canım nerelerdesin kıss merak ettim ama yazamadım canımherkese günaydın nasılsınız bayanlar..........bebişler nasıl bebekler nasıl neler yapıyorlar emekleyen yürüyen hatta oldumu dişler bayadır giremiyorum...
kızımda bende bayadır hastalıkla uğraşıyoruz kızım şimdilerde iğne vurunuyor ayy sormayın kırizlere girersiniz eskisindende beter oldu yemek asla yok birde kusma huyu var artık 1 kaşığı bile çıkarıyoruz kilo verdik bu arada anneli kızlı bende bayabi hasta oldum dişimi çektirdim girip kulağıma felan zordu çok stresliydikl yani artık kızım anlıyor çoğu şeyi ve kızıyorum bilerek ypmasına kızmak bağırmak artık hat safhalarda sinirden öldürecek ya o kadar akiskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
sevgililer gününüz kutlu olsun herkesi iyi günler...
çookkkk geçmiş olsun sana ve meleğime canım yaa üzüldümm
seninde kutlu olsun canım
allah kolaylık versin
canım sizede geçmiş olsungünaydın hanımlarrr
yasemin çok geçmiş olsun canım hava birden soğudu bebişler hasta oldu tabii biz iyiyiz çok şükür atlattık galiba boğazımız yara olmuş biraz sprey kullanıyoruz ama çok fena yanımda yatmaya alıştı meme ağzında uyuucak sanırım ılık ılık süt gidince boğazını rahatlatıyo ama benim feci belim tutuluyo sabaha kadar bide dün akşamüstü karadut pekmezi aldı babamız iyi geliyomuş boğazına bende ceviz ekleyip içine werdim sanırım enerji patlaması oldu kızımda bütüngece meerken gözlerini kapatıyo uyuyo gibi yapıyo sonra aklına bişey geliyo babasına gönüp bişeyler anlatıyo bana gülüyo oturmak istiyo filan beşiğine koydum nasıl yatıcaaanı şaşırdı kendini bi otaraya bi bu tarafa ata ata ayyy çok yoruldum kızlar siz siz olun akşamları pekmez vermeyin
ewet canım bende o hataya düştüm pekmezi akşam vermiştim ada da aynı ööle yaptı tabi ben o zaman pekmeze bağlamamıştım senin yazını okuyunca aklıma geldi
mAşAllah kuzuma erken yürüyecek[
doğaç dikilme işini baya ilerletti kızlar tutunmadan 10 sn duruyo ayakta bide bunu yaparken ellerini şaplatıyo ben tay tay diyorum hemen dikiliyo desteksiz belki bu ay sonunda yürür bi arkadaşımın kızı 9. ayda yürüdü apalaması çok hızlandı 1dk içinde evin bi ucundan diğerine gidiyo apalıyarak tabi yaramazlık felaket boyutta durmuyo hiç herşeyi indirme çekiştirme çabasında kaydirigubbakcemile3
öpüyorum canım benim
eeee napsın canım eniştem haklı senin gibi güzel bi hatunu kaçırmamak için acele etmiş iyide yapmış kısss yoksa doğaç nasıl olıcaktı:roflol:sağolun kızlar ama eskide kaldı bu güzellik bu arada denizcim dudaklarım meşhurdur gerçekten arkadaşlar aysun derdi bana aysun kayacıya benzetirlerdi ne alakaysao halime dönmek için çabalıyorum feci şekilde yasemincim eşim zaten beni kaçırmamak için evlendi yani ben flört etmek istiyodum 3yda 5sene daha çok flört edemedik diye oda evlenmek istiyodu yuva kurma çoluk çocuk muhabbeti işte yaşım geçiyo falan diyodu neyse bana dediki evlenelim biran önce tayin çıkıyo ayrı kalırız yoksa dedi hem lojmanda çıkmaz dedi nikahımız bile düğünden 3ay önce oldu sırf lojman için hiçte öyle olmadı ama fayda etmedi nikah falan ayrı düştük işte onunda elinde olan bişey değildi yani evlilik gerçekten bana uzak geliyodu şimdi olsa yine flörtü seçerdim evlilik aşkı öldürüyo gerçekten heyecan bitiyo flörtte insan özlüyo sevdiğini görünce heyecan yapıyo her an değerli oluyo ama evlilikte insanlar artık arkadaş gibi hatta bazen kardeş gibi oluyo diye düşünüyorum çocuk neşe katıyo asıl aşk sevgi çocuğa dönüyo bence
RESİMDE HARİKASIN
HERZAMANKİ GİBİ
sağol canım derya nerelerde acaba ya yani ader hep önce o günaydınlardı sayfayı eksikliği nasılda belli yav
canımmmmmsınnn benim saol arkadaşım
mucxxxxxxxxŞeniz
a.s.a.s.a.s.