2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim bizim pnomokoku ara vermeden 3 ay peş peşe vuracaklar bende bilmiyorum ara verilmesi gerekiyormu ki
bazen hemşireler kötü davranıyo hakkatende soru sormaya korkuyo insan

artık bizde almayız sanırım heryer oyuncak oldu fazlasıyla var yaşından sonrasına bile yeter.zaten bundan sonrada hep eğitici almak istiyorum....ilk olarak o halkalardan aldık 6.aydan sonraymış eğitici ....var başka 6. aydan sonrada araştırdım am zaten bende var onlardan almadım . zaten çabuk sıkılıyor .....

bize 1 doz yaptılar pnomokok u daha gerisi yok .... yarın soracağım ya ...

canım nasıl memnun musun köpekten .....faydası var mı sence ....

evet memnunum canım egitici ögretici olduguna inanıyorum çok dikkatli dinlemeye oynamaya başladı memlekette babaannem var kulakları çınlasın o daha çok sevip oynuyo ...............oynuyo oynuyo daha neler çıkcek diyo :)))

çok hoş yaaaa .....haşhaş güzeli.

kimsecikler uğramamış bizim kıızn hiç keyfi yok daha yenice uyudu şimid klkar yine ateşide var biraz diş jeli sürdük bakalım ne olacak.....2. yolda ..........

Slmmm kıslaarrr...ben yine gece gece gelebildim deryacım bi kaç gündür hiç fırsat vermedi teo tam bilgisayarı açıyorum ( 15 dak falan açılıyor ) mızmızlanıyor,ilgi istiyor vs.. en iyisi bu saatler valla
yaaa kızlar aranızda kimse şu pnömokok aşısını zamanında yaptırmadımı yani 2. veya 3. ayında ,genelde ilk doz yada 2. oldu demişsiniz de..
Bizde oyuncak denilince ağıza sokunca en güzel diş kaşıyan şey,en güzel oyuncak oluyorgamyoncuiremsu bu aralar bi tavuğumuz var şarkı söyleyip dansederek gıdaklayan onu çok seviyor onun gibi sallanıyor,bir sürü oyuncak var ama dediğim gibi o an hangisi dişine göreyse..Ya bu bizim oğluş iyiden iyiye tv çocuğu oldu sürekli gözü tv de en çok sevdiği reklam da molfix reklamı bayılıyor bende sitesinde ekran koruyucusu var sesli aynı reklamdaki kukla bebeklerden onu yükledim sıkıldıkça onu seyrettiriyorum bir de recep ivedik ve mehmet ali brand onunla konuşuyolar sanıyor heralde utana utana gülüyor sıpa.. uzmanlar tv seyrettirmeyin diye bas bas bağırıyo bizimki dinlermi,dinlemez tabi suç kimde ,annesinde..
Bu arada siz yürüteçte ne kadar süre tutuyorsunuz? Bir de desteksiz tek başına ayakta duran bebiş varmı aramızda? kuzenimin bebeği var bizden 1 ay küçük dün resimlerini gördüm desteksiz ayakta dururken falan çok şaşırdım erken değilmi yada biz mi çok yavaş gidiyoruz..bizimkini ayakta tutsam hemen yürüteçteki gibi parmak ucunda yürümeye çalışıyor acaba bu yürüteçler bu yüzden mi geç yürütüyor falan diyorlar,benim kafam karıştı artık bindirmesem mi acaba ya...CADIARZU

Bu arada yazmayı unuttum diş çıksın diye dört gözle bekliyosunuz ya o kadar heveslenmeyin derim artık önüne gelen herşeyi ısırıyor hemde öyle böyle değil kanatırcasına ve hatta kanattı bu gece yatmadan önce emzireyim dedim sen emerken birden bir dişini geçirdi ben bir çığlık attım baktım kanıyor sıpa kahkahalarla gülüyordu o an babasıyla bir olup bana gülüyorlar ama bu böyle gitmez ya tepki vermeyim diyorum ama elimde değil yine memişzede günlerime dönmek istemiyorum ya offf..:1no2:

günaydıııın millet handeryacım bizimki çıksın biran önce nasılsa emzirmiyom ben ısırsın dursun herşeyi kuzu sorun yok bitsin yeterki diş olayı neyse doğaça kahvaltı yedireyim takılırım arada

günaydın kızlar
amaaan bizim diişlerde çıksın gari yaaa ama galiba hepsi bitene kadar sıkıntılarda bitmiicek offff offf aman iyi olsunda
ben hastayım kızlar sabah ilaç içip geldim inşallah faydası olur geçmesin kızıma daha hiç hasta olmadı maşallah inş olmaz :Saruboceq:
dün aşımız wardı bende biraz bitkin olunca ateşi yoktu ama uyusun mışıl mışıl oda dinlensin bizde diye fitil koydum yatmadan önce nerdeeeeeeeeeee hiiiç uyumadı desem yeridir sabah babası aldı götürdü artık 4 te 5 buçukta uyutmuş getirdi o arada ne uyuduysam çok yorgunum bu günde
anacım ilaçlar bizimkıza doping etkisi yapıyo ben anlamadım delikafadulden

geçmiş olsun serpilcim çok zor seninki gerçekten ya hem çalış hem bebek hem hastalık allah kolaylık versin valla ben bitmiştim yerinde olsam şu halimle bitiğim yerinde düşünemiyorum ya bizimki uyuyo ama ben doyamıyorum uykuya nolcak bu halim ya hep bi sersemlik var üstümde ilk aylarda çok çektim bende onun acısı çıkıyo herhalde

handecim yürüteçle pek alakası olduğunu düşünmüyorum ben koyuyorum doğaçı ayakta dikiliyo hem yürüteçte hemde kendi kendine desteksiz duruyo ama durabildiğini çaktırmıcaksın çaktırınca panik yapıp atıyo kendini farkında olmuyo kendide her bebeğin bi zamanı var kendine göre mesela seninki diş çıkardı biz bekliyoz ama bizimkide desteksiz oturuyo dikiliyo kimisi hiç apalamıyomuş mesela direk yürüyomuş belli olmaz bu işler arkadaşın kızı 9 aylıkken yürümüş mesela düşününce 9 ay bişey değil ne kaldı şurda kimiside 1.5 yaşı buluyo takılma bunlara sağlığı yerinde olsun yeter bence

sağol canımmm ewdeyken daha miskin oluyorum ben ayşegülcüm yaaa hiiiç bi iş yapasım gelmiyo
arkadaşın kızınıda 2 aylıkken otutturuyolardı yürütüyodu koltuk altından tutup şimdi nasıl sağlam basıyo ama ben buna karşıydım her şeyin zamanı war o zaman drlar en erken 4 ay hatta 6 aydan önce otutturmayın demez hem gelişim baştan ayağa gidiyo kızlar daha yeni oturmayı öğrendiler şimdi de ayakta durma çabalarındalar daha erken bence desteksiz durması kalkıp sıralaması belki 1 2 dk durur ama öyle 4 5 dk olmaz yürüteçlede alakası yok bencede ayak parmaklarıyla yürüyosa kendin biraz yürütüp tabanıyla basmasını öğretebilirsin belki ece hep tabanıyla basıyo hatta bazen basmıyo bile koridorda hızlandırıyo yürüteci sonra topluyo ayaklarını başa kadar gidiyo usta şoför oldu bunlar kızlar çoook fena halimiz

herkese günaydın biz hazırlanıyoruz aşıya gideceğiz kızlar......................annemlere geçeceğiz oradanda 1 gece kalıp belki eve belkide k.valdemlere geçeriz 2 olmaya bilirim görüşürüz sonra artık ....
aman çıksın dişler ya kurtulmak istiyorum yeterr artık neler çekiyorum bir bilseniz yine dün öğleden sonra bir başladı ağlamalar bu günn sabaha kadar dayanamadım dün gece baya bi yordu beni stres yaptık ama öyle böyle değil çok aşırı huysuzlanıyor dünden beri.çpk zor oluyor artık iştah tamamiyle gitti yemiyor dün sadece sabak kahvaltısı yaptı gecede babası zar zor 100ml gece maması yedirebildi ...çok kötüyüz biz kızlar ne olacak ki .bi arada ateşlendi of of oooooooooooooooofffffffffff...
sabah sabah içinizi kararttım.

geçmiş olsun serpilcim ALLAH KOLAYLIKVERSİN ....

YÜRÜÜMEK OLAYINA GELİNCE YAŞINI GEÇENLER DE VAR ONU TAKMAYIN KAFANIZA ....EMEKLEME BİLE YOK BİZDE YÜRÜMEK NERDEEEEEEEEEEE.........BU GİDİŞLE YAŞINDA EMEKLEYECEK CİMCİME.

teşekkür ederim yasemincimmm
sizde inşallah kolay atlatırsınız biz rahattık ateş filan yapmadı yine yürütecinde fink attı evde
canım ya walla gündüz geçiyoda gece geçmiyo fıstıklarla uykusuz ağlaması daha da kötü inş düzelir artık

kızlar yemek yedirme konusunda yeni bi teknik geliştirdim karşısında sakız çiğneyin şişirin balon yapın oyun gibi geliyo hemde sizinde yemek yediğinizi zannediyo :)

hehe güzel fikir canım işe yarayabilir bizdede babasına söyleyim öyle yedirsin zorlanırsa haftaya 5 gün babası bakacak bakalım nasıl günler bekliyo bizi
bide yemek istemezse ben otutturuyorum önünde oyuncaklarını koyuyorum onlara uzanırken weriyorum ağzına bi kere 1 kase muhallebiyi yemişti ama her zaman işe yaramıyo yada yürütecinde gezerken yicek bi kaşık alıyo gidiyo bitince gelip ağzını açıyo yada karşıdan açıyo gel buraya ayağınamı gelcem diyorum geliyo weriyorum

slm kızlarrr
serpilciimm geçmiş olsun canım
işin zor gerçektende allah yardımcın olsun canım
adaşşşşşşş hoşgeldin şekerrr
dr. umuzun dediğine göre yürüteç daha geç yürütüyomuş
destek alarak yürüdükleri için tek başlarına yürümeleri zaman alıyomş
görüşürüz şekerler

kızlar biz de bu gün son aşımızı olduk,kan ve idrar tahlili de yaptırdık çok şükür bitti artık inşallah sonuçlar da temiz çıkar akşama arayacak doktorumuz sonuçları bildirmek için bir sorun yoktur inşallah da 1 yaşına kadar gitmeyiz artık doktora...boyu ve kilosu da iyi maaşallah az yemesine rağmen..alt dişleri çıkmıştı geçenlerde doktorun dediğine göre üsttekiler de çıkmak üzereymiş o yüzden iştahsızlık yaşıyoruz ama bu gün elma rendeleyip verdim bir elma hepsini yedik çok sevindirdi beni:))

bizde öyle ısırma felan yok memeyi belki de benim göğüslerim artık alıştı:)çünkü doğduğundan beri vahşi gibi emiyor aman nazar değmesin emsin bakalım bir iki ay iiçinde bıraktırmayı düşünüyorum yeter artık bu kadar emmesi sizce nasıl?

benim kızım dağcı mı olacaktır nedir her yere tırmanmak istiyor kucağıma aldığımda bile tepeme çıkmak istiyor bakalım bu gidişle everest e çıkanlardan olacak herhalde.şimdi uyuyor iğneden sonra bizimkisini uyku alır genelde bakalım ne kadar uyuyacak?

her bebeğin gelişimi kendine özel aynı hamilelik gibi o yüzden fazla dert etmeyin bence hem dişler ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam olur derler artık ne kadar doğruysa bilemeyeceğim..

kızımı ben hep yürütece koyardım daha önce de yazmıştım parmak uçlarına basıyordu doktor fark etti koymayın yürütece dedi ben de koymuyorum artık ve düzeldi tam basıyor emekliyor ve eşyalara tutunup yan yan gidiyor bence koymayın ama çocuktan çocuğa fark var belki sizinki tam basıyordur siz bilirsiniz ben artık yalnızca çok işim olduğunda biraz koyuyorum işimi yapıp sonra hemen alıyorum..

bizimkitam basıyo ilk başta ğarmak ucundaydı şimdi tam bende çok koymamaya çalışıyorum ama huysuzlanıyo çok fazla ve tek sustuğu yer yürüteç malesef bazen durmuyo hiç mızmımız mızıldıyo denizzzzzzzzzzz nerdesin bacım yaaaa bugün yoksun sesin çıkmuyo yoksa hemşireyimi gırtlakladın kız nezaretemi attılar seni:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…