yine her zaman ki gibi yorgun bir günün temposuyla herşeye devam...kızımın ağlama sesi beni,mbitkin vücudum inlemesşiyle devam ediyor günüm şuan hala ağlıyor nedendir anlamadım ağlamasına dayanamıyorum çok alşırı ağlıyor normal değil....
oyun oynamak istemiyor benimle zaten hiç oynamıyor artık yarın kont.var ALLAH IM DAYANMA GÜCÜ VER YARABBİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.....
dişimz çıkmak üzere artık yeri belirginleşmiş ama çıkamadı gitti bir türlü 1.dişten dahah da huysuz oldu ilaçlar fayda etmiyor uyku yok yemek yok sanırım yine zayıfladı kötü oldu bu 2 gündür.babamız geldi yinemi ağlıyor ne olacak diye üzüldü gitti..
kızlar duanıza ihtiyacımız var...
sinirlerim dünden beri çok bozuk başka bir problem daha var yengem sanırım hamile diyorduk ki başka şeyler çıktı dr.lar şuan çok istiyorlar ama bir soru nolmamasına rağmen 1 buçuk sene oldu hamile kalmadı dr.gidiyorlardı bu ay adet görmedi dün dr..gittiklerinde kese felan görülmemiş tahlil yapıldı sabahta çürük kan gelmiş acil gittiler ama bişey çıkmadı sonuçlar bugün alınacak onuda dr.gösterecekler onu bekliyorum ......inşallah hayırlısıyla hamiledir....