2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar az önce Nihalle konuştum Efecik iyiymiş Allaha şükür 09.30 da çıkmış ameliyattan açlıktan epey ağlamış şimdi evlerinde geldiğinden beri uyuyomuş pamukum neyseki atlattılar darısı bizlere olsun oldu da bitti maşalllahhh..

slm kızlar
annem aradım ece iyiymiş buarada teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize -tatlicadiarzu-
arada kaynadı kimse görmediii:mymeka:
denizcim ben deryanın adını verdiği başka bi program wardı ezphotocalender ordan yaptım ama resim olarak yüklenmiyo malesef yoksa çoktan koyacaktım çok oldu biteli inş bastırırsak çeker koyarım

tanyeri canım ecenin hasta olduğunu görmedim ben yaa
şu an iyi olmasına çok sevindim
zeynepte grip oldu
ayy hasta olunca hepten şımarıyolar daha çok ilgi istiyolar

ayyy kıyamam sana canım benim kusura bakma bu baş ağrısı mahvetti beni
çokk özürrrrrr
önce geçmiş olsun meleğime canım benim

iyi olmasına sewindim inş. daha da iyi olur kuşşuuummm
öpüyorum canımcıımmmŞeniz

veren olursa almaya HAZIRIMMMM ay bu durmuyor bız hava almaya gıdıoz
ah canım keşke öle bi imkanım olsa hemencik veririm yafrimmm
hadi bakalım gezin de gelin iyi gezmelerrrr

çok sewindim canım konuşursan geçmiş olsun dileklerimi ilet
inş. darısı sizlereee

serpilcim ve nihalcim çok geçmiş olsun inş. bizde kurtuluruz sünnet işinden benide kasıyo çok genel anestezi oldu herhalde efe soralım nasıl geçecek iyileşme süresi ona göre davranalım bizde

deryacım nıhale o mınık efemızee sevgılerımızı selamlarımızı gecmıs olsun dıleklerımız ıılet .. ay valla cok duygulandım ................

ınsallah hemencecık ıyılesır efecııgım maşallah onaa.....

ece hastamıydı kız serpil belkıde gordum okudum gecmıs olsun bıle dedım ama ınanın oyle unutkanım kı erken bunama basladı sanırım bende.. aysegul ben yemek yapmıyorum bazen cnm ıstedıgı seylerı yapıyorum yada kayınvalıdeme yardım edıyorum ama genelde o yapıyor yemeklerı .
bnm kendıme hayrım yok burası sız ve esım olmasa kafayı yerdım (bugunlerde ıyı deılım nedense)

neyse allah sukur yemek yapmıyorum ama dıger ısler bıle yetıyor bazen.. ve cok anlayıslı bır esım var onu cok sevıyorum hayatımın en buyuk sansı o olsa gerek..
dun benı yıkadı sırtıma fln kese yaptı . hamıleyken 9 ay boyuncada hep beraber yıkandık selulıtlerıme kese yapardı heheuhe :)bana nefes egzersızlerı yaptırırdı . cok ıyıdır kendısı :)
tabı sımdı aral oldugu ıcın beraber bıcı yapamıyoruz.

aysegul tatıle ıhtıyacımız var bızım tabı dıger annişlerınde .. valal yaz gelsın dıye havalara bakar oldum

sanırım kayınvalıdemde bızımle gelıcek aralsız kalmayalım aral uzulmesın dıyee :) heyyyoo

geldim denizciimmm sen ne şanslısın bacımmm
kayınvaliden büyük yardımcı

hımmm sewgililer gününe gelince bi planım yok
bakalım kocişten bekliyorum süprizzzzz
ee ona göre bende bi güzellik yaparım:jeyyar:

ooo efecik atlattı darısı bizim sıpalara...

az önve doktordan geldik. hırıltımız geçmiş ama astımı koruyucu tozdan daha 3 kutu kullanacakmışız. ahmetin hafif alerjiye bünyesi varmış.buna da şükür.

denizcim ben de bunalıyorum ve depresyondayım yalnız yalnız annem geldi 1 gün kaldı gitti.k. validene dua et. vardır tabii zorlukları birlikte yaşamanın kardeşimde annemlerle birlikte olduğu için uzak değilim. bu arada istediğin kadar kilolardan verebilirim beş kuruş ta istemem canımm

deryacım evet ben de epidural ile sezeryan oldum ama pişmanmıyım hem evet hem hayır. sırt ve bel ağrılarımın çoğunu epidurale bağlıyorum doktorumuz alakası yok dedi ama bana kilolusun ondan dedi ama gelinimiz 47 kilo onun da aynı şekilde ağrı vaar. biraz eğileyim kalakamıyorum sizde de oluyor mu.ilk doğummu normal yaptım tüpleri bağlatabilmek için seçtim bu yolu ama ağrı da hediyekaldı bana.

ayşegülcüm geçmişolsun dileklerin için teşekkürler.

hasta bebeişlre acil şifalar.

balık aklllı oldum bu aalar çokk çabuk unutuyorum herşeeyi....offfffffffff offfffff

merhaba kızlar fazla giremiyorum ben ya arda beni çok yoruyor birde okul mahvoluyorum
inanın insanlıktan çıktım
şimdi kayınvalidem bakıyor cemrecim senin kaynanan gibi değil ya ben söylemeden çocuğa birşey vermiyor,okuldayken sürekli arıyorum evi,aklım hep evde kalıyor..
offf kızlar ya benim işim zor vallahi
bugün 4.30da eve geldim kaynanam yemek yapmamış beni beklemiş.çocukta aç onumu doyurayım yemekmi yapayım billemedim.'senin belki başka bir planın vardır diye yapmadım'demezmi..
ardada doğru düzgün yemiyor zaten,hiç gelişmiyor canım onada ayrı sıkılıyor...
3gündür kabizdi muzu biraz fazla verdim çok ağladı yavrum ya...
nihalcim,serpilcim sizede geçmiş olsun
tüm kuzucukları öpüyorum..

nihal efeyle ardanın dğum tarihleri aynı sanırım..
onun ek gıdayla arası nasıl...
teyzeleri arda büyümüşmü en son eklediğim resmi hatırlıyorsanız 2ay olmuş yaklaşık ama aynı geliyor bana

kilo almış ayçacım maşallah ardaya önce daha zayıftı daha tombik duruyo resimde

:içelim:
ayçacım Efe 26.06.2008 doğumlu galiba aynı tarih :))) ek gıdayla aramız iyi şöyle iyi ama bizim doktorumuz mükemmel bir anne dikkat doktor demiyorum aynı annesi gibi bakıyor efe ye bize her ay liste veriyor bende ona uyuyorum efe de güzel yiyor sabah kahvaltı öğlen çorba sonra yoğurt meyve sonra akşama doğru dolma ya da sebze püresi . yalnız çocuğu mama sandalyesinde oturtuyorum dik yalvaran gözlerle değil kaygılı değil kavga ederek değil gülerek şarkı söyleyerek yediriyorum yemek istediği kadar yediriyorum ki bu ölçü genelde bir çorba kasesi oluyor ama tabi bu fasıl 30 dakika ile 45 dakika arasında sürüyor :))) ve bebeğin kilosuna değil sağlıklı olup olmadığına ve motor gelişiminin vaktinde devam edip etmediğine bak. öpüyorum cokacimcoook :içelim:

yorgunummm,8aylik oldugumuzdan beri daha bi hareketli daha bi akilli olduk,eglence degisiklik arkadas ariyoruz..bir gün olmassa digergün bizde solugu disarda aliyoruz,evden cikisimiz tam bir tören..babamiz dalga geciyor siz cikamassiniz diye..
hasta olan annelere ve bebislerine acil sifalar diliyoruz..
benimde belim normal degil arada daha fena olmak üzere agriyor,bende epiduralden pisman oldum zaten kisa bir süre etkili oldu sonra suni sancida verilince anam agladi..
ayca arda büyümüs masaallah..kurulmus sandalyeye..
herkese iyi geceler..

veee herkeslere teşekkürler anneler de melek ya duaları kabul oluyor ki bugünümüz çok iyi geçti efecik artık erkeeeek :))) şimdi detayları anlatıyorum

sünnetten 1 gün önce gidip kan veriliyor kan değerleri normal ise ertesi güne yada uygun bir güne tarih belirleniyor, ameliyat 40 dakika sürdü gazlı narkoz ile yani maske ile uyuttular , sonra kestiler pipiyi bandajladılar uyanması için oksijen verdiler burnundan hortumla yani yaklaşık 40 dakika uyudu kesilen bölgeye lokal nestezi yaptılar yani epidural gibi ama farklı bebeklerde kalça aralığı açık olurmuş iğneyi ordan yaptılar 8 saat ağrısı olmadı zaten sonrada olmuyor ağrı odaya geçince hemen uyandı tabi ve ağlamaya başladı açıdığı için değil ama aç olduğu için sabah 5 te emdi en son yaklaşık 5 saat aç kaldı kuzum benim ( sonra emdi veee uyudu o artık bir erkek :)))

tabi şunuda anlatmadan geçemeyeceğim dün yazmıştım belki okudunuz bilmiyorum efe dün hadi hadi demişti ilk defa :)) biz ameliyathanenin önünde beklerken başka bir çocukta bekliyordu o 1 yaşında benimki 8 aylık çocuk avaz avaz ağlıyor bizimki ona bakıyor şaşkın şaşkın gülüyor ve hadi hadi diyor :))) çıplak çocuk üzerinde yeşiller var ameliya girmek üzere bizimki haylazlık peşinde diğer çocuğu hadiliyor doktarlar dayanamdı erken aldılar içeri bizimkini içerde seveceklermiş :)))

herkese tekrar teşekkür ederim darısı diğer oğlanlaraaa :)))

supercaos geçmiş olsun, hayırlı olsun, Allah evlenmesinide göstersin
diğer erkek çocuğu olan annelerin başına onlarda efe gibi olsunlar inş.
ben epidural olmadım ama bel ve sırt agrım bazen çok fazla oluyo napcez böyle yaaa herkese bu konuda geçmiş olsun diyorum inş. da çok çabuk geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…