2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bide geçen gün baktım suyu muyu kalmamış turbun onu werdim soğuk soğuk dişlerini nasıl kaşıyo gıcır gıcır ses geldi rahatladı da biraz :)

yaa bizimkide yürüteci çook deli kullanıyo kızzlar napıcam bilmem bi gidiyo sonra geri yaslanıp bize bakarken kafasını duvara kapıya dolabaçarpıyo yakında şişecek kafamız

slm güzel anneler..

herkes ismini yazmış ben de yazayım. herzaman yazamıyorum buraya ama genelde takip ediyorum yazılanları.ben zuhal oğlum da furkan:1hug:

denizcim çok geçmiş olsun.çok üzüldüm ama Allahtan bi şeyi yokmuş Aralın.Allah kimseyi yavrusuyla imtihan etmesin.sağlık versin bebişlerimize..

bu arada bizim üst dişimiz de çıktıhihoyyyt biraz huzursuzuz gece çok sık uyanıyoruz 2 gecedir üstte 4 dişi birden beyazlamış görünüyo biri çıktı diğeri de çıkmak üzere ama 4ü birden çıkar mı yaa?onlar da baya belirginleşmiş..

yaşasııııın kızlar regl oldum bi insan buna sevinirmi ya ben seviniyorum işte sonunda oldum karnım rahatlar artık 3.5 aydan beri olmamıştım ohhh artık kilolarda gider inş. bununla birlikte şimdi doğaç uyansın gezcez biraz hava çok güzel biraz hava alalım diyorum görüşürüz hanımlar bu arada çoook zor şartlarda bağlanıyorum nete sormayın neyse öpt. şekerler bye

kızlar öksürük için öneriniz var mı .arda dün geceden beri kesik kesik öksürüyor.ateş falan allahtan ama iştahı kesildi .kahvaltısını yemedi bu sabah ama bol bol emdi..calpol verdim parasetemol var içinde diye.bide ıhlamur içirdim hala öksürüyor canım.uykusunda bile..dr aradım muayenedeymiş olmazsa götürücem.siz ne öneriyorsunuz...öptm hepinizi

aferin kullan cok ıyı bır surup aferimn plus sanırım
bırde emzır bol bol oyle ıyı gelıyor kı bogazına ..

zuhalcım memnun oldum .. ya ne guzel furkanın yenı dışlerınıde gorucezz desenee:) oh ohh maşallah dıyelım annesı resmını cekkk
bızde daha tık yok anacımm zor vallahı benı bıle agzına sokucak yakında..

aysegul noolldu nedn nete baglanamıyorsun ?

Denizcim çok geçmiş olsun ben çok kötü oluyorum bu beişlerle ilgili üzücü hbrleri okuyunca ağlayarak okudum mesajını canım ya onlara bişey olmasın,bize olsun( en son bunu dediğimde safra kesesi ameliyatı oldum ve Allah bu sözümü duydu dedim ve sevindim) Tekrar çok geçmiş olsun Aralı bizim yerimize de öp annesi çok tehlikeli döneme girdik ben o dediğim kaskı aldım onu takıyorum evde kafasını sağa sola vurmasın diye:) Bizim yine enniiiiiii diye başlayan ağlayarak uyanma nöbetlerimiz başladı eli ağzında ağlıyor biraz calpol verdim o rahatlattı diş ağrısını hafifletiyo bana çok önerdiler jel sürme calpol ver diye artık öyle yapıyorum.O fillerden bende almayı düşünüyorum meyveyi kendi yemesi açısından faydası olabilir üstü de batarsa batsın zaten dakka başı üst değiştiriyoruz. Zuhalcim hayırlı olsun yeni incileriniz bizde bekliyoruz üst dişleri yakındır..Öksürük için ananem geçen ayva yaprağı dedi ıhlamurun içine ayva yaprağı da koy canım iyi geliyormuş eğer kuru öksürükse ve eviniz kaloriferliyse evi nemlendir belki o da öksürtüyor olabilir ... biz yine ağlayarak uyandık dönecem(

denizcim biz nete komşudan bağlanıyoruz tel hattı bağlatmak istemedik apt. 3komşu bağlanıyoz kablo çektik sınırsız netin faturasını paylaşıyoz komşunun 2 oğlu var bu sene ikiside üniv. kazandı evlerinde kullanan yok boşuna fatura ödüyolardı bizde teklif verdik fatura hafifledi onlarında işine geldi şimdi sadede geleyim komşum arada temizlik yaparken telin fişi çıkıyo bağlantı kopuyo öyle oldu sandım geldi şimdi şükür

deryacim benim kizim gözünü kapatinca agzini aciyor,telefonumun isik sistemi vardi actim ona bakamadi kapatti gözünü bende dislerini foto cektim..

denizcim ben yeni okudumm..benim sayfam yok burada ya ben artık pek girmiyordum..hızlı takipte gördüm..çok üzüldüm..bende de bir sıkıntı vardı iki gündür..hissettim demek..Ahh denizcim işte öyküm öksüremedi ve boguldu..çünkü henüz bunu bilemeyecek kadar küçüktü..neyse canım..bu sayfada bunlara yer vermek istemiyorum..arkadasları sıkmayayım..Allah size bagıslasın yavrularınızı..bitanemm benim...

denizcim çok ama çokkk geçmiş olsun. şuan iyi olduğuna çokkk sevindim. canım benim perişan olmuşsundur.

bu arada benim ismim de NİHAL. kızımın ismi ELİF.

Bebişlerimizle sevdiklerimizle hep beraber bir yaşam diliyorum.

canım benim allah analı babalı büyütsün benim bebeğim 30.06.2008 de doğdu ama ilk hareketini hissetmek çok başka oluyo sonra o minicik ellerini oynatmaya başlıyo küçücük bi yumruk şeklinde son aylarda ayaklarını hissetmiştim ince ve uzun o kadar güzel bi duyguki ellerin sürekli karnında oluyo özellikle hareket etmeye başladıktan sonra hele o doğduğu an çok daha güzel ama şimdi benimki çok huzursuz 7. ayına girdi geceleri doğru düzgün uyumuyo ama napalım başa gelen çekilir biz anneyiz

günaydııııın güzel haziran anneleriiiiiiiiiii dilerim güne gülerek neşeyle başlarsınızzzzz

günaydın hanımlarr hayırlı cumalar
oh oh iki gün kızımla doya doya oynııcam

kızlar bizim dişlerden tık yok hala
dişeti bile kabarmamış geç çıkacak heralde nabalım geç olsun güç olmasın demi ama
ben peteklerden dolayı odanın neminin kurumaması için tefalin baby hava nemlendiricisini kullanıyorum kızlar çok güzel
soğuk buhar veriyor etrafa
yanında birde nem derecesi var onu açmayınca dereceye baktımda acayip kuruyormuş içerisi
24 saat açık tutuyorum ben geçen sene hamileyken almıştım
nefes alışı bile ferahlıyor insanın
sizlerede tavsiye ederim bebekler için çok gerekliymiş

Bizde de var sevcecim Tefal baby den ama bozuldu dün tamire gitti 70 tl tamir parası istediler bende sinirlendim vermedim zaten yenisi 100tl falan oldu faturasını da bulamıyorum offf gıcık oldum aklıma geldi yine..evet bende tavsiye ederim Bu arada saol kask da gerçekten işe yarıyor acemi minik sürücüler için..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…