2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tabikide şekerim yiyeceksin ama sağlıklı beslenerek
hAStalarımıza geçmiş olsun canlarrr

maşallah canım ya biz daha yeni yeni tutunuyoruz ama çok durmuyo yürüteçte almak istemiyorum oğluşun yürüteç kullanıyomu çok kararsızım yürüteç konusunda yürüteçin hep yürümeyi geciktirdiğini söylerdi hocalarımız okulda ama çocuklarada iyi geldiğini düşünüyorum napsam alsammı acep:)

aklıma gelmişken sorim bebişlere hiç mantar yedirdiniz mi yedirdiyseniz nasıl verdiniz?

biz tablet kullanıyoruz doktor suda eritip verebilirsin dedi ama ben ağzına veriyorum tkürmüyor dilinde eritiyor büyükler gibi..adı zymafluor...doktordan doktora fark ediyor tabi ama bence kullamasında zarar yok aksine iyi de bakıılırsa yarar var tabi yine anneler en iyisini bilir karar sizin.mesela ilk aylar kızmın gazı için doktor zinco vermişti ağız damlası ama ben onu kullanmadım çünkü kızım kusuyordu herhalde tadı midesini bulandırıyordu,yani en iyi biz biliriz onlara neyin iyi neyin kötü geldiğini dediğim gibi karar sizin.

ben hiiç mantar vermedim zaten bu aralar yoğurt ve mamadan başka bişey istemiyor biraz da meyve o kadar..sanırım üst dişler çıkıyor..bu arada bazı anneler ikinci dişimiz çıkıyor yazmış alttakilerden mi bahsediyorsunuz?yoksa üsttekilerden mi anlamadım çünkü bizim alt dişlerin ikisi birden çıktı sizde tek tek mi çıkıyor?

berinyy canım mantar vermedim ben hiç benim oğlan yürütece biniyo sürekli canım ve yürütecte öğrendi bence yürümeyi dikilmeyi yürüteçteyken ellerini kaldırıp dikiliyo çoğu kez yapıyo bunu oyun gibi görüyo sanki

bende mantar vermedim
ama ada dün çok az bamya yedi
kendimize yapmıştım
annemlerde vardı yemek yiyoduk kuzucuum kuş gibi ağzını açıyo masadayken annem de bi kaç kez ekmeği bamya yemeğinin suyuna batırdı verdi yedi meleğim maşallah tadını sewdi

karamsar canım çok geçmiş olsun
bildiğim kadarıyla bu dönemlerde olabiliyomuş canım inş. ilerlemez geçicidir
dr nededi? acil şifalar tatlım

herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr

günaydıııın geçmiş olsun yasemincim tedavisi varmıymış peki ecrinin ağlaması kesilcekmiymiş yavrum üstüste geldi dişten çekiyo zaten bide dalak eklenmiş (

günaydın kızlar
yasemin çok çok geçmiş olsun nasıl tedavi edilcelmiş drunuz ne dedi inş iyileşir kuzu bi an önce
kızlar bende hiç mantar wermedim kendimizede yapmıyoz ne zamandır bak okuyunca canım istedi yapıym da weriyim sewer bizimki bizim yemeklerimiz olsun yeter ki taze fasulye yiyoruz ekmek banıp weriyorum fasulyelerinden weriyorum üstünede pilav ve yoğurt bayılıyo cadıı
dün akşan balıklı çorba yaptım bakalım sevcekmi babası öğlen yedircek inş yer çünkü başka bişey yok evde zorda kalırsan tarhana yapıwer dedim 2 dklık iş :)

öfffffff canım sıkıldı sabah sabah
eşim aradı şimdi ece düşmüş yürüteçden
mutfakta arkamda duruyodu kahvaltısını hazırlıyodum diyo çekmecelere uzanırken herhalde düşmüş eşime çarpmış yere vurmadı kafasını diyo korkmuş ağlamış yüzünü filan yıkamış susmuş kahvaltısını yapmış uyumş şimdi uyandır birazdan dedim uyutmamak lazım dimi ayy evdede değilim aklım orda kafasını çarpmamış ama yinede uyutmıcakmıyız kızlar biliyomusunuz ne kadar uyu mııcak
yazık eşimde korkmuş hem üzülmüş neden bıraktım yürütecinde diye suçluyo kendini

canım üzülme doğaç kaç kez düştü yürüteçten bişey olmadı alışması gerekiyo birazda düşmelere çünkü çok sık düşecekler artık yürümeye falan çalışırken ben anladım sonunda neden düştüğünü yürüteçten boyları uzuyo serpilcim ve aşağıda kalıyo yürütecin beli eğiliyolar korkmadan yere doğru yükselttim ben seviyesini uzanamıyo yere ama halı kenarlarına takılıyo artık yürütecten düşe düşe doğaç her halı başına gelince ittiriyo gitmiyo ya kolayca ağlıyo gidemiyom düşcem diye bende kaldırdım halıları yerlerde beton bizim kayak yapar gibi koştura koştura gidiyo şimdi :roflol:

ece de kafasını arkaya yaslıyo önünü kaldırıyo yürütecin sıkıldı öne gitmekten değişik şeyler deniyo şimdi bizimkinin de seviyesi yüksekte bayaaaa ayakları anca değiyo yere alışcaz tabi de ben şimdi evde değilim ya bide üzülüyorum herşeyi eşimin başına yıkıyomuşum gibi gece o kadar uyandı ki bi ara gözüm açılmıyodu eşim aldı uyuttu filan gündü baksın gece baksın adam valla iyi dayanıyo offfffff ben ona üzülüyorum aslında :)

günaydınnnn güzel bir gün olsun hepimizee

tanyeri canım geçmiş olsun
neyseki kafasını vurmamış kuzum yaa
uykusu varsa uyusun bence kafasını çerpmamış eşinde zaten dewamlı kontrol eder canım sende merak etme inş. bişeyi yoktur

ay ne güzel ya eşin yardımcıymış benim eşim çok anlamıyo mama yediriyo bi uyutma ve alt değiştirme işinden hiç anlamıyo ama olsun onada şükür ne hödükler var demi hiç bakmayan ilgilenmeyen şükür bunada:Saruboceq:

sağolun kızlar biz bu adamlarım hakkını nasıl öderiz bilmem tabikiii bakamam da diyebilirdi Allah razıı olsun
uyutur artık zar zor uyandırmış tv izliyolarmış 3 saat oldu zaten sesleri çıkmadı cadı kız nolcak kayınvalidem duysa bakamadınız der :) söylemiyelim bariiii

bu arda siz balık werdinizmi ben çorba yaptımda bugün ilk defa inş yer

canım balık werdim ben az da olsa yemişti sen çorbasını nasıl yaptın acaba
ben fırında kendimize yaptığımdan wermiştim çok az
dr werebilirsin dedi bana balığa geçtik yani

herkese günaydın...
moralim çok bozuk kızım şuan uyuyor.dr.1 ay sonra kont.dedi başka bişey demedi aslında ama kendim araştırdım içim karardı normalde ultrasonla bakılırmış ama dr.bişey demedi bekleyevceğiz 1 ayı sebebi iltihapmış hasta olduğunda iltihaptan dolayı olmuş.ne yapalım olacak dmemeki .ağlamarına bişey demedi dalaklada pek alakalı olacağını sanmıyorum..defalarca sordum bir sorun varmı diye hayır herşey yolunda 1 ay sonra geleceksin dedi.kilosunada iyi dedi boyu baya iyiymiş..

tanyericim ben başını çarpmıştım hemde zıp zıptan tepentaklak düşmüştü uyuttum bişey oldumu bilmiyorum kusmadıda uzun zaman geçti.2 oldu birde 1 hft.önce beşiğin içine düştü sert tarafına kafasını çarptı demirdi orasıda yine uyuttum ...durmayınca ne yapayım uykusu vardı.

balığa başlayacağım aslında ama kızımdan fırsat bulamıyorum ki mama bile zor yapıyorum çok ağlıyor mecburen pratik şeyler yapıyorum geceden hazırlıyorum buzluğa atıyorum hazır çıkarıp yediriyorum yoksa hepten aç kalacak kendi ağlamaları yüzünden.

kızlar ben tereyağında rendelediğin soğanı kavurdum biraz sonra rendelenmiş 1 patatesle 1 havucu koydum sonra suyunu ekledim kaynayınca somon balığı almıştık yarım dilim onu koydum bide kereviz sapı balığın kokusunu alıyomuş bikaç da sap koydum ama her yer balık koktu sanırım çorbadan kokusunu alıp dışarı veriyo delikafadulden tadı iyiydi bakalım haberini almadım daha yedimi bilmiyorum pişincede blendırdan geçirdim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…