2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydııııın güzel hanımlar deryacım ada çooook tatlı ya fıstığım benim prensesim ayyy sabırsızıkla bekliyorum ankaraya gelceğim zamanı öpcem koklucam onu ben tabi bide malesefki ısırcam:jeyyar:

handeryacım doğaçta kolik bi bebekti doğduğunda etkiliydi süpürge sesi falan ilginç gelip susuyodu ama şimdi büyüdüğü için görüyo ve korkuyo artık unutmuştur anne karnı sesini falan bence benim oğlumun sesi bu ara motorsiklet sesi o kadar alışmışki yavrum uyurken hiçte rahatsız olmuyo bizim burda öyle bi sesli motor kullanıyolarki inanamazsınız hiç susmayan egzosu var hepsiinde bııııııııııırrrrrrrrrrrrrtttttttttt diye doğaçta bağışıklık yapmış tık yok o sese süpürgedede dediğim gibi kendine yapıyo tepkiyi sese değil ilk sapı görüyo geliyo sevinçle ses çalışıyo bu arada b bakıyo gövdede var ondan korkuyo işte ağlıyo hemen ama sesinde etkisi vardır tabi buda bu ses bundanmı çıkıyo iğrenç alet seniiii diyodur bari kısık ayarda çalıştırayım devirini düşürünce azalıyo ses yavaş yavaş yükseltirim alışana kadar devir düşükte temizlemiyo hiç ya offff

günaydın kızlarrrr
hepimize güzel bir gün olsun

adaşş ve ayşegüll saolun kızlarrrr

biz bugün 8 aylık oldukkkk:teytey:
büyüdük kızlarrrrrrrrrrrrrr
kurban olsun annesi fıstıklarına :1hug:
ayyyy yerim yaaa Şeniz

buda ev halimiz ayaklara dikkat edin ama bi üst resimde büyüklüğüne bakın ilk resimdede yeni aldığım ev ayakkabısı zar zor bulduğum :)))

ada ve doğaçç ıkınızıdee yıyıycemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cok tatlılar maşallah suphanallahhh tüü tü tüüü
çrkinler yaaa
(oyle dıyemde nazar degmesın)

bende dun acıldeydım kızlarrr ... artık ıflas ettım .. kanımı aldılar bısey cıkmadı yaa .. vıtamın verdı dr . yorgunlukmuş bırde tansıyonum duşuk cıktı

ada nın ayakkabılarını pazar günü aldım kızlar
ortapedik dr erken demişti ama parmak uçlarına basıyodu bende aldım giydirdim erkenmi acaba ,

hımm doğacın ayakkabılarıda çok güsel canım güle güle giysin kuzuuummm

sağol canım adada güle güle giysin nasıl düz basıomu ayakkabı sayesinde

Geçmiş olsun denizcim beslenmene dikkat et canım hem emziriyorsun hem de sanırım düzensiz besleniyorsun herşey aral için ama herşeyden önemlisi bebeğinin sağlıklı bi anneye ihtiyacı var annesi..

Ya bu arada montessori eğitimi ile ilgili kimse yorum yapmamış?? Halbuki ben çok tuttum bu yöntemi çocuğun kendine güveni ve zeka gelişimi açısından... ilginizi çekmedi mi yaaa!

Bu arada Teo dün ilk kez baba dedi:teytey:,inatla baba demiyordu eşim günlerdir uğraşıyorbi kere desin diye dün annemle oturuyorduk baktım kendi kendine oynarken baba-babammm diyor hemde 1-2 saat susmadı, hemen sesini çekip babaya yolladım nasıl mutlu olmuş hemen aradı söylet de bi duyayım diye ama bizim sıpa inat ya akşama kadar bi daha söyletemedik..Diğer sözcüklerimiz anne,meme,mama,dede,gel,git,eee eee,cici ve baba! Sizlerde durumlar nasıl dil gelişimleri kızlar?

hey maşallahhh beee

bızde babba dıyoruz bayadır annie , ee eee, bırde anlayamadıgımız sarkılar soyluyor
bazende bıseye sasırınca a aaa dıyor :)))
şapşal şeyy

bizde mama, dede, baba, eee diyoruz ama en çok mama mamam diyo kendi kendine ağızında çok laf geveliyo ama anlaşılmıyo çoğu kez ağlarken anneee diye ağlıyo ama onu doğduğundan beri öyle ağlıyo herkesin dikkatini çekiyo bu olay zaten benden önce yabancılar keşfetti onuda ben çok farkında olamıyorum ya belki çok net bekliyorum herşeyi onun için

hamm anne baba abba ee eee gell dede
bunlarda bizim söölediklerimiz
bu arada merhaba yapıyoz artık elini uzatıp tokalaşıyooo

slm hanımlar ben buara giremiyorum yaa eşimde evde olunca hep onun işlri oluyo
maşallah ada ve doğaça çok tatlular :) bugün kızımı gezmeye götürcektim ama arkadaşım geldi iptal oldu akşma gidicez artık ama ece hanım giyindi ya çkcaz sandı acayip huysuzlandı hep pencereyi gösterdi camdan baktık durduk artık
bizde hadi diyoruz özellikle gezmeye gidiceksek giydirirken babasına hadi diyo dede mama namnam diyo gel diyo balon we topunada at diyo bide arkadaşım dikkat etmiş hep bana gelip bastıra bstıra anne diyo onu çok düzgün diyo maşallah

Aral da kapıya gıdıpp hııı ıııııı dıyor gezmeye gıtmek ıstedıgınde. bazen arabaya atıp gece gezdırıyoruz oglumuzu. oylee uyuyor arabada

guleceksınız kızlar ama bugun anneannesı ve babaannesi miyav demeyi ögrettiler :))

o da miyaaoowww dedi her seferınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…