- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
ohhhh ne güzel haftasonu ailecek kahvaltı iyi olmuştur bizim içinde en önemli öğün kahvaltı her sabah illa birlikte yapıcaz evlenmeden önce ben yapmazdım yada peynirzeytin geçiştirirdim şimdi ya omlet ya patates kızartması haftaiçide olsa kalkıp hazırlıyorum :)
burdada pazar wardı bugğn eşim gitti bak balkabağı isteseydim tekrar gider belki ben muzlu yapıyorum bi süredir dün de kivili yaptım bide cicibebe koyuyorum içine ay ne wersem yiyo bu aralar maşallah kızma inş böyle devam eder
ayşegül geçmiş olsun canım yaa inş acısız bi operasyon olur ve çabuk iyileşir ayağın doğaç la kim ilgilenicek bi süre basamazsan filan
geldiiiiimmmm işte deryacım yettim bacılar ya pazara gittimdi fırsat bu fırsat bi yerde sonunda patik ayakkabı buldum 19 numara kalın çorap giydirdim bi tane cuuuuk oldu çok şeker oldu hemde şimdi yükün hepsini taşıyamadığımdan eşimde market alışverişine gitti doğaça şu balkabağı muhallebisinden yapcam kısmetse aldım pazardan ellerim koptu soymaktan kesmekten bittim bugün kocişle oğlumla sonunda bi kahvaltı yapabildik özlüyorum kahvaltı yapmayı hafta içi hiç yapmıyorum yalnız sevmiyorum eşime hazırlamıyorum kahvaltı çünkü o normak kahvaltı yemez hiç börek çörekcigillerden kendileri onuda yapamıcağıma göre hergün iş yerinde yiyomuş ondan tatil olursa kahvaltı yapıyoz perşembe günü kısmetse dr.a gidiyorum cerraha ayağımdaki mantar için kesilcek sanırsam tırsıyorum azcık bu olaydan doğaça antibiyotiğe başladım şu an keyfi iyi akşam çok zorlamadı uyumakta falan iyileşiyo sanırım bizde böyle kızlar sizler neler yapıyosunuz bakıyım hııı!
ben muhallebide yedirsme de uzun süre uyumuyo alışınca bizi görmeden tekrar uykuya dalamıolar bence açlıktan değil artık uyanmaları bi umut her gece muhallebi yediriyorum ama mesela uykusaati 9 8 de yerse rahatsız oluyo 7 7 buçuk gibi yediriyorum bu arada yatarak mı otutturarak mı yediriyosunuz kızlar biz mama sandalyesinde hiç yiyemiyoz biz yerken 2 dakka oturup sıkılıyo ağzına veriyorum bazen bizim çorbaazgeçtim
lardan bizim kaşıkla olursa yiyo yoksa yemiyo
MELEĞİM GELDİİİ
kuzumla hasret gideriyozz saatlerdir ayyy nasıl özlemişim kuşuummmuuu
herkese güzel deliksizzz uykularrrr
mama sandalyesinden bende memnunum kizim hep onda yiyor..aliskanlik meselesi bencede..kizlar sordum ama arada kaynadi galiba siz suan miniklere kac beden elbise ve corap gyidiriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?