2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben burdayım ayşegülcüm gezdik geldik biz hava çok güzeldi ama gittiğimiz yerde sigara içiliyodu ya sinir olduk çok oturmadık eceye çorbasını yedirip biz bişeyler yedik kalktık ama kızım çok mutlu oldu bağıa bağıra oturdu arabasında artık arkadaş arıyo kuzum benim

canım ya serpilcim doğaçta aynı ya demin komşuya verdim gelmek istemiyo kuzum ağlıyo komşuya götür beni diye değişiklik istiyolar ya biran önce ya gelsin istiyorum ben

aynen canım eşimlede konuşuyoruz yaz gelsin bi kaç günlüğüne babanneleriyle memleketede göndericem zor gelir bana ama orda çocuk dolu kuzenleriyle oynasın kaynaşsın istiyorum her sene göndericem Allah nasip ederse benim öyle iznim olmuyo ne zaman götürcem kızımı
bende bu hafta evdeyim ya program yapıyorum şimdiden inşallah hava böyle giderde bikaç gün gezdiririm kızımı tanışsın arkadaşlarımın çocuklarıyla

ben dün alisverise gitmistim,magazada bayan kac numara dedi 74 deyince 1 yas icinmi dedi,sasirdim,bizim badilerde 68 olanda var 74 olanda var..benim kizim sanirim biraz minyon olcak..halalari teyzeleri hep minyon ben fena sayilmam ama..

bide ben kizim hanim hanimcik olsun istiyrum en azindan arsiz olmasin yaramazlik bir yanada,hayiri anlasin istiyorum,
burda heryer kar,cikicaktik kaldik evde..Ada hanim nasipli ablasi var onun benim kizimda abla istiyooo..
bu arada kizlar ikinciyi ne zaman düsünüyorsunuz..bu sorunun pek sirasi degil ama yaslar aldi basini gidiyor..ben düsünmüyor degilim yakin zamanda olmasada en azindan planima dahil edecem..

bebek bende düşünüyorum ama daha tabi olmazda arayı uzatmak istemiyorum ...nesip bir bakmışım ansızın olmuşsengözlerimebaksanab:teytey:

74 se iyi ama 1 yaş için mi diye sormuş daha yaşına baya var ama....:uhm:
ben dün alisverise gitmistim,magazada bayan kac numara dedi 74 deyince 1 yas icinmi dedi,sasirdim,bizim badilerde 68 olanda var 74 olanda var..benim kizim sanirim biraz minyon olcak..halalari teyzeleri hep minyon ben fena sayilmam ama..

74 cm 1yaş vardır belki ondan demiştir küçük bebişlerde var ama bizimkinde 74 iyi oluyo içinede giydiriyoz ya tam yani bence bende 2. düşünüyorum ama gözüm yemiyo yaşım geçicek diye istiyorum yoksa hiiiççç düşünmüyorum daha çok zor bi deneyim oldu bana o yüzden ama olursa 2sene sonra olsun diyorum araları 3yaş olmuş olur bencede normal ben31 yaşında olmuş olurum 2.de oda normal olur bence

iyi geceler kızlarrr dünden beri canım sıkkın olduğundan bu gün ewde hiç oturmadık saolsun kocişim gezdir alışveriş yaptık yemeğimizide yedik geldik ada çok yoruldu uyudu bende size bakıyım dedim
kimseler kalmamış ama bende uyuycam zaten çok yoruldum
iyi gecelerrrrrrrr

İyi geceler kıslarrrr,ben yine gece bekçisi bu haftasonu ancak fırsat bulabildim.Artık ciddi ciddi diyete başladım bugün itibarıyla sabah oğluşu babasına bıraktım 4km yürüdüm çok iyi geldi keşke hep birileri gelse de hafta içide yürüsem hergün bu kilolardan dolayı artık kendimi çok çirkin hissetmeye başladım kıyafetler olmuyo çok moralim bozuluyor bi dur demem lazım,bir de babamız playstation aldı akşamları Teoyu uyutup oyun oynuyoruz eğlenceli oluyor,monotonluktan biraz olsun uzaklaştık.Yasemincim ben yazmıştım ama yine yazıyım 98cm ya da 1,5 -2 yaş falan giyiyoruz ,ayakkabı da ise 22numara (küçük bi kürek yani:) )Bu arada ikinci planları yapılmış bakıyorum iyi göze alıyosunuz valla ben daha özüme dönemedim ki ikinciyi düşüneyim şu an biraz büyüsün yürüsün,kreşlik olsun ya da bana bağımlı olmasın bende çalışayım hayallerim var,herşeyi tekrar baştan düşününce bile zor geliyo daralıyorum zor bi hamilelik geçirdim belki ondan ama o hisler çok güzeldi yaaa onu karnında hissetmek, bi yandan da yeniden yaşamayı çok istiyorum özellikle o doğduğu ilk anıııı..Eşim hiç düşünmüyor ama ben kardeş çok önemli görüşündeyim bi gün biz toprak olup gittiğimizde yanlız kalmamalı bi desteği olmalı zaten Teoyu bizim için doğurdum ikinci olursa o, Teo için doğacak,aralarının en az 5 yaş olması gerekiyor bana göre yoksa gerçekten çok zor ablamın çocukları arası 3 yaş çok zorlanıyor onu gördükçe vazgeçiyorum bazen amannnnn ne biliyim sürekli bi iç savaş var içimde bu konuda hayırlısı belki kaza falan ummadığım bi anda olur büyük konuşmayım:)Hepinize tatlı rüyalar ,bebişler çok bölmesin uykunuzu inşallah herkes mışıl mışıl uyusun ve tabi artık bende...:1closedeyes:mirmirmirmir

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr herkese ıyı bır hafta dılıyorummm
bugun Aral bey kahvaltısından cok yemedı ... yıne başlıyormu acaba ıştahsız gunlerr ıgghhhhhhh

ikinci bebekten bahsedilmiş bende ikinciiyi düşünüyorum kesinlikle deryaya katılıyorum yavrum kardeşsiz kalmamalı .. kardeş guç destek herşey oluyor bı acısı oldugunda ona koşuyor ınsanılk .. yada o sana koşuyor yardım ıçın..

ama ben ikinciyi kız istiyorummmmmmmmmmmmmm yaa hemde çokkkk şuan deseler 2 . bebegin eger şuan hamile kalırsankız olucak diye hemen yaparım vallaa :)
ama annemler dıyor kı AraL ın arkasıda erkek diyorlar . alnında yeşıl dama rbellı oluyorsa oyle oluyormuş eskıler ıştee.. ama bnm içimede oyle doguyor

bi tane yontem varmış kızlar ıstersen kız ıstersen erkek bebek sahııbı oluyormuşssun acaba oyle bısey mı yapsam dedım eşıme aslaaa dedı ...
sız ne duşunuyorsunuz bu konuda ?

bu arada kılodan bahsetmişsin derya dun tartıldım 50 kıloya duşmuşum uzerımdekılerı çıkar 49,5
eşım sana kılo aldırmanın yolu tekrar hamıle kalman anladım ben dıyor valla korkuyorum ondan bu aralar.....

deryacim bende diet yaptim bi ara verdimde 4 kilo kadar sonra rahatsizlandim biraz hala kansizligida yenemedim,bide sütüm azalir gibi oldu,bende verdigim 4 kiloyu sabitleme moduna gectim..
benimde yavrum 2 gündür alkis yapiyor,bide agzi hic durmuyo biseyler sölüyor hep sanki sarki sölüyor,dün nazar ettim cocuga okadar sevimli geliyor ki bana eee kirpinin yavrusu pamuk meselesi..
bende 2.yi istiyorum,suan calismazken olsa ne iyi olur ama hem ben hem kizim icin erken..yavrum 2 yasina girsin en azindan..

bızımkıde ıkı gundur alkış yapıyor ve o da hıc durmadan sarkı soyluyorr harıka yaaa :)

ben de 2.yi istiyorum inş kız olur diyorum .1 kız 1 erkek tamaamm:)kardeşler arasında fazla yaş farkı olsun istemiyorm.benim kardeşimle aramda 2 yaş bile yok.çok iyi anlaşıyoruz.böyle diyorum da ikisi de küçük olunca nasıl bakıcam bilmiyorum.ikisiyle de yeteri kadar ilgilenebilecek miyim diye düşünüyorum.
cemredeniz aynen benim oğlumun da burnunun üstünde iki kaşının ortası gibi işte orda damar belli oluyo.bana da arkası erkek yine diyolar.bakalım doğru mu çıkcak?

slm kızlar bizdede doğaç kilo alıyo ben veriyorum gayretle gidiyo sanki artık kilolar zamana ihtiyaç varmış demekki vücut yeni oturuyo sanırım bişey dicem cısı öğretiyomusunuz bebişlere ben öğretiyorum cısı biliyo ve ısrarla yapmak istiyo cıs dediğim şeyi ve ben cıs deyince bağırıyo kızıyo yapcam işte diyo yaramaz ve bu yazıyı çok zor koşullarda yazıyorum heryere uzanıyo ya sabah babamız resmimizi çekti koyuyorum şimdi doğaç nasıl kilo almışmı bakın bakıyım komşular almış baya diyo ben yorum yapmıcam nazarım değiyo çünkü

benim kizimda da var o damar:)ya bu atalarimiz ne cok sey biliyo ne cok konusmuslar:)
cok kcükken bile belliydi o damar sanki berrak bir derede mor bir tas gibi babasi bayiliyor o damara diyor ki zeynebinde bir anlami degerli tas buda benim kizimin degerli tasi hep görünsün burda kalsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…