2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizim doktorumuz floru 2 ay önce verdi ben veriyorum zeynebe ama malesef düzenli veremiyorum oda henüz dişlerimiz çıkmadığı için pek umursamıyorum heralde ama artık düzenli vericem
biryandan kan damlası bir yandan vitamini bide bu flor eklendi karıştırıyorum hangisini verdim diye
benimkinin markası zymafluor 1/4 mg
dr bunu yazdı su biberonuna atıyorum ben daha kolay oluyor

hoşgeldin denizcim baya bi yorulmuşsun canım bende bitik hissediyorum kendimi uyumuyo bizimkide bugün 8de kalktı 2 de yattı zorla ama huysuzluk zaten müthiş durumda ben bugün günüm vardı biraz değişik olur dedim ama gitmedim onu uyutup bende azcık kestirmeyi seçtim annemle konuştum bende dün şubatın ortası yada sonu gibi geliyolarmış dünde annemin teyzesi bizdeydi 3 günlüğüne gelmiş gelmişken benide görmek istemişler çok mutlu oldum aileden tanıdık birilerini görmek motive etti azcıkta olsa

yani dişlerin daha rahat çıkmasından ziyade dişlerin daha saglıklı olmalarını daha saglam olmalarını saglayan birşey
hımmmm hımmmm

selam ayselgulcum haydaaa doğaça ne oluyor yınee hıııı dıye kızdıımı zoyle ona anasını uzmesın
anam ne edek boyle boyle buyuyuceklerr suan onlar paşa..
annenın gelıcek olmasına ınan cok sevınıyorum senın adına.. oh beeee..

bende subat sonu yada mart gıbı ıst a gıdıcem ama bu kez aralı almıycam yanıma..

kızlar bende duymuştm zymaflor dr gidince sorayım bizede yazsın kullanalım bide biz supravt kullanıyoruz hergün verince karaciğerine zarar weriyomuş galiba ben bi ara weriyodum zorla ama bunu duyunca vermiyorum bi kaç gündür zaten werdiğimde sağa sola dökülüyo kan damlasınıda weremiyorum ilaç içmiyoyaaaaaaaa deli ediyo beni ama üstelemiyorum pekmez üzüm filan yiyo sonuçta bunlar kan yapıyodur heralde bakalmı haftaya götürcen dra tahlilde yapıcak ne war ne yok öğreniriz
karamsarcım sıkılıyolar ewde ondan öyle yapıyodur sana üzülme farklı insanlar görmek istiyolar beni akşama kadar görmüyo kızım sevgi gösterilerini bi görseniz salyalı salyalı yalıyo bi güzel:)
denizcim geçmiş olsun çocukla gezmek çok zor yaa bizede dün misafir geldi otuamadım yanlarındad oprudürüst kucak istiyo gezdir diyo ağlamıyo ama hep onla oyna gezsin dursun yemek yemez mızmızlanır
walla ayşegül inşallah bizaman çabuk geçer annen hemen gelir en çok senin ihtiyacın war bunaa

inşallah serpilcim bende şifayı buldum sonunda grip oldum ya bi bu eksikti doğaç yeni iyileşiyo zaten hepten yandık

bizim 2.dişimiz çıktı kızlar.neyseki diş çıkarması yemesi gibi değil.beni fazla uğraştırmadı.kolay çıkıyor...
iştahıda kesildi diyemem zaten iştahı çokda açık değildi..

deniz sorma son zamanlar bişeyi keşfettim derlerdide inanmazdım benim nazarım değiyo doğaça ne zaman iyi bişey desem kötüleşiyo bak rahatsızlanmasından önceki yazıma uyku konusunda çok güzel uyuyo falan demiştim şimdi felaket bi halde artık bişey demicem ben annenin nazarı çok değermiş kızlar yürekten sevdiği için olurmuş kimseye bişey demeyin kötüleyin huysuz falan deyin kötü çocuk deyin

ayşegülcüm geçmiş olsun canım haklısın benimde kızım hakkında şu iyiye gidiyor dedikten sonra herşey kötüye gidiyor ((
bu aralar gene çok huysuzus hafta sonu kötü geçti eşimde rahatsızdı ne bi yere çıkabildik nede o kızıma bakabildi iyi oluyodu hafta sonları o ilgileniyo ben azda olsa dinleniyordum napalım Allah saglık sıhhat versinde bu günlerde geçiyor.............

günaydın güzel annişler
ayşegülcüm geçmiş olsun
sormayın bende nazara çok inanıyorum we hem benim hem eşimin kesinlikle nazarı değiyo annemler gittiğinden beri rahat rahat emziriyorum kucaama yatıweriyo tv izlerken eee alıştı bu sefer işe başlamadan öncede böyle olmuştu hep emmek istiyo mama istemiyodu dün gece 60 cc içti uyudu gece eşim mama yaparken içinden demiş bu aralar içiy hep mamasını hiç dökmüyoruz sabaha kadar kucağımda durmak istedi kaç kere mama yaptık hepsini döktük bi yudum bile içmedi biberonu görünce başladı ağlamaya yaniiiii babamızın nazarı değdi offffffff offf bugün napcaklar bakalım

günaydın kızlarrr
bi kaç gündür bakamadım sizlere inş. herkesler iyidir
ayşegül geçmiş olsun canım dikkat et kendine
ayyy bu tatil bitmesin
kızlar pazar günü ada yı babamıza sattık IRMAK LA felekten bi gün çaldık
gezdik kızımla alışveriş yaptık kuaföre gidip bakımımızı da yptırdık tabi ırmak yalnızca saçlarını kestirdi
ayy çok güzeldi sudan çıkmış balık gibiydim görmeliydiniz
dünde hava çok güzeldi kızlarla dolaştık
bu günde inş. annemler geliyolarr çok mutluyum
herkeşleri çookkk öptümmmm

ohhhhh deryacım ewet dün çok güzeldi ama ben ewe gidene kadar soğuyo hava offffffff günler uzasa yaz gelse bende gezsem kızımlaa

bi günaydinda benden...deryacim irmagi ve seni tebrik bile edemedim ben baya baya hasta yattim kizimda nerdeyse oluyordu evvelki gece 3 kere üst degistik terledi arada öksürdü drda rutin kontrolümüz vardi gittik sükür biseyimiz yok..ben hala tam atlatamadim...
hatice zeynebim 8300 olmus masaallah boyunu 68 ölctü ben olsam 70 ölcerdim:)bacagini düzeltmedi öle özentili ölcmedi yani..
bizde disimiz icin ilac alacagiz..

ohhh ohhh deryacım ne güzel gezmişsiniz valla ana kız keşke bizde gezebilsek doğaç grip olmasa bugün çıkartıcaktım aslında ama iyileşmesini beklicem ben iyiyim gribi atlattım herhalde 1 gün sürdü ilaç aldım dün bugün bişey yok ben kolay kolay grip olmam zaten doğaç bana çekmicek anlaşılan babası gibi sürekli grip
yasemincim maşallah zeynebe kilosuda boyuda iyi bizmkinin iştah gitti iyice hastalanınca mamayı görünce ağlamaya başlıyo tekrar başa döndük sanırım yeni toparlıyodu bida hasta yaz gelsede bitse şu hastalıklar ya of gezmek dolaşmak istiyorum oğlumla ankaraya gitmek arkadaşlarımla görüşmek istiyorum çok özledim hepsini
sabirecim serpilcim çok sağolun canım
ayçacım hayırlı olsun yeni incinizde bizde tık yok hala

yine her zaman ki gibi yorgun bir günün temposuyla herşeye devam...kızımın ağlama sesi beni,mbitkin vücudum inlemesşiyle devam ediyor günüm şuan hala ağlıyor nedendir anlamadım ağlamasına dayanamıyorum çok alşırı ağlıyor normal değil....

oyun oynamak istemiyor benimle zaten hiç oynamıyor artık yarın kont.var ALLAH IM DAYANMA GÜCÜ VER YARABBİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.....
dişimz çıkmak üzere artık yeri belirginleşmiş ama çıkamadı gitti bir türlü 1.dişten dahah da huysuz oldu ilaçlar fayda etmiyor uyku yok yemek yok sanırım yine zayıfladı kötü oldu bu 2 gündür.babamız geldi yinemi ağlıyor ne olacak diye üzüldü gitti..

kızlar duanıza ihtiyacımız var...
sinirlerim dünden beri çok bozuk başka bir problem daha var yengem sanırım hamile diyorduk ki başka şeyler çıktı dr.lar şuan çok istiyorlar ama bir soru nolmamasına rağmen 1 buçuk sene oldu hamile kalmadı dr.gidiyorlardı bu ay adet görmedi dün dr..gittiklerinde kese felan görülmemiş tahlil yapıldı sabahta çürük kan gelmiş acil gittiler ama bişey çıkmadı sonuçlar bugün alınacak onuda dr.gösterecekler onu bekliyorum ......inşallah hayırlısıyla hamiledir....

karamsarcım öncelikle sakin ol canım eğer çok ciddi gözüküyosa ecrin dr. git bence yengende inş. bebeğine kavuşur ve hamiledir canım

kızlar yengemi hastaneye yattı ya ....gebelik varmış ama değerler düşükmüş ...bakalım ne çıkacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…