2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar
serpilcim geçmiş olsun bişeysi yoktur inş. merak etme.........ne kadar şanslısın eşin açısından benim eşim bakamıyo ne mama yedirebilir, ne altını alır sadece ben çok rahatsızlanırsam arada uyutur o kadar sagolsun.............bu gün çok mutsuzum aslında dün akşama yemek yapamadım eşim surat astı yanıma gelmedi çok üzüldüm ( benim kızımda durmuyo odadan çıktıgımı görse aglamaya baslıyo mutfakta yanıma götürüyorum kucana al diye aglıyo........uyurken ses yapınca hemen uyanıyo napacagımı şaşırdım............ben de yasemincim sen gibi bazen akşama kadar aç kalıyorum bir bardak su bile içemiyorum (( bu günüme şükür bi dişlerimiz çıksa bu kadar eziyet etmez inş.

sabire canım üzülme eşininde anlayışla karşılaması gerekir
belki başka bişeye sıkılmışta olabilir canım yaa takma kafana
bizde de diş belirtisiyok yerleri iyice belli olmuş ama henüz daha göstermediler kendilerini
geçicek kızlar walla sonradan ayy nasıl çabuk geçti diycez inanın
bence onlrın bu günlerinin tadını çıkaralım büyüyünce bööle sewemiyoruz bırakmıyolar çünkü
benim büyük cadı kızım dan biliyorum

sabirecim üzülme canım yaa eşin seni anlıyodur sana asmamıştır suratını oluyo bazen öyle
büyüdükçe huysuzlanıyo çocuklar bizikide artık hiç biiş yaptırmıyo paçama yapışıyo hemende uyanıyo mutfağa gidip iki bulaşık yıkayamıyorum uyurken uyanıncada kucağımda ne kadar yaparsam artık ne bulsak yiyoz napalım

gecicek deryacım da çok yanlızım kaç gündür dısarı çıkmadım kızımda benden ve eşimden baska kimseyi görmüyo ..................kapımı çalan yokki ben hiç alısık degilim bizim kapımız kapanmazdı gelenimiz gidenimiz çok olurdu kuzenlerimin çocukları hep bizim evde büyüdüler babannem bizle kaldıgı büyük evi oldugu için ....bana en çok koyan yanlızlık ((

ayyyy al benden de okadr ben hep işteyim her gün çıkıyorum ama kızımla gezmek istiyorum ewe kapandı yawrucak dün komşu ve çocuklarını gördükeşimi geçirirken anaaaam zor tuttum kucaamda hiç öyle görmemiştim kızımı bi sevindi atlamaya çalışıyo bağırıyo filan çocuk istiyo yanına yawrum

eşimde haklı çok yoruluyo ama bu ara bunaldım bende içimden hiç bişey yapmak gelmiyo ( dün kızım sag gögsüme vurdu dünden beri orasıda sancıyo şişti taş gibi geldimi üst üste geliyo zaten ( kusura bakmayın içinizi karartım

olurmu sabirecim ya paylaşcan tabi hepimiz burda aynı şeyleri yaşıyoruz yeri geliyo paylaşarak insan rahatlıyo

sabire estağfurullah canım benim tabikide anlatıcaz arkadaşım biz birbirimize destek olmak için varız
bizi birbirimizden başka daha iyi hiç kimse anlıyamaz çünkü hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz canım benim sıkma canını
kısss çık gel bana otururz cadılarda kaynaşır hemmm ohh ne iyi olur valla

çok iyi olurdu deryacım da ben batıkentten baska bi yeri bilmiyorum burayıda bildigim söylenemz ya neyse........ zaten kızlada hiç tek başıma çıkadım az daha büyüsün inş. o zaman kimse tutamaz gelicem Allaha nasip ederse bu günleri gülerek anarız inş. deryacım

inş. canım görüşmek dileğiyle ,
bizde seni çok sewiyoruzz datlummm
mucxxx

herkse selam yasemıncım dalak buyumesı ne demek mış .. kötu bırseymı ? nedır tedavısı .. ecrınmı vce senı cok mrk edıyorum lutfen bana yazz. bıldır nedır son durum ? ecrın hala aglıyormu. ?
dr nasıl sureklı aglamasına bırsey demedı .. baska dr a goturmeyı dusunuyormusunuz.bence gotur neden aglıyor sureklı arasıtırılması lazım..
bırde hava aldırmayı denesen . hava soguk deyıp kapamayalım bebeklerı eve . ben arada hava aldırıyorum eve gırdıgımızde basıyor cıglıgı..

sabirecigim allah kolaylık versin . eşininde sana anlayış gostermesı lazım . umarım herşey gonlunce olur.
burdakı herkes bırıbırını anlıyor deryacımında dedıgı gıbı . cunku sankı hepımızı aynıyız.. aynı sorunları yaşıyoruz. ve bırıbırımıze guc destek olmalıyız.. kı oluyoruzda. ben burada cok ıyı arkadaslıklar edındım umarım hep baki olur.

selam kızlar sonunda bizimde dişlerimiz çıktı
çıktı ama ben hayatımda ilk kez böyle birşeye şahit oluyorum
normalde ilk dişler altta ön iki dişler çıkar
ama benim kızımın üstte ve ön dişlerin yanındaki azı dişleri çıktı hemde her iki tarafı birden çıktı
kime sorsam ilk kez duyuyoruz böyle birşey diyor
kocakarı inanışına görede aşırı yaramaz ve çok sağlıklı olan bebeklerin ilk önce en zor dişleri çıkarmış azılarda enzor çıkan dişler arasındaymış
valla şaşırdım kaldım doktorunuda aramadım bunun için
siz hiç duydunuzmu ilk önce azı dişlerini çıkaran bebek
bilgilendirirseniz sevinirim

işte bizde hep böyleyiz. bu istanbuldaki hali o evi darma duman ettii :)
bnm evimde sehpa fln yok allahtan hep koltuklarda bu işlemi yapıyor

karamsarcım dalak büyümesini büyüklürde duymuştum ama bebekte ilk kez duyuyorum canım
inşallah tedavisi zahmetli değildir ve çabucak iyileşir ecrinimiz

ayyy sevda hayırlı olsun canım benım .

benn duymadım ama olabılır bu tur seyler. soylermısınm zeynep ın oraları şişmiydi aralında o kısımları şiş altta usttee. orauya köpek dışlerı denılıyor.
eger oyleyse bızımde once onlar cıkıcak.. ve bu daha zorlu bır surec.. zeynep ın sıkayetı oldumu dış konusunda.. hanı daha cok huysuzlanma daha cok aglama yada uyumama. vs...

aralın o kısımları diş cıkıcakmış gıbı sert vede baya bır belırgın çıkık bir şekide ..

canım ağlamasına bişey demedi sağlığı yerinde dedi dalak büyümesini sordum ciddi bişey değil dedi iltihaptan olmuş enfeksiyon yapmış grip oldğu zaman olurmuş...başka bir açıklama yapmadı tekrar tekrar sordum bir problem var mı diye yok dedi iyi dedi anlamadım yani sanırım bir sorun olsa gerek duysa ilgilenilirdi bu konu hakkında geçici galiba üstelik normal kont.çağırdı 1 ay sonra.ağlaması enterasan zaten çünkü yanında ben hariç annemler oldumu ağlamıyor yalnız kaldımı yada ben ilgilenmedim mi ilgilenmemek derkende kucağımdan indirdim mi çok aşırı katılıyor tıkanıyor ayrılamıyorum yanından kucağımdan indiremiyorum o da çok zor oluyor bana sanırım sıkılıyor oyuncakalarla zaten oynamazdı eskidende şimdi de.başaka dr.götürmeyi düşündüm çünkü kafama takıldı bakalım 1 kaç gün geçsin k.valdem yok eşimde çalışıyor annemde yengemin başında yani anlayacağın kimsecikler şu aralar yanımda değil kaldım kendi başıma.senağlamasenağlama

hayırlı olsun dişiniz sevdacım bende duymadım daha önce öyle bişey ama işin zor demek bayaaa yaramaz olcak büyüdükçe zeynep :)
bizim bi gelişme yok daha dişlerde sanırım yaşında çıkıcak bizim ailede genelde öyle olmuş hayırlısı olsun napalmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…