maşallah doğaç a ayşegülcüm walla benim kız da öyle deliksiz uyucakmı acaba bi gün sabah uykumu almış olarak uyanmayı özledim walla
sabah 5 te babası aldı artık sen uyu biraz diye gittiler uyku gözünden akıyo ama yatmak istemiyo oturduğu yerde uyucakmış
bende canım ikinci çocukta Allah nasip ederse alabildiğim kadar izin almayı sadece kendim bakmayı istiyorum açıkçası[/QUOTE
tanyericim belki diyorum ıhlamurdan kaynaklandı gece uyurken verin sizde isterseniz içine 1çay kaşığı şekerde atıyorum severek içiyo o zaman hem su ihtiyacını karşılıyo hem rahatlatıyo bence tabi boğazınada iyi geliyo
günaydın kızlar
handeryacıım ellerine sağlık çok güzel olmuş takvim onu bastırcakmısın canım o söylediğin programdan bende yaptım bişeyler ama her açışımda taslak olarak gözüküyo çözemedim seçilmiyo kopyalanmıyo sanırım sadece karta basılıyo öylemi acaba kullandın mı sende EZ..... programını
Canım ben o programı kullandım desem yalan olur takvim yapacağım sırada merakımdan indirmiştim ama istediğim tasarımı yapamayınca photoshopta devam ettim ama dün bi arkadaşım serial no istiyor falan dedi o sorunu halledersen bastırabilirsin canım..
Scapula bu arada helal olsun sana nasıl çektin zeynepin dişini??? ben dün nerdeyse 1 saat uğraştım tam çekecem kapatıyor veya şekil değiştiriyor sonuç:çekemedimmm..
Asrın da bu aralar çok iştahsız hiç bir şey yemiyor sanırım üst dişler başladı el ağızda ısırıp duruyo,emerkende ısırıyor sıpaaaa..zorla yemek yediriyorum zorla vermek de istemiyorum ama azıcık bile yemiyor bende ağlarken falan ağzına tıkıyorum çok kötü yapıyorum farkındayım ama böyle sırf memeyle nereye kadar...bi yandan da yemekten soğur diyorlar umarım diştendir,geçicidir ve soğumaz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?