2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deryacım maşallah ne şeker bir bebek
allah nazarlardan korusun..

selam herkese epeydir yazamıyordum.nihayet göreve başladım söylemişmiydim bilmiyorum ankarada oturuyorum ama trabzonda öğretmenim toplandık geldik babamıza hasret çekiyoruz oğlumu babası çok özlüyo bende babasını özlüyorum biraz zor günler yaşıyoruz ama bunada şükür mutluyuz.
bebişler artık 8 aylık oldu zaman ne çabuk geçiyo şaşırıyorum yazın pıtır pıtır yürüyecekler bu arada merak ettim cemredeniz hep takip ediyorum yazdıklarını aral yürüyomu o bizim bebişlerin idolü olacak eğer yürüyosa:)
tatlı rüyalar

hoşgeldin berrin uzun zamandır yoktun
kızlar avatarımda ardanın dünyaya geliş anını görüyorsunuz...belki hoşunuza gitmez diye büyük olarak eklemedim.avatara koydum.çünkü benim organlarım bile gözüküyor....

Yaaa kıslarrrrr nerdesinizzzzz?? Sevgililer günü sarhoşumusunuz daha ayılamadınız mı yoksa!kafamçokkarıştı:roflol:

ayçacım o anda kim çekti canım oresmi
ya ben büyük halini merak ettim resimin acaba eklesen kötü olurmu
diğer arkadaşlar ne diyonuz
bende sezeryan oldum ama eşim girmedi ameliyathaneye ben girip beni kameraya çekmesini çok istemiştim

ay ben resmı tam cozemedım gozler uzagı gormiikiiii

berrin nerelerdesın arkadasım yaaa .. gel boyel ama sık sık gel cnm valla cok dagıldı hazıran annişleri heee

aral yurumuyor suanda sadece yurutecını dışından tutup kendı kendıne yuruyor ama desteksız tutunmadan yurumuyor. artık pek yurutecın ıcıne gırmıyor beyefendı

canım bakmadım valla hala dur bakıım doğaçın face kimse bakmıyo eklemiyo diye açmıyodum ekliyim şimdi ordanda beni ekle genelde doğaçın resim ve videoları benimkinde

Ayşegülcüm facebookda gördüm aynı üniversite ve aynı bölüm mezunuyuz canım hatta sen süpercaos nihalle aynı sınıftaydın sanırım tanışıyor bile olabilirsiniz,bizde mutlaka karşılaşmışızdır tesadüfe bak

Denizcim benim de tüm ev arkadaşlarım (4 kişiydik)farklı şehirlerdeyiz ne yazıkki ,böyle olunca da paylaşımlar ister istemez azalıyor evlenmeden önce ben fırsat yaratır şehir şehir dolaşırdım bağlantı kopmasın,dostluklarım sürsün diye ama evlenince bide şimdi çocuk olunca telefon ve internete mecburuz

herkese günaydın nasılsınız bayanlar..........bebişler nasıl bebekler nasıl neler yapıyorlar emekleyen yürüyen hatta oldumu dişler bayadır giremiyorum...
kızımda bende bayadır hastalıkla uğraşıyoruz kızım şimdilerde iğne vurunuyor ayy sormayın kırizlere girersiniz eskisindende beter oldu yemek asla yok birde kusma huyu var artık 1 kaşığı bile çıkarıyoruz kilo verdik bu arada anneli kızlı bende bayabi hasta oldum dişimi çektirdim girip kulağıma felan zordu çok stresliydikl yani artık kızım anlıyor çoğu şeyi ve kızıyorum bilerek ypmasına kızmak bağırmak artık hat safhalarda sinirden öldürecek ya o kadar akiskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
sevgililer gününüz kutlu olsun herkesi iyi günler...

canım maşallah çok tatlı ben oraya üye değilim ama.........olsaydım verirdim ...:hooray:

deryacım ben ekstrem okudum akşamcıydım canım bide gitmezdim ben genelde akşam çok zor oluyo severekte okumadım hiç bi zaman zaten aile baskısıyla bitti 5senede ( nihali tanımıyorum sanırım resimde gördüğüm kadarıyla bide ben hep ank.olurdum :roflol:

geçmiş olsun yasemincim allah şifa versin ikinizede bitanem bizdede öksürük var sabahları azcık hala devam ediyorum ilaçlarına 10 günü tamamlayalım bırakcam bakalım nolcak

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bizi merakeden olmadı mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

günaydın hanımlarrr
yasemin çok geçmiş olsun canım hava birden soğudu bebişler hasta oldu tabii biz iyiyiz çok şükür atlattık galiba boğazımız yara olmuş biraz sprey kullanıyoruz ama çok fena yanımda yatmaya alıştı meme ağzında uyuucak sanırım ılık ılık süt gidince boğazını rahatlatıyo ama benim feci belim tutuluyo sabaha kadar bide dün akşamüstü karadut pekmezi aldı babamız iyi geliyomuş boğazına bende ceviz ekleyip içine werdim sanırım enerji patlaması oldu kızımda bütüngece meerken gözlerini kapatıyo uyuyo gibi yapıyo sonra aklına bişey geliyo babasına gönüp bişeyler anlatıyo bana gülüyo oturmak istiyo filan beşiğine koydum nasıl yatıcaaanı şaşırdı kendini bi otaraya bi bu tarafa ata ata ayyy çok yoruldum kızlar siz siz olun akşamları pekmez vermeyin

tanyeri canım geçmiş olsun...
bizimki de yeni yeni tutunarak ayağa kalkmaya başladı...
gece uyanıyor bir bakıyorum ters dönmüş bir bakıyorum oturmuş kendi kendine oynuyor...
dün gecede uyumadı diye bizim yatağa birakmıştım etrafına set yaptım geçemesin diye
yatağın başından tutmuş kalkmış sesi gelmeyince uyudumu acaba diye bakamya gittim ki kalmış ayağa birde korkuyor düşcek diye sıkı sıkı tutunmuş :)
napıcaz bu tontişlerle....

hoşgeldın yasemıncım cok gecmıs olsun cnm . ecrının yememe huyu devam edıyor demek uff ya ne yapcan sen bu cımcımıyle bende şaştım valla..

bu arad herkese gunaydınnnn.. sevgılıle gununde ne ettınız bacılar bız bowlınge gıttık ne romantıgız dımüüüüüüüüüüüü

bızımkıne bır gram bısey versem hemen enerjıye cevırıyor ztn ne pekmezı anacımm ztn zar zor yatırıyom :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…