veee herkeslere teşekkürler anneler de melek ya duaları kabul oluyor ki bugünümüz çok iyi geçti efecik artık erkeeeek :))) şimdi detayları anlatıyorum
sünnetten 1 gün önce gidip kan veriliyor kan değerleri normal ise ertesi güne yada uygun bir güne tarih belirleniyor, ameliyat 40 dakika sürdü gazlı narkoz ile yani maske ile uyuttular , sonra kestiler pipiyi bandajladılar uyanması için oksijen verdiler burnundan hortumla yani yaklaşık 40 dakika uyudu kesilen bölgeye lokal nestezi yaptılar yani epidural gibi ama farklı bebeklerde kalça aralığı açık olurmuş iğneyi ordan yaptılar 8 saat ağrısı olmadı zaten sonrada olmuyor ağrı odaya geçince hemen uyandı tabi ve ağlamaya başladı açıdığı için değil ama aç olduğu için sabah 5 te emdi en son yaklaşık 5 saat aç kaldı kuzum benim( sonra emdi veee uyudu o artık bir erkek :)))
tabi şunuda anlatmadan geçemeyeceğim dün yazmıştım belki okudunuz bilmiyorum efe dün hadi hadi demişti ilk defa :)) biz ameliyathanenin önünde beklerken başka bir çocukta bekliyordu o 1 yaşında benimki 8 aylık çocuk avaz avaz ağlıyor bizimki ona bakıyor şaşkın şaşkın gülüyor ve hadi hadi diyor :))) çıplak çocuk üzerinde yeşiller var ameliya girmek üzere bizimki haylazlık peşinde diğer çocuğu hadiliyor doktarlar dayanamdı erken aldılar içeri bizimkini içerde seveceklermiş :)))
herkese tekrar teşekkür ederim darısı diğer oğlanlaraaa :)))
arda bey tüm teyzoşlarını öpüyor
canım geç oldu ama sabah bi telaşla yazdım kaçtımgünaydın ader nasılsın bacımm
kızlar gunaydınnnn. yıne bır sırt agrısıyla uyandım fecı fecı.. her sabah aynı durum var bende..
ayca arda cok tatlı olmuşş yerıme op kokla doya doya
saturn ne sanslısın kızzz ne guzel valla .
ama sunu soylıyeyım 1 yıldır masaj yapa yapa bnm herıfte fızyoterapıst olucak kıvama geldı nerdeysee :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?