ARKADAŞLAR BU DA BİZİM HAZİRAN ANNİŞLERİNDEN SARANUR UN BEBEGİNİN SON HALLERİ...
BOY 70 CM
KILOSU 8 MİŞ..
İŞTE RESİMLER MİNİK PRENSESİN (MAŞALLAH)
slm arkadaşlar
serpilcim geçmiş olsun bişeysi yoktur inş. merak etme.........ne kadar şanslısın eşin açısından benim eşim bakamıyo ne mama yedirebilir, ne altını alır sadece ben çok rahatsızlanırsam arada uyutur o kadar sagolsun.............bu gün çok mutsuzum aslında dün akşama yemek yapamadım eşim surat astı yanıma gelmedi çok üzüldüm( benim kızımda durmuyo odadan çıktıgımı görse aglamaya baslıyo mutfakta yanıma götürüyorum kucana al diye aglıyo........uyurken ses yapınca hemen uyanıyo napacagımı şaşırdım............ben de yasemincim sen gibi bazen akşama kadar aç kalıyorum bir bardak su bile içemiyorum (( bu günüme şükür bi dişlerimiz çıksa bu kadar eziyet etmez inş.
ecrin cok tatlıııııııı maşallahhhh yaaa tü tü tüüüüüü
zeynep inde sanat eserine bayıldım nasıl yapmış onu oylee zeki şeyyyy
bu arada gunaydın bacılar
bızım dışlerde daha cıkmadı. beklıyozzz
dun saat 10,30 da kalkmıştı ve butun gun uyumadı sadece 3 te yarım saat uyudu o kadar sonra aksam 8,30 gıbı markete gıttık cam rendesını ıstanbulda unutmusum yenısını almak ıcın neyse kalmamıs cam rendeordan cıkınca arabada kucagımda 2 sanıye ıcınde uyudu . tabı eve geldıl yattı bıraz ve gerı kalktı gecee12 ye kadar uyumadı ayakta sallanmayı kesınlıkle ıstemıyorrrrr yıne elımızde sallama yontemıne alıştı ve o olmadan asla uyumuyor sureklı bagırıp cıgırıyor :S
oyle uyuttuk babasıyla sallayıp..
anlayacagınız b.ku yedım.....!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?