deryacım yarın ince bişiler giydirip çekerim fotosunu görüntüde çok belli etmiyo aslında ama kucağında baya bi hissediyosun aldığını bide boyu uzun doğaçın o yüzden sanırımTünaydııın herkese...bizde damar falan yok ama babasının iki kaşının arasında bi doğum lekesi var hafif bi kırmızılık aynısı oğluşda da var babamız da imzam diyor:) Ben de hep bebeğim kız olcak sanardım hatta eşimle ismini bile koymuştuk 13 sene boyunca zamanı gelince evlencez, kızımız olcak falan diye konuşurduk taki hamile kalana kadar ,hamileliğimi öğrendiğim günden beri erkek hissediyordum yanılmadım ama iyi ki de erkek olmuş çok mutluyum ama kız bebek hep içimde bi daha olursa kız olcak ,hissediyorum gerçi ablamın 2kızı var dünya tatlısı zaten büyüğünü ben büyüttüm sayılır onlarda kız evlat özlemimi gideriyorum cici bici kıyafetler görünce alıyorum içimde kalmıyor,kısmet ilerde belki o da olur .Ayşegülcüm çok tatlısınız ama üzerindeki kıyafetlerden kilosu belli olmuyor ki ama herkes almış diyorsa almıştır annesi en önemlisi sağlıklı olsunda kiloyu zaten alır
hani nerdesiniz hanımlar işim bitti sayılır kismecik yok burda ya hava çok güzel burda işim olmasa çıkıp gezmek istiyodum bişi sorcam kızlar doğaç elektrik süpürgesinden çok korkuyo sizinkilerdede vaarmı böyle bişey o yüzden ben evi haftada haftaya eşim varken süpürüyorum diğer günler şarjlıyla temizliyorum bundan bütün tatil ziyan oluyo temizlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?