Saol canım siz damla mı ,tablet mi kullanıyorsunuz bi de hangi ilaç? bizim doktor gerek yok demişti niye öyle dedi kiklava: hem de 4. ayında sormuştum bu doktorlar ne çeşit oluyo yaaaa.. o parmak diş fırçalarından bizde de var karamsarcım ucunda minik minik diş fırçası gibi silikondan parçalar var hem diş etlerini rahatlatıyor hemde damak ve diş temizliği sağlıyor tavsiye edilir şekerler..
canım üzülme doğaç kaç kez düştü yürüteçten bişey olmadı alışması gerekiyo birazda düşmelere çünkü çok sık düşecekler artık yürümeye falan çalışırken ben anladım sonunda neden düştüğünü yürüteçten boyları uzuyo serpilcim ve aşağıda kalıyo yürütecin beli eğiliyolar korkmadan yere doğru yükselttim ben seviyesini uzanamıyo yere ama halı kenarlarına takılıyo artık yürütecten düşe düşe doğaç her halı başına gelince ittiriyo gitmiyo ya kolayca ağlıyo gidemiyom düşcem diye bende kaldırdım halıları yerlerde beton bizim kayak yapar gibi koştura koştura gidiyo şimdi :roflol:öfffffff canım sıkıldı sabah sabah
eşim aradı şimdi ece düşmüş yürüteçden
mutfakta arkamda duruyodu kahvaltısını hazırlıyodum diyo çekmecelere uzanırken herhalde düşmüş eşime çarpmış yere vurmadı kafasını diyo korkmuş ağlamış yüzünü filan yıkamış susmuş kahvaltısını yapmış uyumş şimdi uyandır birazdan dedim uyutmamak lazım dimi ayy evdede değilim aklım orda kafasını çarpmamış ama yinede uyutmıcakmıyız kızlar biliyomusunuz ne kadar uyu mııcak
yazık eşimde korkmuş hem üzülmüş neden bıraktım yürütecinde diye suçluyo kendini
canım üzülme doğaç kaç kez düştü yürüteçten bişey olmadı alışması gerekiyo birazda düşmelere çünkü çok sık düşecekler artık yürümeye falan çalışırken ben anladım sonunda neden düştüğünü yürüteçten boyları uzuyo serpilcim ve aşağıda kalıyo yürütecin beli eğiliyolar korkmadan yere doğru yükselttim ben seviyesini uzanamıyo yere ama halı kenarlarına takılıyo artık yürütecten düşe düşe doğaç her halı başına gelince ittiriyo gitmiyo ya kolayca ağlıyo gidemiyom düşcem diye bende kaldırdım halıları yerlerde beton bizim kayak yapar gibi koştura koştura gidiyo şimdi :roflol:
ece de kafasını arkaya yaslıyo önünü kaldırıyo yürütecin sıkıldı öne gitmekten değişik şeyler deniyo şimdi bizimkinin de seviyesi yüksekte bayaaaa ayakları anca değiyo yere alışcaz tabi de ben şimdi evde değilim ya bide üzülüyorum herşeyi eşimin başına yıkıyomuşum gibi gece o kadar uyandı ki bi ara gözüm açılmıyodu eşim aldı uyuttu filan gündü baksın gece baksın adam valla iyi dayanıyo offfffff ben ona üzülüyorum aslında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?