gecmis olsun aysegül..
ben fena üsütmüsüm,zaten belimde tutuldu..kizimi kucagima alamiyorum esim okula gidemedi bizi birakip ya insanin en azindan komsusu olmali..kizimda gece biraz öksürdü insallah hasta olmaz,sabah ihlamur verdim icmyor biberonla..
disimde üstüne eklendi gece agri kesici aldim mahvettiler damagimi,gerci onlarda degil kusur kirilmis bir disin kökünü cikarmak kolay degil..
karamsarcım aynı şeyi biraz önce bende yaşadım komşu götürmüştü ya güle oynaya geldi doğaç komşumun kucağına tırmandı gel gel yaptı zıpladı onun kucağına eve girdik ağladı bende kıskandım gerçekten beni sevmiyomu acaba beden sıkıldımı diye düşündüm demekki her bebek aynı değişiklik arıyo demekki sıkılmış
handerya biz de flor kullanıyoruz bir ay oldu doktorumuz vermişti kolay çıkmasını sağlamaktan çok sağlıklı olması için flor gerekiyormuş.ben bazen görüyorum 3-4 yaşında bebklerin dişleri çürük içinde öyle olmaması için kullanmak gerekiyor bir de her gün bir nemli bezle silmek gerekiyormuş dişleri..ben süt dişleri dökülene kadar bembeyaz ve sağlıklı olmasını istiyorum kızımın dişlerinin bakalım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?