evet çok şanslıyım:)) eşime geçen sene tedaviye gelen bi kadın vardı.o epiduralle doğum yapmış.bacaklarında his kaybı oluşmuş.ilk zamanlarda doğru düzgün yürüyememiş bile. dr.a söylediğinde geçer zamanla demiş. tedaviye geliyodu işte.son zamanlarında düzelmişti sanırım.ama böyleleri de var işte.o yüzden eşim de epidural olmamı pek istememişti.anestezi dr.nun işinin ehli biri olması lazım.öyle olmayınca kötü sonuçlar çıkabiliyo ortaya..
ben yıne normal dogumu tercıh ederım cok cok guzel bır duygu acok acı ceksemde normal dogum ısterım ben .. bnm bagırmalarımı yeterrrr dıye çıglıklar atmamı dogumhanenın dışında bekleyen yakınlarım ablam .. duyup aglamışlar aral benden çıkana kadar
duşunsenıze her bagırtımı duymuşlar.. medıcal park kı ınlettım resmen..
guya epıdrual oldum pehhhhhh... pislikler..
denizcim ben normal ve vakumlu doğum yaptım 24 saat sancıdan ve hastane personelinin psikolojik işkencesiyle çok zorlandım bende hani gebelerde b rahatsızlık varya aşırı ödem ne deniyodu ona hatırlayamadım şimdi neyse öyle şiştimki bütün gücümle ıkınmama rağmen doğaç doğamadı hastanedeki bütün dr.lar başımda uğraştı doğurtabilmek için sonunda vakum takıldı mecburen 2. takılcaktı olmasaydı eğer neyse çıktı ama benimde bi yerim çıktı afedersiniz kızlar boydan boya dikişliydim arkam önüm kaç ay oturamadım popomun üstüne sezeryandan ne farkım oldu anlamadım sonra doğaçında vakumdan kafası kan topladı şişti önü çöktü neyse çocuk dr. baktı iyileşcek korkmayın dedi zamanla düzeldi şimdi göze alamıyorum 2.de normali belki kolay olucak göze alamıyorum yine olursa diye ama ben psikiyatrdan ilaç desteği bile aldım korkuyu zor atlattım anlıcanya sadece beldenıgnelı epıdural hıc duymadım kateter takılmadımı sana deryacım.. ?
aysegul senınkı nasıl kötu bır dogum mu oldu yaa hıkayenı yazmıssındır da hatırlayamadım ben ya :S
ben yıne normal dogumu tercıh ederım cok cok guzel bır duygu acok acı ceksemde normal dogum ısterım ben .. bnm bagırmalarımı yeterrrr dıye çıglıklar atmamı dogumhanenın dışında bekleyen yakınlarım ablam .. duyup aglamışlar aral benden çıkana kadar
duşunsenıze her bagırtımı duymuşlar.. medıcal park kı ınlettım resmen..
guya epıdrual oldum pehhhhhh... pislikler..
ader yazı çok güzel gerçekten çok duygulandım okurken hemen kızımla konuşma isteği doğdu içimde bu arada handerya motessori için daha fazla resimli örnekler nerden bulabiliriz yaw
bebek doğum kanalına girdiği için ameliyat olamazmış öyle dediler bana hep en son çare o riski göze almakmış bana ve bebeğe zarar gelebilirmiş su vermediler hiç bir şekilde bağırmak 24 saat susuzluk of of neyse bitti gitti bundan sonra yok normal doğum ben doğaçın emmemesini buan bile bağlıyorum benim psikoljimi hissetti ve kendide stres yaşadı doğum sırasında kafası falan acımış olabilir doğaç hala göğsümü görünce itiyo merak dahi etmiyozorlayınca kızıyo bana ağlamaklı oluyo istemiyo çok enteresan bişey bu bence ama inş. 2. bebeğim olursa allahın izniyle emzirmeyi çok isterim doğaç hiç ama hiç 1kere bile almadı ağzınaohaaa yaaa :S bencede ıkıncıyı sezeryan yap cano sen ay cok uzuldum sımdı yaa neler yasamıssın sen
doğaçımda zorlanmıstır bebegım bnm ya kıyamam ben ona..
ya nıye o kadar zorladılar pekı keske sezeryana alsalardı olmadıgı yerde
ya sadece beldenıgnelı epıdural hıc duymadım kateter takılmadımı sana deryacım.. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?