- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
slm kızlar..kilolar veriliyor galiba benim de vermem lazım ben de katılcam size..handerya yeni dişiniz hayırlı olsun bebişler büyüyor artık çok tatlı oluyorlar..benim tek derdim uykusuzluk çok zorlanıyorum o konuda yaa...bir de memeden kesmek istiyorum bir önerisi varsa yazsın lütfen,artık 8 aylık oldu zaten bir yaşından sonra emzirmek gereksizmiş ben yavaş yavaş bıraktırmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum..emzik hiç kullanmadı kızım veriyorum bir iki sonra çıkarıyor ağzından bilemiyorum yani...siz neler yapıyorsunuz?
slm kızlar..kilolar veriliyor galiba benim de vermem lazım ben de katılcam size..handerya yeni dişiniz hayırlı olsun bebişler büyüyor artık çok tatlı oluyorlar..benim tek derdim uykusuzluk çok zorlanıyorum o konuda yaa...bir de memeden kesmek istiyorum bir önerisi varsa yazsın lütfen,artık 8 aylık oldu zaten bir yaşından sonra emzirmek gereksizmiş ben yavaş yavaş bıraktırmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum..emzik hiç kullanmadı kızım veriyorum bir iki sonra çıkarıyor ağzından bilemiyorum yani...siz neler yapıyorsunuz?
gece kapanışı ben yapmışım sabahta ilk günaydın benden olsun
GÜNAYDINNNNN
güzel bir hafta sonu diliyorum
adercim sen de sağol uykusuzluk gerçekten çok zor bak 8 ay olacak bir kerecik 2 saatten uzun uyumadım kesintisiz uykusuzluktan bazen midem bulanıyor bazen uyumadığımdan dolayı çok açlık hissediyorum habire yemek yiyesim geliyor çok sağlıksız hayatım oldu bu yüzden artık düzene girmek istiyorum belki o zaman kızıma daha iyi bakarım.bazı günler ayakta uyuyorum rüya oyun oynarken bir baktım geçen gün on dakika uyumuşum onu seyrederken allah korumuş tehlikeli işlere girişmemiş uslu uslu oynuyordu kendime geldiğimde benimki artık uyku değil bayılma heralde..:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?