2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Arala bız ıkı kapılı gardırop aldık şuan ıze yazdıgım oda aslında Aralın odası ama suan bızım calısma odamız dolabı buraya koyduk kapaklarının ve cekmecelerının kulpları aydedeı yıldız seklınde fln gecen gun bır baktım bızımkı aydededı cevırmış cevırmışş vıdasından ayırmış.. hemen aldım elınden tekrar taktım vıdasını sıkılaştırdım fln . alt katta oldugumuzda da babaannesının mutfagına cok mrklı gıder ordakı cekmecelerı acar kulplarını tutar ceker. eyvahh yandım benn ve herseyı bagırarak aglayarak elde etmeyı ogrendı dışlerınden dolayı cok uzerıne gıtmıyorum yapıyorum ısteklerını ama sonra zorlanıcam dısıplıne etme konusunda

ayy canımm ınsallah oyle olurrrr bosver gec olsundaa sorunsuz olsunn. neler cekıyor bnm yavrum

nazar değdirdim ben yine ya doğaç huysuzlanıyo bu akşam uykusunda ağlıyo zorlu bi gece bekliyo anlaşılan kimse yok nerdesiniz kızlar ya misafirlerim gitti çok sevdim misafirlerimi çok iyi sıcaklardı isterlerse her gün gelsinler ses çıkarmam valla neyse herkese bol uykulu güzel bi gece diliyorum görüşürüz kızlar

iyi geceler kimsecikler yok galiba inş. tüm bebeklerimiz de annelerimizde iyilerdir
bu akşam kızım kafasına fiskos masamı örtüsünden çekerek düşürdü (( alnına gelmiş masa kızardı morardı alnı ........hemen acile götürdük eşimle muayene ettiler film istedi doktor çektirdik çok şükür bi şey çıkmadı 4 saat gözlemleyin bebekte kötüye giden bi durum hissederseniz getirin dedi şükür herşey normal kızım gülüyo oynuyo şimdi de mışıl mışıl uyuyo bundan sonra çok daha dikkatli olucam inş. masayı filanda kaldırıcam çok şükür kızıma bi şey olmadı

sabire canım geçmiş olsun
mümkün olduğunca onlara zarar werecek şeyleri kaldırmakta fayda var tabii canım benim üzülme hiç olıcak bööle ufak tefek kazalar
rabbim ewlatlarımızı bize bağışlasın
tekrar geçmiş olsun canım

günaydın canlarr
herkese hayırlı cumalarrr

bu gece bi felaketti yaw Ada hanım 10 15dk ya bi uyandı aşıdan çookk etkilendi kuzum
ayy nasıl yorgunum neyse şekerler tatlı yorgunluklar bu ööle değilmi kuzum yaa maşallah nasıl da boncuk boncuk bakıyooo gidiimde öpiim kıztoşumu
byeeeeeeeee

günaydın derya ve diğer hanımlar dün kötü bi gece geçirdim malum belliydi huysuzluktan sallamaktan bittim bütün gece sallamayınca ağlıyo uyanıyo offf offf hasta olmuş yine ya öksürüyo bide hapşuruyo dünde vardı ama bu kadar değildi bugün baya belli etti kendini ilaçlarına başladım tekrar ateşi vardı azcık düştü şimdi ben yandım iyileşene kadar doğaç mahvetcek beni ya buhar makinası kullanan arkadaşlar sizde yaşadnızmı ilk zaman bunu ben yeni aldım buhar mak ondan sonra oldu bu olay soğuk veriyo ya buharı hasta etmesin cevap yazarsanız sevinirim kızlar

günaydın kızlarrrdenizcimm ya çekmeceleri tutan şeyle warmış galiba cekince onların açamıycakları bizimki daha yürüteçle yanaşıyo çekiyo ama açılmıyo yürütece takılıyo keşfedemedi bi o tutacaklardan alcaz artık gardrobunuzda hayırlı olsun bizim uygun bi odamız yok malesef plastik dolap aldım günlüklerini oraya diğerlerini de bizim gardroptan yer boşalttım oraya asıyorum artık napalım babanneyle dedemiz gidene kadar böyl o zaman oda yapıcaz inş kızımızasabire geçmiş olsun canım ecede durmadan örtülerini çekiştiriyo sanırım çiçeğim war bi tane koca saksıda onu bodruma indirttcem bizim nemize lazım çiçek zaten yerini değiştire değiştire bi hal oldu fiskosu orta sehpayı napcam bilmiyorum yer yok evde bi köşeye koysan offfffffff sandalyeleri bile çekiyo ki yürüteçten çıkıp üstüne çıkmaya çalışıyo yandık biz yandıık derya geçmiş olsun bugün daha iyi olur inş aşı yeri acıyodur adanın biz kolay atlatıyoruz etkilemiyo maşallah ayşegül geçmiş olsun canım hem doğaç ın hastalığı hemde dün gece için.iyi bari akşamınız iyi geçmiş çocuksuz misafir olunca rahat oluyo yaa dah bizimkilerde küçük onlarda laf anlamazsa sıkılıyorum ben.biz buhar makinası almadık hasta edermi hiiç bilmiyorum ama inş çabuk iyileşir

teşekkr ederim canım inş. dediğin gibi bugün daha iyi olur
ayşegül canım çok geçmiş olsun ayy kıs kendimi suçladım şimdi dün verme ilaç demiştim yaa keşke verseymişsin canım yaa bende fazla ilaç kullanmasın diye demiştim canım benim kusura bakma canım yaa çok üzüldüm kuzuuum inş. hemen iyileşir öpüyorum canım seni ve doğaçımı

günaydin kizlar..
karsimda bana gülümseyen minik kuzumda olmasa dayanilmaz bu acilara..
belim cok fena dün kizimi arabasindan almak icin egildim incittim,disim ondan beter kanal tedavisi olan bitanesini cekmesi gerekti bayandi doktorum zorladi zorladi bakti olmayacak yan tarafta esi disci onu cagirdi ikisi zor cikardilar kökü ama bende perisan oldum,hala agriyo..
Sabire ve Aysegül gecmis olsun sizlerede..
Denizcim dolabiniz hayirli olsun..bizde yeni eve gecelim alacaz insallah..
burda eve kayit yapiliyo netten 5 siraya düstük bakalim bize sira gelirmi..

sağolun arkadaşlar deryacım kendini suçlama canım benim ciddi bişeyi yok şu an ilaç iyi geldi uyudu güzelce akşama daha iyi olur inş. sabirecim sizede çok geçmiş olsun canım dikkat edin kızlar ev kazalarına ben hem yeni taşınmam hemde doğaç için süs eşyası almadım fazla onun ulaşabileciği şeyler kırılmıcak yada ona zarar vermicek şeyler o büyüyünce süslemeyi düşünüyorum evimi scapula sanada geçmiş olsun canım inş. biran önce kavuşursunuz evinize denizcim hayırlı olsun dolabınız biz seninlede konuştuğumuz gibi beklemedeyiz oğlum kendi tercih etsin istiyorum ben birazcık büyümesini beklicem bide 2. olursa onunda cinsiyetine bağlı bi oda olacak bizim tek çocuk odamız ve küçük çünkü

geşmiş olsun canım..

offf tm yazıcaklkarımı unuttum ust uste teller geldı . neyse sımdıde cıkmam lazım arala bakmam lazım . herkese selamlar sevgıler

yasemın ayrıca diş deme banaaa cok tırsıom cekılmesı gereken kırık bır dişim var parasını odedım dişciye gıtmıyorum :S

kızlar merak ediyorum bebişlerinize kahvaltıda neler veriyosunuz ben kahvaltı mamasının içine hergün bişi ekliyorum.birgün yumurta birgün pekmez ceviz peynir bebe bisküvisi gibi.hiç labne peynir yedirdinizmi bir arkadaşım yedirmiş ama hiç içime sinmedi biraz tuzlu olduğu için.ben beyaz peyniri bir gece önceden suya koyuyorum ama labne kafamı karıştırdı.

birde sizin tontuşlar emeklemeye başladı mı bizde tık yok.yürüteçte almak istemedim onun yerine playskool ilk arabam ı aldım ona tutunup ayakta duruyo ama iteklemesi için bir aydaha geçmesi gerekiyor.

bebişlere ve kendinize iyi bakın hanımlar..kaydirigubbakcemile3

canım kahvaltısını bende senin gibi veriyodum ama dr umuz bu şekilde vermememi sööledi
artık yumurta verdiğim gün peynir vermiyorum çünkü böbrekleri kaldıramaz zorlanırmış
pekmez veriyorum cevizide fazla önermedi hafta 2 veya 3 defa 1 çay kaşığı ilave ediyorum
çünkü yağlı olduğu için ilerde bezelere neden olabilir dedi
bende beyaz peyniri akşamdan suya koyup veriyorum
canım bizdede emekleme yok yuvarlanıyoo sürünerek gidiyo yürüteçte zaten yetişemiyom

sende kendine ve bebişine iyi bak canım:1hug:

offf yaa ada gece uyumadığı gibi sabahtan beri toplam 15 dk aralıklarla yarım saat uyudu azıcık ateşi var aşı bizi mahvetti yaa kuzum biran önce toparlanır inş.

hıc bır sey yemıyor.. sadece deniz meme . delirtcek beni cok sutumde yok kı doyursun . artık goguslerıme saldırıyor acmaya calısıp agzını aça aça oraya dıgru kafasını uzatıyor yakamdan tutuyor hep . (yerınıde bılıyor kerata)
bu sabah ıkı üç kaşık yedı kahvaltısını.
az evvelder bı taz yogurt yedı 3 çeşit yemegı var ama yemedı hıc bırını. sadece yogurt ıcıne pataes attım bende haşlanmış

berrin ben labne vermıyorum tuuzu alınmış peynır verılmelı bebeklere. labne ne kadar saglıklı olur suan onlar ıcın bılemıyorum . dr larda sadece tuzu alınmış peynır dıyor en azından 9 ayına kadar .
yumurta ve peynırı donuşumlu vermek lazım . ben oyle yapıyorum
bnm oglum ıkı uç gundur bısey yemıyor ama hersey ziyan oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…