İyi geceler kıslarrrr,ben yine gece bekçisi bu haftasonu ancak fırsat bulabildim.Artık ciddi ciddi diyete başladım bugün itibarıyla sabah oğluşu babasına bıraktım 4km yürüdüm çok iyi geldi keşke hep birileri gelse de hafta içide yürüsem hergün bu kilolardan dolayı artık kendimi çok çirkin hissetmeye başladım kıyafetler olmuyo çok moralim bozuluyor bi dur demem lazım,bir de babamız playstation aldı akşamları Teoyu uyutup oyun oynuyoruz eğlenceli oluyor,monotonluktan biraz olsun uzaklaştık.Yasemincim ben yazmıştım ama yine yazıyım 98cm ya da 1,5 -2 yaş falan giyiyoruz ,ayakkabı da ise 22numara (küçük bi kürek yani:) )Bu arada ikinci planları yapılmış bakıyorum iyi göze alıyosunuz valla ben daha özüme dönemedim ki ikinciyi düşüneyim şu an biraz büyüsün yürüsün,kreşlik olsun ya da bana bağımlı olmasın bende çalışayım hayallerim var,herşeyi tekrar baştan düşününce bile zor geliyo daralıyorum zor bi hamilelik geçirdim belki ondan ama o hisler çok güzeldi yaaa onu karnında hissetmek, bi yandan da yeniden yaşamayı çok istiyorum özellikle o doğduğu ilk anıııı..Eşim hiç düşünmüyor ama ben kardeş çok önemli görüşündeyim bi gün biz toprak olup gittiğimizde yanlız kalmamalı bi desteği olmalı zaten Teoyu bizim için doğurdum ikinci olursa o, Teo için doğacak,aralarının en az 5 yaş olması gerekiyor bana göre yoksa gerçekten çok zor ablamın çocukları arası 3 yaş çok zorlanıyor onu gördükçe vazgeçiyorum bazen amannnnn ne biliyim sürekli bi iç savaş var içimde bu konuda hayırlısı belki kaza falan ummadığım bi anda olur büyük konuşmayım:)Hepinize tatlı rüyalar ,bebişler çok bölmesin uykunuzu inşallah herkes mışıl mışıl uyusun ve tabi artık bende...:1closedeyes:mirmirmirmir