2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydıııın kızlar bugün şükür çoook güzel uyku çektim doğaçta bende 9.5da bi yattı doğaç arada mızmızlandı bende dayadım ıhlamuru mamayı ilk içişte içti zaten sonra hiçççç kakmadık bi güzel uyudumki sormayın 9da kalktı yaramaz gülerek uyandı fazla uyumaktan gözleri şişmiş kuzunun handeryacım takvim gerekten çok güzelmiş canım ellerine sağlık adercim caım umarım güzel sonuçlarla dönceksiniz ada güçlü bi bebek inş. çıkmıcak kötü bişey tanyeri seni çok iyi anlıyorum canım çok zor bebeğini bırakıp işe gitmek inan bebeğin için daha zor bende çalışan anne çocuğuydum çok kötüydü sinir olurdum bu yüzden içimde kaldı ben bankacıydım doğaçtan önce ama ahtım vardı bebeğimi kendim büyütücem ayrı kalmıcam diye tamamen kendi yaşadığım durumdan kaynaklanıyor yaşamasam belki böyle bi durumu çalışırdım belki biraz kreşlik olunca çalışabilirim tekrar ama sorasında kendi işimi kurmak istiyorum kısmetse şu tayinlerden bi kurtulalım sabit olmak gerek çünkü doğaçta dün iştah konusunda mızmızlandı tanyeri ve akşamm uyuyana kadar ağladı çoook şiddetli ısırıyo bizi ama çok ısırıyo gerçekten yüzümüzü kolumuzu çenemizi görmelisiniz acıtıyo ama bütün gücüyle ısırıyo artık geliyo herhalde inciler

maşallah doğaç a ayşegülcüm walla benim kız da öyle deliksiz uyucakmı acaba bi gün sabah uykumu almış olarak uyanmayı özledim walla
sabah 5 te babası aldı artık sen uyu biraz diye gittiler uyku gözünden akıyo ama yatmak istemiyo oturduğu yerde uyucakmış
bende canım ikinci çocukta Allah nasip ederse alabildiğim kadar izin almayı sadece kendim bakmayı istiyorum açıkçası

calisan arkadaslara Allah sabir versin,biz 2 saat ayri kalsak kosa kosa eve geliyoruz..bende 2.dönem doktoraya baslayim bos durmayim dedim ama düsündüm ben aslinda bos degilim kizimla dopdoluyum suan maddi ihtiyacimda yok seneye kaldi hersey..

[/QUOTE
tanyericim belki diyorum ıhlamurdan kaynaklandı gece uyurken verin sizde isterseniz içine 1çay kaşığı şekerde atıyorum severek içiyo o zaman hem su ihtiyacını karşılıyo hem rahatlatıyo bence tabi boğazınada iyi geliyo[/QUOTE]

sağol canım bide şekerli ıhlamuru deneyim ıhlamur ayva karanfil kaynettım bi kere az içmişti onu da şekerli deniyim bari ayvada sakinleştiriyo kızlar sizde deneyebilirsiniz

tanyericim ayvayı nasıl koyuyosun ıhlamura rendeleyip haşlıyomusun ?şimdi bida uyudu hiiiiç ağlamadan bida ıhlamur içti hemde kendi tuttuda içti şapur şupur bende su içmiyo diye çok üzülüyodum malum idrar yolları enfeksiyonu geçirdi bide antibiyotik kullanıyo hala geceleri azcık diğer öksürük şurubu ve balgam söktürücü devam ediyoruz aslında yok denecek kadar az öksürüyo özellikle yemek yerken gıcık gibi geliyo ama ben yinede veriyorum şurubu çünkü tam iyileşmeden kesersem tekrarlama riski var amcamın küçük kızında sormuştum dr.a sürekli hastalanıyo neden acaba demiştim demekki tam iyileşmeden tedavisi bırakılıyo demişti hep aklımda o söz işi garantiye alalım diyorum

iyi yapıyosun canım bırakma tabii iyileşsin iyice doğaç bey
ayvayı doğruyorum küçük küçük suda haşlanıyo ıhlamuru sonra koyuyorum canım ben
bide yine böyle ayva elma kuru kayısı kuru üzüm kaynatıyoduk bi ara onuda severek içiyodu hem şekerli de oluyo o,ayvayı seviyo zaten bizimki elinede veriyoruz ince bi dilim dişlerini kaşıyo hem hem suyuda gidiyo biraz :)

hu huuuuuuuuuuuuu nabıyonuzz hatunlarrrr dışçıde randevum varr .. hava cok sogukkk

bugün dolgun biter inşallah denizcimde ağrı çekmezsin artık
benimde kanal tadavili dolgum var ağzımda 4 yıl oldu maşallah sorun çıkmadı hiç
haneryacım takvimin harika olmuş canım ya bayıldım
bence hemen baskısını yaptırmalısın canım ve sevdiklerine değıtmalısın onu
süper olurrrr

bende bayıldım vaktım olsa bende yaparım ama ben photoshop u bılmıyorum cok karısık gelıyor bana asımın pc sınde var ztn o bılıyor onunda vaktı yokk

merhaba arkadaşlar nasılsınız yzıları okumaya çalışıyorum ama baya bi olmuş hepsini okuyamadım.bebişler nasıl.
kızımın biraz boğazlarında kızarma varmış bende evde antibiyotiğimiz vardı onu verdim bu seferde ishal oldu dben kızımdan ayrıyım bu aralar kayınvaldemde kalıyor ama günde sefer arıyor ve vher akşam 1 saat onlara gidip kızımı görüyorum annemlerde kalıyorum annemler çok yoğunlar hacıdan geldiler bende zaten yorgunluktan pek ilgilenemiyorum kızımla ...ama artık bugünden itibaren inşallah yanındayı.

denizcim geçmiş olsun..
ayşegülcüm geçmiş olsun
başka bebeği yada kendisi rahatsız olan arkadaşlar varsa onlarada çoooooooooooook geçmiş olsun diliyorum.....

hoşgelmişsiiiiz kızlar
karamsarcım hayırdır neden ayrısın kızınla

Doğaç ve Zeynep çok tatlısınız maşallahhh size nasıl da büyümüşler tam sıkıştırmalıksınız... Kızlar teşekkür ederim takvim yorumlarınıza henüz bitiremedim eksikler var ben masa takvimi olarak tasarlamıştım ama bellide olmaz odasına büyük bir pano yapıp ay ay yapıştırabilirim sevdiklerimize de takvim olarak yaptırıp vericez 2009 bitmeden bitiririm umarım:) Biz bugün 11.30 da kalktıkkkkkkk ben gece 3 gibi yatmıştım zaten oğluşta beni gördükçe uyudu aldım onu kollarımın arasına sarıldık uyuduk bi baktım öğlen olmuş :) Çalışanların işi gerçekten zor aynen bende geçen bi sinemaya gittik aklım oğlumdaydı o 3 saat zor geçti nasıl özledim bende yaşını doldursun çalışmayı düşünüyorum babanemiz bakarım diyor ve bende evde oturmaktan patladım antisosyal oldum resmen acil çalışmam gerek,sonumu iyi görmüyorum valla..

kızlar herkese kocaman öpücüklerle MERHABALARRRRRRRRRRR
ada nın sonuçları iyi çıktı çok şükür
çok mutluyum allahıma çok şükürler olsun
herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim
mucx mucx mucxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…