2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ruyamda (hayırdır) AraLımı yururken gordum bı anda pat pat 4 adım atttıı harıka bır duyguydu yanımdakılerı tam anımsayamıyorum onlarında gozlerı doluyormuş fln sonra elım telefona gıdıyor babasına hbr vereyım dıye sonra bırden vazgecıyorum akşam geldıgınde sürprız yaparım dıyorum..
ama cok guzel bır duyguydu harıkaydı .... ne demek acep

günaydın hatunlarr
derya gözünaydın canımm
deniz hayır olsun inşallah
bende fıstığımı uyuttum şimdi azcık takılıyım dedim ohhhhhhhh bu hafta birlikteyiz çok mutluyum kızlar ben artık gece çok fazla beşiğinden almamaya çalışıcam gece beslenmeleri gerekmiyomuş artık ben uyandıkça mmayı az içiyo diye hem emzirip hem mama weriyodum sabah kahvaltısını yapmıyodu şimdi muhallebi yedirip uyutuyorum bide biraz mama içiyo o ara sonra bugece uyandıkça müziğini açıp salladım iki kere aldım emzirdim zaten doycak kadar yok uyutmaya anca sabahta güzel yaptı kahvaltısını omletyaptım ona bu sabah peynirli

denizciim ırmak anneanneye gitmişti tatil yaa ada dan dolayı çıkamıyoz fazla dışarıya malum
teyzoşla gezdi kuzum orda
alışveriş sinema derken bi kaçgün tatilini yaşasın istedik
bugün gelicek allAH izin verirse

rüyanda hayır olsun inş. canım
tanyeri ohh kuzucuk omletmi yedi afiyet olsun canım benim
görüşürüz şekerler

yaa bencede yaa bend her agladıgında emzırıyorum . ama iştee yapmamak lazım mış ztn bazende mama verıyorum .
sabahta az yıyo eşşek

ben gecen gun aysgulun dedıgı gıbı yaptım mılupa gece mamasına 1 tatlı kaşıgıda muhallebı ekledım daha tk tuttu 3,5 saat uyudu
artık arar ara oyle yapıom

ayşegül canımcııım yoksun kıssss
nerelerdesin merak ettim kuşşuuummmm

geldiiiiimmmm işte deryacım yettim bacılar ya pazara gittimdi fırsat bu fırsat bi yerde sonunda patik ayakkabı buldum 19 numara kalın çorap giydirdim bi tane cuuuuk oldu çok şeker oldu hemde şimdi yükün hepsini taşıyamadığımdan eşimde market alışverişine gitti doğaça şu balkabağı muhallebisinden yapcam kısmetse aldım pazardan ellerim koptu soymaktan kesmekten bittim bugün kocişle oğlumla sonunda bi kahvaltı yapabildik özlüyorum kahvaltı yapmayı hafta içi hiç yapmıyorum yalnız sevmiyorum eşime hazırlamıyorum kahvaltı çünkü o normak kahvaltı yemez hiç börek çörekcigillerden kendileri onuda yapamıcağıma göre hergün iş yerinde yiyomuş ondan tatil olursa kahvaltı yapıyoz perşembe günü kısmetse dr.a gidiyorum cerraha ayağımdaki mantar için kesilcek sanırsam tırsıyorum azcık bu olaydan doğaça antibiyotiğe başladım şu an keyfi iyi akşam çok zorlamadı uyumakta falan iyileşiyo sanırım bizde böyle kızlar sizler neler yapıyosunuz bakıyım hııı!

ben muhallebide yedirsme de uzun süre uyumuyo alışınca bizi görmeden tekrar uykuya dalamıolar bence açlıktan değil artık uyanmaları bi umut her gece muhallebi yediriyorum ama mesela uykusaati 9 8 de yerse rahatsız oluyo 7 7 buçuk gibi yediriyorum bu arada yatarak mı otutturarak mı yediriyosunuz kızlar biz mama sandalyesinde hiç yiyemiyoz biz yerken 2 dakka oturup sıkılıyo ağzına veriyorum bazen bizim çorbalardan bizim kaşıkla olursa yiyo yoksa yemiyo

ohhhh ne güzel haftasonu ailecek kahvaltı iyi olmuştur bizim içinde en önemli öğün kahvaltı her sabah illa birlikte yapıcaz evlenmeden önce ben yapmazdım yada peynirzeytin geçiştirirdim şimdi ya omlet ya patates kızartması haftaiçide olsa kalkıp hazırlıyorum :)
burdada pazar wardı bugğn eşim gitti bak balkabağı isteseydim tekrar gider belki ben muzlu yapıyorum bi süredir dün de kivili yaptım bide cicibebe koyuyorum içine ay ne wersem yiyo bu aralar maşallah kızma inş böyle devam eder
ayşegül geçmiş olsun canım yaa inş acısız bi operasyon olur ve çabuk iyileşir ayağın doğaç la kim ilgilenicek bi süre basamazsan filan

sağol serpilcim şimdi sadece gidicem bakalım ne dicek duruma göre dr.a sorcam eğer rahat yürüyebilirsem belki hemen olurum bakaırım oğluma eğer zor olursa annemi beklicem 2hafta sonra gelicekmiş ya bi yere vurmadığım sürece sorun yaratmıyo ama vurduğumdada müthiç acı çekiyorum dikkat etmem gerekli sürekli mesela sürekli doğaç yürüteçle çarpıyo ansızın :jeyyar: sinir şey ayyyy ayayy bitsede kurtulsam nedir anlamadım bi bu mantar çeşitinide bi tuhaf görüntüde bişey yok ama acıyo işte

canım hoşgeldinnn
gözün aydın şekerim istediğin gibi gibi ayakkabı bulmuşsun oğluşuna
güle güle giysin
maşallah ailecek kahvaltılarda yapılmış canım allAh mutluluğunuzu daim etsin canım arkadaşımmm
inş. zor olmaz ayşegül ayağındaki mantarın alınması geçmiş olsun tekrar canım
doğaçın iyi olmasına sewindim

bizde iyiz canımcıım IRMAĞI bekliyorum özlemle
bide ada nın bişey yememesi üzüyoo beni bunun dışında herşey yolunda çok şükürrr

canım bende bu mama sandalyesi konusunda tedirgindim açıkcası almadım we dewamlı ayşegüle soruyodum
ada yatarak yemeyi çok sewiyo bende arkadaşımdan geçici olarak deneme amaçlı aldım sandalyesini 10 gün boyunca uğraştım ada sewmedi sandalyedeyken yiyemedi 1 2 kaşık yiyip sonra istemiyodu kuzum bende almaktan vazgeçtim
yani uzanarak yiyozz

sağol deryacım güzel sözlerin için mama sandalyesinde çok mutluyuz biz valla ben çok ufakken başladım belki ondan alıştı yatırarak yapamam şimdi gibi geliyo bana şimdi suyunuda ayakta içiyo doğaç oyun gibi görüyo seviyo iştah konusuna gelince doğaçta yemek istemiyo aslında ama ben zorluyorum napıyım ya oyun ve şarkılar eşliğinde pek anlamadan yiyo doyunca zırlıyo yeteeer dedim sana der gibi bende bırakıyorum huysuzluk devam grip geçti bizim bu kez inş. diştir diyorum artık bıktım ya nedir ne değildir demekten offf

MELEĞİM GELDİİİ
kuzumla hasret gideriyozz saatlerdir ayyy nasıl özlemişim kuşuummmuuu
herkese güzel deliksizzz uykularrrr

mama sandalyesinden bende memnunum kizim hep onda yiyor..aliskanlik meselesi bencede..kizlar sordum ama arada kaynadi galiba siz suan miniklere kac beden elbise ve corap gyidiriyorsunuz?

mama sandalyesinden bende memnunum kizim hep onda yiyor..aliskanlik meselesi bencede..kizlar sordum ama arada kaynadi galiba siz suan miniklere kac beden elbise ve corap gyidiriyorsunuz?

canım ben 74 cm beden giydiriyorum anca geliyo çorapta 1 numara yani 1ve 3yaş gurubu doğaç koca ayak sürekli diyom ya size hem tombiş hem büyük ayakları :roflol:

günaydın hanımlar
yasemin ben hiç dikkat etmiyorum bedenine göz kararı alıyorum walla şimdi çıtçıtlı bodysine baktım 74 yazıyo diğerleri kaçtır bilmiyorum ama benimki zayıf boyu uzun 6 9 aylık giyiyodur

herkese slm.biz geldik annemlere yengemi görmeye gitmiştim canım benim çok üzülüyorum onun için....
AYŞEGÜLCÜM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...inşallah herşey yolunda gider..
ADERCİM GÖZÜNAYDIN...
HERKES İYİ Mİİİ ARKADAŞLAR BEBİŞLER NASIL ...ECRİN AYNI EVDE DELİRTECEKTİ BENİ ANNEANNESİNDE DURDU ÇOK KALABALIKTI BİRDE ABİLER ABLALAR VARDI ONLARLA İYİ VAKİTGEÇİRDİ BENİM KIZ BÜYÜKLERLE TAKILMAYI ÇOK SEVİYOR...
BİZİM KIZDA KAFASINI SAĞA SOLA ÇOK VURUYOR BAZEN AĞLAMAKLI BİLE OLUYOR DÜNDE ZATAN OTURDUĞU YERDEN DÜŞTÜ...GERİYE CANIM BENİM NE YAPALIM ARTIK BİZ BÖYLE BÜYÜYORUZ...
BİZİM KIZ 74 CM LİKLERİ GİYİYOR AYAKKABI NUMARASIDA DAHA YENİVE 2 NUMARAYA GEÇTİ AYAKLARI KÜÇÜK...

bugünün pazar olduğu nasılda belli kimsecikler yok hanımla kocişlerle takılıyo demi benim kociş yine çalışıyo nöbetci bizde yarın takılcaz yarın izinli bu demek oluyoki kızlar benim temizlik günüm yarın :)) herkese güzel pazarlar diliyorum muck muck...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…