2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada düşündüm de senin normal doğum olduğu için farklı olabilir ayarlıyorlar dozunu o yüzden kateter takmışlardır

deryacım banada takıldı katetral ve ordan 2kere ayrı zamanlarda verdiler anesteziyi 24 saat acı çekince tabi etkisi geçiyodu 2ye gerek duyulmuştu bende ama 2kere olmasına rağmen diğerlerine göre daha iyiyim sanırım çokta dayanılmıcak acı çekmiyorum açıkcası şu an belki anestezi dr.u gerçekten önemli belkide bünyeden bünyeye farkediyo aynı dr. başka kadına yaptı oda arkadaşımdı o baş ağrısından delirdi ben hiç yaşamadım baş ağrısı bebek aşısına giderkende karşılaştım kadın kafayı kaldıramıyodu ağrıdan hala ağrıyo konuşamıyorum ağrıdan demişti

saturn bahsettiğin bacaklarda his kaybı bendede var.doğumdan sonra hala sol bacağım uyuşuk.iğne batsa hismeyecekmişim gibi geliyor.eşiminde ısraıyla emg ve ulltrasonla bacağıma bakıldı.herşey normal çıktı...ama benim bacaklarım hala uyuşuk..spinal sezeryan oldu benim doğum..
umarım birşey çıkmaz....

iyi geceler hatunlar,
bu akşam doktor birarkadaşım var o geldi bel ağrılarından vs bahsederken ben epiduralden dedim bana alakası yok dedi. bebişlerin ağırlıgından ve de benim eğilirken bişeyler kaldırırken yanlış davranmamdan kaynaklanıyor dedi.sırt ağrılarımı gögüslerimin büyüklüğüne ki bunu doğum doktorumda söylemişti ve de göbekten dolayı ağrı yapar dedi yani zayıflamanın çaresine bakmam gerekiyormuş. :1no2:

erkeklerin askerlik kadınların doğum anıları bitmezdiyo annem. 1. normaldiki sadeceadı normaldi. kıyaslayacak olursak sezeryanı tercih ederim. bebeği görmek anı yaşamak mükemmeldi. normal doğumda 1 hafta kalkamıştım ama bu doğumumda 2. gün ayaktaydım.
streetpit evet ben de aynı hastanede doğum yaptım fottoğraf konusunda doktorum önermişti iyiki de çektirmişiz.

herkse iyi geceler.

Ayy ne güzel hastaneymiş yaaa çok kıskandım şimdi sizi..Bende çok isterdim o anın ölümsüzleşmesni ama sadece benim beynime kazındı olsun gerçi önemli olan da o..ama olsaydı çok güzel olurdu tabi. Bi eşimin doğuma girmesini çok isterdim (malesef kan tutuyor,gerçi benim hastanede almıyorlardı) ve bir de kamera çekimi falan olsaydı keşke ben ablamın doğumuna girmiştim meleğimin ilk saniyelerini kameraya çektim onu annesine ilk gösterdikleri anı falan ..Hala içimde uktedir ilerde bi daha doğurmaya niyetlenirsem özel fotoğrafçı götürcem yanımda!

günaydın kızlar muhabbet dernmiş doğum anıları filan benim herşey kolay oldu ikincidede normal hatta suni sancıyla düşünürüm ama bu hastanede olmaz o pisliğin içinden mikrop kapıp gelmediğimize şükürler olsun 6 aydır temizlik şirketi yokmuş hastanede neyseee

bizde hastayız yaa yani ece nin gribi geçmedi henüz ilaca başladık öksürük burun akıntısı bide durmadan emmek istiyo bende sık emzirin hastayken diyolar yaa yanıma alıyorum sabaha karşı meme ağzında uyuyo çıkardığım an uyanıyo bu gece 2 saat uyudummu toplam bilmiyorum hep benim suçum havaya aldandım her gün çıkarıdm çocuğu izindeyken bide girpli olduklarını orda öğrendiğimiz arkadaşlarımıza gidip oyuncaklarını bi güzel ağzımıza soktuk offffff offff sinir oldum neyse olcaaa warmış böyle büyücekler sonuçta Allah tan annemlede alıştılar birbirlerine yoksa kaç gündür bieşyde yemiyodu şimdi biraz daha iyi hepsi üstüste geldi yani

geçmişi okudum ama pek bişey kalmadı aklımda hastalara şifa diliyoruö ayça oğlun büyümüş maşallah ona

tanyeri canım geçmiş olsun
salgın varmış diyolar bu hastalıklarda onun için geldimi gitmiyooo
acil şifalar canım
görüşmek üzere

günaydıııınnn bol güneşli günler diliyorum hepinize mucks günaydın deryacım sanada kızlar özel bi msj geldi dün birinden sizede geldimi zayıflama ürünü satıyomuş 95tlmiş düşünen varsa alsın ben düşünmüyorum zaten kullanamam ben bitkisel şeyler hiç haz etmem aç kalırım daha iyi

ewet ayşgül banada geldi hatta ben msjı diğer topiğe kopyalamıştım
yok canım yaa almayı düşünmem bende

deryacım o seçenegı ılk kez senden duyuyorum vallahı.. :1shok: .
ben normal dogum yaptım ve bana gore epıduralım sadece bacaklarımı uyusturdu yapıldıktan 5 dk sonra yan odaya yanı dogum odasına gırdım hemde yuruyerek...

dıkış yerlerım hıc acımadı .. cok rahat bır ıyıleşme donemı geçırdım ztn ıkı dıkışım vardı
kateterden bır kere dogum oldugundan hemen sora doz verıldı aralın kafası cıktıgı an sancılar fln anında kesıldı bende . dr ben hemşireler ebe ve canım kocam muhabbet etmeye başlamıştık (bnm herıf yanımdaydı dogumda) dıkışlerımı atarken dr um . muhabbetın konusuda futboldu :) sırnaşık şey

Sanırım doğum şekline göre epidural şekli ve anestezi değişiyor canım ben 1 dak içinde belden aşağımı hissetmemeye başladım odama gidince yavaş yavaş uyuşukluk geçti normal doğumda zaten tamamen hissiz olmaması gerekiyor bildiğim kadarıyla o zaman ıkınamazsın farklı yöntemler kullanılmış iyiki de böyle yapmışlar şanslıyım demekki mesela nihal de sezeryan oldu ama ona da kateter takılmış ve canı yanmış

ben cok guclu ıkınamadım ılk basta .. yada yanlıs ıkındım bılemıyorum tam olarak . ama ıkınmaya calıstıkca boynumdakı damarlar patlıycakmış gıbı oluyordu .. cok korktum patlıcaklar dıye acayıp bır basınc vardı boyum ve yukarısında.. alt bolgemden cok orayı hıssetım neredeyse.. ebe bıraz karnıma bastırmasaydı bnm bebegımde belkı o sekılde dunyaya gelıcektı.. bılmıyorum..

ama doğaçın emmemesıne en az senın kadar uzuluyorum ınan kı.. ya o verdıgı tepkı neden acaba.. banada cok garıp geldı dr a danıştın mı hıc bunun ıcın

alla allaa daha neler ogrenıcez demek kı

nıhal demısken haber varmı efeden .. acı fln yoktur umarım yaa

merhaba kızlar şöle bi bakıp kaçıcam bugün akşama misafir varrrr yeni damat geliyor yemek hazırlığı filan ...fanişeyler..

deryacım evet fotoğraf olayı çok güzel. benim eşimde tümmm ısrarlarıma rağmen girmedi dayanamam diye dayanamazdıda benibırakıp onunla ilgilenmek zorunda kalırlardı.

hepinizi öpüyorum.:1hug:

sormadım denizcim dr.a bilmiyorum psikolojiktir belkide unutmamıştır hala doğduğunda meme uzattığımızı diye düşünüyorum doğaç emme konusunda hep sorun yaşadı biberonuda severek almadı emziği zaten hiç almadı zor bi bebek olarak geldik bugünlere bizde eşim girmedi doğuma zaten kendisi şırnaktaydı yasaktı bide birinin gelmesi neyse ben 2. kadar cesaret topluyorum artık kendimi hazır hissedince ve durumlar güzel olunca düşünüyorum doğaçtaki gibi olmasını istemiyorum herşey üstüsteydi neyse artık yalnız olmucam oğlum yanımda olcak allahın izniyle yol arkadaşım o benim artık eşimin görevinden dolayı diyorum yarın nolcağı belli değil onların meslekte
bende efeyi merak ediyorum nasıl geçiriyo kıpırdamadan acaba kıpırdıyomudurki acıyomudur ölcem meraktan ya bide bez bağlanıyomuş 2. günden itibaren diye duydum bağladımı acep ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…