2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bugün hiç zamanım olmadı
bütün günümü kızlarıma ayırdım
ama uyutunca onları dayanamadım geldim

ayşegülcüüm doğaç nasıl oldu inş. daha iyidir

hepinize güsel deliksiz uykular
mucxxxxxxxxxxx

günaydıııın kızlar güne çok kötü başladım delircem doğaç üstüste 2kere düştü çok kötü bi şekilde ama zedelenme falan yok çok korktu yavrum birincisi kanepeden malum oldu artı çocuğu nereye koycağımı şaşırdım evin içinde neyse sakinleşti iyi dedim yürütece koyuyumda oyalansın unutsun dedim bi elimi yıkamaya gittim yine bi çığlık
2kez düşmüş yürüteçten bu seferters düz olmuşlar çoook korktu yavrum alah korudu kuzumu çok korktum anlatamam size bişey olcak diye o çığlıkları üst üste duymak çok kötüydü hemen balkona attım doğaçı bak cik cik oğlum falan diye diye sustu iç kanama falan geçirir diye uyutmadım 4 saat bekledim şimdi uyuttum zaten huysuzdu hastalığından dolayı bide bu eklendi üstüne tam olduk

gecmis olsun aysegül..
ben fena üsütmüsüm,zaten belimde tutuldu..kizimi kucagima alamiyorum esim okula gidemedi bizi birakip ya insanin en azindan komsusu olmali..kizimda gece biraz öksürdü insallah hasta olmaz,sabah ihlamur verdim icmyor biberonla..
disimde üstüne eklendi gece agri kesici aldim mahvettiler damagimi,gerci onlarda degil kusur kirilmis bir disin kökünü cikarmak kolay degil..

geçmiş olsun yasemincim çok zor ya bende şaştım napıcağımı bi çocuğa göz kulak olamıyorum yere koysam yer beton bundan önceki ciğerlerini üşüttüğünde yere koyuyodum şimdi kanepeyi açtım bariyer kurdum kenarlara küçük bi açıklık vardı ordan düşmüş kapı arkasına inşallah apalamaz diyorum bende herkes apalasa diyo çok zor bence apalaması direk yürümesinden yanayım şimdi iyi gibi uyandı ama huysuz çok çabuk sinirleniyo acıyo canı herhalde ezik falan olmuştur sanırsam morarmasada of of

İyi pazarlar kıssslarrrrr... Ayşegülcüm geçmiş olsun doğaç iyidir umarım yavrum o da sende korkmuşsunuzdur tabi başladı ev kazaları bunlar asıl yürümeye başlayınca başımız ağrıycak.Scapulacım senin de durum zor valla bi arkadaşını falan çağırsan belki faydası dokunur hem hastalık hem ağrılar zor canım çok geçmiş olsun!haşhaş güzeli saol canım bi an önce ağrılar geçsin diye bekliyorum kas gevşetici de içemiyorum eşim arada masaj yapıyor biraz iyi geliyor.kızlar bu arada bişey sorcam aranızda bebişlere flor kullanan var mı?? iki arkadaşımdan duydum biri hapını biri damlasını kullanıyormuş 4. aydan itibaren verilmesi gerekiyormuş diş çıkaran bebeklerde dişşin rahat çıkmasını sağlıyormuş sanırım ben başlıycam da aranızda kullanan var mı??

slm kızzzzzzlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
deniz derya ve sırt ağrısı olan arkadaşlar geçmiş olsun bende belimi üşütüyorum heralde gece aç kapa tutuluyo sabah öffffffff çok zor
deryacımmm ırmağı bende tebrik ederim inş hep böyle başarılı olurr insan nasılgururlanıyo değilmii Allah adanında başarılarını göstersin canımmm
ayşegül geçmiş olsun canım yawrum yaa nasıl korkmuştur ne kadar gözümüzden sakınsak da olcak canım böyle şeyler inş hasar almadan atlatırız zor günleriii (işimiz her geçen gün zorlaşıyo ya bakalım)
yasemin sanada geçmiş olsuncanımm yalnızlık zordur gerçekten Allah yardımcın olsun bende ucuz atlattım hastalığı dirençliyim sanırım gribe çevirmeye çalıştı ama izin vermedim hehe kızımada bulaşmadı çok şükür anasına çekmiş
bu arada bizde hep kalabalıktık kayınvalidem kayınpederim bizde kalıyolar eceye bakmak için şimdi 15 tatilde gittiler memlekete biz yalnız kaldık özlemişz walla şimdi kzım 5 gün babasıyla yalnız sonra ben izin alcam bakalım inş iyi geçer

günaydınnnnn güzel anneler bu nasıl hava anlamadım çok karanlık ev şu an ruhumda aynen öyle

günaydın ayşegülcümmm
burası güzel yaa evden çıktım içim açıldı yumuşak yağmurdan sonra tertemiz bi hava var
için kararmasın canımmm açılır ordada doğaç nasıl oldu

ahh hiç sorma zaten gripti iyice huysuz oldu çıktı gece uyumadı doğru düzgün gündüzde kalktı kalkalı uyumadı komşum aldı şimdi kızlar sevcekmiş huysuzlanınca getirin dedim sende uyu dediler ama mümkün değil bu aklım orda kalır

biraz dinlen canımm daha öncede werdiğin insanlarsa durur merak etme sana da iyi olmuş işte uzan biraz uyuyamasanda
hasta oldukları ayrı bide huy değiştiriyolar oyyy oyyyyyyyyyyy çok zor çocuk büyütmek

herkese slm.nasılsınız kızlar daha yeni eve geldim geldiğim anda da ağlamaya başladım kızım geldiğinden beri ağlıyor bir yandan da şidi de sallıyorum sinirim bozuldu ve kızıma kırıldım resmen küçücük biliyorum ama bu yaptığı bilerek 2 gündür babaannedeyiz orda da huzursuzdu ama gece sabaha kadar uyumadı benimle evde de ama babaannesi özlem,işti 1 gece yattı onunla 1 kere bile kalkmamış sabahta bir neşeli oyunlar felan eve geldik kapdan ağlamaya bir başladı tamm yani susmak yok babası geldi sustu çıktı yine devam bana yapıyor yaaaa bu kadar da olmaz sürekli ama ...gece gündüz ... oturdum bende ağladım boşaldım artık onunla konuşmaya çalıştım beni dinliyor resmen anlıyor artık ama.kızdım artık sadee bana yapıyor bişey yok ortada ağlıyor sürekli tmm keyfi yok belli dişten ama başkalarına gülüyor.....

oh ağlşayıncabiraz açıldım dolmuşum kızlar ya 1 ay oluyor ya sürekli alıyor ama iyiyim artık.......ağlamak bana iyigeldi inanın ki....

karamsarcığım seni anlıyorum ben de bazen aynı şeyleri yaşıyorum ama artık çözdüm bu bizimkiler bazen başkalarını istiyorlar bizden sıkılıyorlar,dışarı çıkan biri görünce onlar da istiyorr ama çıkamadıkları için huzursuz oluyorlaar bence öyle yaptığı zaman giydir güzelce koy arabasına çıkar dışarı belki sakinleşirler biraz..

handerya biz de flor kullanıyoruz bir ay oldu doktorumuz vermişti kolay çıkmasını sağlamaktan çok sağlıklı olması için flor gerekiyormuş.ben bazen görüyorum 3-4 yaşında bebklerin dişleri çürük içinde öyle olmaması için kullanmak gerekiyor bir de her gün bir nemli bezle silmek gerekiyormuş dişleri..ben süt dişleri dökülene kadar bembeyaz ve sağlıklı olmasını istiyorum kızımın dişlerinin bakalım artık..

karamsarcım aynı şeyi biraz önce bende yaşadım komşu götürmüştü ya güle oynaya geldi doğaç komşumun kucağına tırmandı gel gel yaptı zıpladı onun kucağına eve girdik ağladı bende kıskandım gerçekten beni sevmiyomu acaba beden sıkıldımı diye düşündüm demekki her bebek aynı değişiklik arıyo demekki sıkılmış

kızlar bende takım olarak bebek gereçleri almıştım onun içinde parmak diş fırçası vardı artık onunla temizleyeceğim 2 . de çıksında...

ben kızımla vakitgeçirmeye bayılıyorum kendikendimize evimizde güzel geliyor bana ama bu kızım için geçerli değil o hep farklı şeyler ve kişiler istiyor ben ne yapabilrimki havalrda soğuk çıkılacak gibi değil...benden çok artık şu aralar inanınki kızım strese girdi

evet canım aynısını yaşadım bende gelidiğimde ve çoğu zmana bakmakla alakalı değil kesinlikle sevgiden resmen alındım yani ben kızıma çok anlıyormöuş gibi yani beni kırıldım kızdım bu olanlara kızıma.yanındayım onunla oyun oynuyorum beni dinlemek yeriner ağlıyor sürekli benimle ilgilenmiypor bile takmıyor o derecede yani acayip bişeymiş bu da ya bir anne olarak yani pek hoşuma gitmedi ....:bbo::bbo:

Saol canım siz damla mı ,tablet mi kullanıyorsunuz bi de hangi ilaç? bizim doktor gerek yok demişti niye öyle dedi kiklava: hem de 4. ayında sormuştum bu doktorlar ne çeşit oluyo yaaaa.. o parmak diş fırçalarından bizde de var karamsarcım ucunda minik minik diş fırçası gibi silikondan parçalar var hem diş etlerini rahatlatıyor hemde damak ve diş temizliği sağlıyor tavsiye edilir şekerler..

hu huuuuuuuuuuuuuuuu biz geldikkkkk
yorucu stresli mahfeden ve 2 kilo daha kaybetmeme neden olan maceralı istanbul gezımızden sonra evımızdeyız dun gece geldık..

istanbuldan ablamlardan annemden yenı dogan ela bebegımızden hıc bırsey anlamadım. sadece 10 dk kadar kameraya aldık onu ızleyıp duruyorum
aral benı mahfettıı .. bırdaha onunla ıstanbula gıtmemeye karar verdım ..
mahfoldum bıttım ya gorenler halıme acıdı..
uyku yok sureklı agladı ve hıc bır yemegını yemedı.. sadece anne sutu ve mılupa aptamıl mama yedı. he bır kerede meyve puresı hazır olandan..
cok zordu anlayacagınız ne gezdım ne bır yer gordum ne kımselerle ılgılenemedım. soz verdıklerımı aramadım bıle ben burdayım dıye.. cunku gelseler bıle bısey anlamayacaktım .
daha yazardım ama .. annem burda onuda kaptım geldım :) şımdı ayıp olmasın onada.
ve o kadar yorulmuşum kı dun gece ılk kez alt katta babaannesınde bıraktım oglumu ve dedesı babaannesı baktılar sabaha kadar .. bende uyudum.
glum resmen huy değıştırdı.. ama eve geldık dun gece babaannesını dedesını cok ozlemış hemen sarıldı onlara saatlerce oynadılar . sonra eşımle ben yattım eve çıkıp pert olmuştuk
anneme Aral uyuyunca cıkarırsın besıgıne koyarsın demıştım getırır getırmez uyandı ve bend euyandım tabı sora gerı aşağı ındırdı saglsun canm annem bnm ve oyle gerıde getırmedı bızde uyudukk.:)
cok sevıom kayınvalıdemı valla Allah razı olsun
ee sızlerde ne var ne yok ..

bıu arad flordan bahsedılmış nedır bende bılgılenmek ıstıyorum dışler ıcınmı kullanılıyormuş..?
o halde bızde alalım . cok zor bu dış cıkarmak .. resmen bıtık haldeyım:S

hee bu arada bır kez daha anladım oglum kalabalıga asla gelemıyor tahammulu yok .. eve gelınce aynı duzenımıze dönduk şükürki.. artık yemegınıde guzelce yıyor m ama 2 gunde kaybettı kılo bence.
suan cok huzurlu ne aglama ne huysuzluk ne mızmızlık.. sevmıyor yaaa aral gezmeyı sevmıyor. hele bırde gıdene kadar ve gelene kadar benı mahfettııııı arabadaa o kısa alanda bır bebegı ne kadar oyalayabılırsınız kı.. artık kendımı aştım bu konuda.. duşunun vıtesı bıle agzına sokmaya calıştı one atladı arkaya atladı ayy ter ıcınd ekaldım yaaa. neysekı bır ara gıdış ve dönuşte uyudu.. ama bende bıtmıştım ztn hatta yalovada teyzemlerde mola vermek zorunda kaldım 2 saat kadar kalıp oyle tekrar yola cıkıp eve gelebıldık

Yorucu bi haftasonu geçirmişsin anlaşılan denizcim aral yerini yadırgamıştır bebekler düzenleri bozulunca böyle oluyorlar malesef neyse eski neşesine döndüyse sorun yok o özlemiştir babanesini dedesini ondan durmamıştır:) canım bu flor bende yeni duydum bebeğin sağlıklı diş çıkarması için ve diş sağlığı için gerekliymiş hap şeklinde ve damla şeklinde olabiliyormuş benim kuzenim günde 4 damla veriyormuş yada 1 tablet eritilip veriliyormuş bende alacağım ama hangisi iyi karar veremedim kullanan arkadaşlar varmı diye merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…