ohh canım benim formunu korumuşsun canımderyacıklar üzülmeyin verirsiniz kiloları
ben eski kiloma döndüm 57 kiloyum şu an
ama benim fazlada takıntım yoktu kilom ile rejim yapmadan kavuştum eski halime
kız raahat bıraksana hatunu kocası evdeyse aaaaromantık anlar yaşıyorlardır belkım
ay bende az evvel tv de aynı doğaç a benzeyen bır bebek gordum andım onuda . maşallah hepsını meleklerımzıın..
deryacıklar üzülmeyin verirsiniz kiloları
ben eski kiloma döndüm 57 kiloyum şu an
ama benim fazlada takıntım yoktu kilom ile rejim yapmadan kavuştum eski halime
bende bugün yeniden diete basladim,surda hemen bi diet grubumu olustursak:)haziran anneleri diye..
kızlar bu felfecir durmadan dışarıyı ıstıyor terlıkle parka goturdum bılıyormusunuz :S
ada nasıl oldu ? aysegul ayakın nası oldu ay o gunlerı hatırladım KABUSSSSSSSSSSSSS
bu arada kaktüs olayının rivayetini tam bilmiyorum ama en azından görüntü olarakta çok güzel renkli oluyo bugün sordum 10lira dedi şüş dedim bende içimden almadım daha uygun bulursam alıcam handeryacım sen kaça aldın kaktüsü yine buralılar kazıkmı atcaktı bana acep :mymeka: ben 1tane değil bi kaç tane alcam ondan fazla geldi fiyatı her odaya bi kaktüs alalımki tamamen uzak kalsın radyasyon amca :roflol:
heeeeeyyyyyyyyyyt çekilin üleeeeennnn ben geldim cadoloslar sizi arkamdan nasılda kaynatmışlarnaniknanik yaşasın kızlar bugün çoooook güzel bi gündü gerçekten eşim bizi yemeğe götürdü çok eğlendik hava bahar havasıydı resmen ter içindeydik doğaçta çok eğlendi 6 km yol yürümüşüzdür çarşıya kadar ben rejimi bugün yemekle azcık bozdum cokacimcoook ee her zaman yemeğe gidemiyozki demi ama balıkesirr kötüüüüüüüü bacılar balıkesirliler duymasında sevdacım bursa gibi bi yer bırakılıpta buralara gelinmez bizim elimizde olsa gitcez burdan kurtulcaz geçen sayfalara bakarsan doğaça patik ayakkabı bulamayışımı falan yok bişi burda bi dolandırıcı halkı bilmiyom belki bize yöneliktir davranışlar askeriz diye çok zengin sanıyolar bizi pazarcı amca bile eski asker botu varmı sizde verde giyeyim dedi geçen bana canım ya bi yandan üzüldüm ama bizi farklı görüyolar işte neyse bugün mutluyum kızlar gerçekten ya denizcim merak ettim doğaça benzeyen bebeği gerçekten allahım hepsini nazarlardan korusun canım hepsi benim hepinizin bebeklerini inanın kendi bebeğimden farksız seviyorum kızlar hepiniz benim için koklayıp öpünŞeniz bu yazımı okuyunca ok tabi siz güzel annelerinide öpüyorum:1hug: canım arkadaşlarım benim
künaydınnnnnnnnnnnnnn haziran anneleriii . ve guzel meleklerii :)
8,30 da kalktık yatakta oglumla baya sarıldık oynadık koklaştık . baylıyorum buna.
kan ılacını verdım kahvaltısını ettıırdım kakişini temizledim ve şımdı alt katta bende kendı anamla kahvaltı edıcem . sora aralı yıne dışarı goturucem :)
belkı tarttırırım bılmıyorum beyefendının psıkolojısıne baglı.
maşallah Doğaç a
ayşegul aynı Aral ya bekleme fazla kılo fln ben beklemıyorum artık .. cok hareketlı hep dık durucam oturtamıyoruz ztn kendılerını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?