- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
iyi geceler kimsecikler yok galiba inş. tüm bebeklerimiz de annelerimizde iyilerdir
bu akşam kızım kafasına fiskos masamı örtüsünden çekerek düşürdü(( alnına gelmiş masa kızardı morardı alnı ........hemen acile götürdük eşimle muayene ettiler film istedi doktor çektirdik çok şükür bi şey çıkmadı 4 saat gözlemleyin bebekte kötüye giden bi durum hissederseniz getirin dedi şükür herşey normal kızım gülüyo oynuyo şimdi de mışıl mışıl uyuyo bundan sonra çok daha dikkatli olucam inş. masayı filanda kaldırıcam çok şükür kızıma bi şey olmadı
kızlar merak ediyorum bebişlerinize kahvaltıda neler veriyosunuz ben kahvaltı mamasının içine hergün bişi ekliyorum.birgün yumurta birgün pekmez ceviz peynir bebe bisküvisi gibi.hiç labne peynir yedirdinizmi bir arkadaşım yedirmiş ama hiç içime sinmedi biraz tuzlu olduğu için.ben beyaz peyniri bir gece önceden suya koyuyorum ama labne kafamı karıştırdı.
birde sizin tontuşlar emeklemeye başladı mı bizde tık yok.yürüteçte almak istemedim onun yerine playskool ilk arabam ı aldım ona tutunup ayakta duruyo ama iteklemesi için bir aydaha geçmesi gerekiyor.
bebişlere ve kendinize iyi bakın hanımlar..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?