- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
ya bu kadar olur deniz aynısı doğaçta uykusuzluktan geberiyorum delircem ya sallanmka istemiyo sallamıyorum ağlıyo bu seferde napıcağımı şaştım sürekli ağlıyo ilgi istiyo oyun istiyo offf offf şu anda yürüteçe vura vura ağlıyo bana duyurcak aklı sırakaydirigubbakcemile
denizcim çok zor oluyo elde sallamak bazen bizde yapıyoruz mecbur ağlıyor durmadan sakinnleşsin diye..
saranurun adresi bana özelden verir misin...
kızlar bizde akşamları battaniyesinde sallıyoruz malesef bilmiyo kendi uyumayı ayakta hayatta sallanmaz atıyo kendini aşağı gündüz kendi kendine uyuyo akşam uykusu gelince battaniyeye koyunca uyuyo hemen çok sallatmıyo çok şükür ama ondan wazgeçiremedik malesef battaniyesi uzuyo bende çeyizine koycam çift kişilik battaniye olarak laelaelaelaelae
ah ah bizimde kollarımız kopuyo o yüzden battaniyede sallayamıyoruz hep ayakta ama battaniyede gerçekten susuyo kolikken denemelerden biliyorum şimdi deniyoruz yine susuyo ama uyumuyo bakıyo öyle deli oluyoz bizde yoruluyoz ağlarsa ağlasın diyoz eşimle bırakıyoz yorulunca uyur diye nerdeeee ağlıyo anca başka bişi yok şimdi oda değiştiriyorum değişik geliyo sallanırken inceliyo ağlamayı unutuyo birazcık o da nereye kadar sürer tabiki 5-10dk yoruldum ya sürekli bağırıyo şimdi uyudu salladımda uyudu bu kez değişik bi şarkı söyledim aklını karıştırdım zaten genelde gündüz fazla sorun değil ama akşam olunca değişiyo huysuzluk felaket boyuta geliyo anlamadım niye gündüz değilde akşam yapıyolar özellikle diş çıkaran bebek anneleri sizdede böylemiydi gündüze göre akşam felaket huysuzmuydular uyku sorunları bu şekildemiydi
oh oh maşallah bebişlere.ne tatlılar öyle...bizim dişlerimiz de tam 6 tane olduhihoyyyt
bütün bebişler annişlerini uykusuz bırakmış herhalde.biz de öyleyiz.2-3 aylıkken ne güzeldi emerdi uyurdu.sabah da 8-9 gibi kalkardı.şimdi emiyo ama uyumuyo yatağın içinde tepiniyo.çok da sık uyanmaya başladı dişten midir bilemedim..sabah da en geç 7de ayaktayız...
benim oğlum da biri öksürsün hemen o da öhö öhö yapıyo arkasından çok numaracı çok.Alkış yapıyoruz bi de.hele sevdiği bi reklam çıkmasın hemen alkış başlıyo:roflol:
ah ah bizimde kollarımız kopuyo o yüzden battaniyede sallayamıyoruz hep ayakta ama battaniyede gerçekten susuyo kolikken denemelerden biliyorum şimdi deniyoruz yine susuyo ama uyumuyo bakıyo öyle deli oluyoz bizde yoruluyoz ağlarsa ağlasın diyoz eşimle bırakıyoz yorulunca uyur diye nerdeeee ağlıyo anca başka bişi yok şimdi oda değiştiriyorum değişik geliyo sallanırken inceliyo ağlamayı unutuyo birazcık o da nereye kadar sürer tabiki 5-10dk yoruldum ya sürekli bağırıyo şimdi uyudu salladımda uyudu bu kez değişik bi şarkı söyledim aklını karıştırdım zaten genelde gündüz fazla sorun değil ama akşam olunca değişiyo huysuzluk felaket boyuta geliyo anlamadım niye gündüz değilde akşam yapıyolar özellikle diş çıkaran bebek anneleri sizdede böylemiydi gündüze göre akşam felaket huysuzmuydular uyku sorunları bu şekildemiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?