kızlar cvplarınız için tşkür ederim doğaçta bu ara burnu aktığı için sümüğünü hışırt hışıt yapıyo burnunu kaldırarak hızlı nefes alıyo ses çıkıyo tabi ne iğrenciz demi ama o bunu oyun olarak görüyo ben yapıyorum oda başlıyo hışır hışır:roflol:
kıs şimdiden gaz çıkarıyo bırtmı yaptın sen diyom gülüyo deli anlıyo yaramazlık olduğunu
şimdi eşimle konuştum uyumuş ece zorla yaniiii çok uykusu gelmiş ama oturduğu yerde uyumıcam diye mızıklarken uyumuş zaten gündüz böyle yapıyo tüm nazı bana :) neyse tam dalmışken komşunun kızı lambur lumbur merdivenlerden inmiş giriş kat bizim ec camınönünde ip atlamaya başlamış korkmuş uyanmı bizimki deli olmuş eşim walla bunların çocukalrı yüzünden yeni aldığımız evi satcaz yaaaa gece gündüz demiyoalr ne çk gürültü yapıyolar arada 2 kat gecenin biyarısı dayak yer ağlarlar sesleri bizim eve çok canım sıkıldı offfffffffffffffff
ahhhh deryacım sorma bende delircem artık bıktım duvarlar üstüe üstüme geliyo akşam olmasın istiyorum çünkü ağlıcak yine uyumucak diyeofffffffffffffff kızlar ada bu gün tam bi felaket bişey yemiyooo eskisi gibi emmedide ,
weee ağlıyooo şaşırdım napıcamıı
bu saatede kadar değişik şekilde yiyecekler hazırladım hiç birini yemedi yemesin önemli değilde neden ağlıyooo
bende duymustum hatirlattigin iyi oldu..saolasin aysegül..kızlar ne öğrendim kaktüs bitkisi pcden gelen yada teknolojik eşyalardan gelen radyasyonu önlüyomuş her odaya koymalıymışız bence denemekte fayda var hem güzel de bi çiçek bence rengarenk olanıda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?