[
doğaç dikilme işini baya ilerletti kızlar tutunmadan 10 sn duruyo ayakta bide bunu yaparken ellerini şaplatıyo ben tay tay diyorum hemen dikiliyo desteksiz belki bu ay sonunda yürür bi arkadaşımın kızı 9. ayda yürüdü apalaması çok hızlandı 1dk içinde evin bi ucundan diğerine gidiyo apalıyarak tabi yaramazlık felaket boyutta durmuyo hiç herşeyi indirme çekiştirme çabasında kaydirigubbakcemile3
denizcim benim msj yerine ulaşmış herhalde bi çiçek geldi saksı çiçeği benim hep tercihimdir diğeri soluyo çünkü büyütüp beslemeyi seviyorum ben çiçekleri o gün evdeydik bizde malum doğaça bakcak kimse yok benim hediyeme gelince ben dışarı çıkamadığım için sipariş vermiştim görümcemden onun zevkine güvenirim eşimin cüzdanı eskimişti baya istiyodu yeni bi cüzdan aldırdım görümceme dün geldi o da verdim çok sevindi tabi görümcemi bulmuşuz bırakırmıyız al yiğenine bak biz sinemaya gidiyoruz dedik recep ivediğe gittik gülmekten yarıldık resmen artık sesim kısıldı çok komikti ya cem yılmazı geçti bence ama çok terbiyesiz kelimeler kullanıyolar güldürende bu oluyo bence zaten sanat filmi yapmıyoruz öyle ödül falan kaygımız yok diyo şahanın kardeşi halkı güldürmek için yapıyoruz diyor tavsiye ederim gülmek için herkese eğer ayıp laflardan çekinmiyosanız tabihoşgeldın yasemıncım cok gecmıs olsun cnm . ecrının yememe huyu devam edıyor demek uff ya ne yapcan sen bu cımcımıyle bende şaştım valla..
bu arad herkese gunaydınnnn.. sevgılıle gununde ne ettınız bacılar bız bowlınge gıttık ne romantıgız dımüüüüüüüüüüüü
ne güzel bizde tık yokkkkkkkkkklava: klava: klava: klava fffffffffffff kalksında bitsin şu eziyet ya oradan oraya taşımaktan belim kopuyor...kaydirigubbakcemile3
valla serpilcim gerçekten hızlı zayıflıcağa benziyorum bu gidişle maşallah hepsine yazaten hep derler bebek yaşına girince insan tam toplarmış bedensel olarak kendini tabi yürümelerde eklenince işin içine hız kazanıyo ben bugüne kadarki verişlerimdede kendi çabamla verdim size göre bi artım var siz emzirdiğiniz için süt olsun diye yemişsiniz üstüne almışsınız sanırsam bende böyle bişey olmadığından hep dikkat ettim açıkcası eski iştahımda ilerledim bu kiloya indim şimdi durdu baya onun için biraz daha sıkmam gerekli artık kaç ay oldu yaza kadar verip bikini giymek istiyorum özledim önceki halimi ya bi ara eski fotomu koyuyummu kızlar zayıf halimi görün bide çok güzeldi ya ne giysem yakışırdı çok mutluydum 36 bedendim off off
aysegul nasıl kendı kalkıyor doğaç. bızımkı henuz oyle kalkamıyor . duşer dıye aklım cıkıyor hemen mudahale edıyorum ..
ztn tutunucagı yerler yuksek kalıyor koltuk fln gıbı
ayşegül foto da harika çıkmışsın...
haklısın canım evlilik aşkı öldürüyor bu konu da sana katılıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?