2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim diş çıkan kısımlaruzun zamandır kabarıktı zaten ve normal dişeti rengi değildi beyazımsıydı yani
canım zeynep zaten çok mızmız bir bebek hele şu sonzamanlarda dahada beter oldu herşeye ağlıyo
beni çıldırtıyo resmen şu an bile kucağımda kaynıyor resmen
onun haricinde iştahında azalma ve ateş yok
sadece kakasını biraz yumuşak yapıyor oda ihsal değil ama
normalde çok sert yapar bu olay iyi oldu bizim için
aralında çıkacak anlattığın kadarıyla
zaten bu haziran bebeklerinden herşey beklenir :))))

sevcecim hayırlı olsun duymamıştım azı dişlerini çıkarmak gerçekten en zoruymuş.benim de ilk olarak üst dişlerim çıkmış.annem anlatmaıştı altttan beklerken üstten çıktılar diye...

bende ilk defa duydum azı dişi deniz aralla tamamen aynı doğaçta herhalde ya dün mahvetti bizi uyumuyacam diye delirdi gündüz mışıl mışıl uyudu diş yerleri beyaz diş şeklinde aynı beyazlıklar kabarık bide ama tık yok bizdede kaka cıvık uzun zamandır ama tam ishal değil ateşte 2gündür azcık var çok değil ama onuda gribe bağlıyorum gerçi bitti gibi ama bilemiyorum yüksek değil yani belki çıkar beklemedeyiz bizde kaç kişi kaldık diş çıkartcak kızlar çoğu çıktı herhalde

kızlar demin noldu çok şaşırdım doğaçın elinde sulu dişlik vardı
sallıyodu verde ham yapıyım dedim ağzıma uzattı ham dedim bende neyse çekti bende dedim ver bida ham yapıyım yine getirdi ağzıma ham yapıyım diye sürekli yapıyo şimdi dediğimde çok şaşırdım ilk defa bu kadar anladığına şahit oldum

dün gece rüyamda göğüslerimden nasıl böyle su gibi hafif kahave rengi tonların nasıl süt geliyor ve ben seviniyorum sütüm geliyor ecrini emzireyim diye yine bu aylardaymışız durduk yere sütüm birden geliyor....acaba ne anlama geliyor ki.:uhm:

çok sevinidim canım yapar kuzumuz ya ecrinde sürekli ellerini ağzımıza ham yapıcaz ver elini dedikmi getirirdi geçen aydan beri.

maşallah doğaç a canım küçük adam nelerde biliyo artık:)
rüyalardan hiç anlamam yasemin hayır olsun inşallah bende hep karmakarışık görürüm üstümü çok açıyorum ondan heralde-tatlicadiarzu-

rüyan hayır olsun inşallah
belki bilinç altına ecrini uzun süre emziremediğin için onun üzüntüsünü yerleştirmiş olabilirsin canım
ben mesela meme emen bir bebek görünce çok üzülüyorum kızım adına
çünki sadece 6 ay emdi ve mama takviyesi ile üstelik

işte bizde hep böyleyiz. bu istanbuldaki hali o evi darma duman ettii :)
bnm evimde sehpa fln yok allahtan hep koltuklarda bu işlemi yapıyor

çooook tatlı denizcim maşallah arala hepsi büyüyo ya inanılmaz bi hızla hemde

dişi çıkan bebek annelerine bi sorum olcak bi dişin tam büyümesi ne kadar zaman aldı eşimin fotosunu buldum 11 aylık gülüyo 2dişi gözüküyo önde sadece ona çektiyse ve zaman kısaysa beklicez demekki

evet köpek dişlerş denşlen yerler kabarık baya uzun zamandır ve beyazımsı.. ilk gordugumuzde bı kac ay evvel hemen dr a goturdum dr u bunlar kistik yapılar ama onemlı deıl bunların altından daha sonra dişleri gelicem dediydii.
aneaaammmm o zaman bızımde ılk yanlardan cıkıcak cok komık olucakkk delikafadulden

ufffffffffffffff mıllet nerdesınız yaaa bıızm oglanlar dıkıldıler resmımızı gorende yok

ARKADAŞLAR BU DA BİZİM HAZİRAN ANNİŞLERİNDEN SARANUR UN BEBEGİNİN SON HALLERİ...
BOY 70 CM
KILOSU 8 MİŞ..
İŞTE RESİMLER MİNİK PRENSESİN (MAŞALLAH)

denizciimm maşallah arala nasıl da duruyoo öyle
şeker yaaa koklayarak öp benim için

Herkese slmmmmm Doğaç ve Aral çok tatlısınız maşallah size ! Tabi Saranurun bebişine de maşallahh sahi o nerelerde artık bu siteye girmiyor sanırım doğumdan sonra kayboldu.Yasemincim geçmiş olsun umarım bi an önce iyi olur Ecrin sana da Allah kolaylık versin valla sürekli ağlıyor sanırım.Sevcecim sizinde dişiniz hayırlı olsun Zeynep zoru seviyor anlaşılan ,ben de hiç duymamıştım azı dişini önce çıkaran bebiş duymuş olduk Zeyneple..Dişi hala çıkmamış olan bebişler sizinde geç olsun güç olmasın hem geç çıkınca daha sağlıklı olurmuş dişler..Ayşegülcüm bu arada bizim çıkalı 1,5 ay oldu yarısı çıktı sayılır gülünce gözüküyor çok tatlı yaa.. Dün oğluşuma bir sürü oyuncak aldık hepsi zeka geliştirici tarzda ilk kitaplardan aldım ilk sözcüklerim falan anlamasa bile ona gösterip tekrarlıycakmışız sayfadakileri bi süre sonra öğreniyormuş,bul taklardan aldım,iç içe geçen kulelerden,ali babnın çiftliği her yerinde bi hayvan var basınca dokununca ses çıkartan hıı bir de mama sandalyesi oyuncağı aldık çok güzel vakumla masaya yapışıyor yemek yerken onunla oyalanıyor,büyükten küçüğe halkalar falan bugün bayağı oyalandı onlarla şimdilik çok sevdi bakalımgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…