2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deryacıklar üzülmeyin verirsiniz kiloları
ben eski kiloma döndüm 57 kiloyum şu an
ama benim fazlada takıntım yoktu kilom ile rejim yapmadan kavuştum eski halime
ohh canım benim formunu korumuşsun canım
benim ikinci canım yaaa ilkinde bende çok kolay vermiştim ama bunda veremiyom sıkı rejime ihtiyaç varrr zaten hayatım boyunca hiç zayıf olmadım balık etliydim ama şimdi şişkoyum eski halime dönmeliyim canım

ewet şeker yaa :asigim:
düşüncesizliğim tuttu yine :roflol:
yarın nasılsa düşer elimize alırz ifadesini dimi:roflol::roflol:

adaşşş canım benim ben kocişimden bekliyom sürpriz
ayy bide bunu hiç düşünemem

deryacıklar üzülmeyin verirsiniz kiloları
ben eski kiloma döndüm 57 kiloyum şu an
ama benim fazlada takıntım yoktu kilom ile rejim yapmadan kavuştum eski halime

Ne güzel sevdacım sen özüne dönmüşsün gerçi benim hamile kaldığım halim de fazlaydı olsun bi şekilde verilcek artık dünden beri lahana suyu falan çiyorum (ıyyyy )çok fena gaza geldim..

iyi akşamlar arkadaşlar biz çok fena huysuzuz yine hiç bişeye fırsat vermiyo kızım ben vericeniz kilolara talibim deryalar kızkende zayıfta hamilelikte normal oldum şimdi gene zayıfım (( deniz sen gibiyim ama senin boyun var maasallah bende boyda yok........

sabire canım benim hemen veriyim
adaşşş lahana suyunu içimeye cesaret etmedim ada emiyo yaa zararı olurmiki kıss teo da emiyodu dimi
hımm bide sivilce falan yapıyomuş yaa
yapta bakalım olmazsa bende başlayım

hazran anneleri rejimde galiba.ben de 2 haftadır yapıyorum.sadece 3 kilo verebilmişim yaza kadar gitcek bu kilolar gitceekk:))

bende bugün yeniden diete basladim,surda hemen bi diet grubumu olustursak:)haziran anneleri diye..

oldu tatlım iyi fikir ama sayımız az olıcAK galiba baksana kızlar forma girmişler
darısı bize inş.
haydin kuralım o zaman ben varım şekerrr

heeeeeyyyyyyyyyyt çekilin üleeeeennnn ben geldim cadoloslar sizi arkamdan nasılda kaynatmışlarnaniknanik yaşasın kızlar bugün çoooook güzel bi gündü gerçekten eşim bizi yemeğe götürdü çok eğlendik hava bahar havasıydı resmen ter içindeydik doğaçta çok eğlendi 6 km yol yürümüşüzdür çarşıya kadar ben rejimi bugün yemekle azcık bozdum cokacimcoook ee her zaman yemeğe gidemiyozki demi ama balıkesirr kötüüüüüüüü bacılar balıkesirliler duymasında sevdacım bursa gibi bi yer bırakılıpta buralara gelinmez bizim elimizde olsa gitcez burdan kurtulcaz geçen sayfalara bakarsan doğaça patik ayakkabı bulamayışımı falan yok bişi burda bi dolandırıcı halkı bilmiyom belki bize yöneliktir davranışlar askeriz diye çok zengin sanıyolar bizi pazarcı amca bile eski asker botu varmı sizde verde giyeyim dedi geçen bana canım ya bi yandan üzüldüm ama bizi farklı görüyolar işte neyse bugün mutluyum kızlar gerçekten ya denizcim merak ettim doğaça benzeyen bebeği gerçekten allahım hepsini nazarlardan korusun canım hepsi benim hepinizin bebeklerini inanın kendi bebeğimden farksız seviyorum kızlar hepiniz benim için koklayıp öpünŞeniz bu yazımı okuyunca ok tabi siz güzel annelerinide öpüyorum:1hug: canım arkadaşlarım benim

kızlar bu felfecir durmadan dışarıyı ıstıyor terlıkle parka goturdum bılıyormusunuz :S

ada nasıl oldu ? aysegul ayakın nası oldu ay o gunlerı hatırladım KABUSSSSSSSSSSSSS

ayağım aynı denizcim vurmadığım sürece iyi vurursam acıyo çok dr.un ameliyatı varmış başka güne kaldı o da annemin gelişine olcak telde 19 şubat gibi gelcem dedi aksilik olmazsa bekliyorum sabırsızlıkla çok içim açıldı ya havayı böyle görünce içimde sanki çiçekler açtı a.s.

bu arada kaktüs olayının rivayetini tam bilmiyorum ama en azından görüntü olarakta çok güzel renkli oluyo bugün sordum 10lira dedi şüş dedim bende içimden almadım daha uygun bulursam alıcam handeryacım sen kaça aldın kaktüsü yine buralılar kazıkmı atcaktı bana acep :mymeka: ben 1tane değil bi kaç tane alcam ondan fazla geldi fiyatı her odaya bi kaktüs alalımki tamamen uzak kalsın radyasyon amca :roflol:

ohooh gezmeleredegidilmiş hava çok güzel iki gündür değerlendirmek lazım bende bugüb kapının önüne çıkadım seksek oynuyodu çocuklar zıpladıkça bizimki kahkaha atıyo durmadı oda gidicekmiş yawrum nasılda sewiniyo
ayşegülcüm geçen yaz kaktüsü bende sormuştum brda da 10 demişlerdi burasıda kazıkçı tabii azcık

canımmmmmm sefan olsun kuşummm iyi olmuş canım benim sewindim senin adına
oğluşunu ve seni kocamannn öpüyorum tatlımmmmmmm

huu huuuuuuuuuuuu ben geldımmmm

kımse yok galıbaa.. aysegul ohh ıyı yapmıssın canım yarasınnn
kızlar kılo dıyorsunuz kıskandırmak ıcın deıl ama 49,5 kıloyum .. ve ınanın hıc ıstemıyorum bu kıloda olmak boyum 1,67 ve kötu duruyor anlatabılıyormuyum acepp
52 fln olmak ıstıyorum ama nasıl kılo alıcam bılmıyorum sanırım en ıyısı gece yıyıp yatmak ..
tum eskı kıyafetlerımı kıçımdan duşen kotlarımı tekrar gıyebılıyorum .. ama ben onları gıymek ıstemıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
hemen yuzumden verıyorum ben kıloları cok cırkın oluyorum..

aysegul ne zaman alıyorsun arabayı yaa al artık beklıyorum hee bursaya ..

bnm annemde bu pazar dönuyor . ıstanbula.

ay bu arada bızde bugun dışarı cıktık ben benım herıf ve aral

carrefour a gıttık aralın bazı seylerı bıtmıstı ama aral market bolumune gırınce sıkıldı delırdı uyumak ıstedı ee sallanmadanda uyumuyor ya bagırdı fln neyse eşıme sen kasaya gıt bende cıkayım emzırme odasına gıdıyım oraya gelırsın bu durmıcak dedım . tamam dedı tam ben cıktım gıderke baktım bnm yavrumm hayatımın anlamı uyumuşşş ay nası ıçım sızladı kızlar ya ana olmak ne garıp şeymış megerse..

eşımın oldugu kasayı buldum gerı dönup uyudu dedım gozlerım dolu dolu ne uzuluyorsun deni dedi (bana arada deni der o) neyse ne bılyım ya oyle uzuldum ıştee. sonra eve geldık yarım bır alışverışten sonra :))

ama once ust katı dolaştıkk.. ay hıc bısey yok bu bursada ya bana gore . uff ıstanbulumu bu açıdan cok arıyorum he.

sahi sevgililer gunu gelıyor dımı .. kocam benım agzımı arıyor bana hedıye aldınmı dıe hahayytt aldım desem o da alcak sanırım bende boyle seyler doylenmez kocişş dedım duşunsun bakak:))

ama onun surprızı hazır sayılır..

günaydııııınnnn hanımlar son aşımızdan geldik bizde şimcik kilosu tahmin ettiğim gibi 8.5 boyuda acayip uzamış 74cm geldi zaten boyundan göstermiyo kilosunu hemşire dediki çok kilo almasını bekleme doğaç çok hareketli oturmak bilmiyo dedi hep ayakta dikilcekmiş beyfendi öyle istiyo hep evdede öyle artık kanepeyi turluyo tutuna tutuna geziyo kanepede 1saate yakın dikiliyo nerdeyse düşmeden çok hızlı gelişim dediler iştahı iyiyse çok almıcak dediler öyle olsun bakalım dedik napalım kurtlu yerinde durmuyo oh be rahatladım artık aşı yoook 1yaşına kadar

bu arada denizcim arabalara bakınıyorum bu ara fiyatlarına falan annem gelsin direksiyonumu geliştircem kursa gidip oda çok zaman almaz sanırım çünkü kullanabiliyorum pratiğe ihtiyacım var sadece sana dediğim gibi gitcez istanbula merak etme sen bekle bizi istanbullll :))

künaydınnnnnnnnnnnnnn haziran anneleriii . ve guzel meleklerii :)

8,30 da kalktık yatakta oglumla baya sarıldık oynadık koklaştık . baylıyorum buna.
kan ılacını verdım kahvaltısını ettıırdım kakişini temizledim ve şımdı alt katta bende kendı anamla kahvaltı edıcem . sora aralı yıne dışarı goturucem :)
belkı tarttırırım bılmıyorum beyefendının psıkolojısıne baglı.

maşallah Doğaç a
ayşegul aynı Aral ya bekleme fazla kılo fln ben beklemıyorum artık .. cok hareketlı hep dık durucam oturtamıyoruz ztn kendılerını

haklısın denizcim ya bu bebeler bitircek bizi şimdiden gözümü ayıramıyorum hep dikiliyo kanepeye ben yatırıyom o kalkıyo kendi başına ya düşüyo korkuyo düşüncede bişey olcak diye gözümü ayıramıyorum işimden gücümden oluyom ya neyse sağlıklı olsunlarda varsın kilo almasınlar napalım hiperaktifse kuzular kaydirigubbakcemile

deryacım takvimi nasıl yaptığını anlatsana canım ya hangi programla nasıl oluyo mesela takvimin rakamlarını falan nasıl koyuyosun resme anlamadım bende heves ediyom kı öğrette yapalım olmazmı aslında fotocular yapıyo ama kendi emeğin gibisi varmı he bide nerde bastırttın takvimi fotocudamı matbadamı

hava super yaaa bı ton ütüm var ne etsem acaba.. ütümü yoksa aralı attayamı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…