2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Tünaydııın herkese...bizde damar falan yok ama babasının iki kaşının arasında bi doğum lekesi var hafif bi kırmızılık aynısı oğluşda da var babamız da imzam diyor:) Ben de hep bebeğim kız olcak sanardım hatta eşimle ismini bile koymuştuk 13 sene boyunca zamanı gelince evlencez, kızımız olcak falan diye konuşurduk taki hamile kalana kadar ,hamileliğimi öğrendiğim günden beri erkek hissediyordum yanılmadım ama iyi ki de erkek olmuş çok mutluyum ama kız bebek hep içimde bi daha olursa kız olcak ,hissediyorum gerçi ablamın 2kızı var dünya tatlısı zaten büyüğünü ben büyüttüm sayılır onlarda kız evlat özlemimi gideriyorum cici bici kıyafetler görünce alıyorum içimde kalmıyor,kısmet ilerde belki o da olur .Ayşegülcüm çok tatlısınız ama üzerindeki kıyafetlerden kilosu belli olmuyor ki ama herkes almış diyorsa almıştır annesi en önemlisi sağlıklı olsunda kiloyu zaten alır

herkese slm..şu damar olayı bizde de var kızıım iki kaşın arasında damar var erkek olur diyorlar arkası ama annemde damar olunca şimdi neyse arkasıda aynı olur dedi...nasip olsun sağlıklı olsunda valla kız bebekte muhteşem bişey hele ki ben gibi annesine düşkün günde 10 sefer arar 2 günde de giderse mükemmel olur....

Son düzenleme:
ya kızlar kilosu tahminen 8800 oldu belki 8500da olabilir cuma günü aşımız var o zaman net söylerim ok öpt. hepinizi işlerim var çok kocişte evde izinli görüşürüz muck muck

slm kızlarrrr
maşallah doğaçıma kuzum
mucxxxxxx
akşama adanın resmini koyiym barrriiii şimdi zamanım yokkk
hımmm bu kaşların arasındaki morluktan bahsetmişsiniz şekerrrr
ırmaktada vardı ada oldu yorum sizinn
öpüyorum hepiciğinizii

hani nerdesiniz hanımlar işim bitti sayılır kismecik yok burda ya hava çok güzel burda işim olmasa çıkıp gezmek istiyodum bişi sorcam kızlar doğaç elektrik süpürgesinden çok korkuyo sizinkilerdede vaarmı böyle bişey o yüzden ben evi haftada haftaya eşim varken süpürüyorum diğer günler şarjlıyla temizliyorum bundan bütün tatil ziyan oluyo temizlikle

deryacım yarın ince bişiler giydirip çekerim fotosunu görüntüde çok belli etmiyo aslında ama kucağında baya bi hissediyosun aldığını bide boyu uzun doğaçın o yüzden sanırım

ya bızımkının kaşının ortasında deılde şakaklarınd ayanı daha dogrusu kulaklarının uzerınden kafasına dogru olan kısım varya orda var acep erkek mı olur yıne hahahhaa

bızımkı hasta oluyor supurgeye bacım hem hafıf bır tedırgınlık duyup hemde uzerıne uzerıne gıdıyorr ve uzerıne cıkmaya calısıyor

bugun cok yoruldummm
ya bu sırt agrıma bır cozum bulmam gerekkkk
ıcıcem sonunda kas gevsetıcılerı yada guclu kremler surcem bakmıycam emzırmmeyee heeee

denizciim geçmiş olsun
sabret biraz canım yaaa aral için ilaç içmesen iyi olur dr sorsan sütüne geçmeyecek aralı etkilemeyecek bi ilaç varrsa onu kullansan canım

canım öncden çok ağlardı ama ben ağlamasını aldırmadan hızlı hızlı süpürüyordum mecburiyetten şimdilerde ise arada huysuzlanıyor sanırım alışıyor...

ilk başta sesinden ürkmüyo sapını görünce geliyo yanına süpürgenin gövdesini görünce korkuyo ses değil yani olay bizde yoksa hamileykende daha küçükkende duyuyodu sesi bi tepki vermiyodu alışır herhalde zamanla yoksa şarjlıyada tepki verirdi o da ses çıkarıyo

YAAAAAAAAAAAAA kuzumun resminin yanına reklam gelmiş offffffffff gıcıııkkkk

Adaşşş prenses çok tatlı maşallah yerim ben onu... elektrik süpürgesi demişsiniz Teo gördüğü anda gülüyor ve işim bitene kadar ses çıkarmadan beni izliyor makineye bakıyor normalde mızmızlanan çocuk bir saatte süpürsem hiç banamısın demiyor bayılıyorum öyle bana izin verdiği zaman,canım aşkım!Zaten kolik bebekler için de elektrik süpürgesi yada fön makinesi çalıştırın sakinleşin derler ya anne karnındaki sese benziyormuş sesleri sanırım ondan..

Bu arada kızlar bebek gelişimi bölümünde bi topik gördüm belki görmüşsünüzdür Montessori Eğitimi hakkında mutlaka bakın derim ben çok faydalı buldum bu yöntemi bebeğin yaratıcılığını ve zeka gelişimini gerçekten çok etkileyeceğini düşünüyorum yarından itibaren oğluşumla denemeye başlayacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…