2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selamm millettttttttttttttttttttt ben geldi gizliden annem bakıyor arala ben kactım yukarı camasır koydum yıkanıyor . aralı alıp gelıcem bırazdan .
dun aralı arabasına attık annemle yanı kayınvalıdemle burdakı saglık ocagına goturduk. 7 kılo 940 gram geldı . gecen hafta 7,850 idi nasıl sızce?

aysegulcum ben burdakı saglık ocagına goturmuyorum normalde. bızımıı baska bı yere baglı burda daha uzak arabayla gısdıyoruz ona. ordakılerden hemsırelerden bende cok memnunum . burdakılerde ıyı ama o gun ordakı tek hemsıre benı sınır ettı ben cocugumu cok gıydıren bır anne deılım alısmasında boyle bırseye. ama dısarı cıkınca gerektıgı kadar gıydırıyorum buna cok karısmstı o gun ben olsam soyle yaparım montunun uzerıne bırde battanıyeye sararrım fln dedı bende sen yap o zaman kendı cocuuna demıstım :) neyse dun sesı cıkmadı.

yurutec ın gec yuruttuugune daır bende duydum . ama mecburen koyuyorum. cok zor bır bebek aral . goren sasırıyor dun arabasından fırlamaya calıstı hep yapıyor baglamasam atcak kendını yarı yolda bagırdı cıgırdı marketeede ugramıstık orda agladı susturmak ne mumkun.. dıger bebeklere bakıyorum masum masum yatıyorlar arabalarında ama bızımkı bırakın yatmadı arkasına bıle yaslanmıyor onunden tutuyor arabnasının yada kollarını ıkı yana atıp ıkı yandna tuutyor bazende kollarınıa cıyor tıtanıc gemısının on guvertesındeymı gıbı hahaha. neyse marketten aralı aldım cıktım annemede arabasını bıraktım yolda kocagımda gelen kadar canım cıktı :S
boylee ısteee

ay durun gelcemmm bacılar
ader sen nasılsn canım deryacım yanüüüüü :) ırmak ada nasıl ?

teşekkür ederim deryacıımmmm
kızlar yürüteci bende bi soracam ama bizimde kontrole çoook war daha 10 şubatta ama bakıyorum ben parmak ucuyla basmıyo tam basıyo amaaaaannnnn herkes koydu bizde hepsi de yürüdü maşallah yaşında ortalamalardaki bi bebek 15 aylıkken yürürmüş daha zamanımız var sağlıcaklar kalksınlar yürüsünlerzamanında her bebek farklı oluyo
denizcim çok çekicez biz bu yaramazlardan ecede arabada kendinden geçiyo ya oturcak dedğin gibi öne gelip iyice yata yatıp ayaklarını havaya dikecek zaten o ayaklar hep havada uyurkende öyle çok komik oluyo bide çok deli yatıyo bi ses geliyo bakıyorum sola dönmüş sonra sağa elini yastığın altına sokar geçende başının altından almış sarılmış yastığına hihoyyyt

of offf ne zorlu yolculuk olmuş doğaçta aynı arabada durmuyo deli ediyo beni yaza kadar alışsa iyi olcak baston puset alıcam incecik heryere götür taşı çok pratik bişi nasılsa yaşına gircek oturabilir onda gezecem kaçarı yok oda alışcak mecburrr

deniz canım çok yorulmuşsun kerata haşat etmiş seni canım
maşallah canım aralın kilosuda gayet iyii

bende iyi olmaya çalışıyorum
meleklerimde iyiler teyzesi ırmak okula gitti karne heyacınımız war cumaya alıcaz inş.
ada a uyuyoo bende bi işe koşuyom bi buraya
saol canımmcıım sorduğun için mucxxxx
yaa kızlar pazts eşimin doğum günü ben pazar kutlamak istiyomda değişik bişeyler yapiim dedim fikirlerinizi bekliyorum

oy oyy oy kocişininde doom gunuymuşşş dur ben şımdı bır çarşıya çıkıcam orda duşunurum :)yenı bır yegenım olucak ona hastane cıkış takımı almam lazım bırde bızım herıfın dag montunun fermuarı bozuldu ona fermuar bakcam. ayrıca ıngıltereden ablamlar gelcek eşıyle evlılık yıldonumlerını kutlayacaklarmış ozdılekten havlu takımı alıyım dıyorum çarşıdakı ozdılek daha uygun oraya bakmam lazım .

HEEE BU ARADA KIZLARR SIZE SOYLEDIM MI C TESI GUNU YANI BU AYIN 17 SINDE ABIMN BIR KIZI DAHA OLDU ADINI ELA KOYDULAR :) DAHA GOREMEDIM ISTANBULA YOLCULUK VAR ANLAYACAGINIZ HAFTA SONU .(ALLAH NASIP EDERSE) COK HEYECANLIYIM YEGENIM OLDU NASIL BİŞEY ACEPP 3 750 GRAM VE 53 CM BOYUNDA Bİ AFETMIŞ NANNN ARALI BILE GEÇMIŞ BUU ZİLLOŞŞ DUR GIDEMDE BI ARALA YOLDURAM ONUN SACLARINII BENN :)))

AYSEGUL O BASTON PARABALARDAN BENDE ISTIYORUM COKK KULLANIŞLI YAAA . SEN AL BANADA SOYLERSIN DUŞUNCELERINI :)

HEPINIZI OPTUM KUCAKLADIM SARDIM BACILAR

Son düzenleme:
iyi akşamlar hatunlar biz bugün ayılamadık maasallah kızım bu ara güzel uyuyo sabah 10 dogru uyandık fırsat bulup giremedim ögleden sonra kızımı uyuturken banada agırlık bastı an kız 2 saat kadar uymusuz karnını doyurdum bi bakayım dedim.....
deryacım ırmagın karnesi eminim çok güzel gelecek........
ben aldım baston pusetlerden kullanımı kolay çok hafifler ama benim kızımda durmuyo arabada çok çabuk sıkılıyo sonra kucagımda onu elimde de arabayı tasıyoruz:)))

sabirecim baston pusetin yaşı varmı kullanım için yada ayı bildiğim kadarıyla güvenlik açısında çok sağlam değil çok küçükler için kendi gövdesine rahat hakim olabilmesi gerekiyo değilmi bu arada annem sormuştu onu fiyatını 50tl demişlerdi bilginize fiyatıda uygun bence

ayşagülcüm satan yer 6. aydan sonra kullanılır dedi biz 90 tl ye aldık emniyet kemeri var bizimkinin küçük her yere rahat giriyo çıkıyo......

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
gözünüz aydın denizciim aral a arkadaş gelmiş maşallah canım gerçekten bi afetmiş hıı. allah analı babalı büyütsün canımcıımmm
ooohhh arkadaşımda istanbula gidecek gezecek git anam git sıkıldık kızz ewde hava değişimi iyi gelir gez bacumm ama benim yerimede gez olurmu güllüümm
aaaa sabah sabah iyi çenem düştü yine
ada hanımın uyanmasını bekliyom aşımız var bugün
ayyy o da anlarmış gibi herzaman aşıya gideceğimiz gün uyur
hıımm bu arada ada ya bebek arabası almıştım ben onunla rahat ediyoruz ada da mutlu bende
neyse canlarım kaçam ben öpüyorum hepinizi kokulusundanda bebişlerimiiii[/QUOTE]

heyyyyyyyyyyyyyy milleetttttttttttttttt
uyanınnnnnnnnnnnnnn aaa bu ne uykusu bööleeeeeee
aşımızı olduk geldik kuzum maşallahh hiç ağlamadı
oofff yaa dr falan muayene etmedi onun için ayrı fiş alıp sıraya girmeliymişim baktımki oraya ççoookk kalabalık hapşuran tıksıran büyük küçük herkes var bende direk aşısını yaptırdım aldım geldim

günaydıııın canım geçmiş olsun deryacım kız kalkalı çok oldu bugün misafir var benim pasta börek işlerine girdim sabahtan beri uğraşıyom inş. doğaç akşam huysuzlanmaz rezil etmez akşamı çok stres yapıyorum ya allahtan bu kez çocuklu gelmiyo misafir tek tesellim o valla

günaydın canlarrrrrrrrrr
deryacım hadi geçmiş olsun sağlık ocakları öyle walla hasta çocuk doluymuş Allah ım şu kışı bi atlatsak artık bi kar yağmur bişey yağsada kırılsa mikroplar öfffffff öfff
ya kızlar ben her akşam ıhlamur rezene karanfil kaynatıyorum eceye 50 cc filan içiyo her gün her gün zararı olurmu sizceee hani bizim için bile bitki çaylarını günde 2 bardak için diyolar yaaa takıldı kafama siz weriyomusunuz napıyosunuz:1shok:

ayşegül boşver kız atlatırsın sen ne stres yapıyon çok güzel geçcek geceniiizzzzzzzz

ayşegül boşver kız atlatırsın sen ne stres yapıyon çok güzel geçcek geceniiizzzzzzzz
sağol serpilcim bitki çaylarına gelince nette uzman tvde ıhlamur vermeyin diyo dr. sadece bebek çayları var ondan verebilirsiniz diyo onların ölçüleri falan bebekler için zaten bizler onun ayarını tam yapamayız bitkiselde olsa ilaçlarda bitkiden yapılıyo diye düşünüyorum ölçü çok önemli bi dr. a danış istersen yinede sen bilirsin

hmmm bende wermiyim artık o zaman ya yeter 1 haftadır filan herkesten hastalık duyunca yapmaya başlamıştım ama dokunursa diye geldi aklıma meyve suyuna devam o zaman kuru kayısı ayva elma kuru üzüm kaynatıp suyunu içiriyoruz onuda seviyo onu içsin finduğum sağol canımmmm:1hug:

ay ben veremiyom kayısı falan zaten cırcıra yakın bişi hergün günde 4kere kaka yapıyo ya
ishal değil eminim o kadar cıvık değil çünkü sürekli kontrol etmesem kokmuyoda anlamıyom yaptığını bi kere koku almadım diye bakmamıştım bütün gece yatmış kakalı ertesi gün bi baktım pişmiş poposu hala iyileştircem diye uğraşıyorum az kaldı geçiyo ama zor iyileşiyo çünkü sürekli kaka yapıyo ya bu saate kadar 2kere yaptı mesela

ayyyyyyyyyyy dun gece berbatttı sinirden eşime bagırdım
aral hic uyumadı uyutmadı yatakta oturduk uçumuz guldurdu bizi . bazende sinirlendirdi . ama ztn gun boyu cok zordu bırde gece uyumayınca bende şalterler attı . eşime verdim başımın sag tarafı zonkluyoırdu resmen oturma odasına gıttıler ama uyumam ne mumkun . hem başımın zonklaması hem onların sesı bı sure sonra eşım gerı geldı baya bır elımızde carsafa koyup salladık. zar zor uyudu. gecenın 2 sı flndı sanırm ve ben 1 i gfecıyordu ztn yattıgımda. neyse sabaha karsı tekrar uyandı . allahım ne zor bır bebek yaaa. şuanda uyuyorr paşam. ama mahfettı benı resmen .

dun alıcaklarımı aldım ay ne guzel seyler var yaa bebekler ıcın ozellıkle kız bebekler ıcın . hemen bı kız dogurcamm karar verdım :S hehuhehahah

Aral a babası mılupanın 8 tahıllı ballı kahvaltısını almıştı bak bunu yemez bızımkı dedıysemde dınlememıştı 3 gundur yemıyor onu. bugun kayınvalıdem gıttı aldı geldı mılupanın portakallısını . onu cok sevıyor neysekı ogluma kahvaltısını yaptırabıldım .

dunde bak kabagı yemegı yaptım happpp dıye dıye yedı allahım ne guzel bır duyguydu o oyleee..

bu arada gunaydın :)

günaydın denizcim sanada
oooooo o bizim her geceki halimiz 4 e kadar ben ilgileniyorum sonra pilim bitiyo babası alıp otura odasında tv izliyolar biraz sonra uyursa getiriyo uyumazsa ben sesine uyanıyorum battaniyede sallıyoruz battanieside ona göreydi uzadı gitti çift kişilik olcak yakında bende ecenin çeyizine koycam
bu sabahta 5 buçukta uyandı babannesine werdi eşim böyle işte 7 ye kadar uyursam ne ala kalk işe gel
amaaaaaaan hasta olmasınlarda böylede büyücekler haşadım çıkmı şgelmeyede alıştım

heyy maşallahh eceye bee o da zorlu savaşcılarımızdanmışş bak sen şu cadı cimcimeyee. ay yok ben yapamam aral gunduz hıc yalnız kalmıyor cunkuu.. şöyle halıda oturup oyuncaklarla oynaıdıgını bılmem. hep elde yada hep yurutecnde ve hem yanında ben olucam. o yuzden hep onunla yerlerde surunuyorum dızlerım sızlıyor valla. gecede pılım bıtıyor tabıkı .
allahtan her gece boyle deıl bnmkı. şukretmem lazım :S

allah nazardan saklasın uyku konusunda bi sıkıntı yaşamıyoz bu ara çok rahatız tü tü maşallah ama çok zor gerçekten kızlar sizde diş geliyo herhalde yaramazlar durmadığına göre bizimkde tık yok daha niyeti yok gelmeye dişin belki zorlanmadan çıkartır oda oluyomuş bazısında inşallah öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…