2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anam bende kızdım ama ıste ıcındekı delıkanlılık hıc bıtmıyor bazen bu erkeklerın.
kayınvalıdem dıyorkı senın ıkı cocugun var :))))
valla bazen cocuk gıbı oluyorlar ıdare edıyoz ıste bızde. aslında kazadan once bende hızı cok severdım 160 la makas fln atardım ama sımdı 90 la gıttıgımızde bıle yavasla dıyorum esıme.
aralımı dusunuyorum hep..

ada nasıl oldu anası . teyzosu koklasın onun gıdısından mısler gıbı ohhhh

Hep aynıyız valla bende eşimle ne zaman arabaya binsek yavaşla ,şurdan araba dönüyor vs...diyip delirtiyorum adamı oysaki özellikle benim yanımda çok yavaş kullanır dikkat eder bazen şehirdışına çıkıyor iş gereği arabayla sürekli ararım kontrol ederim 100 üstüne çıkma diye yalvarırım ,yeminler ettiririm ( bi keresinde uyuyup kalmasın diye sabaha kadar tel de konuşmuşluğumuz varkaydirigubbakcemile3). ..( bazen manyaklığım tutuyor) En çok da artık kendin için yaşamıyorsun diyorum hadi bırak beni ikimizde oğlumuz için yaşıyoruz her an onu düşün ve tüm aşırılıklarından vazgeç diyorum sürekli,gerçekten öyle artık çok önemli ve büyük sorumluluklarımız var

kızlarrrrrrrrrr nerdesınızz yahuuuu aaa hep ben oldugumda kımse olmiiiiiiiiiiiiiiiiii

denizciiim malum okullar açılacak bugün onun telaşı hazırlığı vardı canım
yarın kocişim ewde olacağı için hiç bi işimi bırakmamaya çalışıyorum
bugün gerçekten çok hareketsiz buralar
görüşmek üzere şekerlerr

deniz canım yarın gezme planları yapılmış yeni gördüm yaa
okuyom ama yorgunluktan geç jeton düştü
şimdiden iyi eğlenceler bitanemmmm

kızlar coştuk bugün resmen ya geze geze bi hal olduk yorgunluktan bittim resmen sizlerde evde kocişlerlesiniz sanırım süperdi ya yarında kayınvalideler geliyomuş özlemişler torunlarını baya olmuştu gelmeyeli ilçede oturuyolar ama gelemiyolar işte her zaman neyse yoğunluk koşuşturma devam anlıcanız misafirlerim salı günü öğlen giderler tahminen fazla giremiyebilirim maruz görün beni öptüm hepiciğinizi mucks

ayşegül ewde kaldığın günlerin acısını çıkarıyosun boşwer gez canım benim böyle yorgunluk olsun tatlım başımızın üstünde yeri var
hımm doğaçı özlemişlerdir gelsinler bakalım ayağın nasıl oldu
ayyy salı gününe kadarmı nasıl sabredecem ben yawww canım şaka yapıyom keyfin yerinde olsun da
rabbim mutluluğunu daim etsin şekerim
seni ve küçük erkeğimi kocaman öpüyorum

ayyy ne güzel resimler bunlarr sabah sabah içim açıldı canım benim allah ayırmasın sizi kuzum rabbim mutluluğunuzu daim etsin

rabbim kimseye ewlat acısı göstermesin
herkesin ewladını bağışlasın
kimseleri sewdiklerinden ayırmasın AMİN

GÜNAYDIN KIZLARRRR
güzel bir pazar günü geçirmeniz dileklerimle..........

sagolun kızlar cok resmımız var ama dun gece son anda karar verıp koydum bunları uykumda vardı daha yapamadım.

en usttekı sagdakı resımde bız aral mınıcıkken uyuyorduk eşım çekmış bende cok begenıyorum onu :utanan smıleyyy

cemreciim :)) seni kıskandım bende efe min resimlerini yükledim ve diğer arkaaşlar albümümüzün adı sebeb-i hayatım :))) bakmak isteyenlere duyurulur . ama maşallah demeyi unutmayın bakarsanız :)))herkese tatlı rüyalara melekleriyle

günaydın güzelll anneler
herkese güzel bir gün ve hafta olsun
görüşmek üzere

günaydın hanımlar
denizcim maşallah çok güzel çık mışsınız tüm fotolarda Allah ayırmasın bizleri bebişlerimizden insan bakmaya doyamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…