Bu arada düşündüm de senin normal doğum olduğu için farklı olabilir ayarlıyorlar dozunu o yüzden kateter takmışlardır
Canım ben sana özelde msj atıp link veririm
ewet ayşgül banada geldi hatta ben msjı diğer topiğe kopyalamıştım
yok canım yaa almayı düşünmem bende
Hayır denizcim sadece hafif bir iğne o kadar diyorum ya çok sorunsuz ve rahat bi doğumdu o yüzden yine doğursam aynı doğum şeklini seçerdim diyorum zaten başka da şansım yok artık! normal doğum gibi acı çekmedim,canım yanmadı ben heyecanla bekledim oradaki hemşireyle sohbet ettik şimdi göreceksin meleğini dedikçe heyecan tavan yaptı hipertansiyondan gidiyordum zaten doğum sırasında..sonrasında 2 gün hareket ederken acıdı ama o kadarı da normal zaten ,normal doğumda da dikiş yerleri acıyodur sanırım
deryacım o seçenegı ılk kez senden duyuyorum vallahı.. :1shok: .
ben normal dogum yaptım ve bana gore epıduralım sadece bacaklarımı uyusturdu yapıldıktan 5 dk sonra yan odaya yanı dogum odasına gırdım hemde yuruyerek...
dıkış yerlerım hıc acımadı .. cok rahat bır ıyıleşme donemı geçırdım ztn ıkı dıkışım vardı
kateterden bır kere dogum oldugundan hemen sora doz verıldı aralın kafası cıktıgı an sancılar fln anında kesıldı bende . dr ben hemşireler ebe ve canım kocam muhabbet etmeye başlamıştık (bnm herıf yanımdaydı dogumda) dıkışlerımı atarken dr um . muhabbetın konusuda futboldu :) sırnaşık şey
bebek doğum kanalına girdiği için ameliyat olamazmış öyle dediler bana hep en son çare o riski göze almakmış bana ve bebeğe zarar gelebilirmiş su vermediler hiç bir şekilde bağırmak 24 saat susuzluk of of neyse bitti gitti bundan sonra yok normal doğum ben doğaçın emmemesini buan bile bağlıyorum benim psikoljimi hissetti ve kendide stres yaşadı doğum sırasında kafası falan acımış olabilir doğaç hala göğsümü görünce itiyo merak dahi etmiyozorlayınca kızıyo bana ağlamaklı oluyo istemiyo çok enteresan bişey bu bence ama inş. 2. bebeğim olursa allahın izniyle emzirmeyi çok isterim doğaç hiç ama hiç 1kere bile almadı ağzına(senağlama
ay ne güzel denizcim nice güzel sevgililer günü ve aylar diliyorum size bizde eşimden her zamanki gibia tık yok gibi ama ben küçük bi sürpriz hazırlıyoruma.s.yarın sevgılıler gunu oglum 8 aylık olcak ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?