2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy kıyamam adaş sana ruh haline de aç yazmış:roflol:, bende canım rejime devammmm...

oleyyy beaaaa cok sevındım renklerı fln guzel durmuştur umarım darısı bana boz daha bısey beceremedık yaa bu takvım konsuundaa

kızlar bu felfecir durmadan dışarıyı ıstıyor terlıkle parka goturdum bılıyormusunuz :S

ada nasıl oldu ? aysegul ayakın nası oldu ay o gunlerı hatırladım KABUSSSSSSSSSSSSS

Son düzenleme:
kızlar bırde bısey sorcammm

8 ay dolunca mılupa aptamıl 3 e mı gecıcezz ?? eyy???

deniz canım nasıl oldun
bilemiyorum canım ben bebelac veriyorum diğerleri kabız yapıyooo
ada çok şükür daha iyi canım benim
terlikle hıı bu oğlan seni ne hallere düşürecek daha denizciim dikkat etde hasta olma

yaaaa hemde nasıl açımmmmmmmmmmcokacimcoook hiç sorma şekerimmm:roflol::roflol:
senden naber nasıl gidiyoo:1hug:

Al benden de o kadar yaaa olsun yaza kadar vermemiz lazım sık dişini bak bebekler büyüyor bebeklikten çıkıyolar yürüdüler falan derken inşallah yaza kadar incecik oluruz canımkaydirigubbakcemile5

hımmm dr dediki
biz 8 aylık olduk yaa artık yumurtanın beyazına başla azar azar dedi
ada biraz toparlansın başlıycam zaten iştah artık sıfır

sormaa neydım ne hale geldım eskı havalıı denızden eser yokk anacııımmm

denizciimmm aralın var yaa bacım daha ne olsun tatlımm
bakımlısındır sen bitanem arada olur böyle durumlarrr

ayşegüll canım benim kocişin ewde bakıyomda hiç uğramıyon aaa
işler bitmedimi ayağın nasıl oldu
bi slm ver kısss
çok alıştım sanaaaa
geeelllllll

deryacıklar üzülmeyin verirsiniz kiloları
ben eski kiloma döndüm 57 kiloyum şu an
ama benim fazlada takıntım yoktu kilom ile rejim yapmadan kavuştum eski halime

ayşegülcüm zeynepte süpürgeden çok korkuyor yaaaaaa
bende aynen senin gibi hafta sonları eşim evde olunca açıyorum
hafta arası ise şarjlıyla idare ediyorum

bu arada ayşegül balıkesir nasıl biryer güzelmi
benim eşim burda adliyede memur ama derece yükseltme sınavı var 29 martta
eğer kazanırsa balıkesir adliyesine gelme ihtimalimiz var
ben burdaki düzenimi hiç bozmak istemiyorum ama eşim hırslıdır iş konusunda kariyer diyor başka bişey demiyor
sen ve kızım yanımda olduktan sonra çine bile giderim diyorr
napıcam yaaaaaaaaa

kız raahat bıraksana hatunu kocası evdeyse aaaa romantık anlar yaşıyorlardır belkım

ay bende az evvel tv de aynı doğaç a benzeyen bır bebek gordum andım onuda . maşallah hepsını meleklerımzıın..

sevda ben balıkesır ın pek guzel oldugunu duymadım . ben hıc gormedım ama oyle dıyorlar

tabı aysegul en ıyısını bılır

slm kızlar amaaanevde olunca giremiyorum rahat rahat
ece süpürgeyi çok seviyo arkadalşı onun ben süpürürken peşinde dolanıp konuşuyo bu arada bugün acayip çenesi düştü durmadan konuşuyo ben baba diyorum o dada diyip gülüo bana cadııı
uyandı kızlar zamanında yakaladım düşmek üzereydi kanepeden dönmüş hemen grşrzzzzzzzzzz

Kızlar yukarda reklam vardı ordan gördüm sahi sevgililer günü yaklaşıyor dimiii,eskiden olsa aylar önceden gününü takip eder beklerdik eşimle (daha o zaman gençtik ve evli değildik) şimdi neredeyse unutcam gerçi mazeret var ama hem mazeret hem bahane sanırım..Sizin planlar nasıl hediye olayı falan düşünen varmı?Aslında bu sene bi sürpriz patlatsam hiç de fena olmaz aşkıma!a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…