2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oo kizlar muhabbet koyu..
adasim merak etme enfektiondan dediyse doktor önemli bisey degil..dalak vucudun cöp ögütme yeri mikroplar orda ögütülür biraz fazla enfektion olunca kapasite arttirir..zamanla normale döner..baska hastaliklarda da olur ama belirtileri büyük olur anlasilir hastaliga mi bagli..
sabirecim olur öyle seyler..insani paylasmak ne güzel rahatlatiyor degilmi..
denizcim masaallah arala ..
sevdacim gözünüz aydin disiniz hayirli olsun...devamida sorunsuz gelir insaallah..

ARKADAŞLAR BU DA BİZİM HAZİRAN ANNİŞLERİNDEN SARANUR UN BEBEGİNİN SON HALLERİ...
BOY 70 CM
KILOSU 8 MİŞ..
İŞTE RESİMLER MİNİK PRENSESİN (MAŞALLAH)

ay maaşallah bu çok ama çok tatlı prensesler gbi maaşaallah çok şeker yaaaaaa

adaşım zaten dr.dedi ciddi bişey değil diye bakalım işte...cemrecim saranura ulaşmak istiyorum ama ulaşamıyorum nasıl olacak bana özelden yazar mısın...

deryacım ozaman hesaplarıma göre şimdi çıktı çıkıyo dişler doğaç çoooooooook huysuz kızlar akşamları özellikle deliriyo ya uyumuyo aslında derin dalıyo uykusuda var ama sallamayı bırakınca kafayı bi dikiyo niye duruyosun köle çalış delikafadulden der gibi tikiliyo ya gıcık nolcak delirdim iyicekafamçokkarıştı eşimde nöbetci bugün yalnızım yine dişse çıksında kurtulalım ya hiç bu kadar direndiğini bilmem yani şimdiye kadar bu gidişle gerçekten zayıflıcam doğaç sayesinde sallamaktan popo falan kalmıcak hihoyyyt saranurun kızıda çok şeker gerçekten kendisi niye yok gelmiyo

bunlar dislerimiz

bu da kizimin bana süprizi sanatci ruhlu kizim,verdigim salatalikla sanat icra etmis inanamadim..

:asigim::asigim::asigim:

Yasemincim dişlerimiz aynı valla ama bizimki sürekli üzerimizde özellikle göğsümde ısırma denemeleri yapıyor çok tatlı maşallah ne güzel sürpriz yapmış öyle annişine şimdi böyle başladıysa ilerde neler neler yapar artık kimbilir

karamsarcım sizde çok şirinsiniz maşallah hepsine valla Ecrine söyle annesi gülmek ona çok yakışıyor ağlamasın artık!

Ayneeeeeeeen!yanlız değilsin canım valla bu modeller hep böyle oluyo sanırım bende akşama kadar emir eri gibi dolanıyorum beyfendinin etrafında bana hiç bişey yaptırmıyor sürekli yanında olayım,onunla oyunlar oynayalım vs..yemeği eşim geldikten sonra Asrını babasına veriyorum ancak öyle yapabiliyorum e tabi yememiz saat dokuzu buluyor inanırmısınız bazen banyo yapmaya bile zaman bulamıyorum gündüz annem veya kayınvalidem gelsin diye bekliyorum banyo yapmak ve evi temizlemek için offf valla yetişemiyorum birde yaçına gelsin çalışayım diyorum ama çalışan annelerin işi çok zor valla..Serpilcim bu arada senin yazdıklarını okuduktan sonra eşime karşı biraz daha ağırlığımı koymaya karar verdim bu pazar ben dışarı çıkacağım o da oğluyla evde otursun biraz özgürlük yaaaa,çok bunaldım-tatlicadiarzu-

Hani şu klasik pozkaydirigubbakcemile3, telefonla çektim çözünürlük kötü biraz yarın gündüz gözüyle çekerim artık

Benim oğluş birazdan işe gitcek kızlar body nasıl ama?delikafadulden

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn çok şükür cuma da geldi
bizim bi gecemiz iyi geçse bi gecemiz uykusuz geçiyo dün uyudu kuzum 3 saatte 1 uyandı o ayrı sabah en son yanıma aldım kolunu bide altıma atıyo cadıı bana yer kalmadı koca yatakta babalı kızlı yayıldılar ..... dün muhallebisini iyi yemişti acaba ondanmı uyudu anlamadım kızlar bu arada balık çorbasını sizde deneyin ece çooook çok sevdi dedi babamız mmmm hmmmm diye diye yemiş :) ama yoğurt yedirmedim dün balık yedi ya yedirmemekle lazım emin olamadım wermedim özlesim hem yoğurdunu azcık:)ewet yeni fotolarıda gördüm saranurun kızı çok tatlı olmuş maşallah deniz niye gelmiyomuş canım artıkdenizcim senin afacanda çok tatlı ya benim tarafta da sarışın çoktur ecede olurmu dedik ama babamızla ben kumralım bize benzedii
derya işiniz hayırlı olsun şimdiden parasını kazanıyo demek teo bey maşallahhayşegülcüm doğaç ıma maşallah demiştim dün bi daha diyim maşalaaaaahhhhhhhhhhhecrinde çok tatlı yasemin ve adaşın yaseminin zeynebi one güzel bi kalptir canım yaa annesine hediye de yaparmışşş maşallah onada şimdi bende koyayım kızımın son fotosunu bizim pillerde eskimiş 2 3 haftadır çekemiyorum en son fotomuz bu haftasonu yeni pil alınca yenisinide koyarım benim kızımda kokoştur azcık delikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
ooooohhhh sabah sabah içim açıldı vallaa
ne güzel olmuşlarr bebişlerimiz maşallah hepsine
bende koymak istiyom ada nın resmini kıskandım yaw
çok şükür bütün bebişlerimiz sağlıklılar maşALLAAAhhhh

GÜNAYDINNNNNNN
hayırlı cumalarrr

günaydııııınnnn hangi birinizi sayıyım ya hepiniz çok tatlısınız bebişler scapula kızınındişi ve hediyesi çok güselmiş karamsarcım ecrin gerçekten çok tatlıymış ona gülmek çooook yakışıyo serpilcim eceye diyecek hiç bi sözüm yok o da prenses hele teo tam bi iş adamı belki olur heee hee gördükçe hepsini ısırasım geliyo ya ya keşke hepimiz bi arada olsakta çocuklarımız kaynaşsa ne güzel olurdu düşünüyorumda büyümüşler haziran 2 kimdi arkadaşlar diye sesleniyolar birbirlerine çok tatlı olurdu ya:roflol:

bende esime kiyamiyordum sinavlar vs diye bide uykusu cok degerlidir,sabaha dogru kizim uyandi babasini uyandirdik verdim kizimi ben uyumusum,1 saat kadar sonra uynadim bi baktim esim ayakta uyuyor,dedim sen uyu suan 2.80 uyuyor..kolay kolay kendine gelemezkaydirigubbakcemile3

aynen ya aysegül,bi araya bi kere olsun hepberaber gelebilsek..benim kizim herkesi ciciiiii diye diye severdi eminim..yani huyumuz sabah uyaninca basliyo parmaklarindan cici diye önce kendini seviyo sonra ben aliyom beni seviyo sonra babasina sira geliyo..
benim kizimda cidden sanatci ruhu var en büyük zevki yagli boya tablo yapmak,mama sandalyemizin tepsisi kocaman ve beyaz yemek yerken pür dikkat kasiga bakiyo bazen sabotaj yapiyo ki damlasi tepsiye damla damlayinca atliyo hemen eliyle sekiller yapiyo..önce elleri bulasiyor diye bende hemen silyordum bu sabah silmedim biraktim düsen damlalarla güzel bir tablo yapti..
kaydirigubbakcemile3

bu sabah bizde gözümüzü açamıyoduk 5 buçukta uyandı hanfendi yanımıza aldım emzik almıyo ama oynamayı dişlerini kaşıyo onu werdim sıkılınca bebeğini koydum önüne birazda onla konuştu bende uyur uyanık sonra uyudu biraz saaatle birlikte uyandıkkk
şimdi babasıyla oynuyodur cadıııı

herkese günaydın....sersem gibiyim uyuyamadık bu gece yine...tanyeri çok tatlı çıkmış abla olmuş bebişin maşallah....deryacım bayıldım badisine amanda aman pek tatlı olmuş kuzum...

ecrin cok tatlıııııııı maşallahhhh yaaa tü tü tüüüüüü
zeynep inde sanat eserine bayıldım nasıl yapmış onu oylee zeki şeyyyy

bu arada gunaydın bacılar
bızım dışlerde daha cıkmadı. beklıyozzz
dun saat 10,30 da kalkmıştı ve butun gun uyumadı sadece 3 te yarım saat uyudu o kadar sonra aksam 8,30 gıbı markete gıttık cam rendesını ıstanbulda unutmusum yenısını almak ıcın neyse kalmamıs cam rende ordan cıkınca arabada kucagımda 2 sanıye ıcınde uyudu . tabı eve geldıl yattı bıraz ve gerı kalktı gecee12 ye kadar uyumadı ayakta sallanmayı kesınlıkle ıstemıyorrrrr yıne elımızde sallama yontemıne alıştı ve o olmadan asla uyumuyor sureklı bagırıp cıgırıyor :S
oyle uyuttuk babasıyla sallayıp..
anlayacagınız b.ku yedım.....!

ya bu kadar olur deniz aynısı doğaçta uykusuzluktan geberiyorum delircem ya sallanmka istemiyo sallamıyorum ağlıyo bu seferde napıcağımı şaştım sürekli ağlıyo ilgi istiyo oyun istiyo offf offf şu anda yürüteçe vura vura ağlıyo bana duyurcak aklı sırakaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…