan değerleri düşmüştü bisürü sorun yaşadık canım
onun için değerlerine bakılıyoo

sevceee geçmiş olsun canıım düşe kalka büyücekler kontrolde ettirmişiniz bişeyi yokmuş maşallah.hamilelik takvimin için kullanıcı panelinden imzanı düzenleye gir orda yazılı olanları sil canım düzelir

adercim inş iyi çıkar adacıııın değerleri bizimde 8 .ayda bakılcak o kdar demir filan kullanıyoruz dedi dru bi kontrol edelim işe yarıyomu :)

ayşegülcüm insan bunalıyo walla bide sen teksin evde doğaçla birlikte biz her fırsatı değerlendirip en azından yürüyüşe çıkıyoruz ,Allah kolaylık wersin canımm

sevce canım çok geçmiş olsun
bişey olmadığına sewindim
Allah korumuş meleğini canım

Slm kıslarrrrr herkese güzel bir hafta diliyorum..dün bizde nihayet hava aldık sinemaya gittik eşimle kaç zamandır istiyodum ıssız adam filmini çok güzeldi ,duygu doluydu, romantizmi hareketlendirdi anlayacağınız tavsiye ederim.Deryacım umarım sonuçlarınız güzel çıkar bizde de var kan problemi 2 demir şişeside bitti bakalım biz ne alemdeyiz.Sevcecim geçmiş olsun önemli bişey olmadığına sevindim dikkatli olmak lazım en hareketli dönemlerdeyiz bazen bende düşürcek gibi oluyorum aklım gidiyor.

bir selamda benden..melekler ve anneleri iyidir insaallah..
hava mütis soguk bizde ev arayanlardaniz..sevce gecmis olsun bende bir seferinde cok istedi diye elimle ona elma tutuyordum,bir yandanda esimle konusuyordum ozaman daha disi yoktu elma yumusakmis parcalandi ve bogazina kacti nefesi kesildi..o an zaman durdu sandim,rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin simdi daha dikkatliyim..

ben kötü bir giris yaptim yeni yila esimin hediyesi cep telefonumu caldirdim hatli telefondu umarim kullanilmamistir farkedinceye kadar saatler gecti..

Kızlar daha önce bahsetmiştim Asrına takvim yapıyorum diye uzun zamandır uğraşamadım evde olmadığım için şimdi bi el atıyım dedim bi kaç ayı ekliyorum yorumlarınızı bekliyorum
http://img206.imageshack.us/img206/3513/hazirancopyeo0.th.jpg]

[IMG]http://img229.imageshack.us/img229/1189/mayscopywt5.th.jpg]

[IMG]http://img206.imageshack.us/img206/1669/eyllcopyrw8.th.jpg]

[img=http://img229.imageshack.us/img229/6962/nisancopypf0.th.jpg]

[img=http://img147.imageshack.us/img147/1918/subatcopyce4.jpg]

[img=http://img147.imageshack.us/img147/3928/temmuzcopyhf3.jpg]

Son düzenleme:
hepiniz sağolun kızlar rabbim korusun inşallah meleklerimizi
spacula telefonuna üzüldüm canım yaa
bulan kişinin konuşucağını sanmıyorum çünki aradığı kişiler dökümanda çıkacak ve sen o kişiyi rahatlıkla bulabileceksin
o kişininde o kadar aptal olacağını sanmıyorum ben
boşver arkadaşım canın sağolsun be yaaaaaaa

adercim inşallah kan değerleri normal çıkar canım
zeynebede 6, ayda yapıldı kan testi 6, ayda yapılıyomuş dedi dr
iyikide yapılmış damla kullanmama rağmen biraz kansız buldu doktoru ve şu an kan şurubu kullanıyoruz
ihmale gelmez

kızlar hepinize teşekkür ediyorum
üzgünüm ada nın rahatsızlığı kansızlık değil maalesefki
bizim rahatsızlığımız biraz daha ciddi olduğu için bu kadar telaşlanıyorum
lütfen dua edin adişim için
biricik meleğim için

Sanırım şimdi oldu resmi jpeg yaptığım için renkte bozulma oldu ve karardı siz onu görmezden gelin artık,boş alanlara yazı eklemeyi de düşünüyorum nasıl sizce?

teşekkürler denizcim sağolasın. satılık ev bakıyoruz . ne güzel komşu oluruz bence de. metroya yakın olması güzel. tayin isteyeceğim okul beşevlerde çünkü.

2. dönem okula döneceğim 2 gündür ağlıyorum nasıl bırakacağım diye. hoş teyzem bakacak çok iyi bakacağınada eminim ama oğluşuma haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor ....moralim çok bozukkkkk.oğlumsa gülücükler atıyor ..

kizlar biz kizimla yakalama oynuyoruz ben kaciyom o yakaliyo yürütecle beni bi kovaliyor görülmeye deger,suan gelde oynayalim birak laptobu diye mizliyor...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ıyı geceler herkese
elıfcım cok zor ama ıdare edıceksın .. allah sabrını versın
bes evlere yada daha yakına gel o zaman buralarda da satılık ev varrr bacım gel sen komşu olalımm :)

sevcecım gecmıs olsun cnmmmm cok gecmıs olsun hemdee..

yarın gorusruz canlarım benlerımmm
derya takvım harıka olmuşşşş neydı adres bende yapıcam kıskandımmmmmmmmmmmmmmmm
adresı verrırmısın bır kez dahaa cnm

Denizcim ben photoshopta yaptım ama daha önce yazdığım bi program vardı onu soruyosun sanırım (EZ photo calendar creator plus) bununla bi dene ama serial no isteyebilir onu da google da taratırsan bulursun yada ben yardımcı olurum sana

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
satt 2 de dr olıcaz inş. sonuçlarımız iyi çıkar
handerya canım çok güzel oluyoo teo nun takvimi şekerim ellerine sağlık
güzel bir gün bizimle olsun şekerler

günaydın kızlar
adercim hayırlı haberlerle dönün inşallah

elifciim büyüdükçe bırakmak daha da zorlaşıyo ama napıcaksın biz onlar için çalışıyoruz ben kendimi öyle avutuyorum bebeğim büyüdüğünde anlııcak beni ben işe başlayalı 3 ay oldu ilk zamanlar çok zor geliyodu ama aslında o zaman daha kolaymış uyuyodu yada anlamıyodu pek gitiğimi ama artık gözlerinden yaşlar süzülüyo yürütecindeyse gelip eteğime yapışıyo al beni diye akşam eve gidince sevgi gösterilerini bi görsen seviyo mu dövüyo mu belli değil ayyyyyy kötü oldum aklıma geldi :çok üzgünüm: ama işte dediğim gibi dayanmak zorundayız sana da Allah kolaylık versin güçlü ol :teselli:

handeryacıım ellerine sağlık çok güzel olmuş takvim onu bastırcakmısın canım o söylediğin programdan bende yaptım bişeyler ama her açışımda taslak olarak gözüküyo çözemedim seçilmiyo kopyalanmıyo sanırım sadece karta basılıyo öylemi acaba kullandın mı sende EZ..... programını

yasemincim ya bak aklıma getirdin tekrar özledim kızımı bizde babasını kucağındayken kovalamaca oynuyoruz onlar kaçıyo ben yakalamaya çalışıyorum nasıl kahkaha atıyo
ama bu aralar neşemiz yok biraz iştah gitti kızlar çok üzülüyorum ne versem 5 10 kaşık alıp bırakıyo zorlamıyorum bende dişlerini de artık acayip kaşıyo çok fena bi çıksalar dı artık hayırlısıyla oyun oynuyoruz 5 dk gülüyo oynuyo sonra sıkılıyo başlıyo ağlamaya canı yanıyo belki de ağrı kesici veriyorum artık geceleri ona rağmen uyuyamıyo yavrum hep emmek istiyo emmiyoda ısırıyo eşek :) Allah sağlık sıhhat wersin toparlansın bebişlerin yüzü gülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…