2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hanımlar güzel vakit geçirdiğiniz belli canolar uğramadığınıza göre
bende ada yı sattım kocişime geldim onlar oynaşırken size bakiim dedim
haydin güsel saatler sizin olsun
mujcccc

iyi akşamlar canlarım nasılsınız bizim bu gün dr. kontrolümüz vardı dr. gittik çok iyi dedi ecrinden için kilo problemini anlattım yemediğini.dr.muz kilosunun türkiye standartlarında olduğunu söyledi baş çapı da baya büyük 47cm kızlar koca kafalı kızım benim boyu ise çok iyiymiş.hastalığı geçmiş ilaç verdi iştahı için bağırsak düzenleyici ilaç verdi.yemediğii için acaba bir sorun olurmu dedim ama bişey olmaz dedi ve vitamin kullandığımızdan vitaminini alıyor dedi.aktiviteleride sordum daha çok küçük olduğunu ve üzerine çok gitmemem gerektiğini söyledi şarkılar küçük oyunlar ayrıca oda dan odaya gezdirin dedi.
sonrada ecrinle eşimle dolaştık oyuncakların yanına varınca ecrin o kadar heycanlanıyorduki anlatamama onları almaya çalışıyor konuşuyordu.çok tatlıydı ve kızıma oyuncak aldık artık.

2008 haziran anneleri merhaba. ben 2009 haziran annesi olucam kısmet olursa...
sizlerin tavsiyesine çoook ihtiyacım var. bebek odası alıp almamak konusunda karasızım. alınsa bile bebek anne babasının yanında yatıyo deniyo, yada çocuğu ayrı bi odaya tek başına yatıramazsın deniyo. bebiş kendi odasında yatmayacaksa neden alayım ki??? bırakabilirmiyim kendi odasına sizce, ne zaman odasında yatabilir yani.
çok da heveslendim bebek odası almaya, ama çok kararsızım.
evimde 2 odam boş,yani uygun bebek odası için. ama kendi yatak odam çok sıkışık,yani yatak odama 1-2 yaşına kadar yatabileceği bir park yatak falan alsam, yatak odamdaki şifonyeri boş odama götürmek zorunda kalacam.
arkadaşlar da, 2 yaşına kadar kendi odanda yatır park yatakda diyor, sonra bebek odası yerine çocuk odası alırsın diyor, lütfen tecrübelerinizi aktarırmısınız????

ilkbaharcım ben oda yapmadım park yatak kullanıyorum malum büyüdüğü için alt katına geçtik artık kenarlardan atıyo kendini yoksa hala yatak odasındayız bu yazın sonunda belki ayırırım bende çocuk odası yapma taraftarıyım hemde oğlumun kendi seçtiği odayı almak istiyorum belli başlı şeyleri hazır sadece oda şifonyeri halısı ve perdesi mobilya dediğim gbi zamanı var şimdi bebek odası yapsam çıkıyo bebeklikten artık şu anda bile gözümde bebek değil çocuk artık çünkü anlıyo bazı şeylerden eskisi gibi değil çok çabuk büyüyolar canım ya kıyafet olayındada ne kadar az olursa o kadar iyi oluyo bugün olan yarın olmuyo o kadar hızlıki sende şaşırıyosun almakta pişman olduğum şeylerde var olmadıklarımda var mesela kanguru aldığıma pişmanım bebeğim hiç sevmedi hep ağladı denemeden almamak gerekli bebeğin mizacıda önemli bazı şeylerde sevip sevmemesi gibi benim tavsiyem bu kadar canım seçim karar senin

bu arada günaydın kızlar iyi pazarlar kociş nöbetci bugün yalnızım akşama görümcem gelir o giderir yalnızlığımı artık neyse öpt. hepiciğinizi ve bebişleri mucks

hanımlar size daha doğrusu mail listemde olan kişilere çocuk şarkıları hediye ettim mail adresinizde 2009 albümü bu yeni yani umarım beğenirsiniz

ço sağol ayşegül hemen bakıyorum
ben sizi fazla takip edemiyorum kızlar.diğer sayfaları okumadan yazıyorum.kaçırdığım birşey olursa iletirseniz sevinirim..
yasemin kapsama alanı dışında yazıyo neden biliyormusunuz

canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin, ilk 6 ay yanında yatırıyorsun ama 7. aydan itibaren dr tavsiyesidir ayırman gerekiyor cocuğun gelişimi için . kendine ait bir odası alanı olduğunu anlaması için kişiik gelişimi için. 7. aya doğru alabilirsin ilk zamanlarda gereksiz zaten . biz 7 .aydan itibaren ayırdık şimdi yatağında odasında uyuyor

iyi akşamlar kızlar nasılsınız...ecrin 1 saattir durmuyor dişi çıkıyor of offf çok kötü.kıyamam bebeğime.ALLAh ım yardım et.
ilkbaharcım kısada olsa uzun sürede olsa yanında yatıracaksın hemen almana gerek yok bence biraz bekle.
ayçacım benden mi bahsediyorsun ...kapsama alanı dışın da diye....

Son düzenleme:
günaydın canlarım
hepimize güzel sağlıklı bir hafta diliyorum..............

ayşegül saol cnm müzikleri ada dinliyooo sallana sallana görmelisinizz

tünaydııınnn millet hala kimseler yok bakıyorumda deryacım güle güle dinlesin ada doğaçta en çok arı vız vızı seviyo ben bide şarkı sözüne göre hareketler yapıyorum o da aynı yerde yapmaya çalışıyo genelde hem sallanıyo hem alkış yapıyo şarkılardayabancı sözsüz bebek şarkıları var sevmedi onları türkçeleri sevdi

nirelerdesiniz kızlarrr
ayy kızlarr ada erkeklere bayılıyoo eşimin arkadaşı ve hanımı geldi dün adamın kucağından inmiyoo bi gülüyo cilveleşiyoo kadının kucağındada tam bi somurtkan şirindi eywahh çekeceğim var benim cadıdannn

merhaba hanımlar
dün gece enesim yavru kuşum çok rahatsızdı
hava güzel diye çıkardık dışarı üşütmüşüz çocuğu
burun akıntısı vardı hafif öksürük arada hapşırık birde yutkunamıyordu Allahım nasıl ağladı gece boyunca hiç böyle ağladığını hatırlamıyorum sabah doktora götürdük gribal enfeksiyon başlangıcı dedi. ateş düşürücü ağrı kesici verdi birde burun damlası off ya bebişler hasta olunca çok kötü oluyor ya anlatamıyorlar dertlerini nasıl canım acıdı onun o güzel gözlerinden yaşlar aktıkça dua ettim Allahım onun acılarını bana ver diye

ben de çok hevesliydim hamileyken ama almamıştık daha doğduğunda zaten gerek de duymadık en az 3 ay.ben kızımı hep bizim yatakta yatırdım biz de babasıyla salonda koltukta:))çok komikti küçücük şey koca yatakta yatıyordu..ben yanında yatmıyordum çünkü benim kızımın uykusu hafiftibiirazcık döneyim desem uyanıyordu neyse 3 aylıkken sağ sola dönmeye başladı yine gerk duymadım ona karyola almaya ama 4.ay yüzüstü dönüp ayaklarını iterek az da olsa ilerlemeye başladı kasım daydı sanırım aldık odasını ama yeni yatağına alıştırmak da kolay olmadı önce bizim yatakta uyutup iyice dalmasını bekliyordum sonra alıp kendi yatağına koyuyordum.

böyle yani ilk aylar gerçekten gerek yok ama canın isterse alırsın yani hevesliysen.bir de ilk aylar zırt pırt uyandığı için zor olur ya karyolaya eğil koy sonra gene eğil al.bizimkinin parmaklıkları da ssabit old.için zor oluyordu başlarda ama şimdi alıştım.bir de çilek olacak bi tane açma sistemi yapamamışlar gıcıklarben görseydim almazdım ama eşim aldığı için dikkat etmemiş..öyle işte..:bbo:

cevap yazan annelere çook teşekkürler...
streetpit, kendi odasına koyduğunda 5-6 aylık falanmış bebişin. peki gece uyuduğunda ya bebeğimin sesini duyamazsam diye endişe etmiyormuydun? benim korkularım bunlar. yani ben başka odaya uykumdan kalkıp gitmek değil beni düşündüren.
bebeğim 6 aydan sonra kendi odasında yatsın, oraya alışsın derken, olumsuz olaylarla karşılaşmak istemiyorum, korkuyorum yani bebişimi duyamamaktan. yada 6 ay erkenmi diye düşünüyorum kendi odasına koymak için

kızlar selam..

enese cok gecmısler olsunnn ecrın nazlı kızımızzz sanada gecmısler olsun dısler cıksın bır an evvel

araldan daha tık yok bacılarr

kımın bebeklerının dıslerıc ıkmadı bır ses verın hele .. dogac ada aral baskaa ???

kızlar yaaaa

YARIN KOCAMIN DOGUM GUNU NE YAPMAM LAZIM BNM KAFA DURMUŞ DURUMDA...
ne hedıye alayım ne surprız yapayım hıc bılmıuyorum hedıye alma sakın dıyor napayım ??

bırde kac gundur mıdem bulanıyor kızlarrr bugun test alıcam.................

bana dua edın hamıle olmayayım......... dua edın

canım çok geçmiş olsun

hımm ewet denizciim diş falan yok daha bekliyoz bakalım
eşine nice seneler canım senle ve aralla beraber uzun ömürler.........
sanki benim kafa çokmu çalışıyoo biraz düşünem yazarım cnm
allah gönlüne göre versin cnm inş. değilsindira.s.

evet saırsam 5 aylıktı.

sesini duymamaya gelince başka anneleri bilmiyorum ama ben o korkuyu ilk günler yaşadım sadece daha doğrusu 40 ı çıkana kadar..hatta benim büyükler öyle bir kazık attılar ki bana yok neymiş kırkı çıkana kadar bebek yalnız başına bırakılmamalıymış..inan 40 gün ben nereye o oraya belki de bundan çok sıkıldığım için 40 ından sonra uyutup bırakıyodum yatak odasında ben salona gidiyordum zaten öyle bir oluyosun ki ne kadar derin uyursan uyu aklında hep o olduğu içinmidir nedir bilmem gık dedimi dikiliyorsun ayağa..doğrusunu söylemek gerekirse ben o nerde olursa olsun sesini duyuyorum belki de annelikle alakalı bişey hissediyorsun yani..o kadar da kafana takma biraz ağlamasından birşey olmaz.hem bazen bebekler rüyalarında ses çıkarıyorlar hemen uyandı diye almamak gerek zaten zamanla alışıyorsun ben mesela sesini duyar duymaz gitmiyorum yanına eğer ağlamaya başlarsa gidiyorum çünkü bazen uyanıyor yatakta biraz mır mır konuşuyor dönüp duruyor sonra kendi kendine uyuyor tekrar..uzun lafın kısası hiç bunları dert etme sesini de duyarsın merak etme önemli olan senin rahatın sen kendine göre bir düzen oluştur sen rahat edersen bebeğin de rahat eder.

bir de ses için şimdi geldi aklıma telsiz de alabilirsin ben almadım ama kullanan tanıdıklarım var yani sen bilirsin..önemli olan şimdi bunlarla kafayı yorma beişine karnında iyi bak son iki aya dikkat insan deli gibi kilo alıyor..sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…