2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar cvplarınız için tşkür ederim doğaçta bu ara burnu aktığı için sümüğünü hışırt hışıt yapıyo burnunu kaldırarak hızlı nefes alıyo ses çıkıyo tabi ne iğrenciz demi ama o bunu oyun olarak görüyo ben yapıyorum oda başlıyo hışır hışır:roflol:

haha serseri seniiii görmcemin oğluda öyle kız biraz büyüsün o napcak bak söyliyim oyun oynarken filan bi gürültü duycaksınız tooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye sonra doğaç döncek "osurdum" dicekkk delikafadulden

kıs şimdiden gaz çıkarıyo bırtmı yaptın sen diyom gülüyo deli anlıyo yaramazlık olduğunu

hayırlı cumalar hatunlar bugün maasallah çok hızlısınız yazdıklarınız çok keyiflendirdi hepsinden öte bebişlerimizin resimleri hepside çooook tatlı çoooook şeker çoooooook güzel bebişler maaşallah Allah nazarlardan saklasın hepsinide................bende koymak istiyorum inş. becerebilirim
Ayşegülcüm benim kızımda dogdu dogalı akşamları daha fazla huysuz doğaç gibi kolik bebekti ogünlerden alışkanlık edinmiş olabilirlermi?dişlerden görünen yok hala diş huysuzluğu olduğunu sanmıyorum

Aral 11,20 gece uyandı :S bugun pek bagırıp çıgırmıyor belkıde sesı kısıldı hehehehe
ev dandiniii her yerde tozlar uçuşuyor hemen eve girişicem alt kata attım Aralı .
cok az vaktım var cunku babaannesının dızlerı azdı kac gundur .

şimdi eşimle konuştum uyumuş ece zorla yaniiii çok uykusu gelmiş ama oturduğu yerde uyumıcam diye mızıklarken uyumuş zaten gündüz böyle yapıyo tüm nazı bana :) neyse tam dalmışken komşunun kızı lambur lumbur merdivenlerden inmiş giriş kat bizim ec camınönünde ip atlamaya başlamış korkmuş uyanmı bizimki deli olmuş eşim walla bunların çocukalrı yüzünden yeni aldığımız evi satcaz yaaaa gece gündüz demiyoalr ne çk gürültü yapıyolar arada 2 kat gecenin biyarısı dayak yer ağlarlar sesleri bizim eve çok canım sıkıldı offfffffffffffffff

tünaydınnn kızlar...sabah sabah güzel sohbetler edilmiş bakıyorum ne güzel! ece çok tatlı maşallah ne güzel durmuş öyle,ciciside çok şirin zaten oldum olası şu kız çocuklarının cicilerine bayılıyorum bizimkiler hep aynı işte arada farklı ya da ilginç body falan buluyorum da şirin oluyor ( bu arada bizim body beğenilmiş sanırım almak isteyenler olursa waikikiden aldım ama küçüğü yoktu ben 3 yaş aldım)bu arada biz enine boyuna irice olduğumuz için 1,5- 2 yaş alıyorum ancak oluyor.Satürncüm maşallah yaaa ne güzel sorunsuz çıkmış dişler biz hala üst dişleri bekliyoruz huysuzluğu var kendi yok dişlerin.. Bizim dişler çıkarken Teo çok gıcık olmuştu gece durduk yere uyanıyordu kucağıma alınca uyuyordu,bazen eli ağzında ağlayarak uyanıyordu jel falan sürüp sakinleştiriyordum (dün gece saat 3 te gözlerini bi açtı bana güldü hadi oynayalım diye,hayırdır dedim hiç oralı olmadım yüz versem biliyorum oyun isteyecek salladım uyudu ama aramızda babasına sarılarak bi güzel uyuyorlar ki gece gece hiç üşenmedim resimlerini çektim )Bu arada kızlar battaniye işi zor valla niye alıştırdınız tek başınayken napıyorsunuz peki,ben bazen sallıyorum, bazen kendi uyuyakalıyor dün yemek yerken mama sandalyesinde uyuyakaldı aşkım..yaaa bu arada bizimki mama sandalyesine oturunca kütt küttt sırtını vuruyor arkaya vazgeçiremiyorum sizinkilerde yapıyormu öyle babası da kızıyor salak olcak bu çocuk başını vura vura diye..sırnaşık şeyay ne çok yazdım devamı gelcek...

Bizim oyuncu sıpa da yapıyor o öksürük numarasını deden nasıl öksürüyor diye soruyo babanesi o da taklit yapıyo ama ben artık kızıyorum bu işe dediğiniz gibi çocukta alışkanlık oldu durduk yere öksürmeye başladı şaka mı gerçek mi anlayamıyorum..Kızlar bu arada çok huzursuz ağlayan bebişler için Buziki Orhan’ın kolik cd si varmış çok iyi geliyormuş sakinleştiriyormuş deneyen varmı bilmiyorum,denenebilir.Denizcim bizim de bi alt kat olsa da atsam oğlanı keşke babanesi de hasta gelmiyo 1 haftadır bizim evde bi güzellik bekliyo ama azar azar yapabiliyorum fırsat buldukça..

hiçbi faydası olmadı canım ya ağlıyo hala huysuz zaten küçükkende işe yaramamıştı

o komşu çocuğu bizde üsttekiler yetiyo bizimkinden fena olamaz eminim ikiz 3yaşında kızlar ve yaramazmı yaramaz onları sürekli dövüp çığlık çığlğa ağlatan 8yaşlarında abileri var çıkan gürültüden tüm apt. şikayetci doğaçtan beterler koşuyolar hepsi bir ev üstümüze yıkılcak zannediyoz balkonlara çıkıp bağırıyolar apt. çıkıp bağırıyolar aileleri çalışıyo bakıcı bakıyo ama felaketler geçen ikizin birini gördüm gözü morarmıştı yavrum abisi halletmiş yine doğaçı hep uyandırıyolar gürültüleriyle altımızdada var 6 yaşında ama hiç sesi çıkmıyo çocuğun onlarda kesin bizden şikayet ediyodur ha gece doğaç ağlıyo ya geçen günüm vardı alt komşuda gitmedim çocuk huysuz dedim demişki komşulara doğru diyo sesi geliyo demiş of ya şimdi balkondan atasım geldi kendimi o kadar sinirliyimki doğaç çok huysuz kızlar ya herşeye ağlıyo herşeye bağırıyo hiç olmamıştı bu kadar ya bende bağırmamaya çalıştım ama elimde değil bağırdım elimdeki kaşığı falan fırlattım sinirimden lavaboya ne yapacağımı şaşırdım şimdi uyudu ama ben uyuyamıyorum sinirimden

offfffffffffffff kızlar ada bu gün tam bi felaket bişey yemiyooo eskisi gibi emmedide ,
weee ağlıyooo şaşırdım napıcamıı
bu saatede kadar değişik şekilde yiyecekler hazırladım hiç birini yemedi yemesin önemli değilde neden ağlıyooo

ahhhh deryacım sorma bende delircem artık bıktım duvarlar üstüe üstüme geliyo akşam olmasın istiyorum çünkü ağlıcak yine uyumucak diye

kızlar ne öğrendim kaktüs bitkisi pcden gelen yada teknolojik eşyalardan gelen radyasyonu önlüyomuş her odaya koymalıymışız bence denemekte fayda var hem güzel de bi çiçek bence rengarenk olanıda var

yaaa kızlar ada galiba ablasını özledi onun için bu kadar huysuzlaştı
az önce ırmakın odasına götürdüm sustu ablasının resmine sarılıyoo kuzummm
ayyyy bende çok özledim meleğimiii

günaydın güzel bir hafta sonu diliyorum
uykucular uyanamadınızmı uyuyun bakalım

sabah erkenden kalktım bugün melleğim gelicek sewdiği şeyleri hazırladım çok heyecanlıyım yaa
özledimmm kuzumuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…