2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayrıcaa supercaos hoşgeldın aramızaa .. ne guzle yenı bır arkadaşımız oldu

dişler içinde ne diyim ki bizde aynı şeyleri yaşıyoruz ama hala çıkmadı şu pis dişler yaa ((

ay hepsi çok şeker bu yavruların ya bakmaya doyamıyorum çok sevimli oldu hepsi prensler prensesler şimdi bende alıp çıkmak istiyorum doğaçı ama ayağım acıyo ayakkabı giyince terlik zaten giyemem üşür ayacıklar dr.da ameliyattaymış perşembe günü yine yattı benim gitmem annemi beklicem mecburen artık 19u gibi gelcekmiş gerçi bi yere vurmadığım değmediğim sürece sorun yaratmıyo ama dikkat edicem artık napıyım süpercaus aramıza hoşgeldin canım diş sorunuz hepimizde var bazı kuzular çıkaramadı hala bazısı ağzını tamamlıyo nerdeyse :))

cemrecim hoşbulduk ve diğer selamlayan arkadaşlar ve deryacığım kankaam :)) da ben burda okudukça bunalıma giriyorum ayşegülün bebişi dikilmiş bir diğeri kapıya gitmiş benim efe daha oturur vaziyette bu çocuklar genelde haziran doğumlu diil mi benim kimi bi garip canım sıkılıyor bak yaa (( nie böle ve şu pisdişler bi gelsede yavrukuşum da rahatlasa yarın aşı var zaten haftaya da sünnet oooooooooofffff ( ve çok yoruldum sabahtan beri uyanık benim sıpam daha şimdi uydu yemekti ütüydü valla pil bitti birde işe başlayınca ben napacaağım bilmiyorum herkese sevgileer

yok arkadasım bızım oglanda yurutecıyle gıdıyor kapının önunee mrk etme.. senınkınde bı garıplık yok
ayrıca hazıranın sonunda dogmuş senın melegın.. ona gore hesaplarını yap kardesım :)

cokta tatlı allahım sıze bagıslasın yavrunu maşallah

kızlar tatıl ısıtıyorummmmm.... dınlenmek ıstıyorum .

bodruma gıtmek ısıtıyorumm

bu yaz gıdıcez dıyor eşım aralı babaannesıne bırakıp.. 1 hafta

sızce gıdebılırmyıım yavrumu bırakıp..

ay kızlar bugün kendimde ecrinde hasta akşamı zorettim...kasıklarım bir yandan dikişlerim başımın ağrısı hele oiştahsızlık ve hailsizlik kolumu kaldıramıyorum netseki öğleden sonra annemler ve k.valdem geldide biraz ecrinde üzerim gitti bende uyumadım ama uzandım annemde yemeklerimi yaptı gitti ama onlar gidince ecrinde hasta olduğundan mızıklamaya başladı ve ben nasıl kucağıma alayımki of ya offfffff deirecektim neredeyse kızıma eee çekmekten bunaldım boğazlarım zaten acıyor birde bağırınca tmm yani kucağıma amlayı bırakın ayakta duracak dermanım YOK bugün başım tansiyonum oynuyor kalkınca ayağa...ecrinde inadına uyumadı ya siniretti beni bi dur diye yalvarıyorum kzıyorum oyun oynamaya çalışıyorum yok...neyseki sonradan yürüteçte oynadı ben o sırada yemek yedim ilaç aldımda şimdi biraz iyiyim ecrini doyurdum ama yemedi fazla ısrar edecek durumda değilim hem hastalık hem ecrinin mızıklamaları sinirim bozuluyor keyifsiziz yani anlayacağınız .çok kötü öksürüyor kuzum yarınıda bekleyeceğim eğer geçmez ise dr.götüreceğim mecburen...ay çok bunaldımm...:1no2::1no2::1no2:

DENİZCİİM BAKIYOMDA ARALSIZ TATİL PLANLARI YAPILMIŞ
hiç sanmam bacım gidemezsin bırakamazsın yaramaz oğluşunu ama haddim olmayarak bi tatil planı yapıyım sana sen kocişin ve arallll yanına arala ilgilenecek birini almayı unutma bacımm

saol arkadaşım msn ye yetişemedim
ada daha iyi canım saol arkadaşım ilgin için mucxxx

yasemin canım çok geçmiş olsun

yasemincim geçmiş olsun canım ecrinede sanada denizcim tatil olayındada bencede aralıda götür yoksa tatilden bişi anlamıcaksın onu düşünmekten ben birlikte gitmeyi planlıyorum bu sene tatile doğaçı hep sahilde kumla oynarken hayal ediyorum ailem antalyada yaşıyo ya onların yanına gideriz yada askeri kampa gidebiliriz değişiklik olsun diye ama ya sonunu bulur bizim eşimin işlerinden dolayı belki o amana kadar arabamıda alırım

geçmiş olsun yasemin zor walla ikiniz birden hasta olunca bebek bunlarda laftan anlamıyolar ki ecede öyle çok mızmızdı bugün hava çok güzel olunca aldım çıktım dışarı dolaştık 1 saat filan iyi geldi şimdide banyosunu yaptı uyudu bakalım gecemiz nasıl geçecek
kızlar bizde tatil yapmak istiyorum bu yaz daha hiç yapamadık balayına bilem gitmedik öfff 20 gün iznim war ne zaman alır gideriz bilmem ama ben yazın eceyi babanneleriyle birlikte memlekete göndermeyi düşünüyorum kuzenleriyle filan oynasın istiyorum yoksa bizle haftasonu giderse hiççç kaynaşamazlar bakalım ayrılabilcekmiyim

tatil şart yaaa.bunaldık kızlar.annemi çağırdım akşam geldi ecrinle ilgilendi sadece ilgilenmesi için çağırdım sağolsun yoksa dayanamyacaktım kolumu kaldıracak durumum yokken ecrini kaldırmak yada onunla oynamak imkansız olduuuuuuuuuuuu

Slmmmmmm kıslarrrr! Adaş ve yasemincim geçmiş olsun her ikinizede acil şifalar diliyorum,hastalık zor valla! bugün takvimimizi bastırdık nihayet, umduğumdan çok daha güzel oldu bayıldım bakıp bakıp elime sağlık diyorum ,kızlar sizler naptınız bittimi takvimler? Bugün biz dışarıdaydık Asrını doya doya gezdirdik her gittiğimiz yerde şeberdi resmen maskot oldu sıpa,en son ev ,uyku ,yemek krizi tuttu yazık yavrum pili bitti kedi gibi miyavlıyodu ki eve geldik artık bi süre dışarı çıkmayı istemez.Yarın çok tatlı misafirlerim gelebilir :) ve ben hala gecenin bu saaati oturuyorum yatıyım bari artık iyi geceler,tatlı rüyalar herkese!

günaydınnnnn
adaş saol canım gerçekten hastalık zor inş. biran önce iyileşiriz.
ellerine sağlık canım takviminiz bitmiş bizim takvime henüz başlanmadı bu hafta sonu başlıycaz ırmağın takvimi bitti bizde de canım
eee bacım neyapalım iki tane olunca eşimle öncelik ırmağa dedik
ada hanım azıcık beklesin kuşuumm en kısa zamanda onuda hallederiz inş.

herkese güzel güzel gün olsun inş.

selam kızlar
yazamadım yine uzun zamandır
ya bu diş çıkarmak ne kadar zormuş mahvoldu yavrum ilk başlarda iyi gidiyodu ama sonunda zeyneptede ihsal ve biraz ateş yaptı
çok huzursuz bebeğim
sizlerde iyisinizdir umurım geçmişe bakamadım

Tünaydınnnn,ya bu diş olayı tüm haziran annelerini bezdirdi sanırım bu böyle sürecek mi acep tüm dişler bitene kadar? Adaş sizinde elinize sağlık canım nede olsa yolu yarılamışsınız.Bugün bizde de bi mızmızlık var ki offf yani..sözde misafirimizde gelecekti oğluşla birlikte arkadaşlarımızı bekliyoduk ama satışa geldik malesefff ,caos seni de,kayınvalidenide esefle kınıyorum canım ne var sanki sizi bıraksaydı ..
Bu arada dün kaktüs aldım Ayşegülün önerisiyle koydum bilgisayar odasına umarım gerçekten işe yarıyodur,oğluş uyandı ben yine gelicemmmm

bu dişler ne zormuş yaww
ırmak kuzum benim annesini hiç üzmemişti bi bakmıştıkki diş var minik ağzında
ada tembel daha diş falan yok henüz geleceğide yok gibi
adaş ve sevce zaten hep huysuzlar bunlar bide hastalık eklenince artı oluyoo
öpüyorum şekerlerr

deniz nasıl oldu acaba bugün hiç gelmedide merak ettimm

herkese selaaam bu diş olayını bana sorun 4 haftadır gecem gündüzüm karıştı bir ben bilirim birde efe ciğim :))

supercaos canım yaa kaç dişiniz var
rabbim herkese kolaylıklar ve sağlıklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…