ilkbaharcım ben oda yapmadım park yatak kullanıyorum malum büyüdüğü için alt katına geçtik artık kenarlardan atıyo kendini yoksa hala yatak odasındayız bu yazın sonunda belki ayırırım bende çocuk odası yapma taraftarıyım hemde oğlumun kendi seçtiği odayı almak istiyorum belli başlı şeyleri hazır sadece oda şifonyeri halısı ve perdesi mobilya dediğim gbi zamanı var şimdi bebek odası yapsam çıkıyo bebeklikten artık şu anda bile gözümde bebek değil çocuk artık çünkü anlıyo bazı şeylerden eskisi gibi değil çok çabuk büyüyolar canım ya kıyafet olayındada ne kadar az olursa o kadar iyi oluyo bugün olan yarın olmuyo o kadar hızlıki sende şaşırıyosun almakta pişman olduğum şeylerde var olmadıklarımda var mesela kanguru aldığıma pişmanım bebeğim hiç sevmedi hep ağladı denemeden almamak gerekli bebeğin mizacıda önemli bazı şeylerde sevip sevmemesi gibi benim tavsiyem bu kadar canım seçim karar senin2008 haziran anneleri merhaba. ben 2009 haziran annesi olucam kısmet olursa...
sizlerin tavsiyesine çoook ihtiyacım var. bebek odası alıp almamak konusunda karasızım. alınsa bile bebek anne babasının yanında yatıyo deniyo, yada çocuğu ayrı bi odaya tek başına yatıramazsın deniyo. bebiş kendi odasında yatmayacaksa neden alayım ki??? bırakabilirmiyim kendi odasına sizce, ne zaman odasında yatabilir yani.
çok da heveslendim bebek odası almaya, ama çok kararsızım.
evimde 2 odam boş,yani uygun bebek odası için. ama kendi yatak odam çok sıkışık,yani yatak odama 1-2 yaşına kadar yatabileceği bir park yatak falan alsam, yatak odamdaki şifonyeri boş odama götürmek zorunda kalacam.
arkadaşlar da, 2 yaşına kadar kendi odanda yatır park yatakda diyor, sonra bebek odası yerine çocuk odası alırsın diyor, lütfen tecrübelerinizi aktarırmısınız????
2008 haziran anneleri merhaba. ben 2009 haziran annesi olucam kısmet olursa...
sizlerin tavsiyesine çoook ihtiyacım var. bebek odası alıp almamak konusunda karasızım. alınsa bile bebek anne babasının yanında yatıyo deniyo, yada çocuğu ayrı bi odaya tek başına yatıramazsın deniyo. bebiş kendi odasında yatmayacaksa neden alayım ki??? bırakabilirmiyim kendi odasına sizce, ne zaman odasında yatabilir yani.
evimde 2 odam boş,yani uygun bebek odası için. ama kendi yatak odam çok sıkışık,yani yatak odama 1-2 yaşına kadar yatabileceği bir park yatak falan alsam, yatak odamdaki şifonyeri boş odama götürmek zorunda kalacam.
arkadaşlar da, 2 yaşına kadar kendi odanda yatır park yatakda diyor, sonra bebek odası yerine çocuk odası alırsın diyor, lütfen tecrübelerinizi aktarırmısınız????
2008 haziran anneleri merhaba. ben 2009 haziran annesi olucam kısmet olursa...
ben de çok hevesliydim hamileyken ama almamıştık daha doğduğunda zaten gerek de duymadık en az 3 ay.ben kızımı hep bizim yatakta yatırdım biz de babasıyla salonda koltukta:))çok komikti küçücük şey koca yatakta yatıyordu..ben yanında yatmıyordum çünkü benim kızımın uykusu hafiftibiirazcık döneyim desem uyanıyordu neyse 3 aylıkken sağ sola dönmeye başladı yine gerk duymadım ona karyola almaya ama 4.ay yüzüstü dönüp ayaklarını iterek az da olsa ilerlemeye başladı kasım daydı sanırım aldık odasını ama yeni yatağına alıştırmak da kolay olmadı önce bizim yatakta uyutup iyice dalmasını bekliyordum sonra alıp kendi yatağına koyuyordum.
böyle yani ilk aylar gerçekten gerek yok ama canın isterse alırsın yani hevesliysen.bir de ilk aylar zırt pırt uyandığı için zor olur ya karyolaya eğil koy sonra gene eğil al.bizimkinin parmaklıkları da ssabit old.için zor oluyordu başlarda ama şimdi alıştım.bir de çilek olacak bi tane açma sistemi yapamamışlar gıcıklarben görseydim almazdım ama eşim aldığı için dikkat etmemiş..öyle işte..:bbo:
canım çok geçmiş olsunmerhaba hanımlar
dün gece enesim yavru kuşum çok rahatsızdı
hava güzel diye çıkardık dışarı üşütmüşüz çocuğu
burun akıntısı vardı hafif öksürük arada hapşırık birde yutkunamıyordu Allahım nasıl ağladı gece boyunca hiç böyle ağladığını hatırlamıyorum sabah doktora götürdük gribal enfeksiyon başlangıcı dedi. ateş düşürücü ağrı kesici verdi birde burun damlası off ya bebişler hasta olunca çok kötü oluyor ya anlatamıyorlar dertlerini nasıl canım acıdı onun o güzel gözlerinden yaşlar aktıkça dua ettim Allahım onun acılarını bana ver diye
kızlar selam..
enese cok gecmısler olsunnn ecrın nazlı kızımızzz sanada gecmısler olsun dısler cıksın bır an evvel
araldan daha tık yok bacılarr
kımın bebeklerının dıslerıc ıkmadı bır ses verın hele .. dogac ada aral baskaa ???
kızlar yaaaa
YARIN KOCAMIN DOGUM GUNU NE YAPMAM LAZIM BNM KAFA DURMUŞ DURUMDA...
ne hedıye alayım ne surprız yapayım hıc bılmıuyorum hedıye alma sakın dıyor napayım ??
bırde kac gundur mıdem bulanıyor kızlarrr bugun test alıcam.................
bana dua edın hamıle olmayayım......... dua edın
cevap yazan annelere çook teşekkürler...
streetpit, kendi odasına koyduğunda 5-6 aylık falanmış bebişin. peki gece uyuduğunda ya bebeğimin sesini duyamazsam diye endişe etmiyormuydun? benim korkularım bunlar. yani ben başka odaya uykumdan kalkıp gitmek değil beni düşündüren.
bebeğim 6 aydan sonra kendi odasında yatsın, oraya alışsın derken, olumsuz olaylarla karşılaşmak istemiyorum, korkuyorum yani bebişimi duyamamaktan. yada 6 ay erkenmi diye düşünüyorum kendi odasına koymak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?