kızlar biz de bu gün son aşımızı olduk,kan ve idrar tahlili de yaptırdık çok şükür bitti artık inşallah sonuçlar da temiz çıkar akşama arayacak doktorumuz sonuçları bildirmek için bir sorun yoktur inşallah da 1 yaşına kadar gitmeyiz artık doktora...boyu ve kilosu da iyi maaşallah az yemesine rağmen..alt dişleri çıkmıştı geçenlerde doktorun dediğine göre üsttekiler de çıkmak üzereymiş o yüzden iştahsızlık yaşıyoruz ama bu gün elma rendeleyip verdim bir elma hepsini yedik çok sevindirdi beni:))
bizde öyle ısırma felan yok memeyi belki de benim göğüslerim artık alıştı:)çünkü doğduğundan beri vahşi gibi emiyor aman nazar değmesin emsin bakalım bir iki ay iiçinde bıraktırmayı düşünüyorum yeter artık bu kadar emmesi sizce nasıl?
benim kızım dağcı mı olacaktır nedir her yere tırmanmak istiyor kucağıma aldığımda bile tepeme çıkmak istiyor bakalım bu gidişle everest e çıkanlardan olacak herhalde.şimdi uyuyor iğneden sonra bizimkisini uyku alır genelde bakalım ne kadar uyuyacak?
her bebeğin gelişimi kendine özel aynı hamilelik gibi o yüzden fazla dert etmeyin bence hem dişler ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam olur derler artık ne kadar doğruysa bilemeyeceğim..