selamm millettttttttttttttttttttt ben geldi gizliden annem bakıyor arala ben kactım yukarı camasır koydum yıkanıyor . aralı alıp gelıcem bırazdan .
dun aralı arabasına attık annemle yanı kayınvalıdemle burdakı saglık ocagına goturduk. 7 kılo 940 gram geldı . gecen hafta 7,850 idi nasıl sızce?
aysegulcum ben burdakı saglık ocagına goturmuyorum normalde. bızımıı baska bı yere baglı burda daha uzak arabayla gısdıyoruz ona. ordakılerden hemsırelerden bende cok memnunum . burdakılerde ıyı ama o gun ordakı tek hemsıre benı sınır ettı ben cocugumu cok gıydıren bır anne deılım alısmasında boyle bırseye. ama dısarı cıkınca gerektıgı kadar gıydırıyorum buna cok karısmstı o gun ben olsam soyle yaparım montunun uzerıne bırde battanıyeye sararrım fln dedı bende sen yap o zaman kendı cocuuna demıstım :) neyse dun sesı cıkmadı.
yurutec ın gec yuruttuugune daır bende duydum . ama mecburen koyuyorum. cok zor bır bebek aral . goren sasırıyor dun arabasından fırlamaya calıstı hep yapıyor baglamasam atcak kendını yarı yolda bagırdı cıgırdı marketeede ugramıstık orda agladı susturmak ne mumkun.. dıger bebeklere bakıyorum masum masum yatıyorlar arabalarında ama bızımkı bırakın yatmadı arkasına bıle yaslanmıyor onunden tutuyor arabnasının yada kollarını ıkı yana atıp ıkı yandna tuutyor bazende kollarınıa cıyor tıtanıc gemısının on guvertesındeymı gıbı hahaha. neyse marketten aralı aldım cıktım annemede arabasını bıraktım yolda kocagımda gelen kadar canım cıktı :S
boylee ısteee
ay durun gelcemmm bacılar
ader sen nasılsn canım deryacım yanüüüüü :) ırmak ada nasıl ?