2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım nerelerdesin kıss merak ettim ama yazamadım canım
çookkkk geçmiş olsun sana ve meleğime canım yaa üzüldümm
seninde kutlu olsun canım
allah kolaylık versin

canım sizede geçmiş olsun
ewet canım bende o hataya düştüm pekmezi akşam vermiştim ada da aynı ööle yaptı tabi ben o zaman pekmeze bağlamamıştım senin yazını okuyunca aklıma geldi

mAşAllah kuzuma erken yürüyecek
öpüyorum canım benim
eeee napsın canım eniştem haklı senin gibi güzel bi hatunu kaçırmamak için acele etmiş iyide yapmış kısss yoksa doğaç nasıl olıcaktı:roflol:
RESİMDE HARİKASIN
HERZAMANKİ GİBİ
sağol canım derya nerelerde acaba ya yani ader hep önce o günaydınlardı sayfayı eksikliği nasılda belli yav

canımmmmmsınnn benim saol arkadaşım
mucxxxxxxxxŞeniz
a.s.a.s.a.s.

aaaa hiç demiyosun derya yok gelince nasıl okuyacak biraz az muhabbet edelim diyee 20 dk dır sayfaları okuyom bi yandanda ada hanım saolsun

canlarım ırmağın gözü mikrop kapmış
dr gittik damla verdi okula göndermedim onun için üzüldü ağladı falan canım sıkıldı benimde
sewgililer gününüz iyi geçmiş hepinizin adına sewindim şekerler
bende anlatam bari içimde kalmasın
aşkım kardeşimi aramış bize git akşam ablanı dışarı çıkarıcam falan diye sürpriz yapıcam demiş
tabii bacım dururmu beni aradı gelicem kızlara bakıcam abla sen kuaföre falan git erken geliyim hazırlanırsın dedi ama ben istemedim
çocuklarda kalır aklım keyif alamam fLAN İŞTE BİRAZ PİMPİRİKLİYİM BU KONUDA ada azıcık büyüse rahat olurum bide hasta bi bebek olarak dünyaya geldiği için hep korkuyom
neyse eşimi aradım canım istemiyo çıkmıycam dedim o da iyi sen bilirsin otururuz dedi kapadı tel. ama canım bi sıkıldıki anlatamam yaa insan ew için program yapmazmı be adam dedim içimden akşam olana kadar yedim kendi kendimi
akşam üstü herzamankinden daha erken geldi eşim elinde çiçeklerle canım kocişim yaa ince düşünmüş kızımada almış çiçek bugün sewgimizi gösterme günü dedi babacıım sewgililer günü yok benim için dedi ırmağı görmelisiniz ama ne mutlu oldu
arkasından kapı çalındı yemek ve pastamız geldi canım kocişim seniii çoookkk sewiyorummm aşkitommm:asigim:
benim hediyeme gelince kocaman öpücükkkkŞeniz :jeyyar:
vee iki tane dünya tatlısı meleklerimmmm
yani çok güzeldi akşam kızlar uyuyunca film falan izledik

aaa ne çok yazmışım
sıktıysam özür dilerim kızlarrrr

bunlarda ben den size canlarımmm
:1hug:a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Son düzenleme:
herkese selaam kıslaar geçmiş sevgililer gününüz güzel geçmiş :) allah ayırmasın herkese sonsuzz mutluluklar ,
biz sevgililer gününde tüm aile beraberdik :)) komik oldu yani Efenin sünnet yamği vardı güzel bir sebep oldu aslında 12 kişi bizdeydik pastalar şaraplar falan filan yorucu oldu ama oğluşumuzun erkekliğini sevgililer gününde kutladık . darısı diğer erkek annişlerine

bizim hediyemizse taam sürpriz oldu babamız anneannemizle bize sürpriz yapmış araba aldılar oğlumla bana :))

kociş seni çook seviyorum

> Bir uçak yolculuğunda yan koltukta oturan bir adamın alyansını sağ elinin işaret parmağına taktığını fark eden yazar yorum yapmaktan kendini alamaz; 'Bayım alyansınızı yanlış elinize takmışsınız! '
>
> Adam bunun üzerine; 'Yanlış kadınla evlendim de ondan! ' diye karşılık verir.
>
> Ziglar bu anıyı aktardıktan sonra şöyle sorar; 'Peki ya bu adam doğru adam mı? Yani kadın doğru adamla mı evlenmiş? Yanlış seçilmiş bir insana doğru insanmış gibi davranırsanız sonuçta doğru insanla evlenmiş olmaz mısınız? Doğru seçilmiş bir insanla evlendiğiniz halde yanlış davranıyorsanız yanlış bir evlilik yapmışsınız demektir çünkü. Doğru insan olmak doğru insanla evlenmekten çok daha fazlasıdır! '
>
> Yazar kitabında şu öyküyü anlatır..
>
> 'Yıllar önce Hawai'de başlık parasına benzer bir uygulama revaçtadır. Bir erkeğin sevdiği kızla evlenebilmesi için kızın ailesine belli sayıda inek vermek zorundadır. İnek sayısının 10 adet olması gerekmekle birlikte kızın özelliklerine göre bu sayı değişebilmektedir.
>
> ve adada iki kızı olan bir adam yaşamaktadır. Kızlardan büyük olanı bizdeki deyişle -kabul görmeyen- tipte, şanssız bir kızdır ve babası ona 3 inek fiyat biçmiştir; 2 inekli bir teklifi de kabul edecektir; hatta iyi bir pazarlıkla 1 ineğe fit olmaya razıdır.
>
> Bir gün adanın zenginlerinden Johny Lingo bu eve geldiğinde herkes onun diğer kızı isteyeceğini düşünür. Oysa yaşlı adamı sevince boğarak büyük kıza talip olur. Herkes en azından isteneni yani; 3 inek ödeyeceğini düşünürken Johny yanında 12 tane inekle gelmiştir! ! ..
>
> O dönemlerde normal bir balayı ortalama bir yıl sürmektedir ama gelin ve damat iki yıllık balayı planlamıştır.
>
> Damatla gelinin dönmesinin beklendiği gün ahaliden biri dönüşlerini haber vermeye gelir gelmesine ama gelenlerin Jony ve eşi olduğundan emin değildir. Aslında Johny'i tanımıştır fakat kızdan emin olamamıştır; yaklaşan kadın çok güzel, zarif birisidir. İyice yaklaştıklarında kimsenin tereddütü kalmaz. Fakat kızın güzelliği, cazibesi ve çekiciliği en eleştirici gözle bile reddedilmeyecek ölçüdedir. Yakından! bakanlar Johnny'nin 12 inek karşılığında iyi bir alışveriş yaptığını düşünürler.'
>
> Yazar işin püf noktasını şöyle özetler; 'Johnny 12 inek ödedi, kız 12 ineklik bir kadın haline geldi.'
>
> Bu hep böyle olmaktadır; eşinize veya sevgilinize verdiğiniz değer, ona kazandırdığınız değerdir. Aslında 'doğru adam', 'doğru kadını' inşa eder, 'doğru kadın' da 'doğru adamı'...
>
>
> kalp kırmadan, yıkıp-döküp-ezip geçmeden, doğru insanı bulmanız-doğru insan olmanız dileğiyle...
>
> --
> Yitirdiğin her şeyde kazandığın bir şey var..
> Kazandığın her şeyde, biraz yitirdiklerin...
> Bu yüzden; birileri ısınıp dururken, DİNMEZ ÜŞÜMELERİN....

adercim sağol bitanem bende bizi meraleden yok muuuuuuuuu diye haykırıyordum....
evlilik aşkı öldürür mü...yoksa erkekler mi aşkı öldürüyor.çünkü evlenmeden önceki ilgi alaka kalmıyor oysaki evlenmeden önceki flört zamaının daki gibi davransalar belki ölmez aşk nedersiniz kızlar...
ayşegülcüm bende evlendikten sonra farkettim evlilik bana göre olmadığını ben çok gezmek le felan alakalı değil sadece eşimle ilgili o eski günleri özlüyorum ozamanlar daha heycanlıydı o yüzzden...
süpercous yazın için teşekkürler canımmmmm efeninde sünneti hayırlı olsun.

sevcecim eniştem yaptı doğumu o çekti ...eşimi almadılar..birkaç tane daha var..fazla kan olmayanlardan bir tane seçip eklerim canım

aaa kızlar neden ööe diyosun kıss ,
bence arkadaşlar ewlilik aşkı öldürmüyor da belki sorumluluklardan dolayı fazla aşka zamanmı kalmıyooo kocişler işte yoruluyoo biz ewde çocuklarla stres içinde oluyoz geçim telaşı hayat şartları biraz böyle yapıyooo
ama flört döneminde böle olmuyoo du
acaba ne giysem saçımı nasıl yapsam çiçek böcek derken geçiyodu sorumluluk yoktu
yoksa aşkımız herzaman aynı hatta kendi adıma dahada fazlalaştı 10 yıllık ewliyim kocişimi ilk gündende fazla sewiyorum iyiki onunla ewlenmişim
bence kendi adımada yazıyorum
biraz fazla zaman ayırmalıyız birbirimize kocişlerle daha çok ilgilenmeliyiz tabi onlarda bizlerle aynı şekilde olmalı
öpüyorum şekerlerrrr

tüm bebişlere geçmiş olsun...
havalar dahada soğuyacakmış dikkat etmek lazım

kızlar ben geldım nasıl uykum var anlatamam aral uyuyor ama burası daha agır bastı .. tabı sız suan yoksunuzdur kocalar gelmıstır bnmkı bı ıs ıcın bı yere gıttıı nıdem para lazım beklıyom bende P

dr a gosterdım sonucları sırt kemıgımde hafıf bır egılme var kızlar sanırım kazadan sonra oldu hamıle kalıncada tetıkledı.. dr kazada olmustur dedı bırde ben ondan yıllar evvelde sırtımın uzerınde yere cakılmıstım asfalta hep ordan darbe alınca tabı kayma olmus..

5 tane ıgne yazdı (almıycam ama cok korkuyorum ıgneden acayıp yanıııı )
ıste krem yazdı bı tane daha farklı bır ılac ve bırde ıstahım ıcın vıtamın yazmıs henuz gıdıp almadım eczaneye cok sogumustu hava ben dısarı cıktıgımda hemen eve kostum ..
ıgnelerle duzelmez sırtın kaslarını guclendırmen lazım dedı dr.. fızık tedavı fln yapıcam kendı kendıme.
yada fızık tedavıye gıdıcem. ama yazın agrı kalmıyor gecen yaz havuzda yuze yuze gecırmıstım sonbaharda tekrar basgostermıstı yazı ıple cekıyorum

deroo cok guzel bı sevgılıler gunuymus canım afıyet bal seker olsun anam yarasınn löp löpp et olsunnn hatunumaaa heuhehehee :))))) şaka şakaaa

kızlar dunde ben gece eşımı yolladım soylemsı ayıptır dürüm cıg köfte fln aldırdım karnım acıktı ve evde bısey yoktu aslında aksam alıverıs merkezıne gıtmıstık ama orda yedıklermın yarısına ayran döktum arala verıcem dıyee:)

kılo almam lazımmmm gece yemeye basladım yanııı kızlar

aaaaaaaaaa geçmişolsun denizcimmmmmmmm kullan iğneleriniki bir önce iyileş yoksa nasıl toparlanacaksın:....:1hug:a.s.adercim bizim sevgide ilk günkünden fazla amöa aşk heycanı farklı bişey o da var ama dedimya arada stres oluyor bazen...hihoyyyt

Herkesler hastaaaaaa geçmiş olsun adaş,karamsar,deniz,tanyeri! bizde de var hırıltılı öksürük gece sürekli uyanıyo yutkunamıyo yavrum yarın doktora gitcez hem aylık kontrol hem de hastalık.
Nihalcim arabanız hayırlı olsun canım ee onu bi ıslatmak lazım dimi! ilk durak bizim ev bekliyoruz şekerim küçük erkekimi getir bana!

Evlilik aşkı öldürür mü? Hayır süründürür! Biz çok monotonlaştık bana göre eskiye oranla çok kötü çok arkadaş gibi olduk,eskiden saçma gelirdi canım cicimler çok yapay bulurdum ve bizde azala azala iyice tükendi artık aşkım bile diyemiyorum ağzıma bi tuhaf geliyor sözcük oturmuyor..Acil bi restorasyona girmeli bu evlilik yoksa sonumuz acıklı valla bir de ben çok bunaldım acısı eşimden çıkıyor psikolojim bozuldu,nolcek bu hal bilmem neyse sizi de kastım şimdi.. tamam tamam sustummmmm!

kızlar kendinize gelinnnnnnnnnnnnnn
adaş naptın şekerim yaa eşine güsel şeyler sööle
gerçi sizde haklısınız bu bebişler bizi mahvetti acep bizim 2. onun içinmi bu kadar etkilenmedik gerçi ne etkilenmemekse etkilendikte offfffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffff ne siz sorun nede ben anlatıyım çabuk toparlandım galiba gerçi bizim dış nedenlerden dolayıda gerginlik oluyodu kestim valla şekerler dış nedenlerdeki şahıslarla gerekmedikce konuşmuyom konuşsamda kısa kesiyom
bahar geliyooo aşkınız yeniden depreşür datlularımmm sıkmayın kendinizi

geçmiş olsun hasta bebişlere ve annişlere. pek giremiyorum şöle bi bakıp kaçıcam

adaşım hayırlı olsun araban.

evlilik aşkı öldürmüyorda bebeklerden geçiş süreci yaşıyoruz..offfffff ahmet uyandı ben kaçar.

Adaşşş bu akşam dış nedenler ve kişiler yüzünden gerginlik oldu ondan moral sıfır canım çok kızdım eşime ondan yoksa ben onu çok severim o da beni sever biliyorum (boru değil 13 sene bekledik bu günleri! ama bu günlerimiiiiiii? ) yavrum asrınımın yanında tartıştık çok üzüldüm sonra o da oyun sandı güldü bize offf ne kötü anneyimmmm gıcık oldum kendime!

deryacım yaaa boyle soylemee asrın ıcın uzulmenı anlıyorum ama ılerde hersey duzelır bence o cok mutlu bır bebek oylede buyuyecek . ben takvımde cok mutlu bır bebek gordum..
gecıcek kızlar bu donemler ve bız gulup anıcaz su streslı gunlerımızı..

deryacım bırde esıne bıseyler soylemeyı askınızı tetıklemeyı denesene bacım.. ondan bekleme

bende bazen esımden beklıyorum ama soraa kendım baslıyorum durdum yere surprızler yapmaya guzel sozler soylemeye . gercı bız gunde5 kere telde gorusuyorsak 10 - 15 kere senı sevıyorum dıyoruz meselaa.. bazen senı sevıyorum deyıp suratına kapıyorum telı :))

sızde deneyın bacılar

canım yaa üzme kendini
sen mükemmel bi annesi
asrın bunu hissediyo emin ol
ayyy bu dış nedenler sinirimi bozuyoo yaa salla gitsin bitanem ben inan artık sallıyom ben siniri olıcama onlar olsun valla daha mutluyum eşimde kızlarımda daha mutlular ........
farkı hemen ewimizde hissedildi

kızlar size yarın bir müjdem varrr. herkese şimdi iyi gecelerrrrr opuyorummmm hepınızı

ben cok mutluyum herkes mutlu olsunnn yuvalarındaa vede sevdıklerıyle

kıssss denizcimmm yapılırmı bu şimdi meraklandım hııı
yoksa bebişmi geliyooo canım benim
canım allah mutluluğunu daim etsin inş.
amin canım inş.

sabah hemencik yaz kısss müjde olayı dedin kaçtın

Saolun kızlar desteğiniz için bence de geçici bi dönem olmalı başka çaresi yok! Aslında ben en çok eşimin bana destek olmamasına kızdım,bazen beni hiç anlamıyor gerçi nasıl anlasın ki bunu yaşaması lazım anlamak için.. Ve herşey mükemmelmiş gibi o dış sebepler beni iyice geriyor ,kimse ne ruh halinde olduğumun farkında değil ya bu akşam resmen kendimden korktum tanıyamadım bütün vücudum titriyordu sinirden durduramadım,eşim de korktu heralde kilo vermenin de bu asabiyete etkisi var!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…