2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

[

doğaç dikilme işini baya ilerletti kızlar tutunmadan 10 sn duruyo ayakta bide bunu yaparken ellerini şaplatıyo ben tay tay diyorum hemen dikiliyo desteksiz belki bu ay sonunda yürür bi arkadaşımın kızı 9. ayda yürüdü apalaması çok hızlandı 1dk içinde evin bi ucundan diğerine gidiyo apalıyarak tabi yaramazlık felaket boyutta durmuyo hiç herşeyi indirme çekiştirme çabasında kaydirigubbakcemile3

kızlar ecrin emeklemiyor daha ya kendi falanda kalmıyor yürümek istiyor ama ben yürütüyorum yürütecede binmiyor.

ne güzel bizde tık yokkkkkkkkkklava:klava:klava:klavafffffffffffff kalksında bitsin şu eziyet ya oradan oraya taşımaktan belim kopuyor...kaydirigubbakcemile3

denizcim benim msj yerine ulaşmış herhalde bi çiçek geldi saksı çiçeği benim hep tercihimdir diğeri soluyo çünkü büyütüp beslemeyi seviyorum ben çiçekleri o gün evdeydik bizde malum doğaça bakcak kimse yok benim hediyeme gelince ben dışarı çıkamadığım için sipariş vermiştim görümcemden onun zevkine güvenirim eşimin cüzdanı eskimişti baya istiyodu yeni bi cüzdan aldırdım görümceme dün geldi o da verdim çok sevindi tabi görümcemi bulmuşuz bırakırmıyız al yiğenine bak biz sinemaya gidiyoruz dedik recep ivediğe gittik gülmekten yarıldık resmen artık sesim kısıldı çok komikti ya cem yılmazı geçti bence ama çok terbiyesiz kelimeler kullanıyolar güldürende bu oluyo bence zaten sanat filmi yapmıyoruz öyle ödül falan kaygımız yok diyo şahanın kardeşi halkı güldürmek için yapıyoruz diyor tavsiye ederim gülmek için herkese eğer ayıp laflardan çekinmiyosanız tabi

kızlar şu aralar ecrin cici attıyı öğrendi lambaları kapıları açıp kapatma aradada anneanne felan çıkıyor değişik öyle...

ne güzel bizde tık yokkkkkkkkkklava:klava:klava:klavafffffffffffff kalksında bitsin şu eziyet ya oradan oraya taşımaktan belim kopuyor...kaydirigubbakcemile3

yasemincim sabret olur canım bazı bebek erken olur bazısı geç herkes aynı olcak diye bişey yok bebeğinde bi eksiklikten kaynaklanmıyo sakın öyle düşünme zamanı var herşeyin bak bizimde dişimiz çıkmadı hala onunda zamanı gelcek muhakkak

biz sevgililer gününde tesadüfen ecrinni kontrolü vardı dışarı çıktık k.valdemide aldık ecrin dr.baktı sonra annemeleri yengemelere bıraktık eşimle gezdik alışveriş felan akşamda eşim şık bir kutuda ALLAH yzılı taşlı kolya almıştı sevgi sözcükleri hoş felan işte öyleydi biizmkide...

ecede dra gittiğimizde kendi kalkıp oturdu ama evde yapmıyo zaten hep başka yerde gösteriyo yeni marifetlerini tutuncak yer bulunca doğruluyo baya ama tam geliştiremedi tutunarak ayakta durabiliyo dün akşam iki adım attı daha desteksiz duramaz ben yaşından sonra bekliyorum yürümesini emeklemiyoda cadı yuvarlanıyo zaten ben popomun üstünde kaymışım babamız sırtüstü ayakların direyip geri geri gitmiş böyle bi anne babanın çocuğu emeklemez herhalde sağlıklı olsunlarda kızlar herşeyin zamanı gelince oluyo önemli değil bu arada anotomik ayakkabı alıcam eceye basmaya başladıktan sonra alabilirsiniz dedi drumuz
maşallah bizim oğlanlara hızlı çıktılar erken yürücekler inşallah ayşegül senin işine yarar canım peşine daha çok koştururken kilolardan kurtulursun ama deniz senin vayhaline sen pekmez içte yat anacım enerji depola biraz :)

valla serpilcim gerçekten hızlı zayıflıcağa benziyorum bu gidişle maşallah hepsine yazaten hep derler bebek yaşına girince insan tam toplarmış bedensel olarak kendini tabi yürümelerde eklenince işin içine hız kazanıyo ben bugüne kadarki verişlerimdede kendi çabamla verdim size göre bi artım var siz emzirdiğiniz için süt olsun diye yemişsiniz üstüne almışsınız sanırsam bende böyle bişey olmadığından hep dikkat ettim açıkcası eski iştahımda ilerledim bu kiloya indim şimdi durdu baya onun için biraz daha sıkmam gerekli artık kaç ay oldu yaza kadar verip bikini giymek istiyorum özledim önceki halimi ya bi ara eski fotomu koyuyummu kızlar zayıf halimi görün bide çok güzeldi ya ne giysem yakışırdı çok mutluydum 36 bedendim off off

aysegul nasıl kendı kalkıyor doğaç. bızımkı henuz oyle kalkamıyor . duşer dıye aklım cıkıyor hemen mudahale edıyorum ..
ztn tutunucagı yerler yuksek kalıyor koltuk fln gıbı

süpermiş canım senin eski halin ama dönersin merak etme azimlisin ben öyle değilim bi gün yemesem ertesi gün saldırıyorum önümüzdeki ay spora başlııcam inş wazgeçmezsem tek umudum o ama son zamanalrda bakıyorum aynı yememe rağmen gram gram veriyorum lahana ya başlamak istiyorum da o nunda tadı çok kötü beaaa

aysegul nasıl kendı kalkıyor doğaç. bızımkı henuz oyle kalkamıyor . duşer dıye aklım cıkıyor hemen mudahale edıyorum ..
ztn tutunucagı yerler yuksek kalıyor koltuk fln gıbı

mesela yanında uzanıyoruz biz karnımızdan bacağımızdan tutunuyo kalkıyo ellerini şap şap yapıyo dikilirken dengesi gidince tekrar karnımızdan ve bacağımıza yapışıyo sonra tekrar tekrar yapıyo oyun oldu onun için dikilmek hiç oturmuyo yada yatarpozisyon durmuyo hep dikiliyo yada apalıyo

kızlar yemeğe gidiyorum biyere koybomayın yaw iki muhabbet edelim ben geliyom herkes uçmuş klava:

he bu arada bu resimde tahminen 2haftalık hamişim kızlar 1.5aylıkken öğrenmiştim çünkü 1ay öncesi bu resim

aysegul bombasın hele dudaklar :)) kofte kofteee seksı kadun senııııııı

ya bende anlatayım sevgılıler gunumuzu . eşım işyerınden geldı benı aldı dr a gıttık sırt agrılarım ve sureklı kılo kaybım ıcın fılm fln cekıldı dr stres varmı sende dedı hee dedım neyse boyunda da fıtık olabılır dedı bırde kaza yaptıgımız soyledık onada baglı olabılrı kayma fln bakıcaz dedı fılmlerı cektırdık ama dr cıkmıstı bugun yanı bırazdan goturucem fılmlerımı . neyse.....

aksam hadı dısarı cıkalım fln dedık aralı alt kata bıraktık ben hazırlanıyordum bı baktım eşım hemen gıtmış sıtedekı cıcekcıden cokkk guzel tek kırmızı gul almış arkamı bı döndum gul cok şaşırdım neysee sarıldık fln cıkarken bınada arkadaslarımızla karsılastık nereye fln derken beraber bowlınge gıtmeye karar verdık bu arada onlarında 2,5 yaşlarında kızları var adı fulin :)

neysee bacılar eşım telını evde unutmuş o arkadaslarımızla ındı bende eve gırdım atkıyı boynuma sardım asagı ındım bınanın onunde beklıyorlardı telını uzattım esıme soraa atkıyı kendı boynumdan cıkarıp onun boynuna sardım sevgılıler gunun kutluu olsun askımmmmmmmm bunu sana ben ordum tam bı ayda dedım atladım tabı baya bır komık oldu 1 ayda atkı ordugumu duyanlar gulmeye basladılar :) o da cok sevındı cıcekcıden anneme de sıparıs ettırdık tek gul uzerınede babamın agzından yazı yazdım ben 34 yılımın solmayan tek gulu senı sevıyorum dıyee :)))
annem cok sasırmıs ve sevınmıs bızı aradı sızmı yolladınız dıee yooo fln dedık habermız yok dedık :))

neyse bowlıngte 3. cu oldum .. sora ordan cıkıp burger kıng e gıttık yemek yedık daha sonra eve geldık aralla oynadık bıraz tekrar aralı babaannesıne bırakıp arkadaslarımıza cıktık kahve ıctık sohbet ettık ztn gece 1 oldu eve dönduk uyuduk :)

bu arada arkadaslarımız capraz komusumuz oliiii

sağolun kızlar ama eskide kaldı bu güzellik bu arada denizcim dudaklarım meşhurdur gerçekten arkadaşlar aysun derdi bana aysun kayacıya benzetirlerdi ne alakaysa o halime dönmek için çabalıyorum feci şekilde yasemincim eşim zaten beni kaçırmamak için evlendi yani ben flört etmek istiyodum 3yda 5sene daha çok flört edemedik diye oda evlenmek istiyodu yuva kurma çoluk çocuk muhabbeti işte yaşım geçiyo falan diyodu neyse bana dediki evlenelim biran önce tayin çıkıyo ayrı kalırız yoksa dedi hem lojmanda çıkmaz dedi nikahımız bile düğünden 3ay önce oldu sırf lojman için hiçte öyle olmadı ama fayda etmedi nikah falan ayrı düştük işte onunda elinde olan bişey değildi yani evlilik gerçekten bana uzak geliyodu şimdi olsa yine flörtü seçerdim evlilik aşkı öldürüyo gerçekten heyecan bitiyo flörtte insan özlüyo sevdiğini görünce heyecan yapıyo her an değerli oluyo ama evlilikte insanlar artık arkadaş gibi hatta bazen kardeş gibi oluyo diye düşünüyorum çocuk neşe katıyo asıl aşk sevgi çocuğa dönüyo bence

ayşegül foto da harika çıkmışsın...
haklısın canım evlilik aşkı öldürüyor bu konu da sana katılıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…