2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bız arastırdık fotocular deryanın yaptıgı gıbı yapmıyorlar derya resmen masa takvımı yapmış spırallı fln harıka olmus bana yolladı . maşallah vallahı . bende eşıme dun gece gosterdım yapıcaz .

artık yollayacagım kısıler dalga gecmeye basladı seneye bıtermı dıyorlar

Tünaydın kıslarrrr...Ayşegülcüm ben takvimi photoshopta yaptım zeminini,resimleri istediğim şekilde efektler kullanarak düzenlemek istedim takvim kısmınıda yine kendim yaptım o kısmı biraz uğraştırdı gerçi ama uğraşmayınca,emek vermeyince bi anlamı da olmuyo zaten şu anda tam zevkime göre oldu gerçi son kalan ayları sabırsızlanıp biraz baştan savdım..Eşim büyük bir kırtasiyede bastırdı(büyük derken her türlü baskı yapabilen )orada kağıdın kalitesini ve kalınlığını seçme şansın var sayfası 1 tl,2 tl spiral takmışlar alt zemin takvim kartonu koymuş kırtasiyeci toplamda 14 tl maloldu sakın matbaaya falan verip kazıklanmayın diye söylüyorum onlar özel iş ve tek bir adet olduğu için sanırsam fazla para isterler,hadi bakalım gösterin hünerlerinizi bitirince bende görmek isterim sanat eserlerinizi...

Adaşşş ben lahana suyunu içiyorum valla( gerçi 3 kez içtim daha unutuyorum) sivilce falan yapmadı şimdilik bilmiyorum bi faydası olurmu,zararı olmaz diye düşünüyorum bebişlere faydalı bir sebzenin suyu yani..

Kaktüs olayına gelince bauhause'dan 5.750 aldım sanırsam bi küçüğü vardı o da 3.750 di.

Ya ben bu aralar havalarda fena değil iyice bunalıyorum evde bi de ben öyle tek başına çocuğu alıp çıkamıyorum çantası,puseti vs.. siz nasıl gezdiriyorsunuz? bende dün eşimle tartıştım ya bi hoca tutalım ya beraber çalışalım artık çocuğumu alıp bi yerlere gitmek istiyorum o yüzden bu trafik korkumu yenmem lazım bu haftasonu başlıycaz inşallah!

Denizcim çıkabiliyosan ve hava güzelse çık dışarı napcan ütüyle falan uğraşıp ütüyü sonrada yaparsın,güzel havayı belki haftaya bulamazsın..

:teytey::teytey:Teyzeleri bu arada yanılmamışım Asrının dişi çıktı dün söylemeyi unuttum ,üstten beklerken alttan geldi artık altta 3 dişimiz var üstlerde hala tık yok ama gerçi elim elek gibi oldu resmen ısırmıyo deliyo sıpa dünkü mızmızlık ,ishal ondanmış meğer..Darısı başınıza!

slm kızlar..kilolar veriliyor galiba benim de vermem lazım ben de katılcam size..handerya yeni dişiniz hayırlı olsun bebişler büyüyor artık çok tatlı oluyorlar..benim tek derdim uykusuzluk çok zorlanıyorum o konuda yaa...bir de memeden kesmek istiyorum bir önerisi varsa yazsın lütfen,artık 8 aylık oldu zaten bir yaşından sonra emzirmek gereksizmiş ben yavaş yavaş bıraktırmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum..emzik hiç kullanmadı kızım veriyorum bir iki sonra çıkarıyor ağzından bilemiyorum yani...siz neler yapıyorsunuz?

Saol canım tsk ederiz. Sütten kesmeye gelince işine karışmak gibi olmasın ama bana göre erken ben 1,5 yaşına kadar emzirebilirsem emzirmeyi düşünüyorum.artık sütün çok yaramadığı doğru ama yaramasa da bağışıklık sistemi için anne sütü hala çok önemli bildiğim kadarıyla ne kadar emerse bağışıklığı o kadar kuvvetli oluyor canım. Sütten keserken bi yöntem;limontuzunu eritip sürüyormuşsun emip tadını beğenmeyince soğuyormuş bebek ,öyle duydum:)

bizde oglumla emişmeye bayılıyoruzzzz. valla benım şuan sol gogsum catlak patlak yarık durumda ıclerındekı kanı gorebılyıorum ama kesmek ıstemıyorum şuanda oglumu memeden . aslında aklımdan gecmedı deıl ama ne ona nede o guzel anlarımıza kıyamıyorum..

1 yaşına kadar emışıcez sanırım
keserkende salça fln suruyorlar dıye duydum yada bant yapıştırıyorlarmış ..

ya ben nasıl kıyıcam kuzuma yaa o aglarken nasıl vermıcem bılmıyorummmm ( bak yıne gozlerım doldu

canım uykusuzluk çok zor allah yardımcın olsun
bencede erken memeden kesmek neden bukadar acele ediyosun ki özel bir durum yoksa emmeli bence anne sütü gibi varmı ................
hımmm nasıl keseceğine gelince yorum yapamıyorum benim ikinci bebeğim ilkide 14 ay boyunca emdi fakat ameliyat olmam gerektiği için hastaneye yattım 5 gün kuzum göremedi beni zaten gördüğünde de unutmuştu yavrum
14 ay boyunca ağrılarlA emzirdim kızımı ben ameliyat olmak istemedim sırf sütten kesmemek için artık 14 aylık olunca dr yeter dedi sütümde pek yoktu rabbim bişey vermediği sürece inş. bu kuzumu emdiği kadar emziricem
allah sağlık sorunları vermesin canım tabi yinede sen bilirsin öpüyorum tatlım

adaşşş dişiniz hayırlı olsun
maşallah kuzucukların ağızları incilerle doldu bizde daha tık yok dahada geleceği yok gibi
hepsine hayırlı dişler olsun inş.
mucxxxx

sağolun kızlar handeryacım limontuzu mu limontozu mu tam emin olayım ki ona göre alayım.

denizcim salça bende işe yaramaz kızım seviyor çünkü onun tadını ama bant nasıl oluyor anlamadım eğer anlatırsan deneyebilirim.

ya kızlar ben de çok seviyorum emiştiğim zamanları,kendimi çok özel hissediyorum,sevgisini hissediyorum ama meme istemekten uyumuyor bir türlü her yarım saatte bir kalkıp istiyor gece sonra da şişkinlikten uyumuyor..zaten ben bıraktırana kadar bir yaşını bulur öyle hemen kesmem..

adercim sen de sağol uykusuzluk gerçekten çok zor bak 8 ay olacak bir kerecik 2 saatten uzun uyumadım kesintisiz uykusuzluktan bazen midem bulanıyor bazen uyumadığımdan dolayı çok açlık hissediyorum habire yemek yiyesim geliyor çok sağlıksız hayatım oldu bu yüzden artık düzene girmek istiyorum belki o zaman kızıma daha iyi bakarım.bazı günler ayakta uyuyorum rüya oyun oynarken bir baktım geçen gün on dakika uyumuşum onu seyrederken allah korumuş tehlikeli işlere girişmemiş uslu uslu oynuyordu kendime geldiğimde benimki artık uyku değil bayılma heralde..:bbo:

slm kızlar biz bugün yine attık kendimizi dışarı biraz serndi ama olsun gedcdik geldik hataneye gitik kan aldılar kızımdan demiri biraz düşük çıktı ama normalmiş damlayı bırakmıştık kullanın dedi onun dışında herşeyi iyi 8200 73 cm imiş
emme konusuna gelince bende sık uyanıyorum ama zaten zor emdi ece hiç bırakmak istemiyorum keşke bırakmasa oda izindeyken alıştı iyice bakalım pzt napıcakkk streetpit ablam memeden keserken ayakkabı boyası sürmüştü görünce korkmuş istememişlerdi iki kızınada öyle braktırdı

Evet canım limontuzunu suda erit çok ekşi olduğu için ağzına alınca yüzü buruşuyormuş bi daha istemiyormuş doktor tavsiyesi ise 3 gün sadece gece meme verilecek gündüz verilmeyecek 4. gün kendi istemiycek diyorlar.

Bu arada dün eşimle tartışmıştık ve çok kırdı beni ama bugün öğlen bi baktım kapı açıldı elinde güllerle gelmiş bana çiçekleri verdi öptü, çok özür diledi ,gitti ben tabi çok şaşırdım mutlu oldum yelkenler suya modunda yüzümde bir tebbessüm asılı kaldı öğlenden beri,canım kocacım benim...Şenizbu çiçekler yeter sana sevgililer gününde yok derse bozuşuruz tabikaydirigubbakcemile3

bende 2 yasini gecmemek kaydiyla kendi birakincaya kadar emzirmeyi düsünüyorum azaldi iyice ama o olmadan uyumakta zorlaniyor..
üst dislerimiz alarm veriyor beyazladi damagi ve mizmizimiz artti,uykumuz azaldi..
biz genelde gece iyidik dün uykusuz kalanlari anladim Allah yardimciniz olsun kizlar,dün gece durmadi agladi emzirdim mama verdim ayaklarini isittim,kivrandi bende okadar uykusuzdum ki bide baktim kaka yapmis yavrum 1 saat ugrastim uyutmak icin ne kadar bunaldi kokuda almadim ya,ilk defa gece kaka yapti oyüzden aklima hic gelmedi..

adaş canım biz kadınlar zaten hemen yelkenleri suya indiririz(her ne kadar kocişim hayır senin gönlünü almak zor desede)
en iyiside bu zaten bence sewindim tartışmayı uzatmamanıza ewin tadı tuzu ama küçük tartışmalar bazen olmalı ................
yok canım benim vardır sewgililer günü için planları mutlaka
öpüyorum tatlımmm

gece kapanışı ben yapmışım sabahta ilk günaydın benden olsun
GÜNAYDINNNNN
güzel bir hafta sonu diliyorum

gece kapanışı ben yapmışım sabahta ilk günaydın benden olsun
GÜNAYDINNNNN
güzel bir hafta sonu diliyorum

günaydın deryacım günaydın herkese iyi haftasonları diliyorum hanımlar kısmetse bugün gesmeye gidiyoz yuppi alışveriş merkezine burda bi tane zaten alışveriş merkezi napalım eğlencemizde o bizim :roflol:

canım benım .. allah korumuş ruyayı ..

olur oyle seyler o zaman kes sutten yavas yavas. bat olayına gelınce bu bıldıgımız bant varya cok eskıden duymuştum onu bantlıyormuş kadınlar meme ucuna cocoukta alamayınca bırakıyormuş .

ama deryacımında dedıgı ıyı bır yonteme benzıyor .

bu arada gunaydın hanımlarrrr ve ıyı bır hafta sonu dılıyorum

bızde dun dısardaydık hersey cok guzeldı aral evde babaannesı dedesı ve anne annesıyle idi .
ama bnm kocam aşırı hız tutkunu arabayı makas atmadan onundekını gecmeden kullanmayı pek sevmez sagolsun. bılıyorsunuz bır kerede şarampole uçmuşlugumuz var

neysee dunde gelırken şarkı soyluyorduk bırden kırmızı arabayı gecmeye calıştı o onu o onu derken bır cıglık attım yeter dıyee. yan yana gıdıyorlar drag yapar gıbı ıkısıde bırbırını gecmıyor . neyse ben bagırınca bnm koca yavasladı . kızdım bırazda ona . korkudan cama yapışmıştım . bır daha arabayla kaza fln yapmak ıstemıyorum ama hep aynısını yapıyor . neyse eve gelmeden gonlumu aldı artık cok hızlı kullanmayacak arabayı.

yarında yalovaya gıdıyoruz gezmeye

ayşegül ve denizciim iyi gezmeler şekerlerrr

denizciim allah korumuş tatlım bende çok korkarım hızdan canım yaa yapmasın tabii hız neymiş allahaşkına Aralı seni düşünsün kızdım bak şimdi enişteme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…