2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende bu eğitimi araşıtrdım çok ilginç şeyler var faydalı...

ayşegül çooooooooooookkkkk tatlı çımış bebeğin maşallah ya yerim ben onuuu....

adercim maşallah bebeğine çok şeker ya

maşallah bu miniklere

selam kıslaar biz 26.06 2008 doğumluyuz 2-3 haftadır deli gibi geceleri ağlıyor benim minnoşum damak kabardı ama beyaz diil bide 4-5 gündür ishal günde 3 defa cıvık kaka yapıyor acaba dişmidir ne yapacağımı şaşırdım gecen gündüzüm karıştı artık çok üzülüyorum sürekli emmek istiyor ağlıyor yardııım

hoşgeldin canım
Allah analı babalı büyütsünmeleğini
inşallah diştendir bizim henüz yok sıkıntıları nasıl oluyo bilmiyorum ama diş dıkıntıları gibi anlattıkların duyduklarımdan söyleyebilirim jel sürsen rahatlatabilir gece sancısı çok oluyodur o yüzden ağlıyodur emmek rahatlatır o zaman ihali içinde patates muz filan yedirebilirib bol su içir bide ağrı kesici kullanabilirsin canım hiç durmazsa inş çıkarda rahatlarsınız bir an önce bizde daha belirti filan yok bakalım

inşallah sancısız ağrısız çıkar meleğinin dişleri canım valla bizi jel de rahatlatmıyor calpol de bööyle acı çekiyor birtanem çok üzülüyorum o ağladıkça ben ağlıyorum allahım hepsini korusun acı çektirmesin

ayşegül çooooooooooookkkkk tatlı çımış bebeğin maşallah ya yerim ben onuuu....

adercim maşallah bebeğine çok şeker ya

maşallah bu miniklere
saol tatlım
rabbim hepsini korusun

hoşgeldin canım
yazdıkların diş belirtisi gibi neden 3 haftadır bööle oraya takıldım
doyduğuna emin ol bebeğinin annesi bol su içir ishale iyi gelir serpilciimin dediği gibi muz ve patates yedir inş. biran önce dişlerini çıkarırda rahatlar sağlıklı günler canımmm

kızlarr ada da iştah sıfır hiç bişey yemiyoo
bugün bikaçkezde hapşurdu sabah dr götürmeye niyetim var inş. bişeyimiz yokturr

hepinize bebişlerle güzel deliksiz uykularrr

Oy oy oyyyy benim süt oğluşumla annişi de teşrif etmiş hoşgeldinizzzzz! hihoyyythihoyyytKızlar supercaos benim çocukluk arkadaşım birlikte büyüdük ve dünyalar yakışıklısı oğluşu Efe de Teomun sütkardeşi yani..Nihalcim Efe kesinlikle diş çıkarıyor ishali de muhtemelen o yüzden ,sürekli emmek istemesi de ondandır çünkü emmek diş etlerini rahatlatıyormuş bizimki de bugün mızmızdı ve ishal(halbuki dün de kabızdıfisfisfis) acaba bizde mi diş çıkarıyoruz ki?
Adaşşş umarım Ada da hasta değildir canım valla bebişler hasta olunca hayat duruyor resmen

Kızlar bu arada özellikle ankaralılar mümkün olduğunca musluk suyunu mutfakta yada diş fırçalarken falan kullanmamaya çalışın ben bazen çaya,yemeğe falan musluktan koyuyordum yada Teonun emziğini yıkarken falan ama artık asla kullanmam..Geçen bi arkadaşım musluk suyunu arıtan cihazlardan satıyor onları gösterdi,tanıttı gördüklerime çok şaşırdım yani bu kadarını düşünmüyordum.3 çay bardağına musluk suyundan ,pet şişeden (hayat su) ve onların arıttığı sudan koydu önce sertliklerini ölçtü zaten çeşme suyu oghhhhhh 630 falan çıktı sertliği,hayat su 150lerdeydi sanırım ,arıtılan su da 22 civarındaydı.daha sonra başka bir aletle suları ayrıştırdı,tepkimeye girince sular içindeki maddelerden ayrıldı ve sonuççççç..Çeşme suyunun üzerinde neredeyse 1cm kalınlığında yosunumsu yeşil-siyah arası hani şu göllerin falan kenarında biriken pislikler vardır ya onun gibi pis bir tabaka birikti,hayat suyun yarısı sapsarı oldu arıtılan suda herhangi bişey yoktu tabi ve tadıda çok güzeldi fiyatı çok olmasa kesin düşünürdüm ama şimdilik askıya aldık eşim de bende musluk suyundan iğrendik resmen..Bu arada her damacana suyunu da almayın bence arkadaşımın dediğine göre en normal su erikliymiş sertlik açısından falan...

adaş eşimde dün bahsediyodu canım
bizde almayı düşünüyoz ,
zaten hiç bişekilde musluk suyunu kullanmıyorum ben çayada yemeğede ada nın emziğini dahi damacanadaki suyla yıkıyom dr daha önceden uyarmıştı
ama bilgilerin için teş. ederim canımcıım

günaydıııınnnn doğaç hala uyuyo inanamıyorum hanımlar ama gece çok zorladı ağladı falan demekki alamamış uykusunu sanırım ben kahvaltısını hazırladım aç kalkar şimdi kuzum of bende bittim ya resmen

günaydınnn bende zora uyuttum kızı ay dinleneyim azcıkgeçmişi okuyamadım pek ada hastaymış galiba inş bişeyi yoktur geçmiş olsun
ya ben kahvaltı yaptıramıyorum deli olcam tatlı sewmiyo mama yemiyo ne yicek bu kız dün ikizleri olan arkadaşa gittik (bu arada ikiide çok fena hastaydı salya sümük ben hiç öyle hasta çocuk görmemiştim eve geldik hemen ıhlamur içirdimeceye inş bulaçmamıştır) neye pirinç kayısı elma kaynatıyomuş blendır sonra içine yumurta filan bayıla bayıla yiyolarmış mama sevmiyo diye sabah onu yaptım 1 kaşık yedi tadını beğenmedi biz le yaptı kahvltısını heppppp tuzlu şeyler peynir zeytin salçalı ekmek kaymak filan yediii ayyyy yordu beni sabah sabahsabhata çorba içiremem yaaa napcaamı şaşırdım

kızlar doğaç ilk defa kendi kendine bugün kanepeye dikildi durdu baya oynadı artık arkamda geziyo apalarken banyodaydım arkamı bi döndüm ne zaman geldin sen ya hemen gelmiş yanıma beni izliyo ay bide kanepeye dikiliyo ama dengesini kaybedince sırt üstü düşüyo buna sinir oluyo ağlıyo hemen ama pes etmiyo yinede devam ediyo :))deryacım umarım iyidir ada bişeyi yoktur bence diş geliyo artık hepimizin ama yavaş yavaş ağır adımlarla serpilcim eceninde yemek yememsi bundan olabilir canım bizimkide istemiyo ama ben zorla tıkıyorum napıyım yaaa ona kalsa tık yok açım diye ağlamıcak mutfağa gidince hemen başlıyo huysuzluğa yinemi yemek diyo aklı sıra sinir oluyo biliyorum bana ama yemek zorunda emmemek neymiş anneyi görsün bakalım vitaminini almak zorunda

ayşegülcüm yaa daha hiö diş belirtisi yok ama dün geceden beeri durmadan emmek sitiyo yatırınca basıyo çığlığı bilmiyorum neden
ecenin karın aç nemnem diyo mama hazırlıyoruz apzını şapırdatyo 1 kaşık weriyorum bakıyo karışım tatlılı çeviriyo kafasını peynirin filan bi çırpıda yedi tuzlu ne wersek ağzını açtı salamura zeytin yedi sabah ama cicbebe kayısı pekmez yok yemiyo sıcaklıllarıda uygun olcak iyi biliyo ağzının tadını babası kılıklı çorbaların nasıl yiyo inanamazsın 5 dk 1 kase bitiyo kaşık yetiştiremiyorum ama meyve karışım kahvaltı yok

bizdede aynı zorla tıkıyom kahvaltıyı ağzına ama çorbada zorlanmıyorum hele bizim yediklerimize bayılıyo

slm kızlar
dr geldik ada nın biraz boğazı kızarmış ilaç verdi dr
inş. hemen iyileşir kuzumm

sizler nasılsınız

gecmıs olsunnn . ne ılacı verdı. ? bızde durumlar vahım kapının önune gıdıp aglıyor benı dışarı cıkarın dıye cıkarıyoruz gunde 2 -3 sefer doymuyor yaaa

ve sureklı kucak artı meme ıstıyor

canım saol soğuk algınlığı verdi balgam sökücü şurup verdi

aaaa iyice gezmeci oldu şekerim oğluşumuz yawww
acaba neden????
neden doymuyoo denizciim yemeklerini yemiyomu artı senide emiyooo
inş. hasta olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…