2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy dıger bebıslerıde sımdı gordum maşallah suphanallahh. cok tatlılar yaaa teo nun badiside cok şıkmışş yaniii patron seniiiii :)
tanyeri oyle ne kadar dıkılebılıyor o prenses ayaktaa.. ? maşallahhhh cok bıcırık cok tatlı yaa cingöz seniii
bızımkı hala oraya buraya tırmanma cabaları ıcınde . kendı annem burda her gordugu seye sasırıp kalıyor . zamane cocukları ıstee dıyor.
bırde bana kızım bu bebek fln deıl Aral artık adam olmuş dedı buyuk adam gıbı hareketllerı her soylenenıde bal gıbı anlıyor. eşşekkk

Son düzenleme:
şuanda Aral uyuyorr kalk dıyorum kalkmıyor sabah kadarda benı emdı .. ee ben tabı kılo alamam

denizcim çok zor oluyo elde sallamak bazen bizde yapıyoruz mecbur ağlıyor durmadan sakinnleşsin diye..
saranurun adresi bana özelden verir misin...

bi süre duruyo canım canı isterse özellikle cicilerini giyince poz weriyo bide elini beline koymuş hali war onu görsenizzz çok fena bu arada dün ayva werdim eline babasının kucağındaydı getirdi bak şuna nasıl yiyo diyo bi baktım serçe parmak havada kibar şey el kadarlar bilmedikleri yok , suyuda artık bardaktan içiyo hanım az az koyuyorum zaten elimde bardak görsün hemen kafasını kaldırıyo ağzını açıyo weriyoz artık onada napalım koca dana oldu artık bunlar

aysegul sakın bnm duştugum hataya duşmee bıkereden bışeyolmaz deyıp salladık bız tabı bunda kayınvalıdemın eşımınde etkısı cok .. al ıştee tekrar eskı gunlere döndukk
bırak aglasn uykusu varsa uyur. aralın uykuus oldugu halde uyumadı nasıl bır dırayet nasıl bır guctur bu anlamadım.. ama sen alıştırma cicoo laelaelaelaelae

denizcim çok zor oluyo elde sallamak bazen bizde yapıyoruz mecbur ağlıyor durmadan sakinnleşsin diye..
saranurun adresi bana özelden verir misin...

evet yasemın sormaaa. şuan hala uyuyorrrr..
saranur a gelınce verırım adresını ama sımdı ben şu böcük kalkmadan bişeyler yıyem annem beklıo başımda msn ımden almam lazım adresını o da açık deıl msn ı açıyım ok vercem
optum tatlışkoo

tanyeri canım maşallah eceye nasılda durmuş öyle yaslanıp
denizcim aral çok tatlı bir bebek kızlar yandı vallahi
deryacım teonun badisi ise bitirdi beni iş adamı gibi
karamsarcım ecrini ilk kez gördüm çok ama çok tatlı maşallah
scapula zeynebin sanat eseri muhteşem yaaa nasıl becermiş onu yaramaz
bütün bebişlerimize kocaman bir maşallah subhanallah

kızlar bizde akşamları battaniyesinde sallıyoruz malesef bilmiyo kendi uyumayı ayakta hayatta sallanmaz atıyo kendini aşağı gündüz kendi kendine uyuyo akşam uykusu gelince battaniyeye koyunca uyuyo hemen çok sallatmıyo çok şükür ama ondan wazgeçiremedik malesef battaniyesi uzuyo bende çeyizine koycam çift kişilik battaniye olarak laelaelaelaelae

Kızlar bakıyorumda sizin minklerde daha doğrusu haziran bebeklerimmizin hepsi birer huysuz olmuş...
Ecrinde sürekli ağlar ama sizinde pek farklı değil artık ...üzüldüm kızlar çok zor gerçekten.

hahahhaha serpil koptum yaaa bencede koy bu gıdışle kıng sıze bı battanıye olurr :)
valla ben bugunden ıtıbaren koymıcam battanıyeye fln

aha annem bagırıooo kaçtımmm

canım miniğin ne güzel dikiliyor ecrin o şekilde ikilmez koltuk krnarlarında ancak..maşallah...

oh oh maşallah bebişlere.ne tatlılar öyle... bizim dişlerimiz de tam 6 tane olduhihoyyyt

bütün bebişler annişlerini uykusuz bırakmış herhalde.biz de öyleyiz.2-3 aylıkken ne güzeldi emerdi uyurdu.sabah da 8-9 gibi kalkardı.şimdi emiyo ama uyumuyo yatağın içinde tepiniyo.çok da sık uyanmaya başladı dişten midir bilemedim..sabah da en geç 7de ayaktayız...

benim oğlum da biri öksürsün hemen o da öhö öhö yapıyo arkasından çok numaracı çok.Alkış yapıyoruz bi de.hele sevdiği bi reklam çıkmasın hemen alkış başlıyo:roflol:

ah ah bizimde kollarımız kopuyo o yüzden battaniyede sallayamıyoruz hep ayakta ama battaniyede gerçekten susuyo kolikken denemelerden biliyorum şimdi deniyoruz yine susuyo ama uyumuyo bakıyo öyle deli oluyoz bizde yoruluyoz ağlarsa ağlasın diyoz eşimle bırakıyoz yorulunca uyur diye nerdeeee ağlıyo anca başka bişi yok şimdi oda değiştiriyorum değişik geliyo sallanırken inceliyo ağlamayı unutuyo birazcık o da nereye kadar sürer tabiki 5-10dk yoruldum ya sürekli bağırıyo şimdi uyudu salladımda uyudu bu kez değişik bi şarkı söyledim aklını karıştırdım zaten genelde gündüz fazla sorun değil ama akşam olunca değişiyo huysuzluk felaket boyuta geliyo anlamadım niye gündüz değilde akşam yapıyolar özellikle diş çıkaran bebek anneleri sizdede böylemiydi gündüze göre akşam felaket huysuzmuydular uyku sorunları bu şekildemiydi

benim kizimin aksam uyku problemi nadirdir ama dis sürecinde uyutamadm,gecer aysegül Allah sabir versin,normalde 9 gibi uyuyan kizim 1e kadar uyumadi bi ara,sonra düzeldi...

valla canım ilk dişi çıkarırken gündüz idare ediyorduk hani ara ara ağlardı gece asla uyumaz hep ağlardı sonrada dişi çıktı...
şimdilerde ise gece gündüz hiç farketmez hep ağlıyor...bazen geceyi gündüzü karıştırıyorum .....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıdelikafadulden

canım yaa maşallah dişlerde çok hızlı seninki bizim daha yok yakında da çıkmıcak galiba

ay o öksürüğü unutturana kadar biz,,,,dedemiz öksürdükçe o da yapıyodu üst üste yapıyo bu sefer gıcık tutuyo başlıyodu gerçekten öksürmeye neyse bu sıralar yapmıyo

ecrin fotoda cok gülec görünüyo,yakisiyo prensese gülmek..
teonun badisine bende bayildim..
bu arada kizlar bebisleriniz kac numara giyiyor,benim kiizim sanki sizinkiler yaninda minik kaldi belki fotodandir??

bizim akşam huysuzluğumuz olmadı pek.zaten 9da uyuyo her akşam.bazen zor uyuyo ama sizin anlattıklarınız kadar zor değil yani.Allah yardımcınız olsun valla.çok zor..dişlerden önce kendi kendine uyurdu.ama ne zaman dişler çıkmaya başladı sallanarak uyuyo.bazen ben de sallarken değişik şarkılar söylüyorum o zaman susuyo.bıkmış herhelde hep aynı ninnilerden.neler uyduruyorum bi görseniz.ben bile şaşırıyorum kendime:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…