2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sevdacım bende alıcam nemlendirici ama hangisini alsam diyorum çeşiti çok fazla ve uygun fiyata istiyorum çünkü gerçekten çok pahalılar mesela soğuk var bide ılık var hangisi ne için biliyomusun

sagol gulşahcım ve dıger arkadaşlar..
gulşahım sana yazamadım hrb veremedım leyla gıbıydım .hemen aklıma sen geldın .. senı bır kez daha anladım .. ogluma bakıyorum ve ya gıtseydı dıyorum salak salak kendıme acı verıom neyseee kızlar hayırlı cumlar olsun herkesee

derya kask harıka olmuşş ıyı barı ızın verıyor asrın bey bu ışe:)
Aral hayatta ızın vermezdı hayattaaa
kızlar sıze soylemeyı unuttum ben Aral anne ve babbaaa dıyor arada da abba dıyor
anneyıde dırekt deılde aniieee dıyor
bızımde dışlerden ses soluk yok ama yerlerı kabarık
dunoglumun gunlugunu aldım hamılelıgımden berı tutuyorum ama bayadır yazamamışım dun elıme aldm yazayım dıye kerata ızın vermedı. yazamadım . hemen eşım almış 2 sayfa yazmış sabah yanıma bırakmış gunlugu sersem sersem gordum ve hemen okudum duygulandım ...

benimki tefalin aldığım yerde soğuk buhar olanını önermişlerdi bebekler için onu aldım bende
sıcakla soğuk arasındaki farklı özellikleri bilmiyorum canım

Asrın da sıkılıyo bazen ama alışana kadar mecburen...Bizim ki de enniii diye çağırıyor beni ,uyanıp ağlayınca yine ennniiii ama duyunca içim eriyor onu yine alıp içime sokasım geliyor bazen sevgimden korkuyorum:) Ne şanslısın deniz eşin sanırım duygusal ben yaz diye dilimde tüy bitti de oğluşun günlüğüne düşüncelerini zor yazdırdım bende bu konuda çok tembelim daha doğrusu zaman bulamıyorum ,zaten şu zamansızlık yokmu offf.. bende hamileyken çok yazardım doğduktan sonra ayda yılda bir fırsat bulursammm..umarım büyüyünce değerini bilirler erkek çocukları bunlar belki çok sallamazlar diye korkuyorum

Gece 12 den sonra herkes uyuyor ve ben 3' e kadar oturuyorum kendimi dinliyorum:) dün tv takıldım lanetli bebek diye bi film vardı konu lohusalık depresyonu geçiren bi kadın,yeni doğmuş bi bebek...o ilk günleri yaşadım yeniden izlerken.. ama kadın sıyırmıştı mesela alışveriş yapıyo bebeğiyle birlikte sonra eve geliyo saçını boyuyo vs.. sonra bi bakıyo beşiğe bebek yok.. nerde? arabada unutmuş bebeği salak kadın! nasıl kızdım seyrederken.. en sonunda da oyuncak bebeği büyülü diye gece gece kalkıp toprağa gömüyor sabah eşi bebeği bulamıyor nerde diye soruyor kadın meğer kendi bebeğini gömmüş oyuncak diye... offf ne tuhaf filmdi yazasım geldi:)

slm kızlar bende günlüğünü hep unutuyorum yanıma almayı en son yılbaşı akşamı yazmıştık babamız sewer sağolsun yazmayı benden daha iyi yazar da zamanı yok
bizim dişlerden de üst kabarmış kızlar acayip sert ve beyaz hiçç ellettirmiyo alt taraf da bişey yok üstten mi çıkcak ne önce

ayy nasıl bişey o öyle yaa hiiç izleyemezdim valla kadın kafayı yemiş
ben yatıyom walla 10 u geçirmiyorum kız beşiğe ben yatağa

ayy deryaaaaaaaaaa hayytta ızlıyemem ben oyle fılmler bekarken cok ızlerdık ablamla ama soradan bana bısey oldu korku fılmı ızlıyemıyorumm

deryacım ben de izledim o filmi ama çok oldu sanırım hamileydim o zaman ya da yeni doğurmuştum..çok aptalca bir film ne anlatmak istiyor ki doğumdan sonra kadınlara dikkat edin falan mı??çok absürd bir film yawwww..bana pek korku gibi gelmedi gerzekçe bir şey işte...neyse

denizcim yazdıklarını gözlerimden yaşlar aka aka okudum sanırım bugün biraz da hassasım çok uykusuz kaldığım için kızımdan tek çektiğim uykusuzluk allah başka dert vermesin...çok geçmiş olsun cnm senin yaşadıklarını çok iyi hissettim.siz yine de doktora götürün derim içiniz rahatlar en azından...

bu arada benim adım da sibel karamsar arkadaşım sormuş söyleyeyim dedim..tanıştığıma memnun oldum:)))

sibel artık senınde adını bılıyoruz ne guzel..
sıbelcım ya sızı uzmek ıcın yazmadım cok uzuldum sımdı aglamana afedersın gercekten..
tedbırınızı alın sızde . cokk optum

biliyorum cnm paylaşmana sevindim..acılarımız da mutluluklarımız da paylaşmamız gerekir zaten sen hep yaz içindekileri olur mu..

memnun oldum sibelcim, iyi oldu arkadaşlar biraz canlandı sayfamız isimlerimizi de öğrendik daha samimi oldu bee :)

Bu arada dün akşam ben içeride telefonla konuşuyordum Teo da babasıyla oturuyordu ağzını silmek için peçete almış babası bi bakmış oğlan yerde koltuktan takla atmış yere düşmüş.. ( eşim normalde acayip pimpiriklidir dikkat ederdi ama anlık olmuş ) bi baktım almış teo yu kucağına özür dilerim aşkım diyo öpüyo napcağını şaşırmış eli ayağı titriyo,çocuk da o panik yapınca korktu sanırım ağlıyo.. Neyse ben çok soğuk kanlıyımdır aldım elime oğlumu bi baktım gülüyo bi süre uyutmadık falan ama korkuttu sıpa sanırım artık bu tarz ev kazalarını hep yazacağız yerlerinde durmuyo sıpalar..

evet kızlar dikkat etmeliyiz doğaçta bu ara yalnız kalmak hiç istemiyo odadan çıkayım hemen ağlıyo kucağımda olmak hep oynamak istiyo prima bana mail göndermiş orda 7. ayda bebeklerin kendine güveninin yavaş yavaş başladığının ve bizi yanında istediğini çünkü güveni bizden aldığı yazıyor bizsiz bişey yapamıyacağını düşünüyomuş sakin ses tonuyla odadan ayrılırken konuşmalıymışız yavaş yavaş neler neler ya ufff işin başındayız daha

bakıyomda sohbetlerde edilmiş
ada bugün hiç durmuyoo
toplasam 1 saat falan uyumuştur
oda 15 er dk dan yani
dişler heralde yaa bi çıksada meleğim rahatlardı
ama daha çıkacak gibi değil
sizler nasılsınız
adaşşşşşşşş kıss izlemiyom ben ööle filmler canım yaa çok etkileniyorum

handerya çok geçmiş olsun.furkan da bugün bizim yataktan düştü nasıl oldu anlamadım yastık falan da vardı uyuyodu ben de yanında uyumuşum.pat diye bi sesle uyandım.öyle korktumki..ama bi şeyi yoktu Allahtan.hemen gülmeye başladı.Allah hepimizin bebişlerini korusun...

Ben gece kuşu halen ayaktayım benden de herkese iyi uykularrrrr..saturnncüm size de geçmiş olsun hepsi Allaha emanet olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…