Geçmiş olsun denizcim beslenmene dikkat et canım hem emziriyorsun hem de sanırım düzensiz besleniyorsun herşey aral için ama herşeyden önemlisi bebeğinin sağlıklı bi anneye ihtiyacı var annesi..
Ya bu arada montessori eğitimi ile ilgili kimse yorum yapmamış?? Halbuki ben çok tuttum bu yöntemi çocuğun kendine güveni ve zeka gelişimi açısından... ilginizi çekmedi mi yaaa!
Bu arada Teo dün ilk kez baba dedi:teytey:,inatla baba demiyordu eşim günlerdir uğraşıyorbi kere desin diye dün annemle oturuyorduk baktım kendi kendine oynarken baba-babammm diyor hemde 1-2 saat susmadı, hemen sesini çekip babaya yolladım nasıl mutlu olmuş hemen aradı söylet de bi duyayım diye ama bizim sıpa inat ya akşama kadar bi daha söyletemedik..Diğer sözcüklerimiz anne,meme,mama,dede,gel,git,eee eee,cici ve baba! Sizlerde durumlar nasıl dil gelişimleri kızlar?
saol tatlımayşegül çooooooooooookkkkk tatlı çımış bebeğin maşallah ya yerim ben onuuu....
adercim maşallah bebeğine çok şeker ya
maşallah bu miniklere
selam kıslaar biz 26.06 2008 doğumluyuz 2-3 haftadır deli gibi geceleri ağlıyor benim minnoşum damak kabardı ama beyaz diil bide 4-5 gündür ishal günde 3 defa cıvık kaka yapıyor acaba dişmidir ne yapacağımı şaşırdım gecen gündüzüm karıştı artık çok üzülüyorum sürekli emmek istiyor ağlıyor yardııım
inşallah sancısız ağrısız çıkar meleğinin dişleri canım valla bizi jel de rahatlatmıyor calpol de bööyle acı çekiyor birtanem çok üzülüyorum o ağladıkça ben ağlıyorum allahım hepsini korusun acı çektirmesin
[Adaşşş umarım Ada da hasta değildir canım valla bebişler hasta olunca hayat duruyor resmen[/COLOR][/FONT]
bizdede aynı zorla tıkıyom kahvaltıyı ağzına ama çorbada zorlanmıyorum hele bizim yediklerimize bayılıyoayşegülcüm yaa daha hiö diş belirtisi yok ama dün geceden beeri durmadan emmek sitiyo yatırınca basıyo çığlığı bilmiyorum neden
ecenin karın aç nemnem diyo mama hazırlıyoruz apzını şapırdatyo 1 kaşık weriyorum bakıyo karışım tatlılı çeviriyo kafasını peynirin filan bi çırpıda yedi tuzlu ne wersek ağzını açtı salamura zeytin yedi sabah ama cicbebe kayısı pekmez yok yemiyo sıcaklıllarıda uygun olcak iyi biliyo ağzının tadını babası kılıklı çorbaların nasıl yiyo inanamazsın 5 dk 1 kase bitiyo kaşık yetiştiremiyorum ama meyve karışım kahvaltı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?