2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

masallah dogaca..
bizde iyice dillendik,süt isterse mem mem diyo,acikinca mam mam nem nem nöm nöm diyocokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook..babasina ciciiii diyo..gecen arkadasa gittim 4.5 yasinda kizi var,onunla nasil oynadi kizim abla istiyo ama bu tibben mümkün degil-tatlicadiarzu-
biz artik sürekli toka takiyoruz sacimiz gözümüzün önüne geliyo..
bu arada ben ailemi özledim..erkek kardesimin kizi oldu kiz kardesim hamile ben göremiyorum..
karamsarcim Allah yardimciniz olsun,gönlünüze göre versin..
aysegül az kaldi bahara,sabir insallah kuzunla gezersin rahat rahat..anlasilan o ki ellinden tutup gezmeye can atiyor...

kızlar selammm. eşım aralın doktorunu aradı flor kullanmamızı tavsıye etmedı . dışler sadece bakımla saglıklı ve guclu kalır demış.. bu tur takvıye ılacları tavsıye etmıyorum demışşşşş
dunde ben bitiktim eşim baktı sabaha kadar arala. suan ıyıımm :)
aysegul aralda hep oyle ayakta bızımkıler erken mı yuruyecek nee :)
bu hafta sonu hep ıstanbulda ayakta durdu . oyle resmı var eklerım bende...

operım hepınızıııııııııııı bacılar

Son düzenleme:
Aral bey 12 ye dogru uyuduu geberdımmm. kesınlıkle ayakta sallayarak uyumuyor gecelerı ama sadece allahtan. bırde emzık secıyor. begendıgı emzıgı kaybetmıstım neyse buldum hemen uyudu ıkı salladık. ne kadar ınatcı yaa.. yıne benı yendı..
dişlerden ses seda yok ..
he bu arada bugun mısafır geldı bırı 5 dıgerı 6 yasında ıkı kız vardı aral ıcın geldıler hemen bırden ustune duştuler aralda kızları hıc sevmedı mahfettı onları resmen oyuncaklarını vermedı onlara bagırdı kendını kasarakk cıglıklar attıı. dokundurtmadı kendıne. sevdırmedı ve kucaklarına gıtmedı.halıyle servıs fln derken cok yoruldum. onlar gıdınce hemen mutlu oldu . eskı duzenıne döndu..
hic sevmıyor kalabalıgı ve uzerıne duşulmesını .. cok huysuzlaşıyor.. istanbuldada boyle yaptı .. huzur v dinginlik seviyor oglum...:)

günaydııın denizcim aralın aynısı benim oğlan gündüz salla uyur akşam olunca inat ediyo neden acaba hasta olmasına rağmen dün babasına verdim gezdir gel dedim çok mızmız belki sıkılmıştır dedim sıkı sıkı giydirdim bi sevindi paşam bi sevindi anlatamam eve gelince ağladı gitcem diye hiç gelmek istemedi eşim diyoki hiç sesi çıkmıyo dışarda izliyo etrafı karanlıkta neyi izliyosa artık onlarda sıkılmış kıştan anlaşılan yaz çocuğu bunlar kapalı kalmaya gelemiyolar anlaşılan biran önce yürüyüp koşmak istiyolar

günaydın kızlarr

ayşegül maşalllah doğaça yürücek yaza yandın walla arabasınada binmez arkasından koştur dur dışarda zayıflamak için bi yol işte bize
denizcim ece arkadaş istiyo yawrum kendine büyüklerin arasında sıkılıyo bide çok kucakta yerde nerdeyse sabit durmayı sevmediği için sıkılıyo gelenlerde huysuz zannedyo ama aslında dur durak bilmiyo hep gezsin biyerleri karıştırsın ama yaşıtı filan oılunca gözlerinin içi parlıyo gözlerini alamıyo memlekette pek hoşuna gitmiş görümcenin oğlu oynadı 3 yaşında çekiştirdi filan eceyi o da gülüyo şaşkın :) burdada yaşıtlarımız war ama bu aralar hepsi hasta kabul edemiyoruz bulaşmasın bizede
bizim babamız bakıyo bugün 3. günümüz üzme kızım babanı diyorum sabah çıkarken yediriyo uyutuyo o kadar minnettarım ki eşime herkesin eşi yapmaz bunu Allah razı olsun senin gibi kocayı iyiki kaçırmamışım evlenmişim hemen diyorum am yoruluyo akşam tv karşısında uyukluyo aşkım 15 tatildende bişey anlamıcak çooooooooook seviyorum onu çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

birde flor u eşimle konuştuk bizde gidince dr a sorayım dedim boşver dedi herşey için ilaç kullanmaya ne gerek war çıkınca bakımını yaparız wazgeçtim zaten ilaç filn weremiyorum ne demiri alıyo ne vitaminini bu arada mayıs annelerinde okumuştum sanırım supravit filan karaciğeri yoruyomuymuş ne sürekli kullanınca bende kaç gündür wermiyorum gidince sorcam dra nası wermek gerekiyo

günaydıınnnn kızlarrrrrrrrr
güzel bir gün diliyorum
ayşegül maşallah doğaça çok erken yürüyecek kuzzuuummm
karamsar canım geçmiş olsun inş. yengen için herşey yolunda gider hayırlısı olur
yasemin canım durma kıss zeynebe abla mümkün değilde krdeş olmaması için hiç neden yok canım yazın gelme imkanınız yokmu inş. biran önce kavuşursun ailene tabikide onların yeri başka ama mutlusun ya önemli olanda bu bence kocişin yanında kızın sağlıklı hep bi aradasınız allah ayırmasın
aileninde sağlıklı olduğunu da biliyosun canım benim inş. en kısa zamanda ailene ve sewdiklerine kavuşursun
deniz canım görüşemiyoz kıssss
gittin ama gezdin diyemiyon ARAL ın marifetlerini okudum
olsun canım benim işte bööle bööle büyüyolar
tanyeri oohhh becerikliymiş canım eniştem gerçi benimkide bakar
baba kız kalsınlar bakalım başbaşa
görüşürüz şekerler

bende karşıyım ya ilaçlara bana diş doktorum demiştiki diş çürümesi anne karnında başlar diye ve kendi izlenimim bu sigara kullanan hamileliğinde ve doğum sonrası kişilerin bebeklerinin dişleri hep çürük oluyo anne karnından başlamasıda bu oluyo sanırsam bence sağlıklı beslenme sağlıklı ortam ve güzel bi bakım herşeyi tamamlar annelerimizin zamanında kan hapı yada şurubumu vardı ama bizler allaha şükür ne kansızız ne bişey bence özen gerekli en çok allah hepimize doğayı vermiş yedirelim yavrularımıza vitaminli gıdaları yeterli bence eğer yeterli gelmiyosa bunlar o zaman tabiki takviye almalı sebepsiz hiç gerek yok bence

merhaba güzel annelr
epeydir giremedim nete cumartesiden bu yana annemlerdeydim.

deryacım ırmağın başarısına çok sevindim. gurur verici .kızımında cuma günü karne töreni vardı okulda ve kızımda .oldu çokkk sevindirdi bizi.

deryacım biz diş çkartıktan sonra zymaflour kullanmaya başladık. doktorumuz mamasına karıştırabilirsin dedi.bir de dvit 3 kullanıyoruz. doktorumuz yenidoğumundan itibaren motilium adlışurubu kullanıyoruz günde üç defa kilosuna göre verşliyor. diş çıkartma döneminde rahatlattı bizi.

denizcim aral epey yormuş seni. ben de annemlerde haşatım çıkmış vaziyetteeve döndüm. kardeşiminde ahmette 2 ay küçük bebeği var.. 4 yaşında da bir oğlu benim kız derken ev panayır yeri gibiydi. en sevindirici yanı ahmet havadan mı nedir akşam 9 gibi uyudu . sabah 8 e kadar ..eve döndük akşam yine 2 gibi uyudu.

rahatsız olan tüm annişlere ve yavrularına geçmişolsun diyorum.en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah.

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrr
yaa sızde de oluyormu sabahları dayak yemış gıbı kalkıyorum bu arada 10,30 da kalktık AraL bey oyle uygun gorduuu bugun. (dengesız manyak)
neysee ne dıyordum sabahları cok kötu kalkıyorum yaa sankı benı gece dovmuşlerr :S
bırde once Aral a kahvaltı yaptırıyorum uzerıne benı emıyor sonrada ben yapıyorum ama ter ıcınde kalıyorum o sırada . halım kesılıyor. bayılıcak gıbı oluyorum kahvaltımın sonlarına dogru ve hemen ışlere dalamıyorum bıraz dınlenmem gerekıo 5-10 dk kadar neyse sonra kendıme gelıyorum

bugun kendımı ve kendı annemı hastaneye goturucem. ıkımızınde sırtı agrıyor annemın sabaha kadarda başı agrımış bırde gozunun onunden renklı bıseyler uçuşuyormuş zikzak şeklınde..
Allahım yanımızda olsun ınşallahh..

deryacım goruşemıyokk evet msnı bıle açamıyorum buray gırıp yazıp cıkıyorum valla :S
aman boylee buyuyuceklerr dımı arkadasım. sen daha tecrubelısın tabıkıı
herksee kolaylıklkar dılıyorm .

denizcim ben senin sorununu nedenini biliyorum sen düzensiz besleniyosun buda sende kansızık yapıyo ben çok sıkı rejim yaptığım zamanlarda senin gibi gücüm olmazdı isteksiz olurdum halim olmazdı yemek yemen ve kan şurubu takviyesi falan almalısın kanını bi ölçtür derim ben bu şikayetle giitiğimde dr. direk kansızlıktan şüphelendi bide guatrdan bi kontrol ettirt istersen canım ihmal etme geçen görümcemde sıkı diyet yaptı baya bi verdi kilo fakat çok çabuk yorulduğunu bitkin olduğunu üşüdüğünü söyledi bence yüksek ihtimal bide senin bünyen süt yapıyo hem yemek yemiyosun hem süt üretiyo yoruluyo bünyen bence

aynennn aysegulcum ya . ben cok kansızım ezelden berı ztn. ama guatr yok 45 kılodan 44 e duştugumde testlerım yapılmıştı dr o zzaman demıştı . olmadıgını..
ama kansızımm ben

geçmiş olsun denizcim
sabahları aç karnına harnup pekmezi yesen 1 kaşık iyi kan yapar canım pekmez çok faydalı

herkese iyi günler.nasılsınız kızlar.halen çok yorgunum ecrin hiç durmadan ağlıyor ya yine şimdi sallıyorum uykusu gelmiş ama uyumaz ki sallarsan uyur sallamayı bırak uyumaz haa karnım aç bir lokma yemek nasipolmadı bu ararlar hep böyleyim ya.çok yorucu oluyor bugün artık hep kucağımdaydı ecrin hep aşağıya yatır altını almak için bile olsa ağlıyor katıla katıla sesi soluğu kalmadı artık ağlamaktan mutfağa gidrken felan kucağımda götürüyorum ona mama hazırlarken bile kucağımda durdu çok ağlıyor bırakamıyorum kucağımdan.....
mutsuz bir gün geçiriyorum sanırım yengem bebeğini düşürüyormuş moralim çok bozuk canımda aşırı sıkkın hastanede yatıyor halen kanaması fazlalaşmış....
bugün ecrinin dr.götüreceğiz inşallah bişey çıkmaz bu ağlamaları sanırım birazda huysuzluktan çünkü dün annemler vardı onlarla güldü oynadı onlar giderken ağlamaya birbaşladı devama halen sanırım insn arıyor ama nereen bulayım her zmana insanı bu huyunu atması lazım hiç birşeye bakıtmıyor ya ...dün yemek yapamadım yapmayı bırakın sabah kahvaltısını akşam eşim gelince 7 de yedim ....

geçmiş olsun canım ..kansızlık bende de var hamileykende fazlalaşmıştı her sabah aç karnına 1 çay bardağı içerdim ama hiç faydası olmadı bana halen aynı düşük kanım...bazen bu yüzden kalpçarpıntım olur...
aynennn aysegulcum ya . ben cok kansızım ezelden berı ztn. ama guatr yok 45 kılodan 44 e duştugumde testlerım yapılmıştı dr o zzaman demıştı . olmadıgını..
ama kansızımm ben

yasemincim geçmiş olsun canım ecrin neden böyle yapıyo anlamış değilim bi çocuk durmadan neden ağlar hava güzel aslında arabasına koyup biraz dolaştırsan ikinizede iyi gelebilir insan arıyo diyosun parka filan götür azcık bakınsın
yengen içinde geçmiş olsun Allah hayırlısını wersin

yasemincim bence biraz dinlen sen kendini çok yormuşsun ecrin yüzünden yıpratmışsın olmaz ama ağlıyo madem ağlıcak bazıları hep ağlar benim amcamın küçük kızıda ben bildim bileli ağlardı 1.5 yaşına kadar sürdü şimdi sıksan ağlamaz dayan canım biraz bazıları böyle o senin prensesin ağlasada sağlıklı merak etme korkma böyle büyüyecek demekki o ama sende onunla mahvetme kendini onunda zaten desteğe ihtiyacı var pili bitmiş anneye değil

ha bu arada kansız olan arkadaşlar en güzel çare yemek yemek ben bunda buldum sağlığı şimdiye çoktan zayıflardım ben ama düşüp yıkılmamak için göze alamadım bana bişey olsa bebeğime kim bakar dedim hep o günlerimi hatırlıyorum çook kötü güçsüz ve uykulu sürekli bi halin oluyo hayattan zevk alınmıyo bence öyle tansiyonum düşer kulaklarım çınlardı hiç unutmam ayyy aman neyse dediğim gibi güzel beslenin güzel anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…