2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizim yememiz biraz düzeldi....
bazen ağzını çok güzel açıyor.bende veriyorum o açtıkça,tabi bu işte bir tuhalık olduğunu da seziyorum içten içeher kaşıkta ağız zorlanmadan açılıyor.yoğurdu bitiyor.,bende yiyor diye sevinirken çorbayı vermeye başlıyorum sonrda hoppp hepsi dışarı...
mutluluğum birkaç dakka sürüyor sadece...
bu arada 2.dişimizide çıkardık

ay maşallahh aycacımm ne guzel inciler çıktıı darısı başımıza...

bızımkıde yogurdu cok sevıyor ancak corbalaırını bırgun yıyorsa ertesı gun asla yemıyor 2 çeşit yapoıyorum hani hangisini isterse onu yesimn diye yok yine yemiyor..
ancak mama meme yogurt

maşallah canımmm bende artık kaşığı değiştirdim silikon kaşık kullanıyodum doyana kadar 1 saat uğraşıyoduk şimdi tatlı kaşığınla rahata erdim hem o ağzına değdikçe hoşundaa gidiyo hemde çook gidiyo bizim kaşıkları daha çok seviyo arada onlada weriyorum bide bardaktan su içmeyi seviyo elimde su brd görünce geliyo ağzını açıyo hemen bende weriyorum kuş gibi içiyo yawrummm

ohhh kızlar döktürmüşsünüz valla doğaça bende yoğurtlu veriyorum çorbasını öyle olunca zorlanmadan yiyo ama zaman alıyo çok bekliyo dalıyo uzaklara yerken yumurtayı hiç sevmiyo ya napcaksak bilemiyorum zorla yiyo resmen ha bide püskürtme huyu çıktı ağzına alıyo mamayı püskürtüyo deli oluyorum her yer mama oluyo onun için sakız yöntemi iyi oluyo şişiriyorum ona bakarken püskürtmeye fırsat kalmadan yutuyo unutuyo püskürtceğini her yemek zamanı bana işkence yapıyolarmış gibi geliyo acayip belim sırtım ağrıyo ya

ahh ahh bacım aynen benımd sırtım cok agrıyorrr.... ztn benım sırt sorunum var dr a gıdemedım bır ara gıttım bıseye yaramayan bır krem verdı bana emzırıyorum dıye. ama sımdı baya bır kas gevestıcı fln lazım bana

SLM KIZLARR
kızım geldi az önce çok mutluyum çookk
biriciğim takdir almış vee 4. sınıfların içinde ortalamasıyla 1.lik almış

canım benim,ilkgöz ağrım,annişimmm çok teşekkür ederim kuzum böyle bir başarıyla beni ve babanı
mutlu ettiğin için rabbim başarılarını daim etsin ırmişim beyaz tavşanım benim
SENİ ÇOK SEWİYORUMM

ne mutlu sana derya inş. bizim yavrularımızda ırmak gibi başarılı olur tebrik ediyorum ırmağı hihoyyyt

canım arkadaşım teşekkür ederim
inş hepimizin kuzuları yaşatır böle mutluluklar ama kızlar bbişlerimizin bu anlarınında tadını çıkarın
ayyy her anları her yaşları başka bir güzel rabbim hepsine sağlıklı uzun ömürler versin

ırmak yazıyoo: Ayşegül teyze çok teşekkür ederim
doğaç ı yanaklarından öpün benim için muckkk

prensesim bende seni ve kardeşini kocaman öpüyorum doğaçta seni öpüyo ablası ve tebrik ediyo başarılarının devamını dilerim bitanemŞeniz

:bbo::1shok:senağlamasenağlamaSLM. KIZLAR NASILSINIZ HERKESİ ÇOK ÖPÜYORUM ŞİMDİ EVDE DEĞİLİM K.VALDEMLERDEYİM ..
KIZIM AŞI OLDU AŞI OLDUĞU GECE 39 DERECE OLDU ATEŞİ HEP AĞLADI ERTESİ GÜNÜDE 38 BUÇUKTAN HİÇ İNMEDİ 2 SAATDE BİR FİTİL ŞURUP İÇİRDİM YIKADIK ANNEMLERDEYDİM ALLAH TAN ONUNLA BERABER 2 GÜN BİTTİK YANİ ESKİ O GECE AĞLAMALARI NE KALIR YA HİÇ 1 DK.SUSMAK YOK HEP AĞLADI KENDİNİ ATI ATI VERDİ YAVRUM PERİŞAN OLDU YA .BUGÜN DE 38 DERECE 3. GÜNÜMÜZ K.VALDEMLERE GELDİK ARTIK BİRAZ İYİ EN AZINDAN. 38 ALTINA BİR DÜŞSE SANIRIM POPODAN ATEŞ 38 MİŞ ŞUAN 38 ARTIK O KADAR FAZLA MIZ MIZLANMIYOR EN AZINDAN....
HERKESE KÖTÜ BİR HABERİM VAR KIZIM KİLO VERMİŞ 100 GR.DAHA ALMAYI BIRAKIN .....

YÜRÜTECE BİNDİRİYORUM AMA ÇOK UZUN DEĞİL ÇÜNKÜ FAZLA UZUNDURMAYI SEVMİYOR ELİNDEN TUTUP KENDİ YÜRÜMEYİ DAHA ÇOK SEVİYOR...
AYRICA AŞI OLAN ARKADAŞLARA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN AYŞEGÜLCÜM GEÇMİŞ OLSUN ...SAKIZOLAYINI BEN 2 ÖNCE DENEDİM 1 KERE YEDİ BAŞKADA İŞE YARAMAMIŞTI ...şakkıdı

Son düzenleme:
saol karamsarcıım inş. canım
çok geçmiş olsun canım bizde aşıdan çok etkileniyozz
sizede geçmiş olsun

İYİ GECELER GÜZEL ANNİŞLER İNŞ. HEPİMİZE DELİKSİZ UYKULAR DİLİYORUM.............

günaydın geçmiş olsun yasemincim inş. en kısa zamanda iyileşir ecrin bizde iyi gibiyiz bugün ilaça devam ediyorum dün buhar mak. viks koydum doğaç bi uyudu uyandı neşeliydi eşimede faydası olmuş öylesöylüyo onun burnu tıkaldır hep bende rahatladığımı hissettim ama

selam kızlar
uzun zamandır yoktum annemlerdeydim
canım annecim bana hiçbirşey yaptırmadı babamla birlikte kızıma hep onlar baktılar beni mutfağa bile sokmadılar onları çoook seviyorum rabbim onlara sağlık versin inşallah
bende güzelce bir dinlenmiş oldum
ama bu güzel şeylerin dışında zaten şımarık ve kucakçı olan kızım hepten şımarık oldu hiç sabit durmuyor devamlı ilgi istiyor ona bakmayıncada başlıyor zırlamaya
bunların haricinde rabbime şükürler olsun sağlık problemimiz yok
geçmişi henüz okuyamadığım için şimdiden hasta olan bebişlerimiz varsa onlara şifalar diliyorum
şımarıp annelerini yoran bebişlerimizin annelerine kolay gelsin diyorum
dişi çıkan bebişlerimizi ise öpüyorum ))
bizim henüz dişimiz yokkkkk

Slmmmmmm..bende bi kaç gündür aksatanlardanım misafir falan ancak zaman bulabildim.Bakıyorum tüm bebişler huzursuz,iştahsız, anneler uykusuz..bizim yeni yeni düzelmeye başladı yeme sorunumuz kahvaltıyı hiç sevdirememiştim annem belki pekmezdendir dedi onu çıkardım artık sabah demirle birlikte aç karnına veriyorum hem daha iyi emilir diye,kahvaltıyı uzun sürede de olsa yediriyorum artık tv de çocuk kanallarını reklamları araya araya yiyoruz,ben kahvaltıda şimdiye kadar hep labne verdim zaten çok tuzlu değil çok hafif bize doktor onu önermişti,başından beri yarım ceviz de veriyorum bir 1 çay kaşığı soya unu koyuyorum artrık sevdirebilmek uğruna bebelac kahvaltılardan da biraz ekliyorum çok sevmese de yiyor bu arada ben uyanınca ilaç ,1 saat sonra kahvaltı verirdim şimdi ilaçtan 1 saat sonra emiyor tekrar uyuyor kalkınca kahvaltı önceden emmek istediği için yemiyordu şimdiönce susturucusu sonra kahvaltı daha iyi oldu ama neredeyse öğle saatlerinde biz yeni kahvaltı yapıyor oluyoruz .Bizim Allaha şükür gece uykularımız düzenli 1-2 defa uyanıyor emip yatıyor sabah da yanıma alıyorum ben yanında olunca iyi uyuyor 10.30 gibi kalkıyoruz. 2-3 gündür yürüteçe bindirmemeye çalışıyorum belki basması düzelir diye ama hala aynı parmak ucunda basıyor ve beni çok yoruyor .. Bu aralar balkonumuzu mahvetmek uğruna kuşlara ekmek atıp onları izliyoruz balkona doluşuyolar bizimki bayılıyor onlarla konuşuyor,bugünlerde acayip ısırıyor önüne ne gelirse çok fena oldu bayağı acıyıyor göğüsler zaten haşat oldu çok canım yanıyor emzirirken off napcam bilmiyorum..ayy ne çok yazdım

Son düzenleme:
Aşı olan ve hasta olan bebişlere ve annelerine acil şifa diliyorum geçmiş olsun bi an önce ayçacım dişiniz hayırlı olsun.. adaşşş ne güsel yaa anneliğin en gurur verici zamanları da bu şekilde oluyor sanırım inşallah bizlerde görürüz takdirli karneleri tebrik ediyorum prensesi öp annesi benim için! Karamsarcım çok takma kilo olayına biraz alıp biraz verip büyüyecekler bi şekilde annesi sen üzüldüğünle kalacaksın ecrin sağlıklıysa başka hiç bişeyin önemi yok,denizcim bende de bir boyun ağrısı var ki sorma bazen aynı yer tutuluyor hareket edemiyorum kireçlenme falan olcak diye korkuyorum valla uygun bi krem bulursan bana da yaz canım hepinizi öpüyoruzzzz

deryacım gözün aydın ırmagı tebrik et benim için onu da tabi adayıda öp............inş. bizlerde evlatlarımızın güzel karneler getirdigi günleri görürüz

geçmiş olsun handeryacım benimde sırtımla belim felaket napıcaz böyle bilmiyorum ((
bu arada dogumdan sonra adet olmadım hala olmayan varmı ben gibi merak ettim

sabirecim ben yeni oldum bitti canım 3.5 aylıkken olmuştum bide bu 2. yani benmde sırt ağrılarım vardı kızlar dr. kas gevşetici verdi ilacı kullandığınız müddetce iyi fakat sizler emziriyosunuz dr. en büyük tedavi spor dedi onunda şekilli şemalı tarifi var her bölgenin egzesizi farklı oluyomuş ben yapmadım ama çok dinlendim annemin olduğu dönem ve iyileştim çok az yorulunca ağrıyo birazcık dinlenin bol bol ve egzersiz yapın

deryacım gözün aydın ırmagı tebrik et benim için onu da tabi adayıda öp............inş. bizlerde evlatlarımızın güzel karneler getirdigi günleri görürüz

saol canım benim
tabii kıss inş. görecez hep beraber
ellerinde takdirlerle koşacaklar inş.
ben de seni we meleğini öpüyorum:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…